Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2011

Av Anneli Gustavsson - 22 december 2011 11:37


Jag har fått en fråga , så jag lägger ut den här.


Ann-Sofie

Torsdag 22 dec 11:19

Hej, gjorde min op för ca två veckor sedan och håller på att testa äta lite försiktigt! Såg att du skrev "min dressing och vatten"! Dricker du till maten? Ä inte van att dricka förens jag ätit men att inte få dricka direkt efter maten är lite jobbigt!


SVAR;


Hej Ann-Sofie. Välkommen över till andra sidan. Hoppas allt gick bra.. 

Jag kan dricka till maten o de händer att jag gör de men inte varje gång jag äter.


Man ska inte dricka tillsammans med mat utan vänta i ca 20 min för att vi ska få behålla näringen från maten, de är viktigt.  Men om du skulle ta ett par klunkar medans du äter så är de ingen fara sålänge du inte sitter o häller i dig vätska. De är först o främst maten som vi ska äta, o av den måste vi få våran näring. 


Jag kan "svepa" nästan ett helt glas o de tycker jag är så skönt för jag får ibland "törstnoja" o måste klunka. Men man ska alltid ta de försiktigt med allt, både mat o dryck..


Jag tror att du vänjer dig med tiden, allt är så nytt för dig nu..

Är de nåt annat du undrar över så säg till. 

Lycka till o God Jul.   Kram ♥


Av Anneli Gustavsson - 22 december 2011 11:27


Oh fy 17 vilken hemsk natt o morgon jag har haft. De känns som mina inre organ har bytt plats med varandra, tarmen har slagit knut på sig själv o ryggslutet o nacken har bytt plats.......

Vilken hemsk värk jag har...............

Jovisst får jag skylla mig själv som åkte pulka igår,,, MEN jag hade roligt då o jag skulle göra om de med facit i hand, men jag kommer nog inte att kunna åka pulka på ett tag nu i alla fall... 


Värken resulterade i mardrömmar, någon har stuckit/skurit ut mina organ/armar,ben osv för att bevisa för mig att de är fruktansvärt dumt att hålla på som jag gör... Jag VET ju att jag får betala med värk, men jag måste ju nån gång få busa till de... 


Jag brydde mig inte om att gå upp vid 10 utan sitter o äter lite frukost nu.. Annars håller jag frukosttiden o de funkar bra.


De blir att jag får lägga mig en stund till så jag klarar av att slå inte lite klappar senare ikväll =)


Hoppas ni har sovit gott inatt.. Ha en bra dag o stressa inte ihjäl er.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 22 december 2011 00:30


Vilken rolig dag jag har haft. Liam har varit helt underbar med sina goa pussar o kramar, samt gulliga ord. 

Vi har varit inne hos Neta , gamlemormor o fikat.. Min morbror va oxo där, han busade med Liam .. Efter fikat gick vi in en stund innan vi tog på oss o gick ut o åkte pulka.. 


Vi började i en mindre backe ....


 


Jag skrattade så de ekade bland husen.. Liam han va helt tokig. De va inget gnäll om att han fick gå uppför backen eller nåt annat. Han drog t o m sin egna pulka flera gånger.. För varje åk frågade han om han fick åka igen o de fick han ju.. 

Vi gick till en lite större backe o där började jag först i mitten med honom o de gick bra. Sen åkte han högre o högre upp o han skrattade. 

Vi traskade upp o ner i backen.. Till slut frågar jag Liam om han ville att jag skulle åka med honom o de ville ha. Ja, vad hade jag gett mig in på ?

Jag va mest orolig för hur de skulle bli med värken o de visste jag redan svaret på. Kan ju säga att jag har så ont nu MEN jag hade alltför roligt för att låta bli.


Jisses i min låda vad fort de gick. Jag åkte med några gånger men de gjorde alldeles för ont till slut så de funkade inte mer.. Vi va kalla o blöta så vi gick hem o åt mat.


Men jag va ju tvungen att filma ett av vårat åk. Så här kommer de.. Håll för öronen =)



 

Efter maten så visade jag Liam julhälsningen som jag hade gjort o de tyckte han om. Vi såg de nog 20 ggr, sen ville han visa mamma o pappa när dom kom.


Liam fick klä granen lite, jag hade köpt lite polkagris-käppar som han fick hänga upp. Nu har jag en sån tjusig gran.. Ja ni ska få se lite bilder oxo.. Jag klarar mig inte utan mina bilder o filmer på trollet.. 


Som vanligt blir de väldigt tyst o tomt när dom har åkt hem. Men vi kommer att träffas snart igen. 


Idag fick jag förresten brev från onkologen, de va godartad fettvävnad. En sak till som jag kan glömma, de är skönt att de inte va nåt. 


Har pratat några timmar med Hea oxo i telefonen. Jag fattar inte vad vi pratar om för tiden skenar iväg. Men de är alltid roligt att prata med dig vännen. 


Nu ska jag snart stänga ner. Hoppas ni har haft en bra dag/kväll. 

Dröm söta drömmar, va rädda om er o varandra. 


Puss I pannan ♥


( trodde ni att jag skulle glömma bilderna hahaha, klicka på bilderna så blir dom stora )


     


Titta fammoo så fint de blir.                                              Här skojade han till de

     

Klockan plingar så fint.                                                      Liam har hängt upp de så tjusigt


     


NU fammoo ska vi åka pulka,,, kommer du....


     

Nöjda o belåtna går vi hem o äter mat o busar,,,,,,,,,,,, igen...


 

Här sitter han o tittar på spöket laban


 


Yeeeah METAAAALLLL  Titta jag kan fammoo .........


 



Tjusiga örhängen han har,, han blev riktigt fin världens bästa Liam  ♥


     

Av Anneli Gustavsson - 21 december 2011 16:10


Vi tragglar oss uppför pulkabacken när Liam säger ;


Liam - Fammoo, vad tycker du om mig ?

Jag - Men lilla gubben, jag älskar ju dig.

Liam - Gör du de ?

Jag - Ja de är klart att jag älskar dig. Du är ju mitt troll o fammoos världens bästa Liam.

Liam - Fammoo, är du stolt över mig ?

Jag - (de snörper sig i hjärtat på mig) Ja de är klart att jag är. Jag är så stolt över dig.

Liam - Jaha , jag älskar dig oxo.


Visst är han underbar mitt lilla troll ♥


Nu ändrar han om min gran så de är lika bra att jag går in till honom. Vi ska strax äta lite mat för nu är vi hungriga.

Av Anneli Gustavsson - 21 december 2011 11:58



"Ingen poet har någonsin beskrivit naturen friare än en advokat som beskriver sanningen."
 
Jean Giraudoux


 
 
 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 21 december 2011 11:46


God morgon, sitter just nu o väntar på att trollet ska komma o busa lite. Han ska stanna till kvällen så vi kommer hinna med många timmars bus o gos.


Har drömt så tokigt inatt igen. Men den behåller jag för mig själv ;o)


Sitter just nu o äter lite frukost, musli o yoghurt. 


Nu är de en väldigt jobbig period för Teddy, ja för mig oxo. De är ett par tikar som löper friskt. De spelar ingen roll vart jag går för han låter o frustar som en gris med nosen i snön. 

Jag har god lust att säga ; Ursäkta mig, men kan du gå någon annanstans  med din hund !!!???...


Ja, de är klart att jag inte kan göra för de är dofter överallt =)

Nä de är bara att vänta ut perioden ,,,,,,, igen.


Ha en bra dag, va rädda om er o varandra. 


Puss I Pannan  ♥


Hea, Kewin lycka till idag ♥

Av Anneli Gustavsson - 20 december 2011 22:04


Då är jag hemkommen o helt slut. Vi va inte hemma förrns halv 9. De har gått i ett. Jag kan säga att de värker i hela kroppastollen...  Jag va ju bara tvungen att ställa mig o göra en stor bytta med sallad nu när jag kom hem för den har jag saknat idag på dan.


Allt är kvar i kassarna ,, ja inte de jag handlade på Willys... Oh fy så besviken jag blev när jag handlade där... Visst skinkan va hyfsat billig, men frukt, grönt o resten va inte mycket billigare än Ica.. Nä o kvisten på tomaterna hade torkat o skrumpnat.. NÄ där handlar jag inte mer.. 


Vi åkte först till Ohlssons o där gjorde vi åt lite pengar..

 


Vi fortsatte till Ekohallen, självklart hittade vi lite där oxo. När vi hade betalat o skulle åka vidare så satt de två killar precis utanför kassorna o sålde bingolotter tills på fredag så vi köpte varsin lott. Jag har inte spelat på många år.. Jag sa till ena killen Mikael att han fick välja ut en med vinst på till mig o han tittade noga på lotterna o tog en speciell o den gav han mig. Jag sa till honom att om jag vinner nåt ska jag komma tillbaka o bjuda honom på fika. Han sitter där varje söndag o säljer lotter så de ska jag faktiskt så håll tummarna nu att jag vinner. Ett löfte är ett löfte.

(mikael)


Efter detta åkte vi upp till A6 köpcentrat. De blev apoteket så mina cocktails är räddade inför julen =)

KappAhl o lite fler butiker .. Gick o tog en korv med bröd, så delade vi på en dricka.. Jag älskar stark senap, den jag brukar ha hemma är söt-stark o den kan jag ta mycket av.. Jag gjorde likadant med Ikeas senap,, den starka.. Jag drog på några rader o tog en tugga... Yaoooosa ,,,,,,,, hoppa upp o klappa mig i bakluckan vad starkt de va !!!

Jag tål väldigt stark mat mm men detta va sjukt starkt. De blev som en rullande reaktion som kom in genom munnen o ville ut genom näsan genom en nysning. Jag fick skrapa bort så mycket senap jag kunde. Men för varje tugga jag tog ville jag nysa.. De va så tårna krullade upp sig, tårarna steg i ögonen på mig. Killen som stod jämte oss o käkade tittade. Jag såg hur han flinade när han inte trodde jag såg honom.

Mamma sa att jag blev röd i ansiktet .. De va gott, men fiiiii fasen,,, aldrig mer att jag tar så mycket av den senapen.

   


Vi åkte ner till Jysk o ÖB.. Teddy fick en ny säng,, ja den kanske kunde varit en storlek större. Men den blir säkert bra.. Den är mer fyllig än den han har haft nu så de kanske är därför som den känns mindre. 


Jag beställde nåt på Jysk, men de får ni veta tids nog =)

Handlade även mitt goa lakrits godis på ÖB o de ska jag smaska på..


Efter de så blev de Willys då.. Hela bilen va full så jag fick ha 2 kassar mellan fötterna o en stor kasse i knät.

 

Min utsikt i bilen på väg hem =)


Javisst ja. När vi kommer o ska gå in till ÖB så åker ju skjutdörrarna upp  . Mamma missbedömde avståndet o snubblar rakt in på den ena dörren så hon knuffade till mig så jag tog några snedsteg.. Jag säger till mamma att hon inte skulle tagit sista hutten o skrattar.. 

Jag sa så bara för att innanför dörrarna stod de en "tomte" o sålde lotter o han skrattade. 

Han trodde väl att de kom två fyllkärringar.. Ni skulle sett hans ansikte.. 


 

Jag hann inte ut ur hissen förrns Teddy dundrar in o ska pussas.. Jag saknade honom , vi va ifrån varandra i många timmar. Men Tilda va så snäll så hon ställde upp o hjälpte mig. Hon är så gullig med Teddy..


 

Tom peng pung & hissen full !!!

Ja de va fullt i hissen som ni ser. Jag har lite att plocka med. Ja de måste jag göra innan trollet kommer i morgon så inte han ser vad jag har köpt.. 

Jag är helt slut, men på ett skönt sätt. 


Jag hade tänkt ta fler bilder men jag hann inte med.. Så de blev inga roliga bilder alls. Men jag o mamma hade både roligt o trevligt, förutom då jag skrämde skiten ur henne på Jysk hahahaha.. Ja de gjorde jag med flit. Jag Älskar ju sånt.


Nä nu har jag tjatat hål i huvet på er.. Hoppas ni har haft en bra dag... 


Måste bara säga att jag är Nöjd med dagen...

Puss I Pannan  ♥

Av Anneli Gustavsson - 20 december 2011 15:30


Jaha jag sitter just nu inte vid datorn o skriver för jag är någonstans inne i stan ,, eller rättare sagt uppe på A6 o handlar lite julklappar... 

Hoppas att jag får tag i allt som jag ska ha idag, men de får jag säkert.


Tilda har Teddy så han  har de bra. Frågan är om Tilda kan koppla av eller om han ska gnälla hela tiden. Hoppas verkligen inte de.  Försök att så ut Tilda.. Tack för hjälpen i fall jag skulle glömma säga de när jag hämtar honom. 


Jag kommer att sakna er nu denna eftermiddag så de va därför som jag ville säga hej så ni inte glömmer mig =)



Spök Puss ♥

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards