Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2012

Av Anneli Gustavsson - 8 december 2012 22:10


Idag har de varit en underbar dag.. Jag ska inte skriva om de nu för jag måste fixa till lite bilder först.. Men jag ska visa er min nya diamantring.. 


Mamma bestämde sig för att gifta bort mig till en oljeshejk  .. I utbyte för mig så fick hon 3 kameler, men jag fick en snygg diamantring..............


 

Jag kan ju börja med att visa en bild som jag tog med mobilen innan vi åkte iväg på våran utflykt idag.. 


 

Här är min älskade diamantring.. Visst är den supersnygg.


 

Ja va fasen de fanns varken nån shejk , kameler eller diamantring.. 


Jag köpte den när jag va på A6 igår för 80 kr... Bra va =)


Den är faktiskt jättefin..  Jag har alltid varit lite nyfiken nu de sista när jag har fått på mig mina andra ringer vilken storlek jag har för jag har inte vetat de... Men den här är storlek 16 så nu vet jag de =)


Nu börjar filmen på fyran igen, den ska jag se.. Mer kommer sen när bilderna är klara.. Hoppas ni har haft en bra dag.. Va rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥




Av Anneli Gustavsson - 8 december 2012 11:58

Sitter i bilen vid sanseryds kyrka o väntar på att syrran ska köra i fart oss. Är på väg till ,,,, nä de skriver jag sen när jag kommer hem igen om vi kommer hem vill säga Hahaha.

Puss i pannan

Av Anneli Gustavsson - 7 december 2012 22:45


Först åkte vi till stan till skobutiken deichmann o där hittad jag ett par snygga kängor. Sen gick vi vidare till en butik som jag inte kommer ihåg namnet på D ??? 


Iväg upp till Ohlsons , där köpte jag lite till Jack, Liam o ett par nya tränings byxor till mig .. Mina börjar bli ganska slitna i skrevet. 


Iväg till A6, vi gick till Soya först för jag glömde ju äta innan jag åkte hemifrån.. Vi tog de vi skulle, satte oss vid ett bord o väntade på att maten skulle bli klar. Jag sitter o tittar på listan som jag har skrivit, mamma går o hämtar maten o drickan. Jag tänkte ta upp kameran o ta ett kort när hon kommer med brickan men ångrade mig för jag skulle ändå inte få lägga ut den så jag slog bort den tanken. Hon försöker komma förbi 3 som sitter på vänster sida om henne o ett bord med stolar som står till höger om henne. Jag vet inte riktigt vad hon gör men hon tittar ner för att se hur hon ska komma förbi o när hon tittar upp igen så ser jag hur hon börjar stappla åt höger, höger, höger, hööööger o nästan välter över en stol. Jag blev så rädd att hon skulle ramla o bryta sig, jag hann inte reagera förrns hon "raglar" iväg. Nä hon va inte fuller, men man skulle kunna tro de =)


Rakt fram sitter ett gäng killar på 16-17 år, ja dom va nog 5-6 stycken o dom ser ju detta. En av killarna som sitter vänd mot mamma med ryggen får en mellan o en liten cola över sig hahahaha, medans detta händer så klarar hon ändå att jonglera med brickan med mat o dricka innan all dricka åker iväg. Killen som blev duschad hade sin jacka hängandes över stolen så hela luvan på jackan blev dränkt med cola hahahaha.. När han lyfter bort jackan från stolen så rinner ju all cola ner på resten av jackan.. Alltså allt detta när mamma börjar snava iväg såg ut att gå i slowmotion, hon gav sig inte utan hon skulle bara stå på benen.. 

Killarna som satt o såg sin kompis bli duschad i cola försökte hålla sig för skratt, dom visste väl inte hur mamma eller kompisen skulle reagera. Men killen blev inte arg utan han förstod. Stackars mamma försökte hjälpa honom att torka ur hans jacka, jag gick fram o hämtade mer servetter o ny dricka.. 

Mamma erbjöd sig att tvätta jackan, men de behövde hon inte. Han fick 50 kr som plåster på såren, han ville först inte ta den men han gjorde de.. De kändes nog bättre för mamma oxo att han gjorde de. 


När vi sitter o äter så blir jag full i skratt o sa att de va tur att inte Sanna, Linus eller Tilda hade varit med ,, då skulle dom aldrig mer följa med mamma ut bland folk hahahahaha..  Ja jädrans i min låda, jag är bara glad att hon inte gjorde sig illa, sen är de så ibland att man får bjuda på sig själv ,, ja även om de blir på bekostnad av andra som den här killen. 


De va ju inte bara killen som blev blöt utan även maten simmade i cola, men de smakade bra i alla fall. Fick surpla lite hahahaha.. De va ju synd att jag inte kunde filma detta så hade ni fått se =)


Nåja, de va dags att fortsätta handla så vi gick till några butiker till innan de va dags att åka hem. Men jag gick in på  djuraffären o där framme i kassan va de nåt som knäppte,,, jag tittade o såg nåt som hoppade.. De är såna där hoppande bönor.. Jag va ju bara tvungen att köpa några så nu har jag 5 st här i en burk. En är riktigt livlig dom andra 4 är lite lugnare =)

I januari kanske de blir fjärilar av dom, de återstår att se. 


Ska fixa lite inför morgondagen, de är en stor dag  mer om de i morgon. Oj oj oj måste hoppa in i duschen oxo så jag mjukar upp lite. 

Hoppas ni har haft en bra dag. 


TACK mamma för en bra men framför allt rolig dag med skratt =)



Här ser ni bönorna.. 


 

Som ni ser har jag inga krullor kvar =(


 

Till vänster på bilden satt killarna, ja ni ser kanske på golvet där dom fick vaska upp colan. Men de va lite snuskigt för när hon hade torkat golvet så torkade hon av stolen med svabben ,, blääääääh.


 

Mycket gott..


 

Något blött hahahaha


 

Mina nya skor =)


Puss I Pannan ♥


 


Av Anneli Gustavsson - 7 december 2012 13:10


Är de dags att ge sig av o hämta Tilda i skolan.. Har gjort mig i ordning ,, ja jag ska bara ta på mig lite kläder men annars är jag helt klar.


Har kämpat som bara den med mitt förbannade hår. De finns INTE en endaste krulla kvar o jag blir så ledsen. Jag tror att ja ska göra en hemanent, jag trivdes bättre i krullorna. Men de är ju inte säkert att de bli bra i alla fall, ja ja jag får fundera lite.


Jag hörde innan idag att staren kan överleva en vinter för den kan äta äpplen o lite sånt där så jag ska lägga ut de på altanen ifall den vill komma igen.. 


Nä nu ska jag göra de sista. Ha en underbar dag, trevlig helg o allt de där.. 


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 7 december 2012 11:52


Livet är en tragedi för de människor som känner och en komedi för dem som tänker.
 
 Jean De La Bruyére
 
 

Av Anneli Gustavsson - 6 december 2012 16:53


Nu har jag satt upp mina julgardiner i köket. Skrivit en lista på vad som ska inhandlas i morgon när jag o mamma ska åka till A6. Tilda ska ha Teddy, hoppas inte att han blir allför jobbig..


Har även ordnat med hundvakt till på lördag.. Vad händer på lördag ? Ja de kan jag inte säga än,, men de kommer =)


Fryser gör jag, längtar till våren gör jag oxo även att jag tycker att de är vackert med snö.. 


Läste inne på fb om en vän där som har fått sin dröm uppfylld.. Jag blev så avundsjuk så jag va tvungen att ringa in till mamma o berätta de... 

Jag såg korten på henne där hon simmar med delfiner..................... Baaaaah skit oxo. De är ju roligt för henne, men kommer jag att kunna få min dröm uppfylld nån gång ?


Nä jag får nog göra lite kaffe så jag tinar upp, fryser så jag har ståpäls.. Kanske ska dammsuga lite så jag blir varm. Ja de gör jag, eller ?  Suck vad tråkigt.


Ha en mysig kväll. 


Puss I Pannan ♥



Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards