Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2012

Av Anneli Gustavsson - 20 december 2012 18:09


  1. Anneli Gustavsson
  2. 20 december 2012 - 18:05
  3. Styrketräning - Allmänt
  4. 0 km
  5. 2:00:00
  6. 0:00 min/km
  7. 0 / 0
  8. Cyklade 1 mil på 24 min. De gick inget bra alls.
    Gjorde alla redskapen o va helt slut när jag skulle gå på bandet. Jag klarade inte mer än 2 km på lite 23 min... VÄRDELÖS,,, TOTALT VÄRDELÖS .......... Fan vad jag hatar min värk, de är den som gör att jag inte har ork o klarar av att vara uthållig.

    120 min

Av Anneli Gustavsson - 20 december 2012 13:59


De börjarde så bra, jag va så trött o sådär härligt trött i ögonen när jag skulle lägga mig. Jag somnade ganska fort när jag hade lagt ner huvet på kudden. MEN, jag vaknade nog banne mig lika fort av att jag hade fått migrän.. Upp o ta en imigran, dricka vatten o sen lägga sig o försöka sova bort det. 

De som blir jobbigt när jag har migrän är att jag får springa o pinka hela tiden .. Hur som helst,, när jag får sådär jätteont så får jag massera tinningarna, jag kör in naglarna så de blir som akupunktur o jag nyper i ögonbrynen för dom är så ömma. Jag får alltid jätteont där... Medans jag ligger o masserar min skalle så ska jag ju försöka somna oxo o de är inte lätt. Jag somnade, o vaknade lika fort igen o så har jag hållit på nästan hela natten. 

Vaknade vid 10 tiden o fick gå upp o ta en tablett igen, sen lyckades jag somna om. O vaknade med vanlig skallevärk så nu känns de mycket bättre.  Tack o lov för jag ska träna snart. 


Nu har jag druckit kaffe så nu börjar jag vakna till.. De är jättejobbigt när man har såna här nätter. 


Jag hann i alla fall drömma lite inatt, jag var i Spanien på ett underbart ställe.. Jag ville inte åka hem. Ja, jag hade lämnat Teddy för att resa iväg o de skulle jag aldrig göra. De kunde jag kanske gjort för några år sen, men nu är han så gammal så då vill jag inte lämna bort honom. Hur som helst så älskar jag Spanien o spanjorerna, de har jag alltid gjort.  I drömmen blev jag dit bjuden igen nästa sommar i 3 veckor o jag tackade ja.. Ja drömmar kan vara helt underbara eller rent ut sagt hemska..


Nu ska jag fixa de sista sen åker jag o tränar. Ha en bra dag.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 20 december 2012 13:54


Hårt arbete har ingen dött av. Men varför ta risken.
Ronald Reagan
 
 

Av Anneli Gustavsson - 19 december 2012 16:40


Apoteket o byta min fenuril, de tog tid. In till ÖB o fixa lite där, sen vidare till Jysk o Rusta.. På Rusta fanns de en sån söt nalle som ropade på mig så jag kunde bara inte gå utan henne. När jag lyfte upp henne så hörde jag en lättnadens suck =) Nu får hon äntligen ett kärleksfullt hem.. De är en sån nalle som man kan lätta sitt hjärta till, man kan viska i hennes öra o säga de man har på hjärtat, är man ledsen så tar hon bort de ledsna o om man är glad så glädjs hon med mig. Visst är de underbart med en liten nallelina. 


 

Liten o go ♥


Upp till A6 o när jag kom till parkeringen på baksidan så va de fullt med bilar men jag hittade en plats. Gick runt o strosade lite. Jag måste säga att jag va faktiskt nervös för att åka in ensam, jag har inte kommit ifrån de än, men de kändes bra till slut. Jag tror att jag fick allt gjort o lite till. Ja, jag har ju inte köpt skinkan än men den är inte billigare nånstans så jag kommer att köpa den på Ica.. På fammoos Ica som Liam säger. 


Jovisst ja,, jag gick in till Telenor för jag är ute efter ett gummi-skal till min mobil. så när de blev min tur får jag knäppen, ja de är inget ovanligt. Jag börjar prata;


Jag - Hej, jo jag är ute efter ett skal till min androida mobil.

Telenor - Jaha o vad hade du tänkt dig ?

Jag - Jo de finns ju såna där gummi skal som är jättebra. Om man tappar mobilen så ska de här skalen göra så den studsar tillbaka upp i handen på mig igen .. Ett sånt vill jag ha...

Telenor - Nej de har vi inte. Vi har bara till dom senaste modellerna ... O nåt sånt har vi inte. ???!!!...


Han såg lite frågade på mig o jag kunde inte hålla mig för skratt, jag tyckte att jag va skitrolig men de gjorde nog inte han hahahaha.. Han sa att El giganten säkert har nåt skal..

Jag kunde knappt sluta skratta sen, hur pinsamt är de inte när man går alldeles själv o fnittrar =)



När jag skulle gå ut till bilen träffade jag på en gammal loverboy o hans mamma. De va ett tag sen jag såg honom så de va trevligt.  När jag satt i bilen så blev jag helt matt o skakig så de va bara att stanna till på McDonalds o köpa en ostburgare o den åt jag alldeles för fort så jag började må lite illa. Men de gick över när jag var nästan ända hemma. 


Jag köpte en julblomma till mamma som hon fick, hämtade Teddy o sen in o brygga kaffe så de har jag druckit nu,, gott gott. Ska ut o fylla på muggen igen. 

Nu har jag ganska ont o jag väntar på att klockan ska bli medicindags, de är om ca 1 timme.. De är jobbigt när man lever efter sin medicinklocka ,, när man har såna jobbiga dagar. 


Ja de spelar ingen roll om jag är ensam eller om de är nån med mig så hittar jag på saker.. De är roligt.. Jaja, de va min dag,, nu blir de mer kaffe.


 


Allt utom ringen köpte jag på Rusta idag så de ska jag ha på julafton...


Ha en fin kväll. 


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 19 december 2012 11:30


De är då f-n att de ska vara så svårt att köra i skeden rätt i mun o inte på kinden. De är väl för att jag försöker skynda mig att äta o skriva samtidigt så att jag snart ska komma iväg =)

Har gjort mig i ordning, Teddy har varit ute o vi har ätit frukost. Så nu är de strax dags att åka.. Tänkte åka till Rusta o ÖB innan jag tar A6. 


Jag vaknade i morse av att jag sjöng på en låt, jag vet att jag drömde att jag sjöng oxo.. Jag kom ihåg låten precis när jag vaknade, men nu är den borta.  Jaja, man kan inte komma ihåg allt.


Nu får ni ha en härlig dag. Va rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 18 december 2012 23:29


Hmm jag har fått för mig att de har varit onsdag idag, men de har de visst inte varit. De visste jag ju egentligen för de är i morgon o då ska jag åka o handla dom sista klapparna + lite annat. 


Ska gå upp vid 10 så jag kommer iväg senast 12. 


Har legat ganska mycket idag oxo pga skallevärk, de är nog bland de värsta tror jag..


Ja på tal om ärtsoppa så måste jag komma ihåg att åka till apoteket o lämna igen min fenuril, pumpen funkar som vanligt inte. Jag vet inte hur många gånger den har varit sönder o som jag inte har åkt o bytt den. Men nu vill jag ha en fungerande pump till. 


Den här vintern har jag blivit så torr om händerna så jag måste smörja hela tiden.. O fenurilen är helt underbar, ja den doftar inte gott men den gör underverk. 


Nä nu orkar jag inte skriva mer, jag har ändå inget vettigt att skriva =))     ( brukar väl inte ha de )


Hoppas att ni har haft en härlig dag, ni får vara rädda om er o varandra. 


Dröm sött.


Puss I Pannan ♥





Av Anneli Gustavsson - 17 december 2012 22:59


Så funkar det

Varje dag dör 19 000 barn av sådant som går att förhindra om man bara har tillräckliga resurser. Genom att handla våra fältprodukter hjälper du barn över hela världen att överleva och utvecklas.


Köp fältprodukter som räddar barns liv

Köp fältprodukter som räddar och förändrar barns liv. Välj mellan allt från myggnät till en jeep.

Fältprodukterna gör en konkret insats för att hjälpa barn över hela världen att överleva och utvecklas. Som att skydda mot malaria eller att nå fram med förnödenheter.


Du får gåvobevis att ge bort i present

Som tack för din gåva får du ett fint gåvobevis att ge bort per fältprodukt. I gåvobeviset finns information om fältprodukten samt din personliga hälsning.

Vi skickar gåvobeviset digitalt med e-post eller tryckt kort med Posten (tryckt kort kostar 20 kronor). Till dig eller direkt till mottagaren. Beställ senast 19 december för att hinna få korten innan julafton.

Du får välja mellan flera vackra illustrationer från svenska formgivare som till exempel Lotta Kühlhorn.


Vi levererar fältprodukterna dit de behövs mest

Vi skickar fältprodukterna över hela världen till de barn som för tillfället behöver dem mest.

UNICEF är världsledande när det gäller att leverera förnödenheter. Från vårt katastroflager i Köpenhamn, stort som tre fotbollsplaner, koordineras och skickas varje år cirka 8 500 laster med förnödenheter. Vi har även tre mindre lager i Dubai, Panama och Shanghai, och köper en del produkter lokalt, för att stödja lokala ekonomier, reducera transporttider och kostnader.


GÅVOSHOPEN HITTAR DU HÄR 


Dela ditt köp på Facebook så ger kafferosteriet Löfbergs 160 vattenreningstabletter. Det ger 800 liter rent vatten.

Hittills har 4 347 som delat gett 3 477 600 liter rent vatten.


Passa på att handla nån julklapp , födelsedags present eller varför inte bara köpa något för att det behövs för att hjälpa människorna. 


De finns vätskeersättning  65 kr  för 100 påsar till fyrhjursdriven jeep för 252 410 kr.. Man kan ju alltid börja med lite billigare som man har råd med. O ni som är skitrika kan ju köpa dom dyra sakerna.. 


Shoppa shoppa, de är för en god sak.


Dela detta vidare till era bloggar.. 




Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards