Mitt Nya Liv

Alla inlägg under januari 2013

Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2013 13:25


Inatt har jag sovit lite bättre, ja även på morgonen.. Men jag är så trött. Jag antar att jag snarkar rätt mycket igen =)

Ja de behöver jag ju inte göra, jag kan ju vara trött ändå... Har drömt inatt men det är så "blurrigt" så jag kommer inte ihåg så mycket. 


Har druckit lite kaffe nu, ska strax åka ner o träna lite.. Det känns lite pirrigt nu när jag inte har kunnat träna på ett tag. Men det går säkert bra. 


Nä nu är det dags att göra det sista.. Ha en bra dag allesammans.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2013 13:23


"Jag är intresserad av framtiden, därför att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv där."
 Kettering
 
 

Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2013 22:00


Anna Anka - Tänker hon på sina barn när hon håller på som hon gör ?  Hon sitter o säger att hon har legat med hur många karlar som helst , de är rätt äckligt..

Hon sitter o pratar med sin bästa vän o frågar vad kompisen skulle göra om Paul skulle vara otrogen, då svarar vännen att han aldrig skulle vara de.. Då får vännen slängt i ansiktet att hon kn-llar honom varje kväll.

Gör man så ?

Karma is a bitch Anna.


Undra om det var Thomas Engström som hade fotat Annas foto som man såg det första ? Jag tror de =)






Gunilla Persson - Den troende människan ljuger om o om igen. Först ljög hon för sin stackars dotter om att det är gud som gör att dottern kräks då hon är nervös inför ett uppträdande.. Den här gången ljuger hon för en försäljare som vill använda Gunilla till sin lilla drink som han ska sälja. Hon ska vara ansiktet utåt. Hon hade lovat honom att bo där i 8 dagar eller dygn, men när han precis har kommit innanför dörren o är glad o packar upp sina saker smyger hon in till sin nya lilla hjälpreda o säger att han kan absolut inte stanna här. Hon behöver koncentrera sig på sin roll eller vad hon sa.. MEN hon säger till hjälpredan som hon har skaffat ännu en gång via hennes facebook-sida ( hon tänker minsann inte på sin mamma eller dotter , de kan vara vilken psykopat som helst ) att hennes mamma är dålig o behöver båda vårdarna o han kan tyvärr inte stanna. Hon säger att hon inte hoppas att han har missuppfattat det som har sagts ???

Hon har heller inte tagit reda på vad han har för avtal, men det är väl ändå upp till henne att ta reda på det innan han kommer dit.


Jahaa hon fick igenom 30% livet ut på juicen ska säljas...

NU älskar hon den här försäljaren helt plötsligt, innan var han inte helt ok..


Gunilla fy skäms på dig. Man får inte ljuga som du gör. Vad tror du att Gud säger om det ?


Undra hur länge hon kommer att älska den nya hemhjälpen ? Får den nya hemhjälpen sova på soffan i mammans rum ?

Karma Gunilla, Karma =)





Maria Montazami - Maria hon skrattar åt allt, hon är alltid glad o positiv. Hon var riktigt söt när hon var ung,, jaja hon är inte gammal idag men när hon var yngre då =)

Det är så mycket roligare att följa henne för hon beter sig mer som en "normal svensson" än dom andra aporna..

Det ska bli intressant att se nästa avsnitt. Det skulle visst bli en helt ny serie med henne o Mindy någon gång =)


Ja det här avsnittet va helt ok.. Det bevisar ytterligare ännu en gång att Gunilla kör en egen sekt, o Anna tuggar fortfarande sin brosk i tron om att hon inte ska få cancer... Det funkar inte så =)




Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2013 18:46


Ja ikväll finns det lite att se på.. Vi börjar med ;


The real housewives of Vancouver 
19:00 - 20:00  tv3  .... Jody är inte klok............

 

Svenska rivieran 
20:00 - 21:00  tv3

 

Så blev vi Svenska Hollywoodfruar 
21:00 - 22:00  tv3 ...........  Egoisten Anna Anka - Den GALNA kärringen Gunilla Persson som dessutom ljuger för sin lilla dotter om att det är Gud som gör så att hon måste kräkas vid en uppvisning  & Goa virrmajan Fru Montazami =)

 

The new normal 
22:00 - 22:30  tv3

 

The Mindy project 
22:30 - 23:05  tv3

 

Här blir de en härlig dusch =)

 

Sveriges mästerkock 
00:00 - 01:00  tv4 .... Med Per Moberg,, han har blivit ganska sexig =)

 

Ja sen är det väl läggdags..  Hoppas jag kan sova bättre inatt, den här natten har oxo varit jobbig. När jag väl somnade så hade jag en konstig dröm, men jag kommer inte ihåg den så i detalj. Jag vet bara att jag träffade på en kille som förföljde mig, han släppte inte taget.. Vi befann oss i olika världar, med olika personer.

Sen helt plötsligt är jag hemma hos sonen, där ska ser jag Liam, han vill duscha så han hämtar sköljmedel o häller det över sig. Han trodde att han skulle tvätta sig med det. 

Mer kommer jag inte ihåg...

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2013 17:26


Nu har jag äntligen skrapat dom lotterna som går ut den 1 feb, jag vann 2 nya lotter o dom går inte ut förrns nästa år så jag har god tid på mig att titta på dom innan jag skrapar dom =)


 

2 nya lotter =)


 

En sån hemsk, äcklig bild på mig. Det var minsann inte lätt att leka med Liam innan jag hade gjort gastric bypass operationen.. Det går inte att jämföra då & idag.. Vi busar för fullt. 


  

Detta är en nytagen bild på Jack, men jag tycker om hans drömmande blick här. Så jag älskar honom ♥


 

Liam på hand dopdag,,, hela han är rund o go =)


 

Jag har för mig att han ringer o pratar med gammelmormor här. Han kunde tjata i telefonen =)


 

En go puss mellan Liam & Tilda ♥


 

En telefon i varje hand. Här pratar han inte med någon,, jo sig själv. 





Liam - AAaaaaaaaaAAaaaa


     

ttttjjjjooooooo =)


 

Hahaha så jag älskar den här bilden.. Ja jag älskar hela ungen ♥


 

Här kommer jag o en av våra hundar..Tror att den här hette Ajax ?


 

Sitter o tuggar på en smäll karamell,, de sitter lite på hakan =)


 

Den här bilden tycker jag om på mig.  Jag kan inte vara gammal här.. Vilka kinder jag hade =)


 

Marcus när han var liten, han älskade att "köra" bil.  Han liksom Liam älskade att hålla på med tungan både i o utanför munnen =)


 

Det här är MIN lille kille. Här hade han faktiskt varit o hälsat på hos farmor o farfar, det var julafton. Min pappa var med oss då.. Så de var jag, mamma o pappa som hämtade Marcus...Titta så söt han är ♥


 

Snobben nyårskvällen när dom smällde som värst.. Han var så rädd stackarn..  Teddy låg på golvet o sov gott, jag hade tv;n på för fullt så han hörde inte hur dom smällde utanför..


 

Så här söt blir man när man har ätit mammas spagetti o köttfärssås =)


   

Mmm gott =)


 

Här var vi uppe på Taberg topp o köpte glass, de va jättevarmt den dagen... Teddy fick en egen glass.


 

Jag hittade ett par solglasögon ute så jag satte på Teddy o även Iza dom.. Teddy in pink ♥


 

Sanna o Tilda ♥


 

Tilda kom in till mig en dag för några år sen o sa att jag skulle blunda.. Jag visste ju att hon hade något på gång, hon var ganska sprallig då.. Hon är något lugnare idag =)

Hon satte sig på knä o drog upp byxbenen så de ser ut som hon har så korta ben.. ( detta kortet är inte för att för dumma någon ) Det såg rätt läskigt ut för man vet ju att hon är längre än så här =)


 

Hahahaha vi hade tråkigt en dag, vi hade inget att göra. Så,, ja de var väl jag som kom på den här idén att sätta dit klädnypor på henne hahahaha.. 


 

Suck,,,,,,, längtar till våren...............


 

En liten o go Marcus ♥


 

Han älskade att suga på sina händer.. Tänk om jag kunde få tillbaka tiden bara för en liten, liten stund ♥


 

Lillskiten Marcus ♥


 

En nybadad Marcus, han älskade att hoppa på skötbordet för det svajade så =)


 

Ohhh här var han inte gammal, de är hemma hos farmor o farfar... Tänk att en så liten sötnos kan växa o bli stor o att dom får egna barn..  Jag tror att vi fick dom kläderna av min kusin Anders.. 


 

Detta är på Tildas födelsedag.. Jag skrattade så.. Jag kom på precis innan vi skulle upp till dom att jag skulle rita en jätteful teckning ,, slå in den o ge den till henne.. Hon ritade mycket till mig förr o jag älskade när jag fick teckningar från dom... Så innan hon öppnade den sa jag till henne att jag är så stolt för det är något jag har gjort alldeles själv o de tog jättelång tid.. Jag hoppades att hon skulle älska den.. Hon blev eld o lågor, men ni skulle se hennes besvikna blick när hon såg teckningen hahahahaha... Hon kunde inte dölja sina känslor o hon fick hållas en stund. Sen tog jag fram den riktiga presenten ,, då blev hon glad =)

Hon sa faktiskt att teckningen var fin... Hahahaha den var gräslig =)


Ja, de är roligt att titta på bilder från förr. Jag älskar att titta på bilder då Marcus var liten, tyvärr har jag inte så många bilder för det var ju mycket dyrare förr när man skulle framkalla dom o jag hade ingen bra kamera.. Tänk om jag hade lika många bilder på Marcus som jag har på Liam, de hade varit roligt. 


Jag måste komma ifatt mig när det gäller bilder på Jack, jag har inte alls många på honom än. 


Ja så ligger det till ,,, ja jag vet inte vad jag menar men nu måste jag resa mig för jag fick ont.. I morgon är det träning =)


Ha en mysig kväll. 


Puss I Pannan  ♥





Av Anneli Gustavsson - 7 januari 2013 22:46


Här sitter jag o njuter av det sista av gröten med lite hallon på. Ja de kanske inte låter så gott, men det är det. Jag äter med dessertskedar eller teskedar för matskedar blir för mycket..  När man äter gröt behöver man inte tugga utan jag trycker väl mest till gröten i gommen o sen sväljer jag den. Precis när jag skulle svälja så känner jag hur nåt river till i halsen på mig o jag får lite panik. Jag blir ju mest rädd att jag ska kunna svälja nåt så att det fastnar i magen, men jag hann meta upp biten som rev till. 


Varför händer allt sånt mig för ?  De är jämt så. Härom dagen när vi åt kycklingfilé inne hos mamma så fick jag ett ganska stort ben i munnen, ja jag höll ju på att bita sönder 3 tänder.. Javisst ja,, förra veckan när jag skulle göra en omelett på kräftstjärtar så fick jag ett låååångt grovt, svart hår med stjärtarna .......


Jag vill helst själv bestämma vad jag stoppar i min mun, jag tycker inte om överraskningar på det sättet. 


 

Här är det fortfarande gröt på den.


 

Det ser nästan ut som ett apelsinskal, men det är det inte.  Den är skrovlig i kanterna. Det ser nästan ut som dom här gamla smala påsslutarna som fanns.. Plasten med ståltråd i mitten.


 

Det gick att böja den.. 


 

Ganska stor är den.



De hade varit nåt att få åka in till sjukhuset o få den utplockad bläääh... 


Jag har suttit o kolla lite på gamla bilder som jag har lagt in under 2012, men jag orkar inte lägga ut dom nu . De tar jag i morgon.. De är för mig underbara bilder, en tid jag längtar tillbaka till vissa stunder.


Hoppas att ni har haft en bra dag. Snart dags att lägga sig o försöka sova lite. Jag hade mardrömmar inatt men det vill jag inte skriva om. 


Dröm sött, va rädda om er o varandra. 


Puss I Pannann ♥


Av Anneli Gustavsson - 7 januari 2013 16:30



AVSLUTAT: Glatt besked, det är nu bekräftat av polis och anhöriga att Richard är återfunnen och han mår efter omständigheterna bra.

Stort tack till alla som delat och spridit informationen.

MPS avslutar 2013-01-01, 13:15 




MISSING PEOPLE SWEDEN




Gå gärna in på Missing People Sweden´s facebooksida o gilla dom. Dela vidare det som behövs delas vidare så att alla kan  hjälpa till att leta efter dom försvunna människorna. Även Om vi inte bor i närheten så dela vidare, de finns alltid någon som ser detta som bor i området !!!!



STOCKHOLM/HÄSSELBY/VÄSTERORT: 15-årige Richard är försvunnen
Richard som är hemmahörande i Västerort sågs senast onsdagen 2 januari i Hässelby Gård på Friherregatan efter det har ingen sett honom.


Han är 175 lång och väger 87 kg mörkhyad med rastaflätor.
Han hade ett par mörkblåa träningsbyxor med vit rand på sidan och en träningsjacka i samma. En mörk vinterjacka lång modell en beige rastamössa och ett par ankelhöga vinterkängor.


Har du sett Richard eller vet var han är - ring Polisen på 114 14.


Vi tar tacksamt emot TIPS bland kommentarerna, men för att inte dessa skall försvinna i mängden behöver ni inte skriva in "gillat för att dela" & "delat i Xxxxstad". Håll en trevlig ton och behandla andra som ni själv vill bli behandlade!


För att dela med mobil, logga in på Facebook i din webbläsare istället för appen och välj klassiskt läge. Då går det att dela. Vissa mobiler har även uppdaterat sina appar, men inte alla.

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards