Mitt Nya Liv

Alla inlägg under november 2015

Av Anneli Gustavsson - 27 november 2015 21:24


Två sköldpaddor skulle på utflykt i några dagar. De hade packat en kylväska med mackor och öl att som proviant under äventyret.

Efter två dagars vandring i skogen skulle de ta sin första matpaus då upptäckte de att de inte hade med sig någon flasköppnare.


Den ena sköldpaddan sa:
- Du måste gå tillbaka och hämta en flasköppnare, annars får vi inte av kapsylen och kan inte dricka någon öl!

- Nehheddu, jag går ingenstans!, sa den andra. Du kommer att äta upp alla mackorna när jag går!

- Nej, jag lovar att inte göra det., sa den första sköldpaddan. Skynda dig nu!

Nio dagar gick och ingen sköldpadda kom tillbaka med en flasköppnare. Utmattad och utsvulten tog den väntande sköldpaddan en macka ur kylväskan.


Då hoppar plötsligt den andre sköldpaddan fram bakifrån en buske och ropar:
- AHAA! Jag visste det! Jag går ingenstans!



Av Anneli Gustavsson - 27 november 2015 17:17


Igår städade jag o idag har jag plockat fram mina stakar o försökt hänga upp mina julgardiner i köket. Men jag klarade inte att fixa till dom så mamma får hjälpa mig att lägga upp dom lite. 

Jag har så ont i kroppen o jag skakar i armarna.. Ryggen är hemsk, men det ska ju kännas att man har gjort nåt.


Inatt vaknade jag av att jag inte kunde andas, jag flög ur sängen o fick panik. Detta händer flera gånger/vecka men när man sover o vaknar av det så blir jag helt ifrån mig. Jag har bråck på min magmun så den sluter inte tätt alla gånger så magsyran åker upp o det bränner som eld o känns som det är knivar som kär i halsen på mig. Det fräter nåt så djuriskt mycket. 

Det tog tid innan jag kunde somna, innan jag hade hostat klart o kunde andas ordentligt igen.. Sen vaknade jag tidigt av att jag hade så ont av min magkatarr, jag brukar få det när magsyran har "frätt" så .. Det är bara att ta omeprazol o vänta på att den ska börja verka. Nu känns det bra, men det tag några timmar innan den hjälper fullt ut på mig.


Teddy ligger på sängen o sover gott. Min darling M ringde innan men jag hörde inte det o jag vet inte om M jobbar så jag avvaktar så kanske M ringer om igen =) Nä då, det är ingen ny stjärna utan en gammal, hahaha näää han är min vän, en gammal vän =)


Oj han ringde,, ha en bra kväll Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 26 november 2015 21:18



 


Nä det stämmer, döden väntar inte tills man är beredd !



Av Anneli Gustavsson - 26 november 2015 16:34


Tänk om OM fanns, tänk om jag nån gång kunde få ha lite lindrigare värk, åtminstone medans jag städar. Bara för nån timme, ett par timmar..... Nä så är det ju inte, få varför hoppas !!


Nu har jag i alla fall städat igen, har försökt ta lite nogare för i morgon ska jag försöka få upp mina stakar i fönstret.

Jag kommer inte ha nån julgran i år heller för jag har så mycket bröte i vardagsrummet. Jag har ingen annan plats där jag kan ställa det.


Jag skulle vilja ha en dubbelsäng, då hade jag kunnat slänga ut Jacks resesäng o tältsängen som Liam ligger i. Oh vilken lyx med en dubbelsäng =)


Sen har jag en "tjock" tv som jag vill kasta o en gammal stationär dator som är sönder som oxo ska kastas som bara står o samla damm.. 


 


Ja så här ser det ut o det är inte roligt att ha det så, tom bokhyllan har blivit en plats där jag bara lägger allt.. Lilla Teddy tittade fram oxo, jag får inte gå många meter utan honom =)


Mamma kom på en sak,,, hon undrade om man kunde "hyra" en container för att slänga skräpet jag har ? Ja, man kanske ska kolla upp det för jag har så gott som hela mitt förråd som ska slängas.. Jag har även saker från pappa som jag o syrran inte har gått igenom än så det är på tiden. 


Nä nu ska jag svabba sista golvbiten sen är jag klar för idag, skönt skönt.. 


Ha en fin kväll. 


Puss I Pannan ♥ 





Av Anneli Gustavsson - 25 november 2015 21:01


Ja den här hostan var inte rolig att tas med. Den stör mig på nätterna o jag vaknar tidigt på morgonen o hostar så det känns som det börjar bli löst i huvet på mig.


Det har varit ganska ok nu på eftermiddagen, men så fort jag ska prata så börjar jag hosta så Teddy har det ganska lugnt o skönt idag =)


Har inte gjort nåt speciellt, utan bara slappat, tittat på tv o varit ute med Teddy. Rohde har inte varit hemma idag så vi har inte varit där heller.


Jag tittade på  #bondesökerfru nyss o jag blir så äcklad när dom inte kan hålla sig rena. Jag har sett alla avsnitt o jag har inte sett Stefan ha rena händer i något av avsnitten. När han är i tv så borde han väl för tusan hålla sig ren när vi är så många som ser honom. Att tjejerna ens vill bli tillsammans med honom förstår jag inte ? Hoppas att han får lite hygienartiklar i julklapp så han kan göra rent sina sorgkanter som han har, bland det andra.


Jag har aldrig förstått att man kan gå skitig o stinka när vi har två o vatten ? Det är så smidigt för oss som har tillgång till detta att göra oss rena, o lukta gott. Ja, näää jag skulle aldrig ta i en smutsig karl !!!!


Snart är det helg igen, tiden går så fort.. Jag satt igår o tittade på lite bilder i datorn o blev full i skratt när jag såg den här =)


 

Det var Matildas lilla Dino.. Han var så söt o det var så halt på mitt bord =)


Hoppas ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Sött ♥


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 24 november 2015 19:16


Vilken hemsk natt o morgon jag har haft. Jag har hostat som tusan. Jag vaknade vid 6 tiden igen av att jag hostade o hade så ont i huvet. Fick gå upp o ta två treo, sen kunde jag somna om efter en stunds hostande igen.


Vaknade o var helt slut vid halv 10 tiden, men Teddy ville gå ut o jag fick ta mig lite mediciner. Sen la vi oss när vi kom in igen så jag somnade en stund, det var så skönt. Skallen kändes bättre o även hostan.


Kl 15 var jag o mamma bortbjudna till Rohde på adventsfika, det var gott o trevligt.. Vi stannade ett par timmar o pratade om allt mellan himmel o jord.


Hem o  ringa till viasat för dom hade höjt räkningen även den här månaden så jag hade 50 stycken före mig i kön, så med kön o samtalet tog det 40 min... Dom hade en bortförklaring även den här månaden men jag frågade om resterande månader kommer att vara på den summan som är sagt o det sa han att det skulle vara. Ja så sa dom även förra månaden så vi får se hur det blir.. 


Försökte få tag i Rohde men telefonsvararen gick på, jag gjorde 3 försök så jag blev orolig att hon inte svarade så jag gick in till henne igen när jag gick ut med Teddy.. Hon hade somnat framför tv;n så hon hade inte hört när jag ringde... 


Hem o ge Teddy lite mat o ta medicin o nu sitter jag här o tittar på Dr Phil. Vilken hemsk kärring det handlar om, Mama June.. Hon låter sina barn umgås med en pedofil.. Mannen i fråga har våldtagit hennes ena dotter men hon håller visst ändå på med pedofilen. Hon har även tagit pengar från vad jag förstår den ena dottern så hon har fått kontakta en advokat. Usch vilka hemska människor det finns.


Ringde in till min granne Lasse o sa ifrån mig inbjudan på fredag för jag vill inte smitta ner honom med min hosta/förkylning. Det är bättre att vänta tills jag inte hostar mer. Lite tråkigt för jag såg fram emot middagen på fredag. 


Nu ska jag se klart Dr Phil o sen blir det sängen.. Hoppas ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥


  Fika hos Rohde 


 
  Det är så mysigt att gosa med Teddy ♥



Av Anneli Gustavsson - 24 november 2015 01:13


 


Världens bästa vän ligger o snarkar gott just nu i min säng. Jag är så glad o tacksam för att jag har honom.


♥ ♥ ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 23 november 2015 16:34


Inatt har jag hostat i omgångar, vaknade av att det prasslade till i mitt höger öra o att det börja göra ont + att jag knappt hör nåt. Det gjorde ont i några timmar men jag kunde somna om o sov ca en timme på treon jag tog. 

Nu är det bättre i örat, det gör inte ont men jag hör inte lika bra på det.


Har tappat saker idag, medicinen glider ur mina händer så jag får leta efter dom på golvet. När jag skulle ta lite vatten från kranen så tappade jag glaset i diskhon.. När jag skulle ge Teddy mat så råkade jag tippa på hans matskål men det var inte så farligt, det var bara några bitar som åkte ut.


Jag står o väntar på att mitt kaffe ska rinna ner men inget händer............ Jag har glömt att sätta på det så det är inte så konstigt.


När jag var o handlade så höll jag på att glömma mammas mjölk, men jag hann springa o hämta den... När jag har packat färdigt så kommer jag på att jag har glömt att köpa treo så då får jag ställa mig i kö igen... Jag höll förresten på att glömma bort att köpa min patron, men fick med mig en ny hem. 


När jag kommer hem ser jag en underbar måne som jag vill fota, men bilden blir inte bra med mobilen för den kan inte zooma så bra så jag går in till mamma o hämtar mina två kameror som hon har fått låna. När jag kommer in ska jag lägga dom på laddning så hittar jag inte den ena laddaren..... Den andra kameran behöver AA-batteri så det är ingen fara. 

Letar febrilt efter min laddare överallt, men den är borta så jag tror, den måste vara inne hos mamma för annars hade hon inte kunnat ladda kameran när hon skulle ha den, så nu får hon leta inne hos sig oxo medans jag fortsätter att leta här. Jag vet inte hur mycket en laddare kostar ?


När jag ska värma på mitt kaffe så hade det bubblat över så det var bara hälften kvar i muggen o det var bara till att städa rent i micron... 


Nu sitter jag här med täppt näsa, hostar, hör dåligt på mitt hö öra o dricker det som är kvar i muggen medans jag funderar på var min laddare kan vara ?!.


Javisst ja,, jag glömde ju säga att värken inte är rolig idag ... Jag kanske får en bättre dag i morgon ? Hoppas kan jag ju göra.


Puss I Pannan ♥



Dagen är räddad =)

    Det blir inga bra bilder när man zoomar för mycket, men månen är fin ikväll.


  Det var så vackra moln innan så jag kan ju inte låta bli att fota =)



Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards