Mitt Nya Liv

Alla inlägg under november 2015

Av Anneli Gustavsson - 7 november 2015 21:42



Det var några år sen jag skapade detta på UNICEF. Sätt in pengar till dom behövande. Klicka

 

HÄR så kommer du till min sida där du kan skänka en slant. Ni får gärna dela min länk vidare. 


Du kan även skicka ett sms till KÄMPA 1976 till 72 900 så skänker Ni 50 kr.


Unicef är ständigt i behov av pengar så vi kan försöka hjälpa dom. Du kan även skänka en liten julklapp oxo.

Av Anneli Gustavsson - 7 november 2015 18:42



När jag skulle ta mina mediciner innan, gabapentin som jag tar mot mina diskbråck så hittade jag inga i skåpet. När jag löser ut dom så får jag några askar o nu var det dags att plocka fram ännu en då jag bara hade en tabl kvar.

Jag letar o letar men hittar inga. Plockar ut det mesta som finns i mina apotekskassar men det är tomt. Finns inte ett endaste paket, så nu står jag med en ynka tablett till på måndag. 

Ringer till sonen o frågar om han har några som jag kan få "låna" tills jag kan lösa ut nya. Ja det är tur i oturen att han oxo äter som för sitt diskbråck. O tack o lov så hade han så jag fick låna tre kartor.

Jag vet inte vad som händer om man bara slutar med dom eftersom det är så noga att ära dom på schema tills man har kommit upp i en bra dos. 



  '


Det var bara att sätta sig i bilen  så jag passade på att gå in en stund, det är alltid mysigt att umgås med dom. Liam visade upp en jättestor ,, hmm ja vad heter det ? Gevär med gummipilar. Han har önskat sig ett sånt länge så han köpte det för sina födelsedagspengar.  Jack visade sin ipad o han visade att pappa hade plockat bort youtube för honom hahahaha.. Han sa att min pappa tog bort det för jag fick inte ha det kvar. Sen visade han mig hur vi skulle hitta det igen så han gick in på appar o där sätter han sig o letar. Han är 3 år o kan detta =)

Jag såg ju att han kunde leta reda på det så jag försökte kollra bort det med lite andra spel. Han laddade ner ett Hello Kitty som vi provade lite. Sen var det dags för mig att åka hem ..

 

Nu ska jag strax gå in till mamma o se om Bailys är inne o vill ha lite mat. Jag har inte sett honom på hela dagen. 

 

Ha en mysig kväll. Var rädda om er o varandra. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 6 november 2015 19:45


Usch vilket grått, trist o regnigt väder det är nu. Innan när jag var ute med Teddy så kom en söt liten tant gående. Hon var så liten o det gick väldigt sakta när hon gick, men hon kämpade på.

Jag har sett henne innan o hejat på henne, men idag började vi prata lite. Det är så intressant att höra många äldre prata, det dom har att säga är så spännande.

Hon berättade att hon hade varit inne i stan, att hennes gamla mamma blev 107 år o var Jönköpings äldsta kvinna. Ja jag vet inte om det var äldsta kvinna eller människa ? 

Hennes mamma hade fått vara frisk under alla år men sa att sista tiden så hade hon haft det lite jobbigt när hon gick så hon skaffade en rullstol. Kvinnan som jag pratade med hade sagt till henne att hon inte skulle sätta sig i den för då skulle hon få problem o inte kunna gå ordentligt sen. Ja hon fick rätt, hon behövde rullstolen. En vecka innan mamman dog var hon sjuk, men jag kommer inte ihåg med vad, men hon hade haft ett underbart o friskt liv.


Kvinnan berättade att när hon var liten så såg det inte ut som det gjorde idag. Vägen som vi stod på var bara en liten stig innan, o där hon bodde nu fanns inga hus innan. Hon berättade även att hon hade flyttat till Malmö (har jag för mig) men valde att flytta hem så att hon skulle få umgås dom sista åren med sin mamma.


Undra hur gammal kvinnan är som jag pratade med ? Jag ville så gärna fråga henne, men jag kunde inte med. 

Hon berättade att hon hade bensår o hade svårt att sova på nätterna. Det var nåt med artärerna som gjorde att hon hade värken. Det var bättre när hon var uppe o gick, men inte var stilla. Hon skulle visst tillbaka till vårdcentralen snart, hoppas det blir bättre med henne.


Sen sa vi hejdå o vi gick åt varsitt håll. Hoppas att hon kan sova gott inatt ♥



Av Anneli Gustavsson - 6 november 2015 17:03


Jag körde in mamma till stan innan för hon skulle med bussen till Uddevalla o hälsa på några nya vänner. När jag åker hem så håller jag på att få en cyklist på motorhuven, en stolle som cyklar rätt ut i vägen. 

Jag fortsätter att köra medans jag sitter o svär över denna idioten. Teddy tittar på mig o undrar hur jag kör, stackars hund, ändå körde jag lagligt alltså sakta.

När jag kommer till en rondell så ser jag mig om, saktar in för att ta åt höger när jag får tvärbromsa för nu höll jag på att få sällskap igen på MOTORHUVEN !!!

Förbannade idioter, vad har dom ute i trafiken att göra ??

Teddy tittar på mig igen med sorgsna ögon o jag skriker ännu värre att han skulle stoppa upp nåt där solen aldrig skiner !!!

Båda gångerna körde jag sakta, jag tittade mig omkring som jag alltid gör MEN ändå så kommer dessa upp som gubben i lådan. 

Jag hatar,, hatar människor som inte tar hänsyn i trafiken. Jag bryr mig inte om ifall det händer dom något men dom behöver inte blanda in andra i sina olyckor. 

Det är så skönt att få komma hem igen till min lilla byhåla, lugnet,, ja lugnet OH så skönt det är.


Grattis till mammas nya vän på födelsedagen ,, hoppas ni får trevligt ♥


Av Anneli Gustavsson - 5 november 2015 23:23


Då har barnen varit hos mig idag medans sonen o svärdottern har varit på Ullared. 

Vi har haft det riktigt mysigt. Vi har ätit, fikat, virkat snören som man leker med o spelat på datorn.

När vi sitter o spelar så vänder sig Jack om o tittar mig i ögonen o säger - Fammoo, jag ska nysa på dig sen kommer två atjo rätt i ansiktet.. Vad jag o Liam skrattade. Jack såg så skön ut hahaha.

Han håller på att sluta med blöja o det går jättebra, han är så duktig. Han har druckit ganska mycket idag o han har sagt till mig så fort han behöver gå på toan.

Nu är det dags att krypa ner i sängen o försöka sova lite. 

Hoppas ni har haft en bra dag. Dröm sött. 

Var rädda om er o varandra. 

Puss I Pannan ♥


Titta fammoo, jag kan oxo =)

 

Liam ville ha två virkade snören.

 

Titta nu kan jag göra så med mitt blåa =)

 


Titta fammoo, det funkar =)

Liam var jätteduktig så vi gjorde det tillsammans.

 

Fammoo, ta ett kort på mig nu..

 


  Här är en trött gammal man. Han märkte inte ens när jag tog kortet på honom. Han sover så gott.

Av Anneli Gustavsson - 4 november 2015 21:34



Oscar ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig stövlarna innan han skall gå ut. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen ta i för att få på stövlarna.
När de väl är på plats säger Oscar:
- De sitter på fel fot.
Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oscar säger, stövlarna sitter faktiskt fel.
Hon drar som en dåre i 3 minuter för att ta av dem och börjar sen om för att få dem på rätt fot. Till slut är de på plats.
Då säger Oscar:
- Det är inte mina stövlar...
Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lilla Oscar som tittar på henne med fiskblick.
- Ok, säger hon, vi tar väl av dem då.
Och så sätter hon igång med samma träning som tidigare.
- Varför sa du inte det tidigare? frågar hon när hon är klar.
Oscar svarar:
- Det är inte mina stövlar, det är brorsans, men mamma vill att jag skall ha dem.
Fröken börjar storgråta men bestämmer att hon ska hjälpa Oscar på med stövlarna för en tredje gång. Sedan lyfter hon upp Oscar, sätter på honom jacka, mössa och halsduk och frågar:
- Var är dina vantar?
- Jag la dom i stövlarna.

Av Anneli Gustavsson - 4 november 2015 14:21


Det är nästan helt klart att han kommer att dömas men det är inte "hugget i sten". Då finns det en liten chans till att han kan släppas fri.?.


Han sitter häktad tills domen meddelas den 17 november kl 11;00, men han har om jag har fattat det rätt tillgång att kontakta omvärlden.  Det tycker jag är helt fel, så fort han mördade Lisa så avsade han sig rätten till något. Han ska inte ha rätt till något, allt ska tas ifrån honom. Han tog Lisas liv, Lisas familj får lida tills den dagen dom inte längre finns o det är deras evighet. Dom får leva med att mannen tog sig friheten att mörda deras dotter, alltså gjorde han valet att inte ha tillgång till något.


35 åringen har ingen förklaring till varför hans blod/dna fanns på Lisa.. OM han nu är oskyldig så skulle han ha förklarat sig på alla sätt o vis om hur hans dna hade hamnat på Lisa, men han säger inget.


Leif Silbersky är övertygad om att det kommer att bli en fällande dom, han har inte under sina 50 år varit med om något annat. Hoppas att han har rätt, annars får vi skämmas.


Hans fru har gett honom alibi som inte har stämt, hon har ändrat sig o nu vet varken frun eller mördaren något, har dom minnesförlust ?

Nä , det är ju faktiskt så att han är skyldig, båda är skyldiga till mordet på Lisa. Frun ska oxo få nåt straff eftersom hon ljög o skulle skydda mannen.


Det är fel att döma honom innan rätten har gjort det för då blir man kallad rasist bara för att han är utländsk. Det hade inte spelat nån roll om det hade varit en Svensk som hade mördat, han hade oxo fått domen av folket innan rätten dömde honom. 


Jag lider med Lisas familj, att dom ska behöva vänta ännu längre på en fällande dom. Det har tagit tid som det har gjort. 





Av Anneli Gustavsson - 3 november 2015 19:19





Jag har följt Lisas rättegång lite o jag tycker att det är fruktansvärt. Jag tänker på Lisas föräldrar

som måste stå ut med detta spektakel.. Ja det är ett rent jävla spektakel, Sveriges lagar borde ses

över helt o hållet. Det ska daltas o fjantas med kriminella hela tiden. 


Är dom rädda för dom kriminella ?


35 åringen som har mördat Lisa kommer inte att bli rättvist dömd för det kommer att daltas

även med honom. Dom sa innan att dom inte har tillräckligt med bevis för en fällande dom. Det är skitsnack, dom

har ju hur mycket som helst.


35 åringens fru ska oxo bli fälld för att hon skyddar honom. Hon ljuger o ändrar sig , o det är inte ok. Men ändå kan inte rätten göra nåt åt det. 


Det ska bli livstid för mördaren o han ska inte kunna överklaga. 





 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards