Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juli 2012

Av Anneli Gustavsson - 10 juli 2012 23:00

   

Av Anneli Gustavsson - 10 juli 2012 16:07


Vilken stollig kvinna den där Maria Montazami är. Att jag måste åka runt halva jordklotet för att träffa henne gjorde jag gärna..  Men jag har ingen aning om var jag befann mig. Jag bara fanns där.

Hon skulle  "uppträda" med lite afrikans dans o jädrans i min låda så vig hon va. Hon va sig inte lik ett dugg, visst är dom väldigt sminkade när dom är på tv osv men detta stämde inte alls in på henne.


Hela hon va rynkig som ett russin, ja de va så munnen blev ihop dragen o liknade en dragkedja. Håret bara hängde på henne o man såg att hon hade tagit på sig värsta fula peruken.. 


Alla va som galna i henne, dom drog o slet o jag stod lugnt vid sidan om o försökte ta lite kort. Men så fort jag fick in skärpan så dök de upp nån jädrans figur o ställde sig i vägen. Jag vet inte hur många gånger jag flyttade mig för att få ett ynka litet foto på henne där hon stod själv. 


Till slut armbågade jag mig fram till henne o frågade om jag kunde få en bild på henne o mig, jag bad en annan att ta några kort o de såg ut att funka bra.

Jag gjorde ett stort misstag men de märkte jag inte förrns jag kom hem senare. Hur som helst så började vi prata o vi kom in på Lena Alderö o Thomas Engström, vi sa båda två att dom är så goa.. Hon tyckte att de va lite roligt att jag "kände" till dom oxo.. 


De va dags för Fru M att dra sig hemåt o jag måste ju oxo hem till mitt. De va inte de lättaste att hitta vart jag skulle gå för att kunna ta mig hem när jag inte visste vart jag va nånstans... Jag hade ju ingen aning om vilket land jag va i. Men jag lyckades fråga mig fram o hamnade rätt. 


Jag åkte ett skrangligt tåg hem, de va fullproppat så jag fick nästan panik..  Jag skyndade mig hem för jag ville se bilderna , men jag ville även skriva till Lena A att jag hade träffat Fru M + att jag ville visa henne bilderna.


Jag sitter o laddar över mina bilder till datorn o ser inte vad bilderna föreställer. Jag fattar inget. Jag tittar o tittar men kan inte för allt i världen begripa vad de är på bilderna. Då hade den här människan som "hjälpte" mig att ta bilderna tagit på något helt annat bara för att vara elak..........


Gissa om jag blev arg ???


Förbannade drömmar =))


Ja, de blev ingen riktig träff med Fru Montazami,, bara i drömmen. Men de va helt ok de oxo =)


Nu ska Teddy ut på en liten runda o sen blir de kaffe..


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 9 juli 2012 23:36


Min tomte ringde till mig innan ikväll så vi pratade en bra stund. De va roligt att höra din sexiga röst igen. Låt de inte dröja så länge tills nästa gång =))


Har ju inte vågat ha på datorn idag, men jag klarade inte av att vänta tills i morgon, då är de riktigt illa.. Snacka om att vara beroede av nätet.. 


Nu ska jag strax hoppa in i duschen.. 


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 9 juli 2012 23:00


"Man måste på något sätt övertyga sig om livets magi.
Bakom varje hörn, ett nytt äventyr..."
 
 Marianne Zetterström
 
 

Av Anneli Gustavsson - 9 juli 2012 22:19


Tänk att de kan vara så roligt med spel. Tycker Ni de oxo ?
Jag tycker att de är gott att kunna slappna av från den stressiga vardagen med
mitt goa kaffe bara bara njuta.
 
Jag gillar verkligen att spela poker o jag har kollat runt på nätet efter dom bästa
sajterna. De finns så många så man vet inte vad man ska välja, men så hittade jag en
sajt med flera olika "braiga" pokerrum, på en sida som heter pokerspel.org. Gå in här o se själva..
 
Där kan man också läsa på lite om reglerna för de olika pokerspelen
som kan vara bra om man ska ha full koll på läget.


De finns även för mig o andra som inte är så duktiga. Sen är de ju självklart även för proffsen. De finns en komplett guide för oss nybörjare, de är jättebra så man inte sitter där som en virrhöna o inget begriper.
Jag såg nu oxo att de finns så man kan spela poker i mobilen , men de finns även Backgammon. De är så roligt, de va inte alls längesen jag lärde mig att spela lite.
 
Skapa ett konto o börja spela. Vi kanske stöter på varandra där ute i dom olika rummen. Vem vet,,
jag kanske vinner över dig =)
 
 

Av Anneli Gustavsson - 8 juli 2012 22:50


"Allt det vi är, är resultatet av vad vi har tänkt."
 Buddha
 
(smart dude)
 
 

Av Anneli Gustavsson - 8 juli 2012 22:16


Måndag 9 juli kan tiotusentals datorer tappa kontakten med internet.

Amerikanska FBI stänger då av flera illegala servrar, på grund av ett gammalt virus.

– Det handlar om en trojan som styr om trafiken, säger Tomas Djurling, expert på IT-säkerhet.

Trojanen kallas Dnscharger och upptäcktes redan för fem år sedan. Men den har fortfarande stor spridning på datorer runt om i världen.

Skumma hemsidor

Trojanen ändrar en infekterad dators inställningar till att peka mot några skurkservrar. Servrarna vidarebefordrar sedan surfaren till en rad olika skumma hemsidor. Genom att i hemlighet styra om de infekterade datorernas väg ut på nätet har de ansvariga bland annat kunnat tjäna stora pengar på annonser och spam.

– Dns står för dynamic name system och man kan säga att det översätter IP-adresser till namn, säger Tomas Djurling.

Stängs av på måndag

I november 2011 tog FBI tillsammans med estnisk polis kontroll över trojanens infrastruktur i en operation kallad "Ghost click", men myndigheten har låtit servrarna vara i gång för att inte störa internettrafiken.

Men på måndag den 9 juli stänger FBI av alla servrarna. Datorer som fortfarande är drabbade av trojanen riskerar då att tappa sin internetuppkoppling.

– De kommer förmodligen försöka rensa de där servrarna innan de sätter på dem igen, säger Tomas Djurling.

Håll ditt system uppdaterat

För att undvika att bli drabbad av trojanen uppmanar it-experter vanliga internetanvändare att hålla sin dator uppdaterad med de senaste versionerna av mjukvara.

– Patcha systemet. Håll allting på datorn fräscht. Det är vad du kan göra som privatanvändare, säger Tomas Djurling.

– Uppdatera ditt operativsystem, dina vanligaste program och använd ett aktuellt antivirusprogram, säger David Treiberg på antivirusföretaget F-secure.

Industrispionage

Trojanen var från början framförallt riktad mot stora multinationella företag.

– Sådana här trojaner kan användas till exempelvis industrispionage, säger Tomas Djurling och fortsätter:

– Genom att styra om datatrafiken inom ett stort företag kan en hackare ta del av information som skickas.

Vad kan man göra för att skydda sig mot virus som detta?

– Många företag har dubbla IP-adresser och två pipor ut. Då kan man använda den andra om den första är utsatt för en DOS-attack eller en krasch.


Så här gör du för att skydda dig

 "Patcha" systemet - uppdatera ditt operativsystem - exempelvis via Windows update

 Uppdatera också de vanligaste programmen på datorn, till exempel Adobe reader

 Använd ett uppdaterat antivirusprogram och kör igenom hela datorn med det i helgen.

 Använd en brandvägg


HÄR KAN DU TESTA OM DIN DATORN ÄR DRABBAD


DNS Resolution = GREEN ( min dator är "grön" )

Your computer appears to be looking up IP addresses correctly!

Had your computer been infected with DNS changer malware you would have seen a RED background.  Please note, however, that if your ISP is redirecting DNS traffic for its customers you would have reached this site even though you are infected. For additional information regarding the DNS changer malware, please visit the FBI's website at:


DNS maleware

 


DNS Resolution = GRÖN


Datorn verkar vara att leta upp IP-adresser rätt!


Hade din dator blivit infekterad med DNS-växlare malware du skulle ha sett enRÖD bakgrund. Observera dock att om din ISP har omdirigerar DNS-trafiken för sina kunder du skulle ha kommit till denna site även om du är smittad. För ytterligare information om DNS-växlaren malware, besök FBI: s webbplats:

 

Av Anneli Gustavsson - 8 juli 2012 16:58


Jag har precis sett KoKvinnorna . Dokumentären är mycket bra gjord men jag tycker att den va fruktansvärt snuskig. 


Jag tycker att de va riktiga krutkärringar som verkligen kämpade, jag hade aldrig klarat av att hålla på så, jag hade inte velat hålla på så heller för den delen. Jag förstår att Britt inte vill skiljas från sina älskade vänner o korna har verkligen tur som får så mycket kärlek.. Men dom behöver mycket annat än kärleken för att må bra. Kossorna o katterna va misskötta  på alla sätt o vis. De såg för jävligt ut i stallet. Har man djur så måste man sköta om precis allt o de klarade dom inte av. 

Britt är helt beroende på att andra ska ställa upp o hjälpa henne annars funkar de inte, ja de gjorde de inte heller.


Jag blev illa berörd när dom bara kom till gården för att hämta tjuren o satte ett skott i pannan på den helt utan förvarning. Britt borde ha blivit varnad. 


Jag satt o åt ett päron o drack mitt kaffe när jag såg den här dokumentären o jag mådde illa. Tanten va så smutsig o hennes hem va fruktansvärt skitigt, fullt med flugor som hon fick vifta bort hela tiden. Hennes lillasyster  Inger fick hjälpa till även med hennes hem o försöka hålla de i någorlunda skick, men herregud människan har ju sitt egna liv att sköta o ska inte behöva ställa upp som hon gjorde på sin syster. Jag tycker att hon offrade sig väldigt mycket för sin kära syster, o kanske hade man gjort de. Jag vet inte ?


Jag höll på att kräkas när jag såg henne "mocka" skiten till rännan med sina bara händer. Hon gjorde likadant från skottkärran ute.. 


När hon i slutet av filmen tvättade håret så va vatten så smutsigt så jag rös.. 


Nä, jag hade sett till att djuren blev omhändertagna . Hur kunde dom låta de gå så långt ?  Hur kunde myndigheterna tillåta att de va på det sättet ?


Som sagt, jag hade aldrig klarat av att jobba som dom gjorde o absolut inte med den ryggen. Jag fick ont i hela kroppen bara av att se henne kämpa som hon gjorde. Men jag gillade inte hur de såg ut hos henne o djuren.


Dokumentären va mycket sevärd, men den va för magstark för min smak. Snusktigt värre...




Kokvinnorna är en film om två egensinniga och ständigt trätande systrar. Britt är närmare 80 år och handmjölkar fortfarande sina älskade kor trots en gammal ryggskada. För att klara av det ber hon sin syster Inger om hjälp. Men Inger hatar mjölkningen och vill hellre träffa sina barnbarn.

 

Nära 50 000 biobesökare har sett filmen under 2011, mer än någon svensk dokumentärfilm på mer än 30 år. Filmen är en blandning av ilska, humor, ömhet, konflikt och försoning. Huvudpersoner är de två systrar på väg mot åttio. Födda på en bondgård i Halland med vitt skilda livsöden, men ändå för evigt bundna till varandra, sitt föräldrahem och ett dussin kor.

Britt är äldst, ogift, bor kvar på gården och älskar kor. Hon vägrar att ge upp dem, trots ett svårt fysiskt handikapp. Inger bor i villa i närheten, änka sen tio år, med en dotter och två barnbarn i Helsingborg. Hon åker hellre till dem än mjölkar Britts kor. Helst av allt vill hon att systern ska sälja eller slakta korna.

Båda systrarna har vacklande hälsa och kornas vara eller icke vara ställs på sin spets när först Inger kollapsar och sedan Britt råkar ut för en olycka. Men ett yttre hot, från myndigheternas sida, ger berättelsen en oväntad vändning. Viljornas kamp mellan de två systrarna ersätts av en enad front och lite sunt bondförnuft.

Filmen är gjord av Peter Gerdehag och Tell Aulin. Gerdehag har tidigare bland annat gjort filmerna "Bondens tid på jorden" (2002) , "Hästmannen" (2007) och "En liten kofilm" (2009).

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards