Mitt Nya Liv

Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 22:45


Hustrun kommer hem tidigare än väntat och finner sin man i sovrummet, älskande med en mycket attraktiv ung kvinna. Hustrun blir givetvis mycket upprörd och börjar gråtande att skrika:


- Du är ett jävla svin! Hur KAN du göra så här mot mig, en trogen hustru och mor till våra barn. Jag tänker lämna dig och begär omedelbart skilsmässa!


Mannen svarar förtvivlat:
- Vänta nu en minut älskling så jag åtminstone får berätta hur det gick till.


Hustrun säger:


-OK, men det blir nog de sista ord du säger till mig!!


Mannen börjar berätta:


- Jag hoppade in i bilen för att åka hem, och då bad den här unga damen om lift. Hon såg så deppig, ledsen och försvarslös ut så jag tyckte synd om henne och lät henne komma in i bilen. Jag såg att hon var mager, hade gamla slitna kläder och var mycket smutsig. Hon berättade för mig att hon inte ätit på tre dar så i min medkänsla tog jag med henne hem och värmde upp de enchilada jag gjorde till dig i går, men som du inte åt upp för du inte ville inte gå upp i vikt.


Den stackars flickan slukade dom och tyckte det var jättegott. Eftersom hon behövde bli ren föreslog jag att hon skulle ta en dusch. Medan hon tog en lång välbehövlig dusch såg jag att hennes kläder var så trasiga så jag
slängde dom och gav henne de där designade jeansen som du inte använt för du tycker de är för tighta. Så gav jag henne de underkläder du fick av mig på vår bröllopsdag och som du inte använder för du tycker jag har dålig smak. Sen hittade jag den där sexiga blusen min syster gav dig i julklapp och som du ändå inte använder bara för att du tyckte den var ful. Jag gav henne också de dyra bootsen som du köpte i en boutique men som du inte använder för att en annan kvinna på ditt jobb köpte likadana.


Mannen tog ett snabbt andetag och fortsatte:


- Hon var såå tacksam för att jag förstod hennes situation så när jag följde henne till dörren när hon skulle gå vände hon sig mot mig med tårar i ögonen och frågade:


- Är det något mer som din fru inte använder längre...

 

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 20:45



- Vi hade sex igår, vilken katastrof! Han kom hem från jobbet, åt upp sin middag på tre minuter, vi hade sex i fyra minuter och två minuter senare somnade han.
Själv då?
- Åh det var fantastiskt. Han bjöd mig på middag på en fin restaurang som jag hade valt och sedan tog vi en långpromenad hem. Väl hemma tände han några levande ljus och så hade vi förspel i en timme innan vi älskade i minst en timme. Till slut, kan du tänka dig, så pratade vi i en timme. En sagolik kväll med andra ord...
Deras respektive sitter på annat håll och pratar:
- Vi hade sex igår. Underbart... Jag kom hem från jobbet, middag var redan serverad, jag käkade, vi hade sex och sen somnade jag. Kan inte bli bättre. Själv då?
- Åh, det var KATASTROF!!! Då jag kom hem från jobbet så hade elen gått. Fick bjuda tanten på middag, inte alls gott men DYRT. Så dyrt att jag inte hade råd med taxi så vi fick promenera hela långa vägen hem. Elen hade inte kommit tillbaka när vi äntligen kom hem så jag fick tända några ljus så att man såg något. Jag var så arg att det tog en timme för mig att få upp den och sen kunde jag inte komma på en timme. Frustrerande. När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. Minst en timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns...

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 19:45


Inglourious basterds 21:05 - 23:35 visas ikväll. De va inte så längesen jag såg den o den är absolut sevärd så har ni inte sett den ,,,, gör de..

 

Nu är de dags att rasta Teddy ...

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 17:46


Ja detta är mina sista dagar med Dino innan han åkte hem till sin lilla Tilda igen.. Jag skyndade mig att fota lite innan hon kom på kvällen o hämtade honom. Passade på att pussa o gosa lite oxo.. Dom första bilderna blev bra, men de va just dom sista som jag ville ha kanon, men de   s k e t   sig så dom blev mest suddiga.


   
Här får Dino en puss 

 
Han kan sitta på hela rompen =))

   

De va ju dom här bilderna med honom i glaset som jag ville ha perfekt. Men skärpan kom helt fel, de va bara för att jag försökte skynda på så inte Tilda skulle se vad jag gjorde innan hon fick se själva bilderna. Jaja man kan inte alltid lyckas =)))

   

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 15:51


"Det finns tre saker som inte kan döljas: kärlek, hosta och fattigdom. "
Ivo Andric
 
 

Av Anneli Gustavsson - 6 juli 2012 14:42


Jag har fått en plats där jag ska arbetsträna en längre tid. De är på en stor gård med massor av djur o folk som arbetar o sliter dygnet runt, men alla trivs med varandra o ställer verkligen upp o hjälps åt.


Jag har fått flytta lite närmare mitt "jobb" så jag har fått flytta in till en snäll liten familj. Små djur som bor i ett fågelhus... Ja, jag måste klättra upp i trädet för att komma upp till huset. När man väl är där uppe o ska börja krypa in så blir man automatiskt mindre så man passar in i huset.  De är ganska krångligt att ta sig in i huset, men de är så fint inne o de finns gott om plats.


De tar mig ca 1 timme att gå till jobbet enkel väg, men de känns skönt får då vaknar jag till.. De är meningen att jag ska jobba ca 3 timmar för att känna om jag klarar av de så jag jobbar lite försiktigt. De är så roligt. De finns olika avdelningar i detta jättestora hus. Längst ner är till för djuren o de är där jag jobbar. På andra plan är de dom som jobbar fackligt osv, ja även personalen bor där, sen på dom resterande planen bor själva familjen. 


Jag jobbade som vanligt på när en facktant kom ner till mig o sa att de skulle komma en till från facket o prata med mig om mina tider. Men han skulle inte komma förrns efter kl 17... Jag jobbar från 9 till 12 på förmiddagen, men nu ville hon att jag skulle jobba ända till kl 17 o de gick jag inte med på. De sa jag till henne, så hon skulle försöka få facket att komma till mig något tidigare. Ja de gjorde han inte, jag väntade till 17;30 sen gick jag från jobbet. 


Jag gick genom en verkstad där flera snyggingar jobbade, men jag va lite blyg så jag vågade inte titta upp utan gick o stirrade i marken. När jag hade kommit en bit så kände jag hur nån tar tag i min hand, jag hade sett honom där flera gånger så jag hade spanat in honom o jag blev jätteglad när han kom springande o tog min hand. Den här killen hade jag även spanat in på nätet ( han har kontaktat mig )


Han sa att han ville träffa mig o att han kunde köra hem mig när han slutade, men jag orkade inte vänta . Vi bestämde träff nästa dag o de gick ganska fort att ta sig hem den här dagen för jag va så glad.

När jag kom hem till mitt lilla fågelhus så ville min lilla djur-familj veta allt om min dag o vad som hade hänt, så jag berättade allt.


Telefonen ringer o jag svarar... Jag undrar vad klockan är, den är 13;45 o jag har sovit som en stock. Ja, jag blev väckt av telefonen så jag vet inte mer om den här drömmen.


Idag ösregnar de o är ett riktigt skitväder. Trist som 17... Men man ska väl inte klaga för vi fick ju NÅGRA fina dagar,,, som om de skulle räcka ? NÄÄ jag är trött på detta väder.


Nu ska jag göra lite kaffe. Ha en bra dag.


Puss I Pannan ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards