Mitt Nya Liv

Alla inlägg under maj 2020

Av Anneli Gustavsson - 21 maj 2020 20:59


 


Att locka med att låta användarna se vem som besökt deras profil är lika gammalt som Facebook självt. Logga inte under några omständigheter in med era Facebook-uppgifter på sidor utanför Facebook om ni inte är fullkomligt säkra på vem som levererar tjänsten. I detta fallet syns det ganska tydligt att det är en misstänkt adress.
Uppdatering: varianter av inlägget sprids även med olika kändisar som lockbete.
 
 
 
Det cirkulerar så mycket skit på facebook o många går på det. Allt från tävlingar, vem som hackar vem o nu kan man se vem som har besökt din profil.. Detta är INTE SANT !!
Så logga INTE IN ,, klicka inte ens upp detta för att komma vidare för du kommer inte att se nåt,, utan du lämnar ut dina UPPGIFTER...
 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 21 maj 2020 11:00




I dagens läge så kämpar vi med allt i vardagen, det spelar ingen roll vad det är för nåt. Om det är på jobbet, hemmet, skolan, eller träningslokalen.

 

Idag kämpar vi med coronan, covid-19, ja hela världen kämpar på samma sätt som vi i Sverige gör nu. Vi måste tänka på att tvätta o sprita våra händer, hålla avståndet mm. Många måste jobba hemma o vissa skolor får plugga hemifrån. 

 

Att ha ren luft på alla dessa ställen är så viktig. Att ha det i skolan så att eleverna ska orka med dagens alla lektioner o sen läxor när dom kommer hem. Vi behöver bra luft även när vi ska sova, o sömnen vet vi ju alla hur viktig den är.

 

 

 

Man kan vända sig till industrifläkt från ventur. Jag kommer ihåg när jag gick i skolan vilken torr luft det var o jag var alltid trött o hängig när jag kom hem från skolan. Så det är jätteviktigt att man har bra fläktar så man slipper gå o vara hängig.

 

En sak som jag hade jobbigt med det var när jag jobbade på sjukhuset, där är det hemsk luft, jag fick dricka vatten hela dagarna för att inte få ont i huvudet, huden blev torr, ja det var fruktansvärt.

 

Så tänk på det,, luften är viktig..

 

 

Av Anneli Gustavsson - 20 maj 2020 17:19


 

Vilket underbart väder det har varit hela dagen. Jag har suttit o njutit i den gassande solen, men gick in för en stund sen jag skulle dammsuga lite så nu är det gjort.


 

Vilken värme, hoppas att sommaren kommer nu för att stanna. Att det blir en lång, varm o solig sommar så vi klarar av hösten o vintern.. Vi behöver verkligen solen nu med all skit som är.

 

Det är så mysigt att sitta ut o höra fåglarna kvittra o grannarna prata.. Ja, sen har vi ju en lekplats precis nedanför så där kan det bli höga toner,, barnen brukar skrika istället för att prata o det kan vara lite jobbigt, men det är väl bara att bita ihop.


 

Jag tog på mig dessa i går kväll. För när jag tittade på mina stortån så såg jag att jag hade fått tillbaka mina blåsor o jag blev så ledsen. Den ena var en blodblåsa men jag stack hål på dom så dom torkar ut fortare så jag kan gå ut o gå igen. 

 

Men idag har jag inte varit ute.. Det är så konstigt för båda mina skor som jag har köpt för att jag ska vara ute o gå mycket har blivit för små... Antingen har fötterna mina fötter vuxit eller så beror det på mitt eksem, att det har gjort så mina fötter har "möblerats" om på nåt sätt för jag känner benen under fötterna mer nu när jag går mina promenader..

 

Men jag ska åka in till stan på fredag o köpa nya skor. Jo jag måste ju åka in, jag kan inte be nån annan köpa dom åt mig för jag måste prova dom själv. Men jag ska åka in så sent som möjligt o hoppas att det inte är mycket folk där. Jag är så nervös så fort jag ska utanför mitt hem, ja förutom för promenaderna då, men annars så vill jag undvika all kontakt ...

 

Ni får ha en fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 20 maj 2020 10:15



Har avbrutit allt samarbete

Paolo Roberto var ansiktet utåt för populära träningsprogrammet ”15 med Paolo”.

Nu väljer hälsoföretaget Select Wellness att bryta samarbetet med omedelbar verkan.

– Vi blev lika chockade som alla andra, säger grundaren Thomas Bödefeld till Aftonbladet.


 


I torsdags greps tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto för sexköp efter en razzia mot bordeller runt om i Stockholm. Han erkände på plats utanför adressen på Grevgatan på Östermalm där han ska ha betalat 1 500 kronor för sexuella tjänster. Enligt uppgifter ska han senare ha dömts till dagsböter på sammanlagt 25 000 kronor.

 

Ett mer kännbart ekonomiskt avbräck är alla de affärsavtal som försvann i samma ögonblick som han talade ut i TV4 med Jenny Strömstedt och erkände att han hade köpt sex.

Livsmedelskedjorna Coop och Ica valde att sluta köpa in mat av märket Paolos, Peoples Kitchen Concept AB som står bakom varumärket Paolos beslutade omgående att byta namn på produkten och avsluta samarbetet. Efter det har restaurangkedjan Pane Fresco sagt upp kontraktet med Paolo Roberto och den hemliga klubben Il Barbiere Nascosto beslutade under måndagen att köpa ut minoritetsägaren Roberto ur företaget.


 


Så här skriver han om sig själv på sitt insta.. 

”Lika chockade som alla andra”

Nu kan Aftonbladet berätta att hälsoföretaget Select Wellness som står bakom träningsprogrammet ”15 med Paolo”, som har marknadsfört flitigt av Paolo Roberto på hans Instagramkonto, har brutit samarbetet.

– Vi har tagit fram en träningstjänst där Paolo har stoppat in sina kunskaper kring övningarna. Men vi stödjer på inget sätt hans handlingar och då har vi avbrutit allt samarbete med Paolo med omedelbar verkan. Vi blev lika chockade som alla andra så det har vi gjort och även meddelat våra kunder detta, säger Thomas Bödefeld, grundare av Select Wellness.


Kunder har hört av sig

Är det några kunder som själva har hört av sig till er angående Paolo Roberto?

– Ja, de har velat avsluta sina abonnemang. ”15 med Paolo” var den enda av våra tjänster som vände sig till privatpersoner och det är många som under helgen har hört av sig på eget initiativ, som inte vill stödja hans handlingar. Det är vad vi har ägnat helgen åt.

Har ni varit nöjda med samarbetet annars?

– Ja, det har vi. Affärsmässigt har det varit väldigt bra, det är hans handlingar som privatperson som är förkastliga.

Entreprenören Paolo Robertos företagssida paoloroberto.se där hans exfru Lena Arrelöv är styrelseledamot, ligger för närvarande nere. Man möts av en vit sida där det endast går att läsa att sidan är inaktiverad eller tillfälligt ligger nere för underhåll.






Vilken tur att alla bryter med honom, även hans vänner som han hade klubben tillsammans med. Han ska lida för man utnyttjar inte stackars tjejer på det sättet. En ensam tjej som har kanske tvingats hit för att tjäna pengar åt sin hallick, o själv får hon knappt behålla något. Hon får leva på luft o det kommer man inte långt på.. 

 

Han skriver om sig själv att han som parasit ska utrotas,, ja det håller jag med om o det står jag fast vid. Men han skriver så bara för att alla ska tycka synd om honom, att det kanske inte var så farligt o att dom ska glömma vad han gjorde mot den här tjejen.. Han är även anmäld för ,, vad hette det ? Oaktsam våldtäkt ?? Ja jag kommer inte ihåg ,, men jag hoppas att han åker in på flera år .. Nä ,, nu är det inte så roligt längre va ??

 

Stackars stackars hans barn o familj...

 

 

Av Anneli Gustavsson - 19 maj 2020 23:30


Ja vilken underbar dag det blev idag på min promenad. Solen sken, fåglarna kvittrade, allt doftade gott, det doftade sommar o det blåste knappt.. Det var lättare att gå idag, jag hade inte mina kramper i högra benet, jo jag kände av det ett par gånger men sen gick det lättare igen så jag var så nöjd.

 

Jag gick 2 varv runt Änganäs, 2 varv runt Hyttevägen o 2 varv runt parkeringen.. Jag kände faktiskt att det brände i mina stortån men jag hoppades att dom skulle vara skyddade för jag hade plåstrat hela tån med hydrocoll så att det inte fanns någon hud kvar så allt var skyddat.. MEN innan när jag tittade o när jag tog av plåstret så satt det fast men jag kunde få loss det så att inget gick sönder. Men,, innan när jag tittade så hade blåsorna blivit stora igen o på min höger stortå var det en blodblåsa.. Jag blir så förbannat trött på mina fötter när det håller på så här. Jag stack hål på blåsorna så nu hoppas jag att dom ska torka ut snart så jag kan gå igen. 

 

Jag har ett par andra skor som jag köpte till mina promenader men det verkar som att mina fötter har blivit lite större sen jag fick mitt eksem o sen känns det som att benen under mina fötter känns mycket tydligare i skon så det kan göra lite ont ibland. Ja, jag får väl ta det lite lugnt i morgon o se om jag kan gå i övermorgon istället. Eller om jag kanske kan ta några varv runt Hyttevägen ,, då blir det ett par kilometer i alla fall.

 

 

Det här lilla huset är så gulligt, jag tittar alltid in där när jag går förbi.

 

Självklart hästarna oxo, dom är så fina o jag brukar prata lite med dom innan jag går vidare.

 

     

Det är så vackert att se alla färger, alla knoppar som ska slå ut.

 

         

Jag hade en bra tid idag i alla fall så jag är jättenöjd =)

 

 

Det är väldigt backigt här där jag går,, även dom minsta backarna är superjobbiga.

 

 

Jag fick ett mejl innan där det stod att jag hade slagit mitt egna rekord,, lite roligt faktiskt för jag tävlar bara mot mig själv..

 

Ja nu ska jag lägga mig igen, jag var så trött innan så jag somnde ifrån tv;n så jag missade det jag skulle se. Jag blir helt slut av mina promenader, ja jag vet att jag kanske tar ut mig men jag passar på medans jag kan, medans mina fötter håller ihop.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 18 maj 2020 16:49


Idag ville jag ta det lite lugnt med promenad så jag tänkte baka lite istället. Jag har varit så sugen på choklamuffins, men jag ville ha nåt annat gott i oxo så jag funderade fram o tillbaka.. 

 

Det blev aprikoser o vit choklad som jag hackade ner smått.. Det blev faktiskt riktigt bra så jag får vara nöjd.. Det är ju inte svårt heller o det tog inte lång tid, men jag trodde att det skulle bli lite fler än vad det blev, o jag ville haft dom lite högre,, kanske om jag hade haft i lite mer bakpulver ?? Jag vet inte ??

 

 

Jag börjar med att vispa ägg o socker poröst,, alltså luftigt o så att det blir nästan vitt.

 

 

Jag siktar ner mjölet o bakpulvret.

 

 

Sen tar jag kakaon o siktar ner den oxo,, smular sönder klumparna som blir kvar..

 

 

Sen vispar jag ihop det till en goig smet, den smakar riktigt gott =)

 

Häller i dom hackade aprikoserna..

 

   

Har även i vit choklad som jag hackade till..

 

Undra hur detta kommer att smaka =)

 

 

Så här ser det ut när jag har rört ner allt i smeten, nu är det bara att klicka ut dom.

 

     

Jag fyllde dom så här mycket. Jag såg direkt att det inte skulle bli så många så jag fyllde dom inte lika mycket som jag ville men det får bli så den här gången.

 

 

Så här blev resultatet. Jag är nöjd,, men,, jag brände den sista plåten lite så dom får väl fåglarna =) Nä då, dom går nog att äta oxo,, mamma får in några till sig när dom fina har tagit slut..

 

Recetptet som jag hade var detta ; 250*  i  10 min i mitten på ugnen. Det blev 37 stycken.

 

5 dl mjöl

2 tsk bakpulver

250 gr margarin/smör, som du smälter

3 dl socker

4 ägg

8 tsk kakao

235 gr hackade aprikoser

200 gr hackad vit choklad

 

Aprikosen o chokladen är nåt som jag själv har lagt till, det hade jag inget recept på men det blev helt ok.

 

Känn efter istället för det skiljer ju från ugn till ugn hur länge dom ska stå inne. Sista plåten glömde jag bort tiden lite så jag får skylla mig själv, men dom går att äta..

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 17 maj 2020 20:49


Ja den här veckan har verkligen varit lite kämpig. Jag har gjort mitt allra bästa o jag lyckades riktigt bra.. Jag är så noga med att plåstra mina fötter o sätta på dom tåtutor..

 

Jag är så nöjd o glad för hur mycket jag har kunnat gå även att min värk jävlas.. Men när jag känner att jag nästan ger upp så är det som att få en spark i baken o jag går vidare.. MEN,, när jag kommer hem är jag helt slut... 

 

Det blev 5 dagars promenad den här veckan, jag vilade ju 2 för jag mådde så dåligt..

 

       

Det var många tunga moln o det regnade ett par gånger men det gick över rätt snabbt i dag oxo som tur va.. Men jag var riktigt frusen när jag kom hem o det är jag fortfarande efter en riktigt varm dusch..

 

 

Underbart vackra blommor.

 

 

Ett tag trodde jag att det skulle börja åska men det gjorde det tack o lov inte.

 

   

Jag blev så glad när jag såg Buster.. Det var så längesen jag såg honom ,, har längtat så. Det var så mysigt att få gosa lite med honom ♥

 

   

På samsung Health finns det utmaningar o jag gick med i majs utmaning, men jag gick inte med från början så jag trodde inte att jag skulle klara det innan den sista men jag är redan klar så det var ju roligt.

 

   

Det är riktigt många backar här där jag går o det är så jobbigt. Det känns i hela kroppen, men det är bara att göra så gott jag kan.

 

   

Det blev 2 varv runt Änganäs, 1 varv Hyttevägen o 2 varv runt parkeringen.

 

 

 

Detta är bästa veckan hittills o jag är så nöjd o glad.. Jag gick över 5,5 mil på 5 dagar o 86.480 steg... Ja jag är nöjd, riktigt nöjd... 

 

Hoppas att ni har haft en bra helg där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 17 maj 2020 13:57


GW om Paolo Roberto: Kan dömas till 4 års fängelse

Uppgifter: Har redan fått 25 000 kronor i böter

 

Efter sina egna uttalanden om sexköpet kan Paolo Roberto få ett betydligt hårdare straff än böter.

I TV4:s Nyhetsmorgon säger Leif GW Persson att han kan dömas till fängelse i upp till fyra år.

– Han kan ha gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt.

 

     

 

Det var under torsdagskvällen som entreprenören och programledaren Paolo Roberto greps för sexköp i en lägenhetsbordell på Östermalm. Under insatsen, som polisen kallar ”Insats torsk”, greps ytterligare tio män.

 


Paolo Roberto gick dagen efter ut i en intervju i TV4 med Jenny Strömstedt där han beskrev sin handling som smutsig. När Strömstedt bad honom utveckla, svarade Paolo följande:


– Att man köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt.


Uppgifter: 25 000 i böter


Strömstedt frågade Paolo om han tänkt något på organiserad brottslighet och människohandel.


– Just därför. För att det är det absolut smutsigaste, absolut vidrigaste man kan göra egentligen, mot en annan människa, svarade Paolo Roberto.

 

 

FOTO: LOTTE FERNVALL
 
Enligt Leif GW Persson kan Paolo Roberto dömas till fängelse i upp till fyra år. Arkivbild.

Enligt uppgifter till Expressen har Paolo Roberto redan fått sitt straff för sexköpet – ett strafföreläggande på 25 000 kronor.

Beloppet räknas ut genom att köp av sexuell tjänst enligt praxis leder till 50 dagsböter, skriver tidningen. Baserat på Paolo Robertos inkomst ska han betala 500 kronor per dagsbot, vilket blir 25 000 kronor. Aftonbladet har tidigare skrivit om projektet “snabbare lagföring”,

 

”Upptagen med att rulla sig i tjära och fjädrar”

Efter intervjun har flera menat att Paolo erkänt sig skyldig till oaktsam våldtäkt, då han själv uttryckt att kvinnan inte deltagit frivilligt.

Nu sällar sig Leif GW Persson, professor i kriminologi, till skaran.

– Det han säger kan faktiskt uppfattas som att han skulle gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt och där är maxstraffet fyra års fängelse. Om den kvinna som han idkat sex har tagits hit med hjälp av människohandlare så är den springande punkten juridiskt om man med säkerhet kan anta att han vetat om det, säger GW i TV4:s Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Men blir han upplyst om det, vilket han blivit, kommer han säkert säga att han inte visste det när det kommer till just henne. Men jag förstår att han är fullt upptagen med att rulla sig i tjära och fjädrar just nu.

”Då får han fängelse”

Leif GW Persson får frågan om Paolos uttalanden i intervjun skulle kunna hållas mot honom i en rättegång.

– Som åklagare skulle jag vara försiktig. Men kallas han till förhör och säger att han visste att hon var här med hjälp av människosmugglare, då sitter det klockrent på honom. Då får han fängelse.

Brottet oaktsam våldtäkt tillkom när samtyckeslagen infördes 2018. Ett exempel är om en person haft anledning att inse att det funnits risk för att någon inte deltar frivilligt i den sexuella aktiviteten och ändå genomför den.

 

 

 

 

25.000 kr är inget för Paolo att betala. Man ska absolut betala mycket mer som straff o man ska ha fängelse.. Att tänka med det lilla huvudet han har i brallan är inte så smart som han själv har märkt nu. O det är nu som han tycker synd om sig själv. Men han går ut med att såna som han själv som är en parasit borde utrotas säger han bara för att han ska få folket att tycka synd om honom,, inte hålla med honom. Det är så patetiskt av honom att hålla på som han gör. Att sitta med huvudet i knät när han blir intervjuad o se ledsen ut gör inte att han kommer undan med det. Han kommer att säga att han inte visste hur det låg till så att han slipper få nåt straff.. När det har lugnat ner sig så kommer han säkert ut med en bok om hur man INTE SKA GÖRA MOT KVINNOR utan behandla dom med RESPEKT o KÄRLEK..  Att inte betala för att få närhet o sex mm.. Att han som är så duktig i allt han gör ,, är så stöddig o tror att han är nåt har åkt ner på marken med en rejäl jävla smäll. Jag hoppas att det gör riktigt ont o att han får ett långt fängelsestraff ... 

Jag tycker så synd om hans barn, hans familj. Vad känner inte hans föräldrar, ja om dom lever vill säga.. 

 

Han skäms bara för att han blev påkommen o INGET annat !!!

 

 

 

 

 

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards