Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juni 2017

Av Anneli Gustavsson - 30 juni 2017 18:43


Det blåser, regnar o är kallt .. Det är höstväder o har varit i ett par dagar nu. Jag klarar inte av att gå mina promenader pga värken då blir det ännu värre än vad det är nu. Jag brukar inte frysa, men jag fryser inifrån o ut o det gör ont.

 

Jag var på väg ut igår men fick tänka om. Så jag har inte gjort så mycket dom här dagarna. 

 

Idag vägde jag mig, jag kände på mig redan i går att det skulle gå åt skogen o det gjorde det. Jag blev så ledsen när jag såg att jag bara hade gått ner -0,3 kg  =(  Jag har verkligen kämpat den här veckan oxo o jag har INTE fuskat med maten.. 

 

Men, jag tror att jag äter för lite, jag måste upp lite mer i kalorierna,, bara några hundra till så kanske det inte blir inställt på svält..

 

Jag avskyr att behöva kämpa för allt jämt o ständigt, det är så orättvist. Men dom säger att man får inte mer än man kan bära ? Stämmer det ? Ja, vem vet.

 

Önskar Dig en Trevlig Helg   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 28 juni 2017 21:09



 


Idag skulle jag tränat men jag fick ringa återbud, det kändes inte roligt för jag var så inställd på att träna.

Jag har vilat ganska mycket, det var behövligt. Men sen när jag skulle gå bort till Rohde så tänkte jag att vi kunde ta en liten promenad, så det gjorde vi.

 

Gissa om det var jobbigt, det började inte lätta förrns vi var nästan hemma igen. Men jag är glad att vi gick, vi gick längre än den rundan vi brukar ta tillsammans.

 

Sen föjde jag med henne in o fixade med hennes nät som hade lagt av + att jag skulle fixa med nytt bank-id o där var det en massa kö innan man kom fram. Sen skulle vi fixa till så att hon skulle få en e-faktura men det stämde inte med det som stod på pappret så jag fick ringa till Swedbank, så nu är allt fixat.. Har precis kommit hem så nu ska jag fixa till mig o lägga mig. Har sån satans värk i hela kroppen, men jag hoppas att det går över snart så jag kan gå ut på längre rundor. Jag är lite orolig över mina fötter faktiskt för mina trampdynor gör ont,, skorna känns jättebra men det känns som benen i fötterna tar stryk när jag går. Det är mest den vänstra foten, men jag känner även av den högra lite..

 

Jag får se hur det går,, annars får jag väl gå till läkaren o se vad dom säger för jag har banne mig inte köpt dyra skor så att jag inte ska kunna gå.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute.. Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm Vackra Drömmar

 

Puss I Pannan   

 


Av Anneli Gustavsson - 27 juni 2017 17:25


Idag var det dags för träning igen.. Jag skulle träna på torsdag men då har jag inte mammas bil så jag fick ändra till i morgon så det blir träning två dagar i rad,, jag gillar inte det med det får gå =)


Det gick väldigt bra idag,, jag ökade på mina vikter lite.. Sen gjorde jag 70 situps , men resten var 10 x 4.. 
Cyklade först 5,3 km på 10 min.. Sen avslutade jag med 5,5 km på 10;15 min. 10, 8 km på 20 min. Bra gjort = )

 

Till frukost åt jag 200 gr keso o några msk yoghurt.. Nu sitter jag o äter min misslyckade kyckling o potatissallad =)  Det går att använda potatisen o kycklingen,, sen la jag till 1 ägg o några msk creme fraiche.. Ja det är ganska gott.

 

Var o handlade lite oxo nu så jag har när mamma inte är hemma med bilen så slipper jag tänka på det.. 

 

Ska gå bort till Rohde sen,, hon har hämtat sin nya mobil som vi var o beställde i söndags så jag ska hjälpa henne att installera allt..  Hoppas att hon blir nöjd med den, det är exakt en sån som jag har,, en  #Samsung S7,, som är superbra..

 

Får se om vi kan gå en liten runda sen oxo,, kanske på 2 km om Rohde orkar..

 

Ja jag har motionerat klart för idag o jag är så nöjd. 

 

Ha en bra kväll där ute.. Puss I Pannan   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 26 juni 2017 20:32


Igår när jag kom hem från A6 så var jag helt slut.. Jag gick o la mig kl 21 ,, somnade till en stund o vaknade 22;40 o sen kunde jag inte somna om förrns 03 o sov ända tills mamma väckte mig 12;20 i dag.. Undra hur länge jag hade kunnat sova om jag inte hade blivit väckt ?

 

Idag har det oxo varit en jobbig dag med mycket värk i hela kroppen.. Min svärdotter hade ringt till mig som jag missade så jag ringde upp henne,, det var Liam som svarade o undrade vad jag gjorde. Jag sa att jag låg i sängen o vilade lite ,, dom ville komma hit en stund o hälsa på.. Dom hade varit vid Åsasjön o badat,, det var bara Liam som hade badat, Jack tyckte att det var för kallt =)

 

Vi drack lite kaffe o pratade bort en stund, jag blev jätteglad när dom kom hit o pratade bort en stund ♥

 

 

När dom åkte hem tag tog på mig mina nya skor o gick med dom inne ett tag.. Sen gick jag bort till Rohde o sa att vi skulle gå en liten runda. Jag ville gå in dom lite, dom är så sköna men jag får ändå lite ont under trampdynan på vänster fot, men det var där jag hade min stora blåsa, o sen fick jag lite känning under fotknölen på högerfoten på utsidan, det skavde lite där. Vi gick väldigt sakta då vi båda hade så ont i kroppen.. Det blir ju så,, vill man ha lite roligt så får man betala för det dagen efter.

 

Efter promenaden gick vi in till Rohde o jag fixade med hennes dator sen satte vi oss o pratade en stund o tittade på tv;n o nu sitter jag hemma hos mig..

 

Har precis skalat morötter som jag ska koka + att jag skalade av en liten liten bit på mitt pekfinger.. Oj ,,, vad det blöder ,, det slutar ju inte.. Det är så löjligt litet såret men man kan tro att det är hela fingret som jag har skalat bort =)

 

Ikväll är det bra på tv;n.. Jag missade Arvingarna förra måndagen o jag ska inte titta på det ikväll,, jag gör det på play istället för jag vill kolla på TLC.. Sen är ju Gåsmamman , den serien är så bra.

 

Ja det var min blåsiga o molniga dag.. Hoppas att ni har haft en bra dag.. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   

 

 

 

 

Promenad med Rohde.

 



Av Anneli Gustavsson - 25 juni 2017 19:47


Idag hade jag o Rohde bestämt oss för att åka upp till A6 för att shoppa lite.. Vi gick in på Stadium o kollade på skor. Det var en jättegullig kille som hjälpte mig,, Ermin eller vad han hette =) Ja han var så gullig,, jag sa att skorna inte få vara dyra så han kom o visa mig ett par som hade kostat 1200 kr,, nu var dom nere på 599 kr.. Jag provade dom o dom var såååå sköna, helt underbart .. Ja ,, jag köpte dom + att jag köpte strumpor,, 2 pack för 99 kr.. Nu är det bara att hålla tummarna att dom känns bra när jag promenerar..

 

 

Sen gick vi till tre för Rohde skulle titta på en ny telefon,, hon bestämde sig för en så den kommer hem till henne i veckan.. Jag tror att hon kommer att bli riktigt nöjd med den, det är en sån som jag har en Samsung S7,, en toppen mobil.

 

Var på apoteket oxo o köpte plåster för skoskav, dom är ganska dyra 50 kr för 5 st,, jaja jag behöver dom säkert. Har på mig 2 ½ nu , jag fick såna blåsor igen sist jag var på min promenad.

 

Vi gick bort till Claes Olsson o där hittade jag en digital våg som inte var så dyr,, 149 kr så den slog jag till på... 

 

Sen bjöd Rohde mig på mat,, chili o wokat eller vad det heter på A6.. Det var så gott men det tog stopp så jag kunde inte äta upp allt.. 

 

Efter A6 åkte vi ner till Ica Maxi för att handla lite sen åkte vi hem o nu är vi båda helt slut så nu ska jag sätta mig skönt o titta på tv;n.. Jag är helt slut o har sån värk..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag .. Var rädda om er o varandra. Puss I Pannan   

 

 

 

Åt inte upp allt på tallriken, o nudlarna var hårda o sega allt annat var så gott.

 

   

Rhode njuter av maten =)

 

   

Mina nya sexiga skor =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - 24 juni 2017 20:30



Idag gick jag en promenad på 5,10 km.. Jag stressade inte utan stannade o tog lite kort, pratade med lite folk o sen iväg igen. 

Jag kör med runkeeper men jag får inte till inställningarna ordentligt, jag vet inte hur jag ska göra för det gick mer än 4 kalorier på mina rundor. Jag mäter även o skriver in på jogg.se o det är nästan likadant.. 

 

När jag hade gått ett tag så började jag få ont i fötterna igen. Inte så mycket under fotsulan men på hälarna, på sidan på stortårna o över på fötterna.. Dom skorna jag har köpt är inte bra promenadskor så jag måste köpa nya..

 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag har inte råd att köpa några, men jag måste annars kan jag inte gå mina promenader o jag vill inte lägga av nu. Jag har  blåsor på hälarna, på insidan av  högra foten vid hålfoten o på stortårna.. Fan oxo, det är inte alls roligt.

 

Jag åt lite kyckling o potatissallad när jag kom hem.. Jag hade ju gjort bort mig totalt när jag hade lagt dom i matlådor.. Istället för att ställa in dom i kylen så åkte dom in i frysen,,, det funkade inte alls med tomater o gurkan... Jag fick slänga grönsakerna o rädda kyckligen o potatisen, sen la jag till lite drygt 1 msk keso o 2 msk creme fraiche o 1 ägg.. Men jag har ändå kvar att äta, har inte gjort slut på mina kalorier än.

 

När jag hade ätit upp o vilat en liten stund gick jag bort till Rohde o drog med mig henne på en promenad..

 


 

Vi tog det lugnt, gick o pratade, tog några kort. Vi gick lite längre än förra gången o hon gick på rätt bra.. Sen följde jag med henne in o la upp promenaden på hennes dator + på runkeeper.. 




 


Vi satt o pratade,, i morgon ska vi åka till A6 ,, hon ska köpa en ny mobil o sen får vi se om vi ska äta nåt.. Kanske kan bli en sallad,, ja eller en hamburgare men då får jag kolla upp lite hur många kalorier det är på ett ungefär. Ja jag får se..

 

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen o sen se om det är nåt bra på tv;n. Jag är helt slut, allt som allt gick jag 7.29 km.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra.

 

Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 22 juni 2017 22:04


 


  Önskar Er Alla Undarbar Midsommar  

 

Av Anneli Gustavsson - 22 juni 2017 16:59


Innan träningen så kollade jag mitt blodtryck för det var ganska högt i förrgår, men det låg bra så det var bara att sätta igång.

Cyklade 5 km på 10 min, jag koncentrerade mig inte för jag pratade samtidigt med min sjukgymnast.. Gjorde dom andra stationerna o det kändes faktiskt ganska bra, det gick lite lättare idag..

Satte mig på cykeln igen o cyklade 5,3 km på 10 min så det blir sammanlagt 10,3 km på 20 min... Ganska bra.. Jag är nöjd i alla fall.

Jag skulle vägt mig idag men det glömde jag bort, har ju hållit på att räkna kalorier ett tag nu så 1 kilo hoppas jag i alla fall att jag har gått ner. 

Nu tar jag Midsommar =)

 

Ska ställa mig o steka 2 kg kycklingfilé nu o sen göra lite matlådor.. Är så sugen på en kycklingsallad med lite potatis,, gott gott. Jag tänkte köpa ,, oj vad heter den runda goda osten ? Ja jag gjorde det inte för den är så många kcal i...

 

Ha en fin kväll   

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards