Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 15 januari 2022

SÅ GOA BARN.

Av Anneli Gustavsson - 15 januari 2022 21:32


Det är mycket som är "förbjudet" nu ang coronan. Ja vi ska ju inte hålla på att kramas o pussa på andra. Jag saknar mina kramar för det är det bästa jag vet. Det är hemskt att man inte ska våga krama sina barnbarn. Jo jag vet, jag gjorde det när dom var här hos mig o det känses så himlans bra, underbart, ja det går inte att förklara i ord. 

 

Mina barnbarn är UNDERBARA o så GOA. Jag saknar att ha dom hos mig. Jag har saknat dom i flera år nu o jag Vet att ni är många som gör det oxo så jag är inte ensam. 

 

Barn ger en sån kick, det kan ge så mycket glädje o kärlek o detta stämmer in på mina barnbarn. Dom är mina vitaminpiller, dom livar verkligen upp mig.

 

Men nu är det så att jag har en familj som bor i andra huset jämte mig, dom har 3 mindre barn. Jag har varit hos dom o bakat en gång,, innan det blev så här mycket med coronan igen. Jag vet inte hur gammal dottern är men dom andra är 4 o 2 år,, tror jag. Dottern kan säga mitt namn men det är svårt för dom andra att göra det så nu heter jag Mimmi.. Dom var så blyga först när jag träffade dom men det har släppt, t o m mellanpojken har börjat prata med mig o tittar på mig, det gjorde ingen av pojkarna innan.. Men då fick jag såna underbara kramar av dom o det är precis det jag behöver. När jag gick hem från dom så fick jag t o m slängpussar,, så mysigt. 

 

I dag när jag träffade på dom ute så kom dom nära mig o både jag o mamman sa att vi skulle hålla avstånd pga coronan. Tjejen förstår det men det är lite värre med dom minsta. Men jag stod o pratade med dom ett bra tag o Neo fick leka av sig med Urax, en sån sötnos. Sen när jag skulle gå hem så slänger den minsta killen upp handen som på en high five o jag gjorde det tillbaka, men då kom han springades mot mig o jag försökte gå undan för att hålla avståndet men han kom efter så jag stannade o gav honom en liten dutt på handen, jag hade handskar på mig. Ja, vad skulle jag göra ? Jag o mamma bara skrattade.. 

 

Tänk att jag mår så bra när jag får vara nära barn, att få kramas,, det är det bästa jag vet. Jag saknar när sonen var liten o jag saknar när mina barnbarn var små, jag hade dom väldigt ofta. Det är goa minnen att ha. 

 

Det finns så många som sitter där hemma o saknar sina barnbarn, att inte få krama om dom o det gör ont i hela kroppen. Att prata i telefonen är inte samma sak som att kunna ta på dom. Jag säger alltid att jag älskar min lilla familj.. Jag säger det till sonen, barnbarnen, svärdottern, mina syskonbarn o mamma. Det är så viktigt att dom får veta det,, att jag faktiskt älskar dom. Jo, jag glömde ju att jag säger det faktiskt till min darling Malle oxo, han betyder så mycket för mig. Det är en gammal vän sen lång tid tillbaka så han vet det oxo.

 

Det är så viktigt att tala om för dom att man älskar dom. Visa att man finns där för dom. Ge dom en kram,, ja när vi kan o får. 

 

Om vi bara kunde enas om att vi Alla ska hålla avståndet mm o inte fortsätta att leva som normalt när det är som det är i dag så kanske vi kan få ner smittan. Om vi tänkte på våra barnbarn att det faktiskt är värt att sitta hemma, prata med dom i telefonen o följa restriktionerna. Jag VET att det inte är lätt men om alla försökte så tror jag att det skulle bli så mycket bättre..

 

Ta detta med vinterkräksjukan,,, det har inte varit alls så mycket som det har varit innan. Vet ni varför ? JO enbart för att vi har börjat tvätta våra händer, vi har skött våran hygien. Det är väl ändå en självklarhet att man tvättar sina händer när man har gjort nåt.

 

Detta kommer inte att försvinna, det kanske blir bättre. Men vi kommer att få lära oss att leva med det. 

 

Vi kommer att kunna få vara tillsammans med våra barnbarn för det är det jag längtar efter. Vi missar så mycket med dom nu. Liam har blivit tonåring så nu räknas inte fammoo längre, men jag kommer att muta honom så han kommer till mig, jag ska komma på nåt sätt att få hit honom =) 

Lille Jack är 9 år så han vill gärna komma hit,, än så länge =) 

 

Vi älskar våra barnbarn o vi saknar dom. Barn ger oss så otroligt mycket. Har ni satt er ner o lyssnat på dom när dom pratar ? Jag o Jack pratar så mycket o det är så roligt att höra vad han har att säga. Han har sagt att han ska hitta en man till mig. Han ska sätta upp flygblad där det står - Finns det någon som vill ha min sexiga fammoo =) Han sa att han hade en på gång till mig men han gifte sig visst. Han hade muskler sa han så det var synd hahaha. Dessa barn =) 

Ja, jag har ingen aning om vad han får allt i från =)

 

När vi inte orkar med detta så får vi ta fram våra barn o barnbarn, om vi håller ut tillsammans så kommer det att bli bättre. 

 

Var rädda om er o varandra. Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards