Mitt Nya Liv

Alla inlägg under januari 2021

Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2021 19:22


Ja det är ett evigt strulande med bloggen o jag är så trött på att man inte kommer in på den. Det gå inte heller ladda upp filmer från mobilen trots att det står att det är uppladdat.. Inget funkar som det ska..

 

Nu har jag i alla fall lyckats ladda upp lite bilder från dagens promenad, ja det är domsamma bilderna som jag brukar ta på samma runda. Men det är vackert nu med snön o det går hur lätt som helst att gå med mina broddar.

 

 

Detta är trollskogen, den är så lummig o mysig =)

 

 

Det gick jättebra för Rohde idag, hon vilade bara 2 ggr på 6 km.

 

     

Vi hade kommit mycket längre än vad som var tänkt så det var bra.

 

 

3;e sjön, ja det är så vackert o det är så härligt att gå den här sträckan. Men jag har sån hemsk värk o jag hade kramper när jag gick idag men jag ville ändå gå milen. Men jag fick först se om jag kom hem med Rohde först =)

 

     

Jag gick hela vägen upp på backen innan man kommer ut till stora vägen, Rohde stannade innan backen. 

 

   

Träffade på 2 fina hästar, klappade den ena .. Hästar är så mysiga.

 

   

Himlen, luften o allt är antingen blått eller grå/vit. Allt smälter ihop. 

 

   

Vårt vackra berg. Jag ville få till en finare bild men jag klarade inte att gå längre, jag var tvungen att försöka ta mig hem för i dag var det hemskt. Jag kommer att ta på mig båda mina gördlar när jag går ut nästa gång för att få stöd o värme. Ja idag var det gräsligt med värken o det är det fortfarande. 

Men nu har jag stått i duschen o tinat upp. Det var ju inte kallt ute heller men ändå var jag stel av värk. 

 

 

 

Rohdes o min promenad.. Vi träffade på många folk.. 

 

Min egna lilla promenad, men jag ville gå så jag fick milen i dag oxo.. Jag fick för mig att det var söndag i dag så jag skulle summera veckan, men jag fick en extra dag =)

 

 

 Samsung har utmaningar,, men det verkar som att dom ska försvinna, att dom ska plocka bort det.. Jag tycker verkligen inte att dom ska göra det för det är så många som är med o kämpar varje månad. Den här månaden ska man gå 200.000 steg o jag har redan gått 101.663 steg så än så länge ligger jag bra till. Hoppas att jag kan ta mig ända i mål den här månaden. Förra gick jag ju inte med direkt utan det hade gått drygt 1 vecka o jag hade bara 10.000 drygt steg kvar till mål. 

 

Det är bara att hoppas att morgondagen blir en bra dag så att jag kan ta en promenad. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2021 20:39


Ja, jag är så otroligt glad att jag har dessa sa tanten o krängde på sig dom =)

 

 

 

Dom är inte lätta att ta på så tappar jag dom när jag är ute så blir det inte lätt att få på sig dom igen,, så jag håller tummarna att dom håller hela rundan =)

 

 

Jag tog först en promenad som vanligt med Rohde. Jag följer henne alltid hem o sen går jag min runda. Det var inte lätt för henne med rullatorn i dag för det var så mycket snö så jag hjälpte till att "dra" lite.. Men vi kom runt o vi var nöjda.

 

   

Sen bestämde jag mig att gå bakom sjöarna igen, det är så vackert o rogivande där o det var inte svårt att gå för dom hade kört ner snön så det hade varit mycket lättare för Rohde att gå här, så vi får se hur morgondagen blir..

 

   

Sista sjön, det är så vackert. 

 

       

Där bilen är kan man svänga höger o gå hemåt på stora vägen, men det är så mycket bilar där o det är öppet o blåser mycket så jag har gått samma väg tillbaka igen, det är så mycket skönare att göra det.

 

   

Jag mötte några som var ute o gick annars var det lugnt.

 

     

När jag kom hit så kände jag att jag ville ta runda runt Änganäs oxo så det gjorde jag.

 

   

Mysigt, men jag såg inga hästar ute idag. 

 


 

 

Det snöade ganska rejält,, blötsnö så jag var dyngsur när jag kom hem,, men nöjd =) Jag vet inte hur många gånger jag skakade av mig snön =)

 

 

 

 

Rohdes o min promenad. 

 

 

 

Min runda.. Som sagt så blev det sjöarna, Änganäs, ner mot skolan, runt hovslagaren, hem gamla parkeringen, 23;an o 21;an o sen ner hem på baksidan. Det blev sammanlagt 10.36 km o 16.392 steg.. 

 

När jag kom hem så tinade jag upp under täcket i soffan med lite kaffe. 

 

Nu ska jag se om det är nåt bra på tv;n. 

 

Önskar er en Trevlig Helg. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 7 januari 2021 16:38


Igår var en skitdag. Jag längtade ut hela dan men vågade inte ta nån promenad.. Så idag sa jag till Rohde att vi skulle gå lite o att jag tar på mig broddarna.. Sagt o gjort så tog jag på mig broddarna o vi gick..

 

Vi skulle gå runt sjöarna ,, det blåste som tusan o det snöade rätt så bra men det var ändå skönt att komma ut. Men när vi kommer nästan ända ut till stora vägen sa jag till henne att vi kunde ta samma väg tillbaka så slipper vi alla bilar plus att det blåser fruktansvärt där så vi vände o gick hem o det var mycket skönare för nu hade vi inte vinden i ansiktet, men det hade kommit mycket mer snö än när vi gick dit.

 

 

Som sagt va så är jag så glad att jag har mina broddar =)

 

 

Det kom mycket mer snö innan vi var hemma =)

 

   

Det kändes som att hela världen var vit =)

 

 

Ja ok,, den här bjuder jag på =)

 

 

Vi tar en liten paus,, det är skönt det oxo.. Måste hämta andan.



 

Det blev en bra runda ändå o vi kämpade som vanligt. Men det var så skönt att komma ut o sen kände jag mig mycket säkrare med broddarna på så dom kommer jag använda igen om det skulle behövas. Det blev 7 km o 13.570 steg. 

 

Innan vi tog promenaden så åkte jag o handlade på Ica o Konsum.. Konsum hade torskrydd för 59.90 så den köpte jag men när jag kommer till kassan så säger hon att det var deras egna som var billig o den jag hade tagit var dyrare men hon frågade en annan som sa att eftersom deras egna hade tagit slut var den här billigare för jag sa att den jag tog låg där vid det priset o det stämde. Men när jag kommer hem så tittar jag på kvittot då ser jag att hon har tagit 109 kr o sen även 59.90 kr.. Jag blir så trött på när dom slarvar så o det var HON som påpekade detta då borde hon ju se att hon slår in båda... Nu måste jag åka ner o fixa detta.. Det händer ganska ofta på ett annat ställe som jag brukar handla på av en o samma människa så där får man verkligen hålla koll,, lite trist men så är det.

 

Nu blir det kaffe o slappa lite.. Önskar en mysig kväll ♥

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 6 januari 2021 17:30


Usch vilken hemsk dag det är. Jag har sån värk i hela kroppen. Min fibro knackar på hela tiden o det känns som tandvärk i skelettet.

 

När jag tittade ut tidigt i morse såg jag att jag skulle kunna ta en promenad men sen när jag vaknade till helt o tittade ut så hade det snöat tillräckligt för att jag inte skulle våga mig ut. Det har blåst hela dan o snön yr så nä, jag kan inte vara säker på var jag sätter ner fötterna, det kan vara en isfläck. 

 

2019 när jag var sjuk gick jag ner 10 kg o förra året 2020 gick jag ner 24 kg så sammanlagt blir det 34 kg, ja jag vet att ni kan räkna ut det oxo =) Men vad jag skulle komma till är att dom flesta av mina ringar kan jag knappt ha för dom har blivit så stora..

 

Men det roliga är ju att jag faktiskt kan ha mina ringar som jag har haft i många år som bara har legat o väntat på att bli burna =)

 

   

Man kan se lite skillnad men jag ser det mer när jag håller i dom o när jag självklart provar dom..

 

   

Den här har jag alltid haft på ringfingret o nu är den stor.

 

   

Den här har jag oxo haft på ringfingret men den är stor för tummen oxo.

 

 

Den här ringen köpte jag för många herrans år sen när jag o min vän Susanne var på nån tillställning,, kommer inte ihåg vad det var ? Men den kan jag ha nu =)

 

 

Den här diamantringen fick jag av mamma o pappa för många år sen, jag tror att jag fick den när jag fyllde 20 år.

 

 

Den här fina ringen fick jag lite senare av mamma när jag fyllde år men kommer inte ihåg hur gammal jag var.. Den kan jag även ha på höger ringfinger, det kan jag inte med dom andra bara på vänster för den är något mindre den handen. Man har ju alltid en hand som är något större o det är den handen som man använder mest.

 

 

Den här fina ringen köpte jag på Guld Fynd för många år sen. Jag gick upp ganska mycket i vikt o fort gick det oxo så jag kunde inte ha den så länge,, men nu kan jag det =)

 

 

Några ringar jag har som jan kan använda =)

 

Jag är så glad att det har gått så bra som det har gjort. Men ni ska veta att det har varit tårar o mycket krav på mig själv för att jag ska kunna fortsätta att inte äta onyttigt. Det är så förbannat svårt o vissa dagar vill jag bara öppna frysen, ta ut allt o sätta mig på golvet o bara vräka i mig. Förstår ni hur gott det skulle vara ???

 

Nä ni tycker säkert att det låter hemskt men det är det inte, inte för nån som har mitt problem med matmissbruk. Men jag har sagt till mig själv att jag MÅSTE sa en dag i taget o försöka vara just där. Jag MÅSTE väga mig varje morgon för att hålla koll på så att det inte skenar iväg åt fel håll.. Många säger att jag ska väga mig 1 ggr/vecka men det funkar inte på mig.. Det kanske det gör sen när jag har kommit ner mer i vikt ? Men jag kan inte tänka på det just nu för jag måste ta en dag i taget. 

 

Jag vet att det kommer platåer o dom HATAR jag så otroligt mycket. Förra året stod jag stilla i 2 månader, inget hände o jag höll på att ge upp hur många gånger som helst men jag gjorde det inte. Det var samtidigt som jag inte kunde ta mina promenader för mina fötter blev hemska pga mitt eksem bara för att jag måste göra ett uppehåll med medicinen o det ska jag göra snart igen,, februari ut sen får jag se hur det går.

 

Jag är rädd att mina fötter ska bli hemska så att jag knappt kan ta mig till toan eller köket igen, att jag inte ska kunna ta mina promenader till våren o sommarn. Ja när det gäller promenaderna så tänker jag så långt fram för då har jag ett mål. Räknar jag med att jag ska kunna ta dom så kommer det att bli lättare att gå ner för jag har så lätt att gå upp i vikt o svårt att hålla den jag har gått ner.

 

Jag får se vad det är för väder i morgon o hur jag mår. Idag har varit en helvetes dag så jag hoppas att jag kan sova bort värken o vakna upp till normal värk o ett bra väder =)

 

Jag hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 5 januari 2021 20:03


Det har inte varit roligt väder i ett par dagar nu. Igår kunde jag inte ta nån promenad för det var så halt. Men idag försökte jag o Rohde att ta en liten runda o det gick ganska bra. Ja det var halt fläckvis men vi tog det väldigt lugnt o vi gick inte så långt heller.

 

 

Vi tog rundan runt Änganäs o sen runt hovslagaren o hem igen..

 

 

Jag får väl ta min rulle oxo om det ska fortsätta så här.

 

 

Ja det blev som sagt va inte så mycket. Men jag hade velat gå milen idag men jag vågade inte utmana ödet när jag var på hemmaplan o hade klarat mig från benbrott. Det blev 7.593 steg. 

 

Får hoppas att det blir bättre väder, ja att det inte blir snö o halt sen om det regnar spik det bryr jag mig inte om. Jo det är klart att jag helst vill ha fint väder.

 

Var ute o slängde skräpet idag, så det är skönt att ha blivit av med.

 

Nu blir det en film o sen sängen. Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 5 januari 2021 10:17


Skulle gå o ta mina prover som jag har gjort nu när jag äter min medicin för eksemet.. Läkaren ringde upp mig o var så konstig. Han förklarade hur proverna såg ut men sen sa han att han ville att jag skulle komma in till honom för han ville prata med mig.

 

Jag sa att jag blev orolig när han sa så men han försökte lugna mig. Jag fick en tid dagen efter så jag åkte in. Jag hade gått o känt mig trött o hade haft ondare i mitt bråck som jag har fått efter min operation 2019.. När jag satt där så började han skruva på sig, gned sina händer. Han började med att fråga hur jag mådde o lite annat småprat. Sen kom det lite försiktigt.. Dom hade upptäckt att jag hade fått cancer.. Så jag skulle ner till min läkare på vårdcentralen. Jag frågade varför jag inte fick komma dit direkt utan behöva åka upp till den här läkaren men så var det i alla fall tvunget att göra.

 

Några dagar senare fick jag en tid till min läkare o han pratade med mig. Jag frågade hur dom skulle göra.. Han sa att jag skulle få behandling o det fick jag dagen efter.

 

Det hade gått en tid o jag tog prover igen o väntade mig att det skulle vara bra men när jag satt hos läkaren sa han att jag inte skulle få nån mer behandling o att det inte hade blivit bättre utan värre. Jag hade kommit till stadie 4 o hade bara 4 veckor kvar att leva.

 

Jag skrek rakt ut.. När jag gick hem så gick jag in till ett gammalt hus,, vad jag gjorde där vet jag inte, men helt plötsligt så var mina syskonbarn där så jag berättade för dom o sen ringde jag till sonen för att berätta.. Jag pratade även med mina barnbarn o sa att jag hade blivit sjuk men jag klarade inte att säga att jag inte skulle klara mig. Men dom kom till mig trots att det var corona så jag skulle få vara med barnen så mycket jag bara kunde nu innan det var försent. Jag började berätta för dom att jag var sjuk o jag sa att jag snart skulle behöva lämna dom.. Det var så svårt att säga till dom för dom ville ringa till min läkare o säga att han hade haft fel, att jag inte hade cancer. 

 

När jag vaknade så sa jag högt att jag inte ville dö i cancer, jag vill inte dö alls. Men nästan direkt förstod jag att det var en hemsk mardröm, tack o lov. Det hände mer i drömmen men det var så här det gick i alla fall. 

 

Jag vet inte vad den här drömmen vill säga mig ? 

 

Hoppas att dagen blir bättre än natten.

 

Ha en fin dag där ute.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 januari 2021 18:45

 

Jag blev uppringd av en man som hade hört att jag hade gått ner i vikt. Han ringde åt en annan man som oxo hade kämpat med sin vikt så han ville träffa mig här ute på gården. Men han ville inte säga vem det var . Men jag gick ut o det var en folksamling så jag gick dit o tittade.


Där står en karl som hade vitt hår o när han vänder sig om ser jag att det är Bill Clinton.
Han kom fram till mig o skulle hälsa då viskade hans livvakt att man skulle gå mer på ena knät o lägga armbågen på det samtidigt som jag skulle hälsa med den andra handen. Jag höll på att inte komma upp sen. Han ville att jag skulle ta kort på honom som han måste använda när han skulle prata om vikten för han måste alltid visa upp att det var han. Sen ville han ha ett på mig oxo som skulle visas upp.


Vi pratade en stund o sen bestämde han att han skulle ringa mig för att bestämma tid till mötet.


Ja då, mobilen ringde men det var Rohde som ville ha mina sista siffror för hon ska ta ut en medicin åt mig samtidigt som hon tar ut till sig själv.
Jag fick inte veta hur det fick om vi fick till ett möte men det fick vi nog.


 

 

 

Det blev ingen promenad i dag för det har snöat o är halt ute så jag vågar inte ge mig ut. Jag får vänta o se när det försvinner,, det är ju skit oxo.

 

Istället plockade jag bort julen så det känns skönt att det är gjort. Sen stod jag i köket i 2 timmar o lagade min kycklinggryta,, den blev god så nu har jag ätit o har bara att frysa in i portioner sen.

 

Det börjar en film på tv4 film,, får se om den är nåt att ha. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 januari 2021 10:30


KRÄVER ATT GEORGIA "HITTAR" 11 780 EXTRA TRUMPRÖSTER  
 
HÄR ÄR SAMTALET
Två dagar före det avgörande valet om vem som ska få majoritet i senaten avslöjas nu Donald Trump när han i ett telefonsamtal med Georgias valchef gör bl a följande:
 
Kräver att Georgias valchef "hittar” ytterligare 11 780 Trumpröster vilket är 1 st mer röst än Bidens segermarginal på 11 779 röster
 
Hotar med brottsliga konsekvenser om valcchefe inte agerar
Washington Post har kommit över samtalet. Lyssna på dethär.
 
 
ANALYS
 
Trump har ännu inte givit upp hoppet om att stoppa valresultatet, köra över USA:s väljare och klamra sig kvar i Vita Huset. Det är skrämmande att USA:s president vill köra över väljarna likt en diktator.
 
Samtidigt är det bara två dagar kvar till det superviktiga senatsvalet i Georgia som avgör om Biden ska få majoritet inte bara i representanthuset utan även i senaten vilket vore en enorm skräll.
Men Trumps agerande kan leda till att mittenväljare vänder honom ryggen samt att en del högerväljare stannar hemma från vallokalerna. Samtidigt är Georgia en konservativ delstat där Republikanerna har ett starkt historiskt stöd och vunnit en mängd senatsval.
Republikanerna har vunnit alla senatsval i Georgia sedan 2002 och för att Biden ska få majoritet krävs det att båda två av Demokraternas kandidater vinner.
 
 
 
 
Men han är ju pinsam, att han inte skäms. Jag lider med hans fru, jag hade verkligen inte stått bakom honom o stöttat honom. Lyssna gärna på hans samtal, han försöker med allt för att han fortfarande ska få stanna kvar.
 
 
 
 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards