Mitt Nya Liv

Alla inlägg under augusti 2020

Av Anneli Gustavsson - 30 augusti 2020 19:45


 


Ibland är det jobbigt med allt som bara går emot mig hela tiden. Det är inte många stunder jag kan njuta o göra som jag vill.

 

Självklart njuter jag av min son, svärdotter o mina barnbarn. Jag har min familj, sonens, mamma, syrran m familj o dom mår bra o det är jag så glad o tacksam för.

 

Jag är så tacksam för att dom inte har det som jag har det,, jag önskar ingen mitt liv då tar jag det hellre själv.

 

Jag känner av förra årets sjukdom. Har fortfarande ont i magen, har ett stort bråck som ställer till det o gör ont. Det är sammanväxningar i magen som gör att jag har svårt att sträcka ut mig när jag ligger i sängen, ja annars oxo. Jag känner att jag fortfarande blir lite matt o skakig mellan varven men jag vet att det tar tid o det får det göra.

 

Det är så mycket annat som jag har oxo som ställer till det. Min fibro är hemsk. Jag har kramper o jag känner mig matt. Musklerna jobbar hela tiden, dom vilar aldrig inte ens på natten. Jag kan sova ganska bra, men jag har ju hjälp av medicin. Det finns så mycket som jag vill göra, men inte kan. 

 

I början av sommaren var jag ute på mina promenader o jag älskade det. Jag gick o gick o jag fick upp flåset, men tro inte att värken blev bättre, nej då det blev den inte. Dom jag mötte sa det att nu har du väl ändå ingen värk ?? Men det hade jag,, o det har jag. Ingen såg hur jag mådde när jag kom innanför dörren. Visst kändes det underbart att kunnat så så långt som jag gjorde o även att det gjorde ont i musklerna så gjorde det ontskönt.. Det går inte att förklara,, men det kändes så bra i själen. 

 

MEN,,, så var jag tvungen att sluta med min medicin för mitt eksem.. Jag har ju eksem under mina händer o fötter. Jag får hemska sprickor o dom gör så satans ont. Det känns som nån står o skär med rakblad hela tiden.. Nu har jag det inte lika hemskt som när det var som värst,,, än.. Men jag har fått börja med min medicin igen så nu hoppas jag att det ska bli bättre så att jag hinner gå lite innan vintern kommer o värken slår till ordentligt.

 

Det är inte roligt att behöva kämpa jämt. Jag hade hellre kämpat med ett jobb för det kan jag lämna när jag går hem.. När jag går utanför dörren så följer herr fibro med mig,, vart jag än går. Den ständige följeslagaren,, min skugga,, min hemska sambo,, min vidrige partner ??

 

Ja,, det är jag o värken... 

 

Det är så fruktansvärt ensamt nu när jag inte har Teddy längre. Jag längtar fortfarande efter honom, det gör ont i mitt hjärta att jag inte kunde hjälpa honom mer.. Han var min bästa vän, mitt stöd i allt.. Han var min tröst o han gav mig kärlek.

 

Varför måste liven tar slut ??

Det är som med livets träd.. Vi föds,, vi blir äldre, skaffar familj, vi blir gamla, någon av oss dör,, tills den siste oxo måste lämna livet. Varför är det så ? Vem har bestämt att det ska vara på detta sättet ??

 

Ibland kan jag tänka att jag måste ha varit hemsk i ett tidigare liv eftersom jag har fått detta livet nu..

Men det är väl som dom säger,, man får inte mer än man orkar bära,,, men nu får det snart vara nog för jag orkar inte mer.

 

Men mitt i allt detta så har jag det ändå bra. Jag har en fin lägenhet, fina möbler, mat på bordet,, jag har det jag behöver,, många har inte det.

 

Ibland när jag har värsta värken o det är oväder ute så brukar jag vara så tacksam för att jag har ett hem,, en mjuk säng att lägga mig i,, jag behöver inte ligga ute i en gränd.

 

Men,, det hjälper inte ibland. För när värken tar över så är det svårt att tänka på att man har allt detta.. Det känns som någon klubbar ner mig helt,, någon står o slår på mig tills det vänder o börjar kännas lite bättre igen.

 

Många gånger förstår jag inte varifrån jag får orken att härda ut ??

 

Men, jag är tacksam för jag har ändå fått vara med o har fått 1 underbar son o 2 underbara barnbarn,, o sen är jättefin svärdotter..

Jag måste även säga att jag har en bra mamma o vi ställer upp för varandra.

 

I morgon ska jag o mamma åka in till Asecs för jag ska kolla på en mobil,, jag vill inte beställa en utan att ha sett o känt på den.. Så jag ska ta med mig munskydd ifall det skulle behövas.

 

Hoppas att ni har haft en bra helg där ute. Var rädda om er o varandra. 

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 29 augusti 2020 16:23


Jag har länge haft problem med bloggen.. Den har inte funnits,, den är helvit,, den står o laggar mm... När man ska skriva ett inlägg eller läsa bloggen så uppdaterar den, vet inte om det gör så för er andra oxo ?

 

Jag har skrivit flera gånger till admin men idag fick jag lite svar.. 

 

Jag frågade bla om statistiken som försvinner så man inte kan se den o jag fick detta svaret;

 

-Vad gäller bilduppladdning och statistiken som idag kräver flash så kommer det snart en uppdatering som inte kräver flash (eftersom flash försvinner).

 


Sen frågade jag när det gäller att länka bloggen till fb, då fick jag detta svaret;

 

-Meddelandet att sidan är säker handlar om att vi fortfarande har http istället för https, även det kommer uppdateras framöver.

 

 

 

Innan idag medans jag mejlade med bloggadmin så loggades jag ut flera gånger plus att jag inte kunde skriva kommentar till er för att jag var svartlistad.... Jag ?? Svartlistad ??? Det har aldrig hänt o jag har alltid skött mig.. Har inte fått svar på varför det blev så ,,, än ?? Jag har ju inte skrivit nån kommentar på länge,,, skäms på mig. Men nu verkar det funka för jag gjorde ett nytt försök innan. Men jag har ingen aning om varför det blir så för mig. 

 

Jag provade även att skriva en kommentar på en slumpad blogg o det gick inte först,, vet inte om det går nu men det borde det göra ..

 

Nu fick jag svar från admin o dom skrev;

 

-Det var ett fel som gjorde att alla var svartlistade. Tur att du uppmärksammade det!

 

Så där ja,, då får jag hoppas att det funkar nu.. Är ju rädd att bloggen ska försvinna men det sa dom att den inte kommer att göra.

 

Vi får se när ändringarna sker o när det blir bättre. 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 29 augusti 2020 10:30


Tishko Ahmed, 23, inblandad i misshandel – medfånge tog strypgrepp

Han bankar i väggarna, skriker och har hotat såväl personal som medintagna.

Tishko Ahmed, 23, dömd till livstid för mordet på Wilma Andersson, 17, har enligt uppgifter till Aftonbladet uppvisat ett bisarrt beteende i häktet.

Han har också pratat om hur mordet på hans ex-flickvän gick till.


TITT PÅ FILMEN HÄR.


För en månad sedan dömdes Tishko Ahmed till livstids fängelse för mordet på 17-åriga Wilma Andersson.

Han dömdes också för brott mot griftefriden, eftersom hennes huvud hittades i en resväska i hans garderob.


Sökandet efter hennes kropp pågår dock fortfarande.

Tishko Ahmed har genomgått en stor rättspsykiatrisk undersökning, som visade att han inte led av någon allvarlig psykisk störning i lagens bemärkelse och därför kunde dömas till fängelse på livstid.

Men i häktet har Tishko Ahmed efter domen uppvisat ett bisarrt och utagerande beteende, enligt uppgifter till Aftonbladet.


Placerades i isoleringscell

Andra intagna på häktet har klagat på att han skriker och bankar på dörren och på väggarna i cellen, både dag och natt. Han har också vid flera tillfällen hotat andra intagna och även personal.

Han ska otillåtet ha rökt i sin cell och vid ett tillfälle ska han också, till synes utan anledning, ha tryckt på larmknappen, som är till för de intagnas säkerhet.

Vid minst ett tillfälle, för bara några veckor sedan, placerades han i isoleringscell med ständig tillsyn, efter ett beslut som Aftonbladet har tagit del av.

Isoleringen skedde efter ett bråk med en annan intagen i trapphuset på häktet. På en film från en övervakningskamera ska det enligt uppgift synas hur den andre tar strypgrepp på Tishko Ahmed och sparkar honom, innan andra intagna till slut går emellan för att stoppa misshandeln. Av beslutet om isolering framgår att Tishko Ahmed fortsätter söka upp den andra, medan de andra försöker hindra honom.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska Tishko Ahmed tidigare samma dag ute på promenadgården ha hotat en annan intagen.

Bråket ska ha lett till en polisanmälan om misshandel.


 

Privat Foto; Wilma Andersson


Sväljer skrivpapper

Under det dygn han satt isolerad ska personalen ha sett hur Tiskho Ahmed knölade ihop stora bitar skrivpapper och svalt dem.

Han ska också ha hotat med att dunka huvudet i väggen och bett att få komma till psyket, för att han mådde så dåligt av att vara isolerad, som han tidigare varit en stor del av tiden som häktad.


I häktet har Tishko Ahmed också pratat nedsättande om sin ex-flickvän Wilma Andersson och berättat detaljer om hur mordet gick till.

Tishko Ahmed har hela tiden nekat till brott och domen är överklagad, därför sitter han kvar i häktet, där han suttit sedan han greps i november förra året.

I sin överklagan menar Tishko Ahmed och hans advokat bland annat att det inte går att utesluta att Wilma Andersson avlidit av andra orsaker än uppsåtligt dödande.

 

 

 

 

 

Han sitter i isoleringcell o käkar papper, vad tusan har han tillgång till sånt för ?  Han ska inte ha tillgång till mer än en säng o toalett,, inget annat. Det är han själv som ha sett till att han har hamnat där han är o där ska han få ruttna bort. Men tyvärr så är livstids fängelse inte en livstid,,, jag tycker att dom ska ändra namn på det för det stämmer inte. Dom får sitta en tid o sen får dom ärendet omprövat igen.. Ni kan läsa om detHÄR

 

Det är fruktansvärt för den lille stackaren som sitter inlåst. Han har inte tillgång till livet utanför.. Han vill till psyket för han mår dåligt. Han är redan utredd,, punkt slut !!!

 

Han ska sitt där han sitter,, allra helst i en madrasserad cell med bara kläderna på kroppen, sängen han sover i o en toa o handfat... Han har förbrukat chansen att ha det som vi andra har,,, ett fritt liv. 

 

Nu kommer dom att ompröva detta så vi får se hur det går ? Han får säkert kortare straff o en liten smäll på fingrarna om att man inte får göra som han gjorde.

 

Det är skrämmande !!!

 

 

Av Anneli Gustavsson - 27 augusti 2020 10:00


 

Arg för medfångarnas anklagelse om att ha stulit bacon

 

Livstidsdömde terroristen Rakhmat Akilov, 42, visar inte någon ånger över terrorattentatet på Drottninggatan.

Inne på fängelset ville han istället fira årsdagen av händelsen.

– Jag vill ha tårta och choklad, sa han till kriminalvårdarna.


Se filmen HÄR


Akilovs liv innanför murarna på Hall-anstalten präglas av mängder av incidenter med misskötsamhet.

I slutet av juni upptäcktes att han sparat urin i tre petflaskor inne i sin cell. Han uppgav att han skulle vattna växter ute på promenadgården med urinet, något som inte är tillåtet. Han fick därför en tillsägelse om att hälla ut det.


Några månader tidigare, inför treårsdagen för lastbilsattacken som krävde fem dödsoffer och ett tiotal skadade, ville han bli gratulerad och firad. Och frågade personalen hur de skulle göra det. Förutom tårta och choklad ville Akilov ha mat från McDonalds den aktuella dagen, den 7 april.

Personalen förklarade att det inte var aktuellt.


Gömde personalens grilltång

För några veckor sedan fick några av de intagna på Akilovs avdelning grilla under promenadtiden. En medintagen till Akilov bad att få låna en grilltång från personalen då deras egna inte var lika bra. Personalen lånade ut en grilltång – som sedan ”försvann”. Akilov blev utpekad av andra för att veta var den fanns.

I jakt på grilltången dagen därpå sa Akilov att den kanske kunde ligga bakom en mikrovågsugn, där den också hittades. Akilov menade att en medfånge hade gömt den men blev ändå rapporterad för att ha bidragit till att gömma saker.


”Sa att jag stulit bacon”

Personalen har upprepade gånger under året fått ingripa när Akilov kommit i bråk med andra fångar. Han har sagt att han inte pratar med de andra för att de ”skämtar elakt” och sagt åt honom att inte prata med personalen. Bland annat hade medintagna anklagat honom för att stjäla bacon, något som lett till att han inte längre vill hjälpa till med städ och disk, framgår det av dokument Aftonbladet tagit del av.


Vid ett tillfälle i våras gick han ut på avdelningen med en halsduk över ansiktet. Personalen uppmanade honom att ta av sig den med hänvisning till att det råder maskeringsförbud. Han bad dem då ”dra åt helvete”, en händelse som ledde till en varning.

Han har också fått varning för att ha pekat ”fuck off” med fingret till personalen i en övervakningskamera.

Tidigare i sommar fick han en varning för att ha slagit sönder en säkerhetsstol inne i sin cell. Han nekade först men sa sedan att han drämt stolen, som kostar 1 950 kronor, i golvet för att han var missnöjd med inlåsningen.


Nej till besökstillstånd

I början av året ansökte Akilov om att få ta emot besök av en person, vars identitet inte är offentlig annat än till initialerna i för- och efternamn. Kriminalvården avslog med hänvisning till att besök av personen ”kan äventyra säkerheten i anstalten eller vara till skada för honom eller annan.”

Ville döda fler

När Akilov genomgick utredning 2018 efter domen bedömdes han uppvisa ”tydliga våldsbejakande extremistiska attityder och legitimerar sina handlingar utifrån främst ytliga politiska resonemang och även djupgående religiösa aspekter.”

Han har uppgett att han inte känner någon skuld efter attentatet utan hade ambitionen att döda och skada fler.

Kriminalvården har sedan återkommande bedömt att han ska vara placerad på säkerhetsavdelning då det finns fortsatt hög risk för rymning, fritagning och fortsatt allvarlig brottslighet.

 

 

 

Hemska människa. Han ska absolut inte få nåt besök, han har förbrukat det. Han har förbrukat allt, sin frihet, att få besök av familj o vänner. Han ska inte ha nåt, mer än en säng att sova i,, mat i magen thats it !!! Han ska inte ha tillgång till att få "handla" varor inne i fängelset. Nej, absolut inget sånt.

 

Att han bara får lite smäll på fingrarna när han gör som han själv vill är inte klokt. Han ska ha riktiga straff.. Sätt honom i isoleringscell o låt honom sitta där.. 

 

En sån människa som han har förbrukat precis allt !!!  Släng nyckeln o låt fanskapet sitta i isoleringscellen..

 

 

Av Anneli Gustavsson - 26 augusti 2020 16:20


Undra hur många gånger man flyttar under livet ?? Jag har flyttat 4 ggr.. Ja jag ränkar inte den första gången för jag stannade kvar i den lägenheten som jag , mamma o syrran bodde i medans dom flyttade till stan. Den första lägenheten var spännande för det var då jag födde min son.

 

 

 

Det blir ju mycket som man ska köpa på sig till en ny lägenhet,, att fylla 3 rok är inte det lättaste men det är ju så roligt att få handla o se hur man bor in sig.. 

 

Sen kommer det ju kanske att man ska flytta o det är minsann inte det lättaste alla gånger. Det finns dom som bor i hus o som känner att dom inte behöver så stort för barnen är utflyttade o har sitt egna hem.. Då bestämmer dom sig för att flytta till en lägenhet som är mycket mindre..

 

Men dom får inte plats med alla möbler, o man sparar ju på sig väldigt mycket genom åren o särskilt dom som har haft hus.. Många vill ju varken slänga eller sälja något utan ha det kvar o då måste dom ju ha nånstans att förvara det på..

 

Det finns olika ställen där man kan förvara sakerna,, man kan hyra förråd bromma.. 

 

Det kan ju även gå undan med en flytt så att man inte har plats för sina saker på ett tag o då passar det ju jättebra att maganisera sakerna..  Det finns ju även förråd stockholm som man kan kolla upp... Så det finns ju alltid nånstans att vända sig,, kolla in det som jag la ut här nu..

 

 

Av Anneli Gustavsson - 26 augusti 2020 13:54


Ny forskning visar att det är ett visst symptom som kommer först hos de flesta corona-patienter.

Forskare vid University of Southern California säger att de upptäckt att symptomen på covid-19 ofta kommer i precis samma ordning, skriver CBS News.

Forskarna kunde identifiera den speciella corona-ordningen genom att undersöka data från hela 55 000 covid-patienter i Kina. 

Dessa jämfördes med närmare 2 500 fall av influensa. Man kunde då se att ordningen som symptomen kom i faktiskt skilde sig mellan de två sjukdomarna.

Man kunde då se att ordningen som symptomen kom i faktiskt skilde sig mellan de två sjukdomarna.

VANLIGASTE SYMPTOMET

Det symtom som corona-sjuka kände av allra först var feber, medan de med influensa först fick hosta. 

Här är hela listan på covid-19-symptom, i den ordning de oftast dyker upp:

  • Feber
  • Hosta
  • Muskelvärk
  • Illamående och/eller kräkningar
  • Diarré
  • Eventuellt bortfall av lukt och smak.

Peter Kuhn, som är forskare på universitetet, menar om man känner till den typiska ordningen på corona-symptomen så är det lättare att särskilja sjukdomen från andra liknande åkommor, som till exempel vanlig säsongsinfluensa. 

– Läkare kan avgöra vilka åtgärder som ska genomföras för att ta hand om patienten, han de kan göra att tillståndet inte förvärras, säger han.

Det är så klart viktigt att komma ihåg att det här inte gäller alla som drabbas av corona.

Sannolikheten att man får först feber och sedan hosta när man har corona är ungefär 70 procent enligt forskarna, skriver CBS.

Det innebär att många inte får det i den ordningen. Har man symptom, oavsett i vilken ordning de kommer, så ska man stanna hemma och undvika att träffa andra.

 

 

 

 

Flera har ju även fått huvudvärk men det tar dom inte upp.. Lukt o smaksinne vet jag att flera har haft o det har tagit riktigt lång tid att få tillbaka. Jag vet inte om dom jag känner har fått tillbaka den helt än ?? 

 

Det gäller ju fortfarande att vara väldigt försiktig,, att hålla avståndet,, tvätta o sprita händerna även att det är jobbigt med allt vad corona heter.. Många har gett upp o lever som vanligt igen o det är det som är så farligt.

 

Om alla gör vad dom kan så tror jag att vi har större chans att bli av med det fortare,, men jag tror att det kommer att komma en ny våg igen nu när skolorna o jobben börjar komma igång.. Får hoppas att det inte blir så.. Men jag har sagt från början att det kommer att blossa upp igen.. 

 

Det blir inget Fuengirola för mig i år som är planerat,, jag lär inte få pengarna tillbaka heller för flyget.. Men, jag hoppas att det kan bli så jag får komma dit nåt mer gång i alla fall även att det inte blir i år..

 

Så,,, var rädda om er. Håll avståndet,, tvätta o sprita händerna.

 

BE SAFE  ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 25 augusti 2020 10:30




Christian Brückner är huvudmisstänkt i Madeleine McCann-fallet. Polisen har gjort flera obehagliga fynd i Brückners hem. Bland materialet finns bilder på en femårig flicka som Brückner förgripit sig på, rapporterar Daily Mail.

Den tragiska historien om försvunna Madeleine McCann fortsätter. Under åren som gått sedan flickan försvann har många ledtrådar och teorier dykt upp – men Maddie är fortfarande borta. 

Men nu verkar tyska polisen äntligen vara någonting riktigt på spåren. 43-årige tysken Christian Brückner är huvudmisstänkt, och han har tidigare dömts för övergrepp på barn och barnpornografibrott flera gånger. 

Polisen är så säkra på sin sak att statsåklagaren Hans Christian Wolters skrev ett brev till Maddies föräldrar tidigare i år. I brevet bekräftar han att deras dotter är död – läs mer om det här.

Det var i samband med att polisen utredde honom för ett annat brott år 2013 som polisen gjorde riktigt obehagliga fynd hemma hos Brückner, rapporterar Daily Mail. Det uppdagades att han förgripit sig på sin flickväns dotter, då fem år gammal. Han hade tagit bilder på flickan, som hittades på hans laptop.

Dessutom hittade polisen hundratals barnporrbilder och 38 stycken filmer med övergrepp mot både pojkar och flickor. 

För brotten dömdes han till 15 månaders fängelse. I nuläget är sitter Brückner åter i fängelse, för narkotikabrott och våldtäkt. 

Polisen och åklagaren har båda valt att inte gå ut med några detaljer kring varför just Brückner misstänks för brottet, men han bodde i Portugal 2007 när Madeleine McCann försvann. Enligt uppgifter ska han också ha berättat för folk på en bar att han ligger bakom Maddies försvinnande.

I somras undersökte polisen en kolonistuga i närheten av Hannover, där Brückner bodde strax efter McCanns försvinnande, skriver Daily Mail.

OM FALLET MADELEINE MCCANN

Lilla Maddie var tre år när hon försvann den 3 maj 2007. Hon låg då och sov i Algarve, Portugal, där familjen var på semester. Fallet är ett av de mest omskrivna någonsin, men flickan har fortfarande inte hittats.

 

Polisen har nu valt att skriva ett brev till Madeleine McCanns föräldrar där de bekräftar att hon inte längre befinner sig i livet.

 

 

 

 

Jag kan inte ens föreställa mig hur stackars Madeleine måste ha känt när detta hände ... Vilken rädsla,, skräck,, det är ofattbart hur någon kan göra på detta sättet.. Att våldföra sig på barn som den här mannen har gjort tidigare. Jag hoppas att dom hittar bevis så dom kan fälla fanskapet o att dom slänger nyckeln.. Sätt honon tillsammans med dom fångarna som avskyr pedofiler så får han det inte lätt, det ska han inte ha heller.. Hemska männsikor som gör på detta sättet..

 

Sen kan jag tycka att det är gräsligt gjort av föräldrarna att lämna sina barn på det sättet som dom gjorde för att gå o äta på en restaurang på andra sidan eller var det låg,, det låg i närheten.. Det kanske tom var på samma område som hotellet,, men det spelar ingen roll. Man lämnar INTE sina barn på det sättet. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 24 augusti 2020 13:15


Jag hade mina fönster öppna igår o jag började frysa så jag fick stänga dom.. Men det hjälpte inte för jag hade sån värk oxo så jag ställde mig i duschen o duschade så varmt så det tillslut kändes som att det var kallt.. Men det var så skönt o jag stod där en lång stund,,,, innan brandlarmet började tjuta i högan sky.. Jag blev så fruktansvärt rädd för jag trodde att jag skulle få se hela lägenheten i eld o lågor.. Slängde på mig en handduk o sprang ut i vardagsrummet,, höll på att halka omkull för jag var ju dyblöt... 

 

Det var ingen brand i vardagsrummet eller köket så jag tittade in i sovrummet o det var inget där heller.. Jag hade sån hjärtklappning o det dunkade i skallen på mig så rädd blev jag. 

 

Jag vet inte om min brandvarnare känner av när det blir varmt oxo ? För först hade jag ju ganska svalt i lägenheten o sen blev det riktigt varmt, jag hade dörren öppen när jag duschade.. Men ,,, jag tror väl inte att det hade med det att göra,,, men jag är inte säker.

 

Jag var lite nojig när jag hade lagt mig,, tänk om det var nåt som pyrde i sladdarna,, i väggen eller vad som helst.. Men,, jag somnade gott när jag hade lagt mig.

 

Väntar på att Telia ska ringa till mig.. Min ena boxer funkar inte som den ska.. Har skickat ett sms till dom i fredags, lördags o i dag men dom har inte ringt som dom sa att dom skulle.. Inte bra alls..  Jag får väl vara "nöjd" med att den jag köpte funkar.. Nej, jag är inte nöjd, för båda ska funka..

 

Ha en fin dag där ute ♥

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frċgor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards