Mitt Nya Liv

Alla inlägg under april 2013

Av Anneli Gustavsson - 11 april 2013 19:47


Hurra burra vad kallt det är ute. Har precis kommit in o nu fryser jag rumpan av mig.. Nä då så farligt är det inte. 

Jag har precis pratat med min gamla faster, hon är faktiskt lite rolig, ja hon har blivit det med åldern.. Hon har väl alltid kunnat skämta  men nu är det ännu mer go i henne.. 


Hon o jag har alltid kunnat prata med varandra. Vi pratade i ca 1 timme nu, visserligen så  upprepar hon sig ibland men vad gör väl de ? Inget.. Det är bara att låtsas som att hon säger saker o ting för första gången o låta lika förvånad när hon berättar historien för andra gången =)


Nu börjar Tina på besök o sen är det Revenge !!!


Nu ska jag besöka Wiktor Carlsson,, vet du vem det är ? Wiktor Carlsson ?  Gissa =)


Ha en mysig kväll..


Puss I Pannan ♥




Av Anneli Gustavsson - 10 april 2013 20:33


Jag ringde upp till Telenor innan o fick prata med samma tjej som innan. Jag förklar för henne om sms;et o hon tycker att det är konstigt att jag har fått att mobilen skulle vara klar. Hon kollar här o där o tittar i datorn o där står det att dom på verkstaden hade fått den dit idag ca halv 12 så det fanns ingen chans att dom skulle fått den till butiken. 


Hon sa att hon skulle ringa till dom i morgon för nu hade dom stängt så vi får se vad dom säger i morgon hur det ligger till. Hon sa oxo att hon skulle be dom skynda på så jag fick den så fort som möjligt. Jag sa till henne att jag skulle bli gladare om jag fick slänga den åt skogen o få en ny istället för den skiten jag har idag. 


Hon sa att hon förstod mig, men kan tyvärr inget göra.... 


Jaha de är bara att vänta. Fan att man ska behöva betala dyra pengar för att kunna ringa o skicka sms, då det inte funkar som det ska.


Dom kunde hjälpa mig med en ny mobil men då skulle jag fortfarande få betala för min gamla o den nya så det skulle kosta mig 648 kr..Dom förklarade för mig att jag skulle få ringa för hela beloppet,, jag sa att det får jag nu oxo men inte för så mycket men det är ju bara de att det funkar ju inte att utnyttja men ändå får jag betala skiten...


Jag ska inte bli arg, stressa upp mig utan jag ska ta det lugnt,, men detta är sista gången jag gör de !!!


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 10 april 2013 18:00


Vill putta fram detta inlägget. Jag måste påminna mig själv om vissa saker...


Jag levde lyckligt med dig i många år. Du var min allra bästa vän, min kärlek.

Vad som än hände så fick du mig att känna mig trygg o säker. Det spelade ingen roll för dig hur jag såg ut, eller vad jag gjorde..


Redan då jag vaknade så fanns du vid min sida. På kvällen kände jag mig aldrig ensam o om jag vaknade på natten så vek du aldrig från min sida. Du ställde alltid upp. Hur kan man låta bli att älska dig ?


Jag älskar dig, Jag älskar dig...  Jag älskade dig,, jag älskade dig.. Ja,, jag riktigt älskade dig. Du var min trygghet..


När jag var glad så fanns du vid min sida o firade med mig, när jag var lessen så fanns du alltid där o tröstade mig, ja de spelade ingen roll hur jag mådde så fanns du där för mig. 

De är otroligt hur man kan finnas där så mycket som du fanns för mig precis hela tiden.


Hur mycket jag än älskade dig så började jag inse att du inte alls va bra för mig, men jag hade väldigt svårt att slita mig. Du är så fruktansvärt stark o de va inte jag.

Än i dag kan jag känna att du ibland vill ta över mitt liv, ja ta över mig helt o hållet till  de förhållandet vi hade förr.


Jag vill inte längre. Visst saknar jag dig nåt så fruktansvärt mycket ,, men de är nu mest i perioder.. Jag känner att Jag börjar få tillbaka min styrka som jag saknade i många år.. Den som du tog över. Ja ok, jag lät dig ta den rollen för det va lättare för mig att bara "följa" dig.


Förstår du inte när jag säger att jag inte vill ha dig kvar... Jag vill inte ha dig i mitt liv på det sättet som jag har haft dom sista åren.

DU förstör mig när du "tränger" dig på.. Jag vill att du försvinner från mitt huvud, jag vill själv ha kontrollen. Jag vill inte längre bli kontrollerad... 


Jag kämpar än i dag med att inte sakna dig.. Jag vill ha dig på MINA villkor o inte på dina. 


Jag vill skiljas från dig, här o nu. Förstår du de ?

Jag vill leva ett "normalt" liv .. 


Kunde du inte bara firat med mig utan att tränga dig på ?

Kunde du inte bara torkat mina tårar då jag var lessen utan att tränga dig på ?

Håll dig på avstånd förbannade matmissbruk....


Kunde du inte få försvinna samtidigt som min operation gjordes ?

Ska de vara så svårt att bli kvitt dig i mitt huvud ?


Ja, jag ska ärligt erkänna att jag kan sakna dig ibland....... Men en sak ska du veta o de är att ;


JAG ÄR STARKARE ÄN DIG....... SÅ TA O FÖRSVINN FRÅN MIG.


Jag Lever Mitt Liv På Mitt Sätt NU Även Att Det Har Tagit Mig Några År...........


Jag vill skiljas från dig här o nu.


JAG VILL SKILJAS HÄR & NU !!!


Skrivet av mig - Anneli Gustavsson 5 februari 2012


MITT NYA LIV

 

 

Det var inte så längesen jag skrev detta, men det är oxo något som jag måste kämpa med varenda dag trots att jag har gjort en magsäcks operation. Det är så jobbigt, men matmissbruket o värken är tyvärr en del av mitt liv,, men det är den hemska delen av livet.. 

 

Jag har faktiskt många glädjeämnen som håller mig uppe o det är jag glad för.. Jag har även här tagit tillbaka Mitt liv o vill börja leva igen. Inte bara för mig själv utan även för min familj.. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 10 april 2013 17:30


Jo som jag har sagt innan så har jag lämnat in min mob för att den inte funkar, o har knappt funkat sen jag gick över till Telenor !!!


Jag lämnade in den igår, fick ett meddelande idag att den var klar. Men när jag ringer upp till dom så säger dom att jag har inte fått nåt sånt sms utan jag har fått att den har kommit fram till verkstaden  bla bla bla så jag fick inte hämta den idag. 


Nu när mamma kommer hem med låne-mobilen igen så tittar jag på sms;et o det står ;


Från servicemalmo.se@telenor.com

Ämne;

Hej, din service R bla bla bla är nu klar och finns att hämtas i butiken. Välkommen in.


Ja så var det med det.. Jag hade rätt. Är mobilen klar eller inte ??? Ska jag behöva ringa till dom igen .. Hatar sånt här....



Av Anneli Gustavsson - 10 april 2013 16:59


Har legat med huvudvärk idag oxo,, nu börjar jag bli ganska trött på den här förkylningen. Fick ont i halsen innan oxo, men det går nog snart över. 


Igår lämnade jag in min mobil på Telenor o idag fick jag ett sms att den ,,, ja jag kan inte säga just nu vad det stod för jag läste det så som att den redan var klar, så jag bad mamma att åka o hämta den på A6 medans hon ändå är inne i stan så slipper vi åka fram o tillbaka i onödan...


Jag glömde säga till mamma att hon måste ta ut mitt sim-kort, jag vet ju inte om dom tänker på de .. Jag ringer till Telenor för att säga att det är mamma som kommer istället o dom undrar när jag lämnade in min mob.. Så jag sa att det var igår, men då sa hon att den kan inte vara klar redan. Då har jag antagligen fått ett sms att den har kommit fram till verkstaden o inte till butiken... Fan oxo,, jag läste sms;et som att mobilen var klar o bad därför mamma åka o hämta den.


Ja jag fick ju gå upp till grannen för att ringa mina samtal eftersom jag inte har nån telefon nu då mamma tog med sig den in.. Jag fick inte tag på henne så jag skickade ett sms o sa att hon inte ska åka till a6 o hämta den.. Hoppas bara att hon ser meddelandet annars åker hon dit utan att få med sig min mob......


Snurrigt ?? Japp !!


Jag tycker att det har varit kallt dom sista dagarna, solen skiner men det är banne mig ingen vårvärme ,,,,än.. Hoppas den kommer snart. 


Jag har fortfarande tungt att andas, det sitter långt ner i bröstet på mig, jag vill att det ska försvinna + att hostan oxo ska dunsta så jag kan börja promenera igen.. 

Jag vill komma igång med min vikt o träning. Jag saknar det.. 


Hoppas mamma kommer hem snart, jag måste åka till Ica o handla skinka till Teddy, annars äter han inte sin mat.. Bortskämd ska man vara =)


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 10 april 2013 11:28


"Rikedom är som havsvatten. Ju mer man dricker desto törstigare blir man."
 Arthur Schoupenhauer
 
 

Av Anneli Gustavsson - 9 april 2013 19:16




Idag har jag ganska tungt att andas, det måste vara förkylningen som gör att det är så.

Huvudvärk o hosta är väl det som sitter i än, men de försvinner nog snart.


Har varit uppe på A6 idag o skulle lämna in min mobil för den funkar ju aldrig som den ska. Igår gick det inte ringa till mig, men jag kunde ringa ut ett par gånger. Jag har tröttnat nu på den, egentligen skulle jag åkt upp med den för längesen .. 


Killen på Telenor var jättetrevlig o hjälpsam, precis när jag skulle lämna ifrån mig mobilen så såg dom att det inte fanns nån som jag kunde låna.. Hmm det funkar inte för jag har ju bara en mobil o inget annat. Han sa att jag skulle få komma tillbaka ,, han skulle ringa mig när han fick in en så det var bara att gå därifrån o se glad ut i alla fall.


Jag gick in till Kapp Ahl o köpte ett par jeans , dom kostade 300 kr det var extrapris..  Så nu har jag ett par till =)


Gick sen in till Coop o handlade lite frukt, keso, mjölk, hundgodis mm o sen var jag klar så jag gick ut till bilen o skulle åka iväg .. Precis när jag skulle köra så ringer min mobil men jag tänkte först inte svara för jag kände inte igen numret, men jag svarade i alla fall,, som tur var för det var Telenor som precis hade fått in en låne telefon.


Bra va =)

Jaaa så nu sitter jag med ytterligare en skitmobil o det tar ca 1 vecka innan min är klar. Ja vi får väl se, har hört talas om hur dom får vänta o vänta.. 


Nu ska jag o Teddy gå ut en liten runda, sen börjar Mot alla odds o det vill jag inte missa.

Ha en mysig kväll allesammans. 


Puss I Pannan ♥



 Mina nya sexiga byxor =)



Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards