Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 22 december 2022

DET VAR EN JOBBIG DAG.

Av Anneli Gustavsson - 22 december 2022 19:29


I tisdags var det dags att gå upp tidigt för att hinna med tåget till Malmö. Vi lämnade av Neo hos Tilda o sen körde hon mig o mamma till stationen. 

Väntade på tåget som skulle ta oss till Nässjö. När vi sitter på tåget saktar det in,, stannar helt. Ja vi hade inte många minuter till vårt andra tåg skulle gå från Nässjö. 

 

Dom ropar ut att en lastbil hade kört på en stolpe eller ledning,, ja nåt var det så det var stopp. Jag blev så nervös o sa till mig själv att vi aldrig kommer att hinna med tåget. Dom gjorde 2 upprop o på det 3e sa dom att även det andra tåget var lite försenat,, med ca 10-15 minuter... 

 

När vi hoppade av tåget, traskade vi på i rask takt till nästa spår.. Jo då,, vi hann. Vi fick t.o.m stå o vänta några minuter. När tåget kom såg vi att det var fullt med folk, men det gjorde ju inget för vi hade våra platser. Det var flera hundar i djurvagnen o det gjorde så att jag saknade Neo. 

 

Allt gick bra o det gick faktiskt fort oxo. När vi kom till Centralstationen frågade vi värdarna där var vårt tåg skulle gå hem o det var lätt att hitta.. Sen gick vi ut till bussen, tog den till läkaren. Jag trodde att det var inne på sjukhuset men det var det inte så vi fick gå en bit, det var inte långt. Vi var där 1 timme innan så det var skönt att sjunka ner lite o bara ta det lugnt. Tänka lite på vad jag skulle säga till läkaren, jo då jag hade en fusklapp =) 

 

Läkaren var underbar, han lyssnade, förklarade o undersökte. Han sa att OM det skulle bli en operation, att sätta in ett nät i magen på mig där läkarna hade förstört mig så skulle det bli en stor operation. Han hade själv aldrig gjort en sån stor operation men hans kollegor har gjort det. Han skulle ta upp detta med sitt team, med andra läkare. Han sa att det är lätt för en del läkare att lova saker som dom inte kan hålla men det gjorde inte han. Han sa oxo att OM jag kunde opereras o sätta in ett nät,, skulle det gå från vänster sida på min mage över till högersidan. OM det inte skulle gå att fästa nätet i en muskel är dom tvungna att fästa det på mina revben.. Mina REVBEN !!! Herregud... Han sa att detta kunde göra så att jag fick hemska smärtor resten av livet.. Sen är ett nät inte "flexibelt" så det ger inte med sig när jag rör mig.. Det kommer mao att strama åt om jag rör mig o ge mig en obehagskänsla samt kanske värk. 

 

Sen har jag ärret från min operation som gör hemskt ont i bland. På vissa ställen har jag ingen känsel men på vissa har jag så ont. Han sa att det går att göra om det ärret, ta bort det o sy ihop det på nytt. Men då blir det en sövning o det vill jag inte göra lättvindigt. Så jag kommer att ha det så här tillsvidare. 

 

Allt detta pga en misslyckad galloperation 2019 där dom skar av mina nervtrådar. Läkaren sa oxo att jag har ett stort,, ja vad sa han ? Att det är ett stort område som buktar ut o han förstod att jag hade ont. Han sa oxo att jag ska vara försiktig på det området eftersom det är oskyddat då min bukvägg är papperstunn o inte gör nån nytta. Han sa oxo att OM det blir en operation så kommer nätet inte göra så att jag kan träna upp magen igen men det förstod jag innan han sa det.. Det kommer bara att hjälpa mig att hålla in magen så den inte buktar ut så som den gör nu. Så fort jag gör nåt buktar det o gör ont. 

 

När sskan skulle ta blodtrycket så pumpar det på så hårt o jag får så ont pga min fibromyalgi så det blev ganska högt. Jag kommer inte ihåg hur högt det blev, men jag sa att jag i vanliga fall inte ha högt tryck utan det blir så när det gör så förbenat ont. 

 

Sen tog vi bussen till Centralstationen igen o där fick vi vänta för det tog ca 1 timme hos läkaren. Alla där var förresten trevliga o det var dom på Centralstationen oxo. 

 

Mamma köpte nåt att äta o jag köpte så jag tog med mig en räksallad på tåget. Jag fick träbestick o det avskyr jag. Jag ryser bara jag tänker på det men det gick bra ändå att äta salladen. 

 

Vi åkte snälltåget hem o jisses.. Jag trodde att vi hade hamnat i motorrummet för det smällde o levde. Det var så kallt, en pina. Vi sa detta till tågkonduktören eller ja dom som springer runt på tåget.. Han sa att man får det man betalar för.. Ok... Men sen kom han tillbaka o sa att vi kunde få gå till nästa vagn. Vi fick ta sista kupén o det var underbart. Det var tyst,, varmt o sätena var mjuka o sköna. Det var lyx. Vi hade t.o.m, sällskap av en nyckelpiga =) 

 

Väl i Nässjö fick vi vänta 1 timme på att bussen skulle gå hem till Jönköping. Då var vi tvungna att vänta in tåget efter oss som var försenat så det blev lite senare där oxo. Tack o lov för värktabletter.. 

 

Satt skönt på bussen o på vägen hem ringer min dotter "svärdotter" o frågar hur det hade gått. 

 

Tilda hämtade upp oss o sen körde vi hem henne,, sen åkte vi en snabbis till Ica Maxi o handlade innan vi åkte hem till syrran o svågern o hämtade Neo.. SOM JAG HADE LÄNGTAT EFTER HONOM. 

 

Jag plockade i ordning lite när vi kom hem men sen la vi oss. Både jag o Neo somnade ovaggad. Han var så trött, men han hade haft en bra dag med Tilda, Julia, Linus , syrran o min svåger. 

 

Dagarna efter så har jag haft en djävulusisk  värk. Men det visste jag redan innan jag åkte att jag skulle få.. 

 

Ja,, allt detta som hände i tisdags berodde på den operationen som dom gjorde 2019 o tog bort min gallblåsa när allt gick åt skogen. 

 

Det var en bra dag även att jag var helt slut. TACK SNÄLLA MAMMA FÖR ATT DU FÖLJDE MED MIG   

 

Måste göra ett tillägg.. När vi sitter o väntar på att bussen ska gå från Nässjö till Jönköping så kommer busschauffören o suckar o säger att en av dom som skulle åka med bussen hem hade gått till Ica för att handla nåt att äta för han var hungrig =) 

Tror ni att busschauffören väntade ? Nej det gjorde han inte.. Så vi rullade hemåt =) 

 

 


  Ja detta satt vi i en bra stund innan vi fick komma in till kupén. 

 

     

Tidigt på morgonen inne i Jönköping. 

 

 

Satt nära djurvagnen eller vad man säger. Det var 3 hundar där. 

 

 

Fin kyrka i Malmö,, det var inte lätt att ta bilden från bussen. 

 

 

Satt o väntade på att klockan skulle gå. Helt plötsligt så börjar gubben prata så högt med en gång så både jag o mamma hoppade högt =) 

 

   

Centralstationen, det var så kallt där. 

 

 

Snälltåget.. Det var så risigt i alla fall i den vagnen vi hamnade i först. 

 

 

Gången till kupéerna 

 

 

Ja ni ser ju,, det var helt otroligt skönt att få sätta sig där. 

 

 

Gott med räksallad men besticken kunde fått vara av plast i stället. 

 

 

Lilla nyckelpigan. 

 

 

Stationen i Nässjö.

 

   

Neo är hemma hos Tilda.

 

 

Neo är med Julia.

 

 

Tillslut slocknade han hos syrran vid granen =) 

 

Ja det var en lång dag för oss alla inblandade. TACK för hjälpen med Neo, jag uppskattar det verkligen. 

 

Nu är det dags för Neos kvällsmat sen ska mormor ut med honom. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan   

 

 

 
 
wiolettan

wiolettan

23 december 2022 10:43

Ojoj, jag känner mig helt slut efter att ha läst vad du har varit med om. Tänk vad läkare kan misslyckas med. Misslyckas med en galloperaton, det har jag aldrig hört talas om förut. Stackars dig med värken.
Tänker på dig och hoppas att du ska få må bra igen.
Neo, han är verkligen söt. Fint att du har honom.
Önskar dig en riktigt God Jul.
Julekramar från Wiolettan

http://wiolettan.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

2 januari 2023 18:04

Ja det är hemskt när det blir så här. Jag orkar snart inte mer.
Man hör ju hur läkarna misslyckas med allt o vissa tar man för att dom är gudar, trots att dom bara är mänskliga.

Ja Neo är då söt o underbar o jag är glad att jag har honom.

Hoppas att du hade en bra Jul o ett gott nytt år kramar ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2022 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards