Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 20 april 2022

INGEN VILL VETA AV MIG !

Av Anneli Gustavsson - 20 april 2022 16:25


Jag vet inte var jag ska börja ? Det började ca 2015 då jag fick ont i magen ut i höger sida o bak i ryggen. Jag sökte för detta o dom sa att det är min fibro, gå hem o ät värktabletter. Jag sa till dom att jag äter högsta dosen så det går inte ta mer. 

Sökte flera gånger men jag påpekade det även när jag var hos läkaren för andra saker. Jag fick då samma svar, fibron, ta medicin, vila. Har du fått diagnosen fibromyalgi så har du INGA andra sjukdomar, allt är fibromyalgi. 

 

Jag kämpade med smärtan o såna hemska kramper som kunde hålla i i flera timmar efter det var jag helt slut. 

 

2019 fick jag åka in akut,, dom sa - Hade du kommit några dagar senare så hade du inte klarat dig. TACK för att ni tror på mig då när jag söker för det. 2 dagar efter det opererade dom bort gallblåsan. Massor med strul, jag fick sepsis, sänka på 561, 40,5 i feber mm. Dränaget som jag hade räckte inte så dom skickade mig till Linköping ,, ett ställe som Gud glömde, det var fruktansvärt där o jag var glad när jag fick komma hem till Ryhov igen. Jag låg inne 5 veckor första omgången o sen ett par veckor. Men hela 2019 var jag dålig o hade svårt att komma tillbaka. 

 

Bara efter ett tag märkte jag att min mage "putade" o läkaren hade sagt att man kunde få ett bråck o självklart skulle jag ju få det oxo. Sökte för detta o första läkaren ,, VC sa att det var ett bråck. 2a läkaren på Ryhov sa att det var ett bråck. 3e läkaren i Eksjö sa att det var ett bråck men vi kunde inte operera just pga coronan så jag skulle vänta 1 år. Vi skulle ha kontakt efter halva tiden o det hade vi. Sen när det hade gått ett år,,, i november så får jag en ny läkare för min andra hade slutat. Han var dryg o väldigt kortfattad. Han sa att det inte var något bråck o det finns inget att göra nåt åt det. Jag fick sen en kallelse till Eksjö till honom som jag inte gillade, han var lika dryg då o lite tyken. Han förklarade för mig att min muskel var paralyserad o det finns inget att göra nåt åt saken. Jag blev ledsen o började gråta men det fanns ingen empati där. 

 

Jag fick ytterligare en röntgen som visade samma sak. Väldigt papperstunn bukvägg o levern låg utmed magen o därför ligger den oskyddad. Jag måste nu vara försiktig så jag inte får några hårda slag mot det stället.. När jag hade gjort mina röntgen så kontaktade jag VC o pratade med min läkare där o han förklarade lite vad som sas på röntgen, han sa oxo att han inte är nån kirurg o det vet jag men jag var nöjd med att få prata med honom. Sen pratade jag med min läkare på Ryhov o han sa att han skulle skicka en remiss till specialisterna i Malmö. 

Jag vet att sånt här tar tid men när man går o har ont hela tiden så blir man både ledsen o arg.

 

I dag har det gått 3 veckor, jag ringde till kirurgmottagningen på Ryhov i går o

Hon sa att jag skulle vända mig till VC för att få medicin mot magen för jag har så ont eftersom jag redan har fibromyalgi o värktabletter den vägen. Men dom har inget med min mage att göra. Hon sa att jag skulle höra av mig till olmed ang gördeln, även om det kostar pengar då slipper jag lägga ut pengarna på ett läkarbesök ?????? Dom ville inte ta i det nu eftersom jag hade fått en remiss till Malmö så jag måste vänta på den även att jag har sån värk. Hon påpekade oxo att dom bara gör canceroperationer ,, planerade o att Eksjö har hand om gallan,, men dom hade jag ju inget förtroende för,, det sa hon rätt tyket. MEN när det är dom som har förstört min mage så borde dom ta hand om mig oxo.

 

Jag fick numret till Malmö o i dag fick jag tag i dom. Sköterskan som jag pratade med sa att dom hade tagit emot remissen men att hon inte kunde hjälpa mig . Jag frågade när hon trodde att en läkare kunde titta på min röntgen men det visste hon inte. Hon hörde att jag började gråta, jag sa att jag har så ont i magen o jag berättade för henne vad dom hade sagt igår på kirurgmott på Ryhov. Hon sa att det enda hon kunde göra var att koppla mig till dom som har hand om remisserna så det gjorde hon. Den sköterskan var så kall o kylig ingen empati alls. Jag frågade om dom inte kunde skynda på det lite för jag har så ont i magen men då sa hon till mig - Ja då får du väl åka in akut. Jag började gråta o sa att ingen vill hjälpa mig i detta trots att det är vården som har gjort det mot mig. Jag frågade när hon trodde att en läkare kunde kolla på det men hon sa att det finns inte läkare där alla dagar o hon visste inte när dom skulle vara där,,,, kanske nån gång nästa vecka,, ja kanske i början av veckan men hon var inte säker sen sa hon hejdå o la på .  VEM FAN SKA HJÄLPA MIG ??

 

Även om jag skulle åka in akut så tar dom inte heller i det eftersom det ligger en remiss i Malmö, då "rotar" dom inte i detta det vet jag för så har det varit alla andra gånger det har varit nåt. 

 

När jag läste min journal så stod det: 

Diagnos/Åtgärd

Ärrbråck utan inklämning eller gangrän-Huvuddiagnos... 

 

Vet ni vad gangrän är ?? Jo det är när en kroppsdel dör.. Det är ingen gangrän än,, men kan det händ ??

 

Nu är det inget bråck men så står det i alla fall. 

 

Jag har även påpekat att jag har gjort en magsäcksoperation o då ska dom ta mig på allvar när det gäller magen men det gjorde dom inte. 

 

Om det inte går att göra något med min mage så kommer jag att få gå med detta resten av mitt liv. Ja, jag är van vid värk dygnet runt men detta är något helt annat. Så här kan jag inte ha de. 

 

 


Vem ska hjälpa mig ?? 


 


ÄR DET INGEN SOM VILL VETA AV MIG ??

 

 

 

 

 
 
Lanni

Lanni

21 april 2022 07:46

Stackars dig! Jag lider så med dig. Jag kan verkligen förstå din frustration och ilska för att du blir dåligt bemött. Vården är inte vad den varit, tyvärr. Vi kan bara hoppas på att det blir en förändring snart.

Må så gott du kan.
Lanni

http://https://klockklang.bloggo.nu

Anneli Gustavsson

21 april 2022 11:09

Tack så mycket vännen.
Nä det är skrämmande o absolut inte bara när det gäller mig. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att bli bemött på ett vänligt sätt ?
Får se vad Malmö säger, men jag tror att jag redan vet svaret. Det finns inget att göra.

Ha en bra dag kram ♥

 
Synnöve Kjerstad

Synnöve Kjerstad

21 april 2022 15:15

Ge dig INTE! Ring, tjata och gråt, svär och var arg! Så här får det inte gå till. Byt läkare i värsta fall om du kan. Lider med dig och är så ledsen för att jag inte kan hjälpa dig. Kram finaste.

http://nabolandet.blogspot.com

Anneli Gustavsson

22 april 2022 17:57

Tack vännen, nä då jag ska inte ge mig. Jag är bara så ledsen för att man blir behandlad på detta sättet. Jag får se vad Malmö säger, men det är nog pannkaka med allt.
Kramar ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards