Mitt Nya Liv

Alla inlägg den 30 april 2022

Av Anneli Gustavsson - 30 april 2022 15:12


Jag skulle kunna räkna upp alla sjukdomar jag har o allt som jag får fightas med men det orkar jag inte, jag tror inte ens att jag kommer ihåg allt förrns just den gör sig påmind. 

 

Jag opererade gallblåsan feb 2019, dom sa att om jag hade kommit in några dagar senare hade jag kanske inte klarat mig. Tack för den, som jag har tjatat om den värken i magen i flera år men dom sa att det var min fibromyalgi.

 

Efter galloperationen blev jag jättedålig, ja det har jag skrivit om innan så det gör jag inte nu. Men,, min läkare då sa att det är ganska vanligt att man kan få ett bråck vid operations ärret men det dröjer länge. Jo tack,, det var nåt som hände nästan direkt så jag tog upp det o en läkare sa att det var ett bråck. Jag levde med det, o det blev bara större o större o jag fick ondare o ondare i magen. Jag kontaktade först VC, men min läkare där sa att jag måste kontakta min läkare på Kirurgmottagningen o det gjorde jag. Han sa då att dom inte har planerade bråckoperationer ,, det gör dom i Eksjö så en remiss skickades dit. Jag kom dit till en trevlig läkare som sa att jag måste vänta ca 1 år pga coronan o det förstod jag. Men vi skulle stämma av under halva tiden o då fick jag prata med en ny läkare för den andra hade slutat. Han sa att det inte var nåt bråck utan att det var bukväggen som var för tunn, han ville ha en röntgen, men vi skulle höras av igen i november. Han stod fast vid att det var bukväggen o jag fick en ny röntgen här i Jönköping. Fick sen åka dit o han var dryg som tusan, ja det har jag förklarat här innan, det kan hända att jag blandar ihop det lite ? Men jag har röntgat 2 ggr för att se om det hade ändrats. 

Bukväggen är tunn o det går inte att göra nåt åt det. Jag fick en remiss till Team Olmead för att skaffa en gördel,, ja en gördel som jag ska gå med resten av livet. Jag var så besviken o ledsen när jag åkte därifrån, detta är mitt liv,, resten av mitt liv.

 

Jag ringer till Kirurgmott o säger att jag inte kan leva med detta, jag måste få hjälp för jag har så ont i magen, vad ska jag göra ? Sköterskan säger att jag ska höra av mig till VC igen för dom skriver redan ut värktabletter till mig för min fibromyalgi,, men jag säger att det inte är den jag har ont av. Jag får en tid till min läkare där o han säger att han ska skicka en remiss till specialisterna i Malmö. Det har gått 4 veckor snart, jag ringde dit i torsdags tror jag det var o sköterskan på mottagningen var trevlig men kunde inte hjälpa mig så hon skickade mig vidare så jag fick prata med remissavdelningen. Sköterskan var dryg, kort i tonen o förklarade att dom inte har läkare där varje dag o visste inte när dom skulle komma dit ? Va ?? Jag kände att allt var kört, ingen vill hjälpa mig o jag började gråta, då säger hon hejdå o lägger på luren. 

 

Jag hade tänkt ringa i måndags igen men sa till mig själv att jag avvaktar till fredagen för då hade dom haft hela veckan på sig att ha läkare där. Men,,, i fredags fick jag ett brev från Malmö o jag bröt ihop totalt. 

 

 

 

5 månader ??? Ska jag gå i 5 månader till o det ska hinna töja ut sig ännu mer ? Vad ska jag göra ??  Jag måste ju vänta på specialisterna, att dom ska kunna hjälpa mig, dom är ju trots allt specialister... Men det hjälpte ju inte när dom opererade mig,, då var det en Överläkare, en Specialist o en AT läkare. Vem av dom klippte av mina nervtrådar som paralyserade min muskel ? Vem vill ta på sig ansvaret ?

 

Ska dom säga - Du skulle kommit in tidigare för nu kan vi inte hjälpa dig ? Det har gått för lång tid ? JAG HAR JU FÖR F-N SÖKT SÅ FORT JAG FICK SÅN VÄRK I MAGEN O SEN EFTERÅT OXO.

 

Jag ska ringa o göra en anmälan till olika instanser. Jag ska även ringa till Team Olmead o kolla upp detta med gördeln, för att se om den kan hjälpa mig ? 

 

Vet ni hur det känns att gå med en gördel hela dagarna ? Den är i vägen, den klämmer när jag måste böja mig ner men det är ändå på något sätt skönt när det sitter åt,, ja om jag inte rör mig för mycket. Den gördeln jag har nu är mjuk o jag vet inte alls hur den andra gördeln blir ?

 

TÄNK OM DET HAR GÅTT FÖR LÅNG TID ?

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards