Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2017

TILL DIG MIN STORA KÄRLEK - JAG VILL SKILJAS !!!

Av Anneli Gustavsson - 31 augusti 2017 19:02


Det är många som kämpar med allt möjligt. Man har en partner som inte är den älskvärdaste. En partner som kör med verbal misshandel, förföljelse, mytomani, stjäl, lämnar en ensam med hus o lån, ja det är vad jag har varit med om i mina förhållanden. Men det är inte den kärleken jag vill skiljas från..

 

Det är mitt matmissbruk som jag har haft i många år.. Jag har inte alltid varit tjock, jag var smal innan jag blev med barn o sen hade jag lite hull kvar efteråt men det var inte värre än så, tills jag fick min fibromyalgi.. Då hände allt o inget.. Jag kunde inte jobba, fick mediciner som gjorde att jag gick upp i vikt. Jag drog mig undan för jag skämdes för att berätta att jag var sjukskriven pga "lite" värk.. NÄ det var inte så lite, men många andra tyckte det.. Som sagt så fick jag mediciner som gjorde att jag gick upp ganska mycket i vikt o sen åt jag mig till det andra, det värsta.. 

 

Jag ville inte visa mig ute, mamma köpte kläder till mig. Visst, jag åkte o handlade, åkte till läkaren mm men det var inte mycket mer.

 

Jag åt i många år, både mat, godis o fika.. Jag älskar att äta senare på kvällen o det har jag alltid gjort även när jag var smal. Jag vet inte varför det är godare med mat på kvällen ?

 

Mina godispåsar blev större o större, men sen försökte jag hålla igen lite.. Jag fick tid för en operation så jag gick ner 48 kg,, MEN jag fick kämpa ändå jättemycket för att gå ner i vikt..

Jag var så glad att jag hade lyckats bli lite smalare, jag vågade se folk i ögonen igen, började prata med dom jag känner o även dom jag inte kände .. Jag var glad, lycklig.. Men sen så började vikten komma tillbaka. Jag märkte inte att portionerna blev lite större, jag köpte lite godis till helgen, helgen blev till några dagar i veckan osv.  

Jag började gå upp i vikt, men blundade. Det är inte lätt när man har ett matmissbruk för du måste äta o det är så lätt att stoppa fel mat i munnen. Det var mycket lättare att sluta röka, det gjorde jag 1 okt 03 o jag har inte tagit ett bloss..

 

Jag var inte längre vän med vågen, så den blev stående ,,, ensam........ Vilken vän gör så ? Ja,, visa alldeles för mycket på vågen ? Nä så gör man inte... Jaha,, det var mitt fel ? JO, det kanske de var... Det jag stoppar in i munnen tuggar jag mig till alldeles själv.

 

Jag var inte längre stolt över mig själv.. Hur kunde jag vara de ? Jag har tänkt många nätter när jag inte kan sova hur jag ska göra för att gå ner i vikt, vad jag ska äta osv ,, men när jag vaknar nästa morgon så har jag redan glömt mina tankar o levt som vanligt.

 

Här går jag med mitt matmissbruk o min fibromyalgi.. Jag får kämpa för allt jag ska ta mig för o jag kan tycka att det är orättvist då många andra bara "glider" på en räkmacka o mår bra.. Ja, förlåt men jag kan tycka så ibland, men det är bara för att jag är lite avundsjuk på alla som är utan värk eller inte har matmissbruk att kämpa med.

 

Den 12;e juni i år tog jag mig i kragen o började tänka på kosten o lite träning. Jag bestämde mig för att äta ca 1200 kcal / dag o jag har legat mellan 1100 - 1200 kcal så det har funkat jättebra.  Jag började styrketräna i mitten av mars o har gått ca 2 ggr / vecka, sen har jag promenerat mycket o det har gett resultat.. Jag har gått ner 17 kg sen den 12;e juni så jag är så nöjd. Jag börjar bli stolt över mig själv igen. Jag hoppas verkligen att jag inte ger upp som jag har gjort alla dom andra gångerna. Men det har känts bra ända från början.

 

2012 skrev jag en sak som min Kärlek... Att jag vill skiljas, det var inte lätt för kärleken kom tillbaka.. Jag vill skiljas från den en gång för alla, jag vill inte veta av den längre. Jag gör mitt bästa,, mer kan jag inte göra.

 

Läs Här

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Åsa

3 september 2017 01:10

Försöker en sista gång att lämna en kommentar här, då du tydligen antingen inte ser de eller så försvinner de. Jag tror du hade varit behjälpt av att läsa http://lchfingenjoren.se/ inlägg då de ger mig väldigt mycket.
Lycka till med allt o kram!!

Anneli Gustavsson

6 september 2017 16:37

Hej Åsa,, förlåt men det är nåt fel med kommentarerna så jag har inte sett att jag har flera "liggande".. Men jag ser att du har skrivit innan så jag ska kolla dom oxo.

Tack för länken. Kram ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards