Mitt Nya Liv

Alla inlägg under februari 2016

Av Anneli Gustavsson - 24 februari 2016 20:08


Idag har det varit underbart väder, solen skiner o snön försöker smälta mer o mer. Fåglarna kvittrar så jag får nästan lust att slänga av mig kläderna.. Ja,, mina vinterkläder menar jag ju =)

 

I morgon ska jag till veterinären men inte till Teddys veterinär utan jag ska köra min granne Rohde o hennes katt för en koll.. Dom ville kolla upp katten för hon har kastrerats så hon inte går upp för mycket i vikt o kolla lite annat. Jag eller mamma har aldrig fått tid att kolla upp våra katter när dom har kastrerats o dom har mått bra i många år.. 

 

I detta huset bor jag, det är så lugnt o skönt o jag har min lilla uteplats.

 

   

Det är ganska mycket snö kvar på vissa ställen, men den smälter snart bort..

 

 

Solen är fortfarande väldigt låg, snart stiger den o lyser upp min altan från morgon till kväll.

Jag längtar så tills man kan gå ut o sätta sig i den varma solen o ta en kaffe o bara vara.

 

Jag måste till apoteket i morgon o handla lite. Får se om jag kan göra det direkt efter veterinären eller om jag måste åka hem först, det beror lite på hur mamma kan ha Teddy. 

 

Hoppas att ni har haft solsken hos er i dag o att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Missa inte Blood and Oil ikväll =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - 23 februari 2016 21:18


Det ringde på dörren o in kommer en söt kille. Vi pratar lite o han lägger sig sen på ryggen. Medans han ligger där så börjar han stöna o jag tittar på honom o undrar vad han gör. Han ställer sig på sina knän o böjer sig fram med ett litet stön.

Han vet precis vad han håller på med, han kan sin sak. Det är inte många killar som kan, så tummen upp...

Han ber mig vänta medans han måste hämta något, men han kommer tillbaka efter bara ett par minuter o då lägger han sig på rygg igen. Jisses, att han orkar,, ja han är ju ung, väldigt ung.

Ja va fasen, han det är ju rörmokaren som är här o fixar min kran i köket.. Men lite roligt var det allt va ?

 

Det kunde ju varit en snygging som la sig på knäna framför mig, man vet aldrig.

 

Den här dagen har varit skitjobbig med värken, framför allt ryggen o det har smällt o knastrat i den. Det känns nästan som den luckrar upp o smulas sönder. Jaja, det är bara att gilla läget. 


 

Lilleman undrar vad jag gör ute på altanen.


 

Det var fina moln i dag o ett plan på himlen. Undra vart det var på väg ? Jag vill åka till Spanien, o jag SKA åka en dag men inte nu när jag har Teddy. Jag skulle aldrig kunna lämna honom.. 


 

En spegelbild.


       

Min gamla kran.


 

Herregud, hur ska jag kunna lägga mig på knä o skura ur skåpet?  Ja det gick men nu skriker kroppen..


 

Mina nya fina kran.


 

Yes,, jag klarade av att städa så nu känns det bra att det är gjort.

 

Idag har solen strålat för fullt, hoppas nu att det håller i sig som dom har lovat.

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Nu är det dags att önska en god natt. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Missa inte Wentworth kl 23 =)

 

Av Anneli Gustavsson - 22 februari 2016 20:55


Idag har det varit en tråkig dag. Jag vaknade ganska tidigt o hade så fruktansvärt ont igen så jag kom knappt runt på våran morgonrunda. Men det blev bättre på eftermiddagen för att bli sämre på kvällen o här sitter jag nu o gnäller.


Jag gick in till mamma o pratade bort en stund innan. Så fort jag försöker ta kort på hennes katt Bailys så blir dom inte bra. Jag filmade även men det går inte ladda upp direkt från mobilen så jag får köra över det sen på datorn. Jag har fortfarande inte fått svar från den här bloggportalen ang felen som är, det är så dålig stil.



   

Två av mammas katter, båda kan prata o purra =)

Bailys fick två olika färger på sina ögon ikväll. Han är mysig, han kom o hälsade på mig innan idag o fick lite ost.. 

 

Nu börjar strax 30 grader i februari o sen börjar en bra serie på fyran,, Wentworth missa inte den.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 21 februari 2016 21:09


 


Innan så visade dom reklam att Wentworth ska börja i morgon. Jag älskar den serien så jag kommer se den igen. Har ni sett den ? Om inte tycker jag att ni ska göra det.

 

Det känns som det fattas ett program ikvälll men jag kan inte komma på vilket det är ?..

 

En liten fråga till er mina bloggvänner. Använder ni facebook ? Om ni gör det o vill så får ni gärna lägga till mig där ... Alltså HÄR

 

Hoppas att ni har haft en bra helg. Här har det snöat till o från o nu är det en massa slask o det är så smutsigt .. Det är nu som det är negativt att ha en liten hund som går nära marken för han blir så smutsig hela tiden =)

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 21 februari 2016 16:42


 


Jag älskar att titta på himlen, molnen, månen o stjärnorna. När man ser molnen så kan man fantisera hur mycket som helst, dom kan föreställa så mycket o det är rogivande.

Nu när jag tittade ut så vräker snön ner.. 



Innan när jag var ute så var himlen så fin man såg att molnen skingrade sig för att släppa fram en blå himmel men som nu har övergått till en enda grå sörja på himlen.


   

Mamma har haft besök av två vänner idag, jag har aldrig träffat dom. När jag sitter o håller på med datorn så ringer det på dörren, utanför står en stor man med armarna i kors o säger sig vara från Jehovas... Jag började skratta för jag trodde honom inte alls. Det var ju mammas vän som skojade med mig så jag gick in o pratade en stund. Dom var trevliga båda två o han var en pajas,, en glad skit. Det är alltid roligt att träffa nya människor.

Hoppas dom får en bra o säker resa hem till sitt nu. Mamma hade gjort räksmörgåsar till dom så jag fick en oxo, tack mamma ♥

 

Nu börjar Den blå lagunen på tv4 film så jag ska se den en liten stund, den är så bra ,, så gullig. 

 

Ha en fin kväll där ute. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 20 februari 2016 20:13


 


Det är inte lätt att bli gammal, det spelar ingen roll om du är människa eller djur. Teddy ska fylla 15 år den 20 mars så han o jag ska fira massor, tillsammans blir vi 65 år detta året.

När vi var ute innan så så gör han som han alltid gör,, nosar o frustar o nosar lite till..

Han är nästan blind så när det bara ligger en massa vit snö över allt så kan det åt pipsvängen.

Han gick in i en stor snödriva,, platt fall rätt in i drivan. 

 


Här ser ni avtrycken. Han blev så snopen o jag kunde inte annat än att skratta. Jag filmade honom men just i det ögonblicket så var han inte med på filmen,, typiskt mig =)

 


Lille tuttisen ♥


 

När vi kommer in ska det busas o jagas runt i lgh. Det tråkiga är att han alltid ska skälla så jag kan inte hålla på hur länge som helst pga grannarna, men lite får dom faktiskt tåla.

 


   Nu har vi varit ute o även hälsat på hos Rohde en stund. När vi kom hem så var jag tvungen att göra rent hans tumör i rumpan så jag fick tvätta bort det torkade blodet så nu blöder det lite igen. Men jag har smörjt på lite salva o nu har han blöja på sig igen. Ska det aldrig läka ? Tur att han inte har ont eller är besvärad o han är duktig när jag håller på med honom oxo.

 

Ikväll var det väl inte så mycket på tv;n. Jag bryr mig inte om mellon heller, det är bara skräp.  Får se om det är nån bra film sen, då kryper jag ner i sängen o kollar på den.

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

  

Av Anneli Gustavsson - 19 februari 2016 22:03




Jag hörde precis på tv; att en gammal dam som bor i ett trygghetsboende som hade blivit bestulen på sina smycken.. Hon får inte ut något på försäkringen pga att hon har hemhjälp, då personalen har tillgång till nyckeln. Det är inte klokt. 

 

Får det lov att vara en liten bukett ? Fotade den på Ica när jag var o handlade innan.


   

Jag handlade även nya blöjor till Teddy. Jag vet att dom är dyra o att det fanns billigare, men han har haft dom här innan så därför vill jag prova dom igen. Han ska få ha dom inatt så hoppas jag att han inte kommer ur dom o kommer åt att slicka på sina tumörer i rumpan.

 

Nu önskar jag er en god natt med vackra drömmar. Var rädda om er o varandra. Love Yaaa ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 19 februari 2016 18:12




Det här med familj är viktigt för mig. För det första så är jag väldigt glad över att jag Har en familj, det är inte alla som har det tyvärr.

 

När sonen föddes -85 så var jag den lyckligaste i hela världen. Jag var så stolt så jag var sprickfärdig. Marcus var/är mitt allt. Eftersom jag var så ung så kändes det pinsamt att säga att jag skulle bli mamma, jag var bara 19 år men fyllde 20 då han var 3 månader. Jag visste inte vad det innebar att bli mamma men jag växte till mig tillsammans med min mage. Jag var så stolt över att kalla mig mamma, han var min.

Jag har fostrat honom ensam i alla år o det har gått så bra, vi har varit väldigt tighta, jag har varit med på alla hans idrotter o allt som han har pysslat med. Det har varit så roligt att se honom växa till en egen liten person, att han har fått ta plats o skapa sitt egna liv.

Men det har varit fruktansvärt svårt oxo, framför allt när han var liten så var han sjuk väldigt ofta. Öroninflammation o hög feber så vi hade klippkort hos läkaren, men vi kämpade på.. Sen kom en annan jobbig period då han flyttade hemifrån, jag har nog aldrig saknat någon som jag saknade min son o fortfarande kan göra än idag. Jag saknar tiden då han var liten, att få känna hans goa armar om min hals, men jag har minnena o korten.

 

Idag är han vuxen o har två små knasbollar. Liam & Jack 7 o 3 år.. Jag älskar att ha dom hos mig o jag vill ha dom så ofta jag bara får. Liam är så lik sin pappa i allt, utseendet, sättet att prata, sättet att röra sig, vissa ansiktsuttryck.. Lille Jack han är sin egna lilla knasboll, han är lik Marcus på vissa sätt o jag ser mer o mer av Marcus i Jack oxo. 


     

Dom är så goa o knasiga mina små vitaminpiller ♥


   

Min Underbara Liam ♥


Min Underbara o galna Jack ♥


   

Min älskade son Marcus o svärdotter Nina ♥



Mina goa barn som jag är moster till... Sanna Tilda & Linus ♥


♥ ♥ ♥

   

Detta är ju mannen i mitt liv o har varit i snart 15 år. Han finns i vått o torrt, min älskade Teddy ♥

 

 

 

Sen har vi lilla mamma Agneta ♥ Hon avskyr att vara med på bild så jag snodde den här på hennes fb, så den ligger ju redan ute hahaha.. 

 

 

Sist men inte minst,, syrran Mia ♥

 

Så min familj är viktig för mig o jag är så glad att jag har dom.

 

 

 

#Temablogg52


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards