Mitt Nya Liv

Alla inlägg under februari 2016

Av Anneli Gustavsson - 18 februari 2016 20:20


Igår var ingen rolig dag, min värk tog över helt. Jag hade kramper i nästan hela kroppen. Jag gick o la mig tidigt o sen blev det bara värre o värre, men det blev lite bättre vid 1-tiden inatt när jag tog min nattmedicin, då somnade jag o har sovit till o från.

 

Idag är det något bättre, jag har inte dom kramperna men det känns som jag har blivit manglad o sen sprungit maraton. Det känns som mina muskler har kortats av o inte räcker till så när jag har tvättat o hängt kläderna idag har det inte varit roligt. Men nu är det gjort, o jag fick hjälp av Teddy att bädda sängen.. Jag sliter som ett djur medans han ligger o håller koll på mig så jag bäddar rätt =)


Ikväll ska jag se på Gåsmamman som är på 5;an. Sen efter det blir det Too Ugly For Love på TLC kl 22.. Efter det är det sista avsnittet med The Missing på 4;an. Jag har lyckats somna till The Missing dom sista avsnitten så jag har inte riktigt hängt med.

 

Men trots all skit så har jag ändå så mycket att vara glad för. Min familj mår bra, Teddy mår bra (peppar peppar) o jag har nåt stort att se fram emot.. Jag längtar så jag blir tokig snart   

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag kika in till er mina goa bloggvänner.

 

Var rädda om er o varandra. Love Yaaa. Dröm Vackert.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Teddy var rastlös igår kväll , jag tror att han märkte av att jag inte mådde bra så när han äntligen somnade sov han så gott.

 

   

Har köpt hem citroner som jag ska dricka innan varje frukost.. MEN jag glömde göra det idag, får försöka komma ihåg det i morgon. Det är ju så gott o nyttigt. Jag har även gott vin som ni ser =)

 

 

Både igår o idag har det varit sol o skönt ute.

 

 

Maskinerna går för fullt. Nu är jag helt slut..

 

 

Teddy vill gå åt ett annat håll, men jag tyckte att vi skulle gå tillsammans. Jag filmade honom men det går ju inte föra över från mobilen o dom på bloggplatsen svarar inte på mailen.

 

Teddy somnade i väntan på rena sängkläder =)

 

 

Jag hjälper dig lilla mamma =)

 

   

Jaha o där ligger du =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - 17 februari 2016 19:58


Det har inte varit nån rolig dag.. Jag har fått ännu ondare i kroppen nu. Kramperna är över hela benen, under fötterna, armarna, nacken. Jag har ont nästan överallt   

Jag kan knappt ta på min kropp förrns det gör ont, tur att jag kan låta bli då.. 

 

Är det ett nytt skov ? Nej jag vill inte.


Jag orkar inte besöka er mina kära bloggvänner för jag måste lägga mig nu, jag tittar in till er i morgon. Jag hoppas att ni har haft en bra dag,, jag tänker på er. 


Var rädda om er o varandra. Love Yaaa. Dröm Vackra Drömmar. 


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 17 februari 2016 17:48


Detta nummer ringde till mig innan o sa sig vara från Microsoft,,,,,,,,,,igen.. Jag sa även den här gången att han skulle vänta o att jag skulle ringa till polisen, då la han på luren. 


Snälla, gå inte på det dom har att säga. Microsoft ringer inte upp på detta sättet.

 

Det är inte farligt att svara när det ringer såna här nummer,,, man kan inte bli debiterad för något man inte har godkänt.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 17 februari 2016 16:15


 


Jag vaknade tidigt i morse av att jag hade så fruktansvärt ont i mitt vänstra ben. Det strålade ner från nedre delen av ryggen så min första tanke var diskbråck,,, igen.

Det påminde lite om hur det klämde i min nacke när jag hade mina diskbråck där o hur nerverna låg i kläm. 

Jag kunde resa mig tillslut, var uppe en stund o sen la jag mig faktiskt på den vänstra sidan o det kändes skönt att det blev ett tryck tillbaka mot värken, ja det kanske låter konstigt.

 

Jag har kramper i vaderna, fram upp mot låren på framsidan, värk i axlarna o nacken. Värre än det har varit på sista tiden. 

 

Jag äter ju mina gabapentin mot mina diskbråck i nacken o dom hjälper mig,, peppar peppar. Fasen det skulle jag inte sagt för nu kommer det börja jävlas på mig snart.

Den värken är nog det värsta jag har varit med om. Jag kommer inte ihåg smärtan när jag födde men jag vet att det gjorde otroligt ont så smärtan från diskbråcken är det hemskaste jag har varit med om. Måtte det inte komma tillbaka.

 

Idag har det varit strålande sol igen, lite kallt men skönt,, så skönt. Teddy går o nosar o har sig ,, han njuter nu. Tror att det kan vara nåt löp på gång,, hoppas inte det.

 

Han är ju så gott som blind, men vi går samma runda hela tiden o jag är ju även hans ögon.. Ja, igår så hann jag inte med när han snubblade på en snöklump. Han höll på att slå en kullerbytta ,, bakbenen flög nästan rätt upp men han fann sig o stod på benen efter en stund. Jag skrattade lite först, men sen blev jag lite ledsen för att han inte kan se.

Huvudsaken är att han inte mår dåligt för det gör han inte.

 

Nu ska jag titta klart på The little couple o gosa lite med Teddy.

 

Ha en fin kväll där ute.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 16 februari 2016 19:39


 

 

Ja det var annorlunda förr, då fick man lägga av luren när man inte ville prata. Klicka på bilden så kommer ni till min sida på fb där jag lägger in mina saker.

 

 

Ikväll är det bra på tv;n,, ja i alla fall på dom kanalerna jag har. Det blir;

Parneviks  på 3;an- 90 days to wed på TLC - Becoming US på TLC - The Missing på 4;an.

 

The Missing har jag somnat till dom 4;a sista gångerna så jag vet inte riktigt vad som har hänt. Men jag får försöka hålla mig vaken ikväll... 

 

Det har varit strålande sol idag o skönt.. Har fixat lite med en grej som hör till min hemlighet   

Ja,, min lilla ,,, eller stora hemlighet kommer att dröja lite längre. Jag säger något när jag kan berätta det. Men jag gör inget annat än att tänka på det så dagarna går väldigt långsamt.

Men dom säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men jag ändrar det till att den som väntar på något gott väntar alldeles för länge   

 

Nu börjar snart Parneviks så nu ska jag äta lite av min kycklingfilé gryta som jag hade kvar av, gott gott. 

 

Hoppas ni har haft en bra dag allesammans. Var rädda om er o varandra. Love Yaaa. Dröm vackra drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 16 februari 2016 17:37


 


Det är ju inte alla som får några blommor på alla hjärtans dag. Jag fick fina rosor av min goa granne Lasse, ja både jag o mamma fick det o det fick vi förra året oxo.

 

Ni som inte fick några, här kommer en vacker bukett till Dig

 

 


Av Anneli Gustavsson - 15 februari 2016 21:52



 

Läste detta hos min bloggvän Wiolettan så jag gjorde en liten bild av det.


Har precis tittat klart på 30 grader i februari .. Jag tyckte inte kvällens avsnitt var så bra, det hände inget, lite långtråkigt.

Nu börjar strax Gift vid första ögonkastet, dom har precis gift sig så nu ska det bli roligt att se vad som händer.

 

Jag har visst haft lite problem med mina kommentarer. Jag har inte sett att ni har kommenterat förrns NU......... Jag trodde inte att jag hade några kommentarer men jag har ganska många att svara på. Det har nog varit lite fel på portalen Igen. Jag har skrivit flera gånger till dom men dom svarar inte längre, dom bryr sig inte vilket är tråkigt.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Dags för mig att krypa ner i sängen. 

Dröm vackra drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 



Av Anneli Gustavsson - 15 februari 2016 18:02


Jag är med på ett par dejtingsidor, men jag är inte så aktiv, jag kikar in i bland för skojs skull.


När jag ser hur vissa har tagit sina bilder så förstår jag Inte hur dom tänker ? Kan dom inte försöka att tänka lite hur det ser ut ? Vad det är som gör att man blir lockad av just Dig.

 

Ditt foto är ju första intrycket av Dig. Ja även din profil måste ju vara lockande. Att ha en bra text där du beskriver hur du vill att din "partner" ska vara. Hur du själv är som person. Vad du har för intressen, vad du värdesätter i ett förhållande o i livet.  Du ska inte skriva en hel novell men ändå få med så mycket som möjligt.

 

När det gäller ditt/dina foton så tänk på hur du tar dom. Varför ligga halvnaken i sängen där man ser rätt upp i näsan på dig ? Eller sitta i bara kallingarna o tro att det är sexigt. Att ta kort på sig själv eller låta andra ta kort när du står o blossar för fullt .. En cigg i munnen eller i handen är absolut inte fräscht. Eller att du har tagit kort där du är på fyllan med bordet fullt av tomflaskor. Varför zooma in så att näshåren eller skägget ser ut som stora äckliga träd ?  Det är så avtändande. 

 

Ta gärna kort på dig själv men tänk på att få dom enkla o inte på dig o hela gänget ,, då vet man kanske inte vem du är på fotot. 

 

Ett kort där man inte ser alla snorkråkor eller vad du åt till frukost. Kamma till dig o ha kläder på dig,, det kan vara hur sexigt som helst.  

 

Varför låtsas ligga i sängen o sova när det är Du själv som tar fotot... Det är ju bara så otroligt fånigt ... 

 

Vill du att någon ska fånga ditt intresse så beskriv dig själv, vad du vill ha ut av ett förhållande o framför allt ha ett bra foto på dig.  Det spelar ingen roll hur du ser ut, det finns alltid någon för just Dig. Du är vacker för någon bara dom får chansen att se Dig . 


Det är inte lätt men vill man så måste man försöka.

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards