Mitt Nya Liv

Alla inlägg under mars 2013

Av Anneli Gustavsson - 14 mars 2013 20:16


Kallt som 17 är det o mycket snö har vi fått. Men nu har vi varit ute för sista gången.. Ja det är klart att Teddy får gå ut mer innan vi lägger oss men vi behöver inte gå nån längre sträcka. 


Har dammat, fixat med blommorna så i morgon ska jag bara ta golven. Dammsuga o torka. Jo jag ska träna oxo det blev inget i onsdags.. 


Sitter o småtittar lite på Roliga klipp på fyran. Dom visar barn som äter sura saker , dom är så gulliga. Jag trodde att Revenge skulle börja ikväll men det är ju inte förrns nästa vecka.. Hade sett fram emot det , den serien är så bra. 

Men min Gordon Ramsay kommer lite senare så jag har lite att se ändå. Tyvärr är det sista avsnittet, men jag hoppas att han kommer tillbaka snart igen. 


Hittade en rolig filmsnutt som jag lägger in här, jag skrattade gott åt den, det är inte alltid man hör vad dom säger men det är strunt samma.. 

Idag är det sista dagen som 46 åring. Fy f-n vad tiden går fort, det är skrämmande. 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Dröm söta drömmar.


Puss I Pannan ♥





Av Anneli Gustavsson - 13 mars 2013 17:24


Jag fick ett sms idag av min svärdotter där hon frågade om jag ville komma på kalas på lördag kl 14.. Jag började fundera lite på vem det var som fyllde nu av dom ? Jag blev först lite rädd o trodde att jag hade tappat minne totalt..

Så jag messar tillbaka till henne o frågade vem det var. Då menade hon mig. Jag blev jätteglad, jag längtar så.. Det är så mysigt att umgås med dom, så nu blir det till att ladda kamerorna igen. 


Teddy tar jag med mig för mamma sover då hon jobbar natten. Men jag får ha honom i buren för han tycker inte riktigt om deras söta hund Daphne.. Det kanske blir bättre när hon blir mer mogen, men hon kommer alltid att vara den lilla busiga valpen =)


Det snöar för fullt ute o det är inte alls roligt. Igår njöt jag så av att gatorna nästan var rena från snö o is, men idag är det tillbaka igen.  Jaja, det blir säkert fler bakslag innan våren kommer hit. 


Skulle tränat idag men jag fick vända o gå in igen. Magen har inte varit rolig idag. Jag fick ont i huvudet o magen nästan samtidigt o det har kört som bara den. Nu är det lite lugnare tack o lov. 


Ska fixa med lite bilder sen dom som jag tog på barnen. Ja det blev ju några filmer på Liam oxo, den lille rackarungen =)


Ha en bra kväll.. 


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 12 mars 2013 16:44


  1. Anneli Gustavsson
  2. 12 mars 2013 - 16:18
  3. Styrketräning - Allmänt
  4. 0 km
  5. 2:00:00
  6. 0:00 min/km
  7. 0 / 0
  8. 1 mil på cykel
    redskapen + plankan, tycker att jag klarade den ganska bra
    3 km på gå bandet.

Av Anneli Gustavsson - 10 mars 2013 22:15


DU är verkligen en frisk fläkt. Du är kärleksfull, glad, omtänksam, hjälpsam,  generös, godhjärtad, rolig, sprallig, helt galen, mjukis, gosig, liten argbigga, tillrättavisande, tempramentsfull, men helt underbar o du är min lille trollunge. Du är mitt lilla vitaminpiller. 


Du dansar in här som om du aldrig hade varit hemma hos din mamma o pappa, du bor verkligen in dig här hemma hos din gamla fammoo. Du vågar ta för dig, säga ifrån, hjälpa till. Du är inte rädd för att bli osams med mig, men det är för att vi har en sån fantastisk relation till varandra. 


Du frågar alltid när du kommer hit om jag har saknat dig, o jag svarar att jag självklart har gjort det. Du frågar om jag har saknat dig ända till månen o tillbaka o jag svarar att jag har saknat dig ända till månen o tillbaka. Du frågar om jag har saknat dig till månen o tillbaka o lite till o jag svarar att tiden har gått så jättesakta men nu är du äntligen här. 

Du ler med hela ansiktet o vi kramas. Du säger att fammoo du behöver inte sakna mig för jag kommer alltid till dig o nu är jag ju här. 


Vi leker o busar, vi myser o gosar. Du vill göra ditt då passar jag på att göra mitt. Du säger till mig att nu går jag in till gammelmormor men jag kommer snart. 


Du ville bada så vi gick in till gammelmormor o du plaskar runt o simmar som bara den.. Senare på kvällen  när vi tittade på melodifestivalen så hade du dansuppvisning för mig till nästan varenda låt o jag kan inget annat än att le o må gott. Vi ville ju att Anton skulle vinna men det blev Robin o det gick lika bra det. Det är dags för mig att gå ut med Teddy så du tassar in till Agneta o är där medans jag är ute för du har redan pyjamasen på dig.


Sen var det läggdags. Du vill alltid ligga i min säng även att din står precis jämte min. Du tar din kudde o kryper nära mig. Du är så uppe i varv så jag får nästan hålla nere dig så du inte ska hamna i taket. Munnen går på dig i ett o jag viskar o pratar sakta så att du ska bli lugn. Du vill alltid hålla i min hand, o jag ligger o pillar med mina fingrar , ja nästan så jag masserar din hand för du blir lugnare o lugnare. Även när du skulle klia dig på kinden så höll du kvar min hand .. Du viskar - Fammoo vi bor i Taberg när jag är hos dig. O jag kan åka o hälsa på mamma o pappa men sen kommer jag tillbaka. Jag svarar dig att det låter jättebra. 

Snart sover du o jag viskar till dig  att jag älskar dig, du svarar att du vet det o att du älskar mig oxo.. Samtidigt som jag masserar din hand så smeker jag din panna ,dina ögon sluter sig o du andas tungt. Jag älskar att ligga o titta på dig när du sover. Jag känner hur din kropp blir tyngre o tyngre o du snarkar så gott. 


När du väcker mig så vrålar du rätt ut att FAMMOO NU ÄR JAG VAKEN !!!!  Jag blir lika rädd varje gång men det tar bara några sekunder sen förstår jag att det är du din lilla råtta som talar om att natten är slut.. Du vill titta på barntv;n o jag passar på att snarka en stund till,, sen är det dags för frukost.. 


Du äter duktigt även om jag måste tjata eller skjutsa in maten i munnen på dig, sen blir det lek o bus igen. Vi går in till gammelmormor igen o frågar efter bullar. Du o Teddy fick varsin bulle idag o ni smaskade gott i er dom.

 

Vi busar o leker om vartannat. Du har dina buzzar ,, ja jag kommer inte ihåg vad dom heter men vi tävlar i dom o du vinner hela tiden. Skulle jag vinna så har det blivit fel o vi måste göra om det .. Din lille fuskas där.. Men det gör inget, jag kan leka hur länge som helst med dig.


Vet du att jag älskar när du skrattar. Jag kittlar dig o du skrattar så du storknar.. Gör jag majjor till dig så skrattar du oxo o försöker härma mig. 

Vi har faktiskt väldigt roligt tillsammans. Jag kan inte förstå dom som inte vill ha med sina barn eller barnbarn att göra. Jag saknar min minsta lille Jack. Jag längtar till den dagen jag kan ha honom så vi kan få vårat band han o jag. 


Vi sitter o pratar när mamma kommer o hämtar dig. Men du vill tävla en gång till innan du åker hem så det gör vi. Det blir puss o kram o jag älskar dig sen följer du med din mamma o jag stänger dörren efter er. Teddy o jag tittar på varandra, jag vet att Teddy njuter av tystnaden men jag tycker att det är tråkigt när du åker.. 


Det ska ju inte dröja så länge tills nästa gång du kommer till mig igen, o tur är ju det. 


Jag har inte hunnit att fixa till alla filmer o bilder, det gör jag i morgon för nu ska jag strax lägga mig. 


Hoppas att du o Jack ligger o sover gott. Jag längtar efter dig o jag Älskar dig av hela mitt hjärta. 

Vet du ? Jag har världens tur som har två så underbara barnbarn,,, o det är du o Jack ♥♥♥


Hoppas att ni alla har haft en bra helg. Var rädda om er o varandra.

Sweet Dreams.


Puss I Pannan ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards