Mitt Nya Liv

Alla inlägg under mars 2013

Av Anneli Gustavsson - 18 mars 2013 22:45


Mamma plockade med sig Liam när hon ändå var inne i stan. Jag gick ut o mötte dom för vi skulle åka o handla på fammoos Ica... Stannade till på konsum oxo för dom hade billigt kaffe.. 

När vi kommer till Ica så är det Liam som kör den lilla vagnen o det går undan kan jag lova. Jag frågar honom vad han vill ha för middag i morgon o han svarar - Pannkaka !!!!

Pannkaka blir det med grädde o sylt. 


Han frågar mig om vi inte kan köpa godis men jag förklarar för honom att dom inventerar som vanligt. Han frågar om chokladtoppar är godis o jag svarar att det är det. Han nöjer sig med mitt svar o blir glad att dom ska räkna in allt godis så det ska finnas till nästa helg då det är påsk.. 


Vi köper bla ett tomt påskägg så det ska jag fylla med lite godsaker till honom. Han får riktiga spel inne på Ica o börjar sjungs umpa bumpa älskar rumpa,, ja nåt i den stilen. Han sa flera roliga saker men dom har jag redan glömt. Han är charmig den lille skiten =)


Han har inte varit still en endaste minut sen han kom hit. Ja han har inte varit tyst heller.. Han kunde inte sitta still när han åt kvällsmaten så jag fick säga till honom några gånger. Det kändes nästan som han har fått äta godis i en vecka eller att han inte har fått leka av sig på två veckor, så galen var han =)


Han fick gå in till mamma medans jag  var ute med Teddy för det var så kallt nu. Ca halv 9 la vi oss o tittade lite på tv;n.. Han tjatade, tjatade, tjatade, tjatade, tjatade o tjatade lite till =)) 

Fammoo fammoo fammoo fammoo ---- Jaaaaa ---- fammoo fammoo hahaha.. När jag väl sa till att vi skulle ligga tysta så blev det knäpptyst på 5 minuter.. Nästan skrämmande tyst bara sådär.. Han vill alltid att jag ska hålla i hans hand o att jag ska smeka hans panna med min andra hand, sen tar det inte många minuter innan han sover.. 


Nu ska jag oxo passa på att lägga mig.. Det är så mysigt att ha trollet här, o det är så lugnande att ligga o lyssna på honom när han sover.. 


Hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra...

Dröm söta drömmar.


Puss I Pannan ♥


 


Av Anneli Gustavsson - 18 mars 2013 15:07


Solen skiner o det är rätt skönt ute. Teddy ville gå ut redan halv 9 i morse, det händer väldigt sällan för han är så morgontrött tack o lov =)


Idag kommer Liam till mig igen o ska stanna tills i morgon, kul kul jättekul. Jag Älskar när han är här hos mig ♥

Mamma hämtar honom för hon är inne i stan o när dom kommer hem hit ska vi handla lite på fammoos Ica =)


Sitter o kollar igenom mina foton som jag har tagit sista gångerna vi har träffats ,, dom är många så det tar lite tid att välja ut vilka jag ska lägga ut här =)


Jag börjar med Daphne, dom bilderna är inte så många som på bröderna bus.


 

Här har vi fammoos lilla Daphne, busigare än busigast.. Hon har sån go pussmun. 


         

Titta jag kan le =)


 

Fammoo jag vill hoppa upp till dig. Ja det gör hon, hon hoppar rätt upp i famnen på mig. Tur att hon är liten =)


 

Lite bus i mammas säng funkar alltid =)


 

Teddy har sånt gullit underbett =)


Nu ska jag gå ut med lillemannen så han blir nöjd.. Ha en härlig dag, var rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥




Av Anneli Gustavsson - 17 mars 2013 17:23


Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en regelbunden träningsrutin...


"Kära dagbok.
Till min födelsedag i år köpte jag en veckas personlig träning på det lokala gymet. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 43 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé göra ett försök.


Jag ringde till gymet och bokade upp mig med en personlig tränare som heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig aerobicsinstruktör och modell för idrotts- och badkläder.


Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.
________________________________
Måndag:
Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymet och fann Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk gud - med blont hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woohoo!


Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna... Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass efter min träning idag. Mycket inspirerande!


Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i närheten.


Detta kommer att bli en fantastisk vecka!
________________________________
Tisdag:
Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut ut genom dörren. Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende
gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt liv för mig.
_______________________________
Onsdag:
Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den. Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK så länge jag inte försöker styra eller stoppa.


Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket irriterande. Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat skit också.
_______________________________
Torsdag:
Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid att knyta mina skor.
Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det, sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig kärring för att leda reda på mig.
Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.
_________________________________
Fredag:
Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga,
anorektiska lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom med den.
Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps! Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en skivstång eller något som väger mer än en smörgås!
Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?
________________________________
Lördag:
Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag. Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag
saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva timmar i sträck och se Väderkanalen...
________________________________
Söndag:
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag så jag kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min man kommer att välja en rolig present till mig nästa år - som en rotfyllning eller en livmoderoperation. Jag säger fortfarande att om Gud
hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över hela golvet..

 

( lånat från nätet )

 

 

Av Anneli Gustavsson - 16 mars 2013 23:53


Idag var jag bjuden till sonen, svärdottern o barnbarnen. Det var den bästa födelsedagen jag har haft på många år. När jag kommer dit så ropar Liam rätt ut - Hej fammoo titta här, vill du se på en film med mig ? Nu kommer jag inte ihåg vad den hette ?  Vi hann inte med filmen för det rullade på i ett.

Nina står vid spisen o lagar mat medans Marcus står jämte o sågar på nåt som han ska gömma tv-sladdarna i tror jag det var. 


På köksgolvet sitter lille Jack så jag går fram lite försiktigt o pratar med honom men han blir ledsen o börjar gråta. Jag lyfter upp honom o det blir bättre efter en stund. Sen skrattade o pratade han hela tiden. Ja han blev trött o så jag gick in o la honom o han somnade så duktigt.


Nina hade lagat en sån jädrans god mat,,, pasta med räkor o nån sås i som jag inte kommer ihåg nu. Ja de var så gott o jag fick med mig matlåda hem så jag åt lite till middag o kvällsmat men jag har ändå en middag i morgon. Stora feta räkor var det i, ja där missade ni nåt =)


Till fikat var det kaffe, glass o persika ... Efter det var jag så mätt men jag njöt verkligen..


Jag hade med mig buren till Teddy så han o Daphne fick turas om att sitta i buren för Teddy tycker att hon är en riktig fjortis.. Det kanske bli bättre när hon blir "mogen", men hon försökte leka med honom även att han satt i buren så han blev sur o började skälla, men han viftade samtidigt på svansen. Det är inte lätt alla gånger att heta Teddy =)


Jag fick en jättefin orkide av dom o ett gulligt grattiskort. Ja dagen har verkligen varit lyckad. 


 


Lite mys efter vällingen ♥


   

Marcus o Liam busade som bara den, han blev genom varm.


Har suttit o kollat lite på bilderna jag tog när dom var här sist o nu när jag var inne hos dom. Ska fixa till dom o lägga ut lite sen. Har inte blivit av än, men dom kommer =)


Tack Marcus & Nina för idag. Älskar er ♥


Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu är det dags att stänga ner datoriet o sova några timmar.


Var rädda om er o varandra.

Dröm sött..


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 mars 2013 23:59


Ja då var den här födelsedagen över. Den gick ju ganska smärtfritt. Nä vad jag ljuger, smärta har jag ju jämt. Skit samma..


Har tränat idag, jag cyklade som vanligt i 1 mil. Sen var det dags för redskapen + plankan. Jag var osäker på om jag svankade o stod fel så att det gjorde det lättare för mig så jag frågade den ena sjukgymnasten o han sa att det kunde inte bli mer perfekt......... Jag blev supernöjd. Jag stod länge, längre än jag trodde att jag skulle klara av. Första plankan blev 25 sekunder, sen tappade jag räkningen men jag stod inte mycket längre. Andra plankan missade jag helt räkningen o den tredje sket jag i att räkna =)

Det blev bara 3 km på gå bandet för det var en annan kille som skulle gå där. 


Jag har blivit så uppvaktad i dag på facebook, sms, telefon.. Mamma kom in med jättefina blommor o i morgon ska jag ju hem till Marcus, Nina , Liam & Jack.. Ja lilla Daphne oxo.. 


Men nu är det slut för den här kvällen för nu ska jag lägga mig .. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Dröm söta drömmar.


Puss I Pannan ♥



Mina fina blommor som jag fick av mamma. Tack ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 mars 2013 18:46


  1. Anneli Gustavsson
  2. 15 mars 2013 - 18:43
  3. Styrketräning - Allmänt
  4. 0 km
  5. 2:00:00
  6. 0:00 min/km
  7. 0 / 0
  8. 1 mil på cykel
    redskapen + plankan
    3 km på gå bandet. Kunde inte gå längre för nån annan behövde bandet.

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards