Mitt Nya Liv

Alla inlägg under maj 2013

Av Anneli Gustavsson - 17 maj 2013 19:11


Igår eftermiddag fick jag oväntat besök. Jag gillar inte att få de, jag vill veta när det kommer nån.. Men det är ju inte alltid man få som man vill =)

Jag slapp i alla fall sätta fram fika, besökaren fick stanna kvar. Ja jag glömde bort att han var här efter en stund. Vet inte om han har gått iväg nu eller om han är kvar här inne =)


         


 

Teddy trivs inte i solen o när det är varmt ute så han försöker hitta sina skuggiga platser. Nu när han har varit ute hela dagen så är han trött lilleman..


    

Jag gick ut halv 1 men det var bara moln, vid halv 3 tittade solen fram o den fick vara framme ca 1 timme sen kom molnen igen.. Efter en stund så tittade den fram igen o jag satt ute tills hon var strax efter 18.. 


Nu har jag ätit, fixat klart i tvättstugan så nu är det bara Teddy som ska gå ut lite innan Let´s Dance börjar.. 


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 16 maj 2013 23:16


I måndags var jag inne i stan o hade mina älskade barnbarn några timmar. Det är alltid, precis alltid lika roligt att vara med dom. O jag tar alla tillfällen jag får =)


Från halv 6 var det bara jag, barnen o lilla hunden så det var fullt ös.. Jack började bli trött redan strax efter sextiden så jag fick hålla honom vaken tills 19 då han skulle ha lite "lälling" o sen hopp i säng. Vi lekte på o jag fotade dom lite, Liam han lekte med Daphne o sin bay blade sen tittade han lite på tv;n o pratade lite. 


När jag hade gett Jack sin välling så blev han sådär härligt underbart stolligt trött så ögonen gick i kors på honom o han hade världens leende i hela ansiktet.  Jag bytte blöja o sen la jag honom. Jag smekte honom i pannan o över ögonbrynen så han hade inte en chans att hålla ögonen öppna, han somnade gått på några minuter.. 


Därefter så var det dags för Liam att äta kvällsmat o sen var det saga o sen somnade han oxo jätteduktigt. Dom var så snälla o allt gick som det skulle.. 


Nu var det bara jag o Daphne så vi hade lite mys o bus.. Hon är ett riktigt yrväder, men så gosig.. Hon ska tyvärr flytta för dom har inte den tiden hon behöver, men hon kommer att få det bra hos den nya familjen. Jag kommer att sakna henne jättemycket.. Hade det inte varit för min allergi o att Teddy inte tycker om henne så hade jag tagit hand om henne men det går inte.. Jag hinner nog träffa henne en gång till, jag fick några bra bilder på henne i alla fall så dom finns sen. 


Jag åkte hem så jag var väl hemma kanske vid halv 11 på kvällen. Satte mig vid datorn o slappade en stund sen blev det sängen.. Ja det var min måndag o här kommer lite bilder på trollen =)


 

Här gäspas det lite gott =)


 

Jack är så söt ♥


   

& charmig =)


 

Fammoos stora trollunge blir sötare o sötare ♥


   

Jag fick inte med mig hela Jack men han satt så gulligt med handen =)


 

Här skickar Liam iväg sin bay blade så att Daphne ska jaga den.. Jisses vad dom har roligt tillsammans ..


 

Ännu en gäspning som är på väg =)


     

Här är jag bara sååå söt o snorig =)


Fammoo ta kort på mig o min bay blade nu då... Har du tagit ett kort nu då ?


   

1,,,2,,,,,3,,,, kör ...................... O Daphne springer efter =)


   

Hahaha han är så söt här,, han fick inte med sig ögat ordentligt..  Så här såg han ut när han hade druckit sin välling oxo gullungen ♥


 

Han är så charmig ♥ Lik storebror ♥


   

Tittut,,, tiiiiittuuuut o Jack skrattade ♥


   

Det är gott med kvällsmat, Liam satt duktigt o åt samtidigt som han tittade på tv;n o pratade med mig ♥


 

Strax innan läggdags för Liam ♥


 
Här är lilla Daphne...


Ja det var bilderna från i måndags.. Ska kolla igenom filmsnuttarna som jag tog oxo men det gör jag inte nu..

Hoppas ni har haft en bra dag allesammans. 

Dröm söta drömmar, var rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 16 maj 2013 21:45


I morse vid ca halv 10 när jag vaknade så ser jag en stor fläck i min säng.. Teddy hoppade ner från sängen o han hade legat där på fläcken. Antagligen hade han drömt att han kissade eller nåt för han kissade ner sig i min säng. Hoppas att det var en engångs förtelelse så det inte är nåt som ska hålla på, då blir det blöjor på natten.. 

Vet inte hur jag ska göra inatt men jag tror att det bara hände en liten olycka o att det inte händer igen.


Tur att tvättstugan var ledig för jag fick tvätta den tunna bäddmadrassen oxo..


Lille snutten kissade ner sig. Ja vem vet, han kanske börjar bli lite snurrig o virrig han är ju trots allt 12 år.. 


Puss I Pannan ♥


 


Av Anneli Gustavsson - 16 maj 2013 19:48


Vilken dag det har varit. Det har varit varmt o skönt i lä, men det har blåst lite kallare ute i det fria sas =)

Solen har snålat med sin närvaro, den tittade fram nu på kvällskanten.. 

Jag satte mig ute vid ca halv 2 o skulle njuta. Mamma höll på i trädgården o jag satt i min stol o njöt. När hon höll på som mest så tyckte jag att hon skulle passa upp på mig. 


Jag - Mamma, kan du inte massera mina fötter lite.

Mamma - Ah va fan är du inte klok. 

Jag - Jo men det kan du väl göra ?

Mamma - Tror du att du är en hollywoodfru eller ??


Nä nån massage fick jag inte, o det förstod jag att hon inte skulle ge mig. Det var bättre att hon kämpade i hennes i min trädgård.. Förra hösten körde målaren in med en stor stegbil eller nåt liknande så det blev spår efter.. Nu är det ny jord ilagd o gräsfrön.. 


Grannen kommer o hjälper mamma lite, vilken tur att hon fick hjälp.. Själv satt jag ett par timmar senare på samma stol o väntade på den förbannade solen som bara ville kika fram några minuter innan den försvann in i nästa moln..


Mamma säger något till mig som jag har glömt nu, o jag säger att mamma o grannen jobbar på riktigt bra sen förklarar jag för honom att mamma kallade mig för hollywood fru , då genast kallade han mig Maria Montazami =)

Grannen är jättemysig o väldigt hjälpsam. 


Tilda kom o hälsade på mamma något senare, dom satt ute på altanten o åt middag. När dom hade ätit klart så frågar jag mamma.


Jag - Mamma kan inte du gå ut med Teddy ??

Mamma - Dra åt skogen !!!


Nähä inte ens Teddy ville hon gå ut med. Hmmm jag förstår inte hur jag ska få henne att hjälpa mig lite mer =))


Jaja, det är bara att fortsätta kämpa som jag gör o försöka ha mer förstående för mamma att hon kanske inte orkar hjälpa mig hahahahahaha.... 


Nu är det dags att gå ut med Teddy,,, undra om mamma är sugen på att gå ut med honom =)

Nä jag får göra det själv. Hon o grannen var ju förresten ute o vattnade landen oxo för en liten stund sen, men det var jag som stod för vattnet =))


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 maj 2013 21:26


Det finns olika slags missbruk. Jag har ett missbruk, matmissbruk o jag får kämpa med det varje dag även att jag har gjort en gbp ( magsäcksoperation ). Jag kan äta mycket o allt..  Min FETvikt började med min värk o den blev värre o värre samtidigt med värken. Min dåvarande läkare Peter Gadd sa att jag började gå upp i vikt pga min fibromyalgi + mina mediciner... Så höll det på länge, men till slut så höll jag mig i min lgh där jag trivdes o där såg ingen mig. Jag såg inte ens mig själv för jag hade tagit bort mina speglar. Jag hade bara en badrumsspegel o den är ju inte helfigur. 

Det slutade med att jag tröståt, jag fick dåligt samvete för att jag åt o då dövade jag mig med ännu mer mat o godis. Så höll jag på i många år, jag förstörde mig själv, jag misshandlade mig själv..  Detta var inte något val från början att jag gick upp i vikt det berodde på sjukdomen, men sen när jag började döva mig själv så blev det till slut ett val. JAG gjorde ett val där jag åt mer o mer.. 


Innan när jag var ute med Teddy så såg jag två människor sitta på en bänk vid B-huset. Jag brukar alltid hälsa o ibland stanna till o prata..

Jag hörde en röst fråga - Anneli är det du ?

Självklart kände jag igen rösten o det var en tjej från förr. Vi umgicks ett tag men vi var olika o hade egntligen olika vänner. Vi lärde känna varandra på kollo ett år så det är därifrån som jag vet vem hon är. 


Hon var ledsen o hon skämdes, ja det gör hon varje gång hon ser mig. Hon skäms för den hon har blivit idag ,, en drog o alkoholist missbrukare .... Jag trodde inte att hon levde idag men hon såg knappt ut att göra det heller. Hon hade svårt att prata, hon hade bara 3 tänder i underkäken o nån i överkäken.  Tårarna rann på henne för hennes man slår henne o sociala gör inte ett skit för att hjälpa henne komma ifrån honom. Dom vill att hon ska på behandlingshem o jag frågade henne, vad dom har för planer efter behandlingshemmet ? Ja du Anneli sa hon, då är jag tillbaka på ruta ett igen för ingen gör några såna planer. Jag vill så gärna på ett hem, men jag vill oxo ha nåt att falla tillbaka på o inte det som jag har idag. 

Varenda gång jag ser henne så tycker jag så synd om henne, det första jag tänker är att fan att man inte ska kunna "rädda" henne eller alla som behöver "räddas". Men jag vet att det inte går när dom själva inte bjuder till. 

Hon pratade om att hon skulle bli mormor snart o var glad för det. Jag sa att jag tyckte att det var roligt för henne att hon hade kontakt med sina barn , dom tog barnen i från henne. Men dom träffades inte så ofta, hon sa till mig att vem vill ha mig som morsa ?


Nä vem vill ha en sån morsa ? Inte jag.


Drog o alkohol missbruk skadar inte bara dig själv utan även dom runt omkring dig, vare sig du vill det eller inte. 


Matmissbruk skadar bara dig själv o inte dom i din närhet. 


När jag skulle gå in så kramade hon om mig länge o sa att jag skulle vara rädd om mig. Hon själv var snart tillbaka till sin man som slår henne.


Men missbruk, gör man ett val eller hur är det ?  Ingen vill ju bli en missbrukare.... 


Av Anneli Gustavsson - 14 maj 2013 22:22


Här kommer lite bilder på Daphne,,, fammoos lilla tjej. Hon är 11 månader o är en Fransk bulldog ♥


                       

Av Anneli Gustavsson - 14 maj 2013 20:37


Igår så fick jag ett litet trevligt besök av en söt humla.. Dom har så gulliga rumpor =)



         

Vad är detta för fågel ?


 


Självklart måste Teddy vara med på ett hörn ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards