Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 3 januari 2013

Två Skott I Magen Sen Kände Jag Hur ?!.

Av Anneli Gustavsson - 3 januari 2013 17:17


Jag får se en sån fin kille lite längte bort. Han kommer åt mitt håll. Han stannar o pratar med mig. Han hade precis ställt ifrån sig sin mc, han skulle träffa sina kompisar men såg mig o ville prata med mig först. 

Det blev att vi träffade varandra o , ja vi blev tillsammans. Jag förstod inte riktigt hur "insyltad" han var i ett mc-gäng. Jag har ingen aning om vem dom var för jag hade aldrig hört talas om dom. Men jag fick se hans kompisar en gång o dom såg ut som riktiga vildar, men de gjorde inte den här killen. Visst han hade lite längre hår o o 3-dagars stubb men de är ju många som har så jag tänkte inte på de.


Vi träffades ofta o allt kändes jättebra, vi hittade på allt möjligt o han ville ha med mig på allt han gjorde. Jag fattade inte varför.. Eller, jag trodde ju att de var för att han älskade mig o inget annat. Visst älskade han mig på sitt sätt, men han älskade andra oxo. Att han ville ha mig med berodde på att han var svartsjuk. 


En morgon när jag skulle till jobbet så mådde jag inte bra utan fick ringa o säga att jag måste stanna hemma. 10 min efter mitt samtal till jobbet stod hans gäng utanför mitt hem o kollade så jag inte ljög. Jag började bli riktigt rädd, jag hade inga andra planer mer än att gå o lägga mig så jag blev pigg igen. Dom stod fortfarande kvar ute, men efter ett tag gick dom rätt in o jag blev nu livrädd. Dom sökte igenom mitt hem så att jag inte skulle ha nån annan där, sen ringde dom till min "kille" o sa att hemmet var ok.. 

Min kille kom till mig o försökte förklara att jag var hans ägodel o ingen annan skulle få mig,, nånsin. Jag förklarade för honom att jag inte alls hade några planer på att "byta" ut honom även att jag nu kände att de här var farligt. Men jag vågade inget säga. 


Åren gick o vi byggde hus tillsammans, fick barn o allt som hör till. Jag hade varit iväg o handlat en gång o de tog väl lite längre tid så han var jättearg när jag kom hem. Han tog med mig ut på baksidan av huset, barnen lekte i poolen men han skrek åt dom att gå in ... Han satte mig i soffan o sa att han inte kunde ha de så här. Han tar upp en pistol o hotar mig. Han säger att jag är lätt att byta ut, men jag har redan förstått att han har andra än bara mig men jag säger inget.


Han sa till mig att jag inte skulle få se mina barn igen o att barnen hade sett mig för sista gången. Nu visste jag vad som skulle hända. 

Två skott i magen sen kände jag hur jag domnade bort mer o mer, jag såg hur nöjd han blev. De sista jag hörde han säga var att nu är barnen i hans våld sen försvann jag. Han fick rätt, ingen annan skulle få mig.


Jag såg hur jag försvann från min kropp, jag såg mitt hem, min man o mina barn som kom utspringande när dom hörde skotten. Dom började gråta o ropa på mig.  Jag visste att han skulle få igen en vacker dag o jag skulle försöka göra allt för att han skulle få sota för detta. 


Han träffade en ny kvinna, eller rättare sagt han hade redan henne men  hon fick nu flytta hem till mitt hem till mina barn.  Jag "hängde" ovanför o såg hur alla levde. Barnen mådde dåligt, den nya kvinnan brydde sig inte utan var elak mot dom. Mannen hade börjat vara elak mot henne oxo men hon gjorde allt för att ge igen. Mina föräldrar försökte få vårdnaden om barnen men dom vågade inte bråka för då skulle han gjort slut både på barnen o mina föräldrar. Kvinnan hade planerat att ta hans liv o de gjorde hon. Jag visste nu att barnen skulle få de bra, dom skulle äntligen komma till mina föräldrar o henne brydde jag mig inte ett dugg om. 

Kvinnan sköt honom , jag såg ju allt. Jag såg även hur han lämnade sin kropp, de var hemskt för nu kunde han se mig eftersom han var på min sida, på andra sidan. Han sa till mig ; Nu är jag här älskling du blir inte av med mig ..


Jag kan ju lova att jag kollade i sängen när jag vaknade om jag låg ensam eller hade en långhårig man jämte mig. Snacka om en mardröm, jag såg precis allt i detalj hur baksidan på huset såg ut, bilden då jag blev skjuten. Fy f-n ...


Jag har inte sett några hemska filmer eller nåt sånt. Jag tar inga nya mediciner eller andra droger, de lovar jag =)


De är bara en period då jag drömmar hemska drömmar igen. De kan ju bero på att jag har min värk o jag försöker fly från den. Igår kväll fick jag tillbaka migränen igen .. Jag skulle tränat idag o i morgon men de blir nästa vecka istället. 


Ha en mysig kväll go vänner. Va rädd om er o varandra.


Puss I Pannan ♥



Glöm inte att stödja min insamling till Unicef




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards