Mitt Nya Liv

Alla inlägg den 1 januari 2024

Av Anneli Gustavsson - Måndag 1 jan 17:45


Jag kämpar med mitt eksem som jag har under fötterna, o lite i händerna. Jag äter en medicin som jag måste hålla upp med efter 6 månader. Det tar ca 3-4 veckor sen kommer eksemet tillbaka med stora djupa sprickor under fötterna o händerna blir lite extra torra bara så jag smörjer både händer o fötter. Jag har hittat en bra salva o det är vitt vaselin. Jag kan inte göra uppehåll så länge utan får börja med medicinen igen. Jag kommer inte ihåg när jag började med den nu men jag tror att det var i augusti ? Jag kan ha fel, men då är det snart dags att sluta igen o nu har mina fötter blivit mycket bättre, ja det tar sån tid. Jag hinner precis få bättre fötter när jag ska sluta.

Sen har jag min fibromyalgi som har blivit sämre. Jag har fortfarande kramper i musklerna dagligen, inte så jag står o knyter ihop mig men det krampar ändå. Jag äter min medicin o den hjälper till mycket men den tar inte allt. Det är hemskt att säga men man blir van vid sina sjukdomar. Jag har även fått tillbaka mina fibro-feber o det är jobbigt. Förr hade jag feber jämt så jag har varit tacksam för för att jag inte har haft det på många år. 

 

Förra året bröt jag ena tån o den kan jag lova att jag har så ont i än i dag. Dom sa att efter 6 månader kommer jag inte känna nåt, men tji det gör jag. Det hugger, krampar, sticker o värker. Blir fötterna kalla så är det hemskt för den tån, det känns som den är i frysen. Jag går alltid med tofflor inne. 

 

Fredagen innan jul så halkade jag o slog mig rejält. Jag vred till ryggen o hamnade med ansiktet neråt o slog i alla tår på asfalten . Jag gick med värk i 1 vecka sen fick jag åka ner till läkaren. Det sprängvärker i 3 av mina tår o nu har jag sett att den ena har blivit konstig. Läkaren sa att jag troligtvis har poppat en disk eftersom nerven värker på baksidan av mitt ben ända under fötterna. Han sa att om jag inte har brutit mina tår så har jag en kraftig stukning. Vi röntgade den inte för dom var inte felställda som min andra tå var den dom fick dra tillrätta förra året. 

 

Jag fick en inflammationshämmande o värktablett som jag ska ta 1 om dan i 4 veckor. Visst är livet underbart. 

 

Jag har ju även ganska ont i magen där dom förstörde mig efter min galloperation. Jag har en gördel som ska hålla in magen men då klämmer det på mina muskler, men den gör ontskönt. 

 

Det har hänt så mycket under 1 år men jag kan inte skriva allt men jag har haft det riktigt jobbigt. Många tårar har jag fällt. Men jag får leva på hoppet o hoppas att det blir bättre, annars orkar jag inte mer. 

 

Jag har tänkt väldigt mycket på Teddy, jag saknar honom så otroligt det är över 7 år sen han somnade in.  Men är så Tacksam att jag har Neo, den lille spillevinken 

 

Sen har det ju börjat slå lock i öronen. Det låter som en dörr som slår igen o sen hör jag dåligt. Har varit hos läkaren för det o dom ser inget. Mina trumhinnor såg bra ut, det kunde vara lite vätska bakom trumhinnorna sa han. Det kommer o går, det var ett tag sen det gjorde det så jag är glad för det =) 

 

Jag har ju även svårt med att svälja, jag har nåt som heter Plummer Vinson o det gör så att musklerna i matstrupen inte samarbetar då sätter jag ofta i halsen. Men det är ingen fara för det för det är inte i luftstrupen utan i matstrupen. 

 

Ja det är mer än så men det får räcka. Det är jobbigt o det tar på krafterna. Jag har blivit så trött oxo o somnar lätt i soffan när jag tittar på tv;n =) Men det är skönt att sova lite. Jag har börjat sova lite bättre på nätterna så det är jag tacksam för. 

 

Jag är så tacksam för mina barnbarn, jag älskar dom över allt. Storknas ser jag inte till så mycket för han är med sina kompisar o jag förstår honom, men jag saknar honom inte mindre för det. 

Sen har vi lillknas som kommer hit ibland o sover över. För några dagar sen åkte vi in till stan o var där i många timmar, vi åt även på chili wook, det var så gott. Jag älskar den maten o det gör lillknas oxo. Han o jag är väldigt lika, det sa han till mig en gång. - Fammoo, du o jag är väldigt lika för vi har samma sjuka humor =)   Älskade lille gossebarn =)  Ja vi är lika o det är så roligt. Men även när storknas var liten så var han jättemycket hos mig o vi hade så roligt. Jag saknar den tiden. 

 

Jag är Tacksam för att mamma mår bra o att jag har henne nära mig. Då kan jag lättare hålla reda på henne så hon inte är ute o far hela tiden =) Är även tacksam för lilla familjen. 

 

Sen har jag ju då min sambo,,, Neo som alltid finns vid min sida o jag är så glad o tacksam för det, Tack mamma. Han gör Teddys jobb nu o tar hand om mig, o ser till att jag mår bra. Han älskar att ligga nära, även i sängen o där ligger han på rygg o snarkar som en karl men det gör inget, jag känner bara ro av att veta att han är där. 

 

Nyåret är ju inte bara mat, dricka champagne o ha smällare utan det är ju oxo för att vi ska stanna upp o reflektera över året som har gått. Så att vi minns både med o motgångar. Löften som avgavs o bröts . Om vi gav oss av på äventyr eller stängde av för att inte bli sårade. 

 

Det är det nyårsafton handlar om, att få en ny chans. En chans att förlåta . Att handla rätt, att göra mer, att ge mer o att älska mer. 

 

Att sluta oroa sig för vad som kan hända o ta in det som kommer att hända. 

Vi ska alltid vara goda mot varandra, snälla, o inte bara på nyårsafton utan alltid. 

 

Ja detta året har varit mycket negativt men visst finns det bra saker oxo. Men jag lämnar mer än gärna 2023 bakom mig o är nyfiken på vad som kan komma hända detta nya året 2024. 

Jag hoppas o önskar på ett roligt o positivt år o att vi alla får vara friska. 

 

GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR 2024    

 

 

Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas.

 

 

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards