Mitt Nya Liv

Alla inlägg den 12 september 2023

Av Anneli Gustavsson - 12 september 2023 11:52


MAX 4 SMÅ ÖL !!!

 

Socialstyrelsen uppgraderar sina råd om riskbruk av alkohol: stöd bör erbjudas den som dricker tio standardglas eller mer per vecka, eller fyra standardglas eller mer per tillfälle en gång i månaden eller oftare.



Detta är inte klokt !!! Ja ok många har problem med alkoholen o många behöver hjälp men var f-n är den hjälpen för dom som verkligen behöver det ??

 

Många som mår psykiskt dåligt har sökt hjälp om o om igen men dom får ingen hjälp. Dom mår så dåligt så att en del går ut o mördar någon.

 

Jag har ett exempel på det här. Detta var 2007 som lille Tobias förlorade kampen mot en psyksjuk kille på 27 år, Tobias blev bara 8 år. Jag o Tilda åkte dit o tände ett ljus o lämnade ett gosedjur. 

 

Den här killen hade sökt vård o även hans mamma hade försökt så att dom skulle hjälpa honom men det hände inget. Istället går han ut o mördar en liten rädd stackars kille som är på väg hem från skolan o han är NÄSTAN ända hemma men då inträffar detta. 

 

Han fick många knivhugg o ett gick in i hjärtat på honom. När jag o Tilda åkte ner dit så frågade hon mig om jag trodde att han var rädd o om det gjorde ont på honom ? Jag ville bara skrika rätt ut för det var för jävligt.  Jag svarade o sa att han hann nog inte bli rädd o jag trodde inte att det gjorde ont på honom men han hann verkligen bli rädd o självklart gjorde det ont.. Tidigare på dan hade jag åkt förbi just där o hade jag sett detta då så hade jag kört på honom o försökt göra nåt för att få pojken säker,  ja jag hade ju inte klarat det men men... 

 

Mördaren fick syn på Tobias från sitt fönster o en röst sa till honom att agera så han följde efter honom o Tobias fick ett 40-tal knivhugg men det var det i hjärtat som han dog av.. 

 

Tänk er att hans hus var så nära så att föräldrarna kunde ha sett detta från deras fönster, jag har hört att dom flyttade därifrån o det skulle jag oxo gjort. Tänk om han inte hade gått hem på lunchen, då hade han levt i dag.

 

Men,, vad jag vill komma till är att va fasen gör det om folk dricker mer än 4 öl mm ?? Nä det kan ju vara hemsk för dom så dom måste givetvis få hjälp... 

 

VARFÖR inte ändra lite på lagarna där man kan få ett straff o inte bara smäll på fingrarna när nån har våldtagit eller haft ihjäl nån ?? Det är inte lika viktigt som dessa 4 ölen.. 

 

Cancersjuka som blir utförsäkrade för dom klarar jobba.. Ta hand om detta... Folk som mår psykiskt dåligt låt dom få komma in o träffa nån, en utredning, lite hjälp. 

 

Han som våldtar o mördar,, tja han kanske få ett par tre år o sköter han sig så kommer han ut efter halva tiden. 

 

Ta bara det här med han som blev friad för att dom inte visste vad snippa var.. Han hade då inte haft sina fingrar tillräckligt långt upp i den 10åriga flickans snippa plus att dom inte visste vad det ordet betydde.. 

Hmmm ordet snippa togs in i Svenska Akademiens ordlista 2006.. Detta googlade jag upp för jag visste inte vilket år dom fick in det o SA. 

 

Men sen vet jag inte hur det gick men jag tror inte att han fick nåt för detta utan att det lades ner man jag kan ha fel. Men bara en sån här sak att han inte var tillräckligt långt upp i snippan o därmed inte gjorde nåt fel. 

 

Ni kan ta era förbenade glas alkohol o jobba på det så att inte Sveriges befolkning blir alkoholister så kan dom andra fortsätta att mörda o våldta.. Låt dom fortsätta att skjuta , bränna bilar mm bara dom gör det nyktra o inte har druckit 4 öl för då kan det verkligen gå fel,, ja om dom är påverkade av dom där 4 ölen.. Det vill vi ju inte att det ska utan att dom verkligen vet var dom sätter skottet nånstans eller vet vilken bil dom ska bränna.. 

 

Skicka alla till en Ö o där kan dom göra vad tusan dom vill med varandra. 

 

Nä fan, Sverige håller på att gå under helt.. Jovisst ja,, glöm inte att sänka priset på snuset för det är så viktigt. Ja då har jag fått med lite av det jag vill säga, men jag kommer säkert på ännu mer när jag har publicerat detta o då orkar jag nog inte skriva mer. 

 

Det är snart pinsamt att säga att man kommer från Sverige !!!

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards