Mitt Nya Liv

Alla inlägg under november 2019

Av Anneli Gustavsson - 26 november 2019 15:47

Nu har jag stått länge o hackat grönsaker till min soppa i en 10 liters gryta. Jag har självklart handskar på mig så fort jag ska göra nåt i köket.

Men det gick åt skogen. När jag tog av min handskarna såg jag att jag var skinnflådd så mamma fick hjälpa mig att klippa bort den stora hudfliken. Jag kan inte göra något utan att det ska bli värre.

Jag började gråta för jag tycker att allt är skit o så fort jag gör nåt blir det så här.

I morse plåstrade jag mina fötter , det blödde på ett ställe, jag hoppas att fötterna ska bli bra snart så jag kan gå lite..

Känner mig helt värdelös ?
Varför ska det alltid vara nåt ?

Av Anneli Gustavsson - 26 november 2019 12:57


Jag brukar inte ställa fram julen så här tidigt men nu kände jag att jag ville göra det för min lilla familj skulle komma hit o då ville jag ha lite fint. Jag ville väl det för min egna skull oxo, jag tänkte att jag kanske skulle bli lite gladare..

 

Vi var bjudna in till mamma i söndags, jag, sonen, svärdottern o mina barnbarn. Mamma bjöd på söndagsstek med tillbehör, det var så gott. Annars är jag lite kräsen när det gäller kött men det var mört o smakade gott.. 

 

Dom hade redan kommit när jag gick in till mamma o när Jack hör att jag kommer så slår han ut armarna o ropar - Faaaammmmooooo.. O där får jag världens goaste kram.  Han såg direkt att jag hade skaffat nya glasögon, dom märker allt.. Jag fick även en gosig kram av Liam.. Mina älskade vitaminpiller, jag är så tacksam för min familj ♥

 

     

Jag har en stor julgran men den vill jag inte ha just nu o den  här lilla skiten måste jag slänga o köpa ny för den har jag haft sen sonen var liten så den har gjort sitt.

 

 

 

Lillebror hjälpe mig att vispa grädden ♥


 

Min älskade familj ♥ Det är bara Teddy som fattas ♥

 

 

Jag bjöd på fruktsallad med hackad choklad i, grädde, glass o maränger. Pepparkakor o dricka samt kaffe.. Jag har sån dålig fantasi, nästa gång vill jag göra nåt annat. Jag tror jag vet vad jag ska göra ? 

 



Ja, det blir nog en jul detta året oxo. Men hur den blir återstår att se ?

 

Det enda jag önskar är att mina fötter ska bli mycket bättre så jag kan stå på dom ordentligt utan att dom ska spricka. Som det är nu kan jag knappt låta dom ligga mot madrassen när jag ska sova , jag måste pallra upp dom med täcket,då kanske ni förstår att jag har ont.

 

Ha en fin dag där ute. 

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 25 november 2019 12:30

 

 

Ja det kan man göra mycket med. Förr när jag hade en liten rabatt så satte jag lavendel o dom förökade sig så det var inte klokt. Jag fick sätta dom i en annan rabatt o det doftade så underbart. Jag tog självklart in dom ,, satte dom i vasar i lägenheten..

 

Jag fick även tipset att man kunde droppa lite lavendel på tinningarna när man hade huvudvärk så det gjorde jag.. Sen droppade jag även på kudden lite här o där, det är så rogivande. Har ni inte provat det så måste ni göra det. 

 

På Svensk hälsokost hittar ni lite av varje. Men om ni köper eterisk olja där så är den koncentrerad o måste späs ut. Det kan man göra tvålar o mota bort myggen med. Det skulle jag behövt i somras när jag var i Fuengirola, då blev jag myggbiten så det blev infekterat, det var apoteket som gällde då, det var inte roligt.

 

Sen jag blev sjuk så tappade jag ju mycket hår o mina naglar flisade sönder o nu tittar jag på  lite Collagen, det står att det är bra för hår, naglar , hud, leder o brosk.. Det är bra att ta till när man har tränat, men då borde det ju vara bra även för mig som har fibromyalgi o problem med muskler o leder ?? Eller ??

 

Självklart hittade jag ju nåt annat på den sidan som jag skulle vilja ha o det är för fötterna,, fotmassage ... Med mina hemska fötter så skulle det vara underbart att ha en sån här massage o hålla fötterna igång, mjuka upp dom o det är även med värme o smörja fötterna sen med lite lavendelolja. 

 

Jag får väl skriva en önskelista till Tomten =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - 23 november 2019 19:43


För några år sen lärde jag känna 2 underbara killar i Fuengirola.. Det går inte att förklara hur mycket jag tycker om dom.. 

 

Mamma hyrde lgh av dom ett par år så det är på den vägen vi känner varandra.

 

Nu i somras blev vi bjudna hem till dom.. Vilken lägenhet dom hade, det var inte klokt så fint det var o jag vet inte hur många balkonger dom hade ??

 

Dom bjöd på en fantastisk middag, så många underbara kryddor, det vattnas i munnen bara jag tänker på det.

 

Hur som helst så den ene av dom är en fantastisk konstnär,,, Grus Lindgren. Han målar såna fina tavlor, skuggor, djupet, färgerna. Det känns som man är ett med tavlorna.

 

Ni kan gå in o titta på hans hemsida, men kan ju självklart köpa tavlorna men även muggar, kuddar, mobilskal mm. 

 

Ni hittar hans sida HÄR..

 

Saknar dom, hoppas att jag får träffa dom snart igen ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 22 november 2019 15:37

 

 

 

Vaknade redan vid strax innan 9 idag så jag åt lite frukost o sen tittade jag på tv;n.. Strax efter halv 1 åkte jag ner till VC för att ta min influensaspruta , men det var inga tider för det idag så jag blev lite ledsen. Men dom var så snälla så jag fick ta den ändå, det är så uppskattat eftersom jag har så svårt att gå nu. Jag behövde inte sitta o vänta där alltför länge heller.

 

Efter det gick jag till apoteket, det var en praktikant som hjälpte mig med medicinerna. Det tog tid för henne för hon var lite ovan men det gjorde inte mig nåt för jag fick sitta, visst gör det fruktansvärt ont i fötterna ändå för jag har ju skor på mig... Men innan den ordinarie apotekaren kunde ta över så var jag nog där i ca 1 timme innan jag var klar.

 

Vaggade ut till bilen o handlade på Ica.. Det tog inte så lång tid, jag passade på att tippa lite så nu håller jag tummarna allt vad jag kan att jag ska vinna,,,, stora summor så jag kan flytta till Spanien =)  Jaja, drömma kostar ju inget.. Jag tar med mig mina små killar så drar vi dit..

 

Nu är jag äntligen hemma, har släppt in Bailys oxo. Det regnar o är mörkt o trist.. Men nu ska jag lägga mig på sängen o slappna av lite.

 

Önskar er en Trevlig Helg.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 

Ni som älskar julmusik.. Nu har Mix Megapol börjar spela julmusiken..

 

 

Av Anneli Gustavsson - 21 november 2019 17:51


Igår var jag hos läkaren på hudmottagningen. Jag hade en ny läkare, en kvinnlig. Jag tyckte väl att hon var rätt så bra. Hon kände på mina händer o fötter o hon undersökte med en "lupp" mot händerna för att se hur det såg ut. Det har ingen annan läkare gjort innan. 

Jag tog upp att jag hade som liten haft psoriasis,, om det kanske hade nån betydelse ? Men det var så lite o jag hade det väl inte så länge heller.

 

Men hon blev lite osäker på om det verkligen är Tyloiskt eksem nu ,, om det kanske kan vara psoriasis.. Hon sa att händerna såg ut som att det kunde vara det så hon ville ta biopsi.. Hon sa att sprutan kommer att göra jätteont men jag sa till henne att köra på,, bara hon sprutade in det sakta. Det sved till lite ett par sekunder sen kände jag inget mer så det var skönt.. 


 

(Såret gör inte ont)


Mina händer är svullna o fnasiga med sprickor men absolut inte på långa vägar som det såg ut för några dagar sen. Hon tog  bort en liten bit o skickade det till patologen, det kommer säkert dröja ca 1 månad innan jag får svar så jag gör som alltid,, vänta o vänta på att något ska hända.

 

När vi pratade lite så blev jag så ledsen så jag började gråta. Jag vet inte var det kom ifrån men jag känner mig helt slut av all smärta som jag har i kroppen, det tar på krafterna. Hon tog mina händer o jag såg på henne hur hon såg min smärta, det kändes så skönt att hon sa att jag inte skulle ha det så här. Hon ville att jag skulle fortsätta att smörja som jag gör o ta det lugnt. Jag får inte plåstra fötterna än för dom vätskar sig o blöder lite o då kan det bildas bakterier så det får vara som det är..  HUR MYCKET SMÄRTA SKA MAN STÅ UT MED ???

Ja det är bara att vänta på bättre dagar.. Dagarna står still men åren går, det är konstigt.


 


Igår när jag var inne i stan med Rohde så handlade vi på Ica Maxi o där äntligen hittade jag dessa insektspinnar till mina orkidéer så nu ska jag sätta ner dom i morgon när jag vattnar.. Sen hoppas jag att det ska hålla sig så att jag inte råkar ut för detta igen.. 

 

Ni får ha en fin kväll där ute i mörkret. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 20 november 2019 08:15


Igår var jag o Rohde inne i stan o jag hämtade mina nya glasögon. Dom känns inte bra , det känns som styrkan sitter fel, att jag får titta lite uppåt för att få den bästa skärpan men jag ska försöka "köra" in dom. Sen har dom satt sadlarna så galet så det gör ont på näsan,  hon har vinklat dom utåt så att sadeln inte ligger på helt utan bara bakifrån så det måste dom ändra.

 

Vi gick till Chili Wok oxo o åt lite, det var gott men jag åt inte upp allt. 

 

 

Jag älskar sushi men det måste vara mycket wasabi i soyan, det ska kittla i näsan =)

 

 

Jag orkade inte äta allt, ögat var hungrigare än magen var..

 

 

Jag har inte sett att dom har haft efterrätter men när vi kom dit fanns det chokladpudding men den hann ta slut så dom satte ut en Vietnamesisk efterrätt med majs o ris o till det skulle man ha kokosmjölk, det var faktiskt gott. Avslutade med lite apelsiner, så fräscht o gott..

 

Idag ska jag till hudmottagningen med mina händer o fötter,, äntligen.. Vi gick på stan från kl 17  o sen var jag hemma kl 21 så jag har haft så ont i fötterna inatt o har än, det vätskar sig lite oxo så nu hoppas jag att det finns något mer som kan hjälpa mig för jag orkar inte ha det så här, det börjar ta på psyket oxo, jag känner mig så ledsen hela tiden av att gå o ha ont. 

 

Men det känns som det kan kvitta, det finns säkert inget mer dom kan göra ,, jag får väl smörja o smörja som jag har gjort innan. Min gamla medicin Neotigasonen vill jag inte ha för en av biverkningarna var ju att man kunde tappa hår o det gjorde jag tillräckligt när jag blev så sjuk i februari, men det var inte av den jag tappade håret utan att jag blev så sjuk.

 

Håll tummarna att det finns nåt som kan hjälpa mig nu så jag kan få tillbaka mitt liv o min glädje igen.

 

Ha en fin dag där ute.

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 18 november 2019 17:15




klicka på bilden så kommer ni till Aftonbladets hemsida.


Wilma Andersson, 17 år, försvann från en adress i Uddevalla på torsdagen i förra veckan.

Nu vädjar polisen om tips.

– Vi kan inte utesluta att hon blivit utsatt för ett brott, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen.

 

Wilma Andersson ska senast ha setts i området kring Walkesborg i Uddevalla den 14 november. På lördagen anmäldes hon försvunnen.

Hon beskrivs som 168 centimeter lång med långt mörkt hår och blonda slingor, klädd i en svart pälskappa.

 

– Vi är jätteoroliga och tar tacksamt emot alla tips. För alla iakttagelser, vänd till er till polisen, säger mamman Linda Andersson till Aftonbladet.

Nu söker polisen tips i sökandet efter Wilma.

– Vi kan inte utesluta att hon blivit utsatt för ett brott. Därför är vi angelägna att få in uppgifter från folk, säger Thomas Fuxborg på polisen.

 


Det är ju fruktansvärt att det händer så mycket elände jämt o ständigt. Att man inte ska våga gå ute när det har blivit mörkt för det händer ju hemskheter även dagtid. 

 

Man vågar inte gå ensam längre för det kan hända vad som helst. Hoppas verkligen att Wilma kommer hem snart o att hon mår bra.... Men,,, det ser inte så ljust ut nu..

 

Håll ögonen öppna så kanske ni ser henne ...

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards