Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 11 april 2018

Mitt Hjärta Gråter. Teddy Var Är Du ?

Av Anneli Gustavsson - 11 april 2018 15:15


Jag minns den här dagen som om det vore igår.. Jag fick detta som minne på fb, ja det har ploppat upp mycket idag om Teddy.. 

 

Detta är samma dag som Teddy fick somna in. Jag kommer ihåg att jag satte mig i bilen o skrek rakt ut. Jag vet inte om någon hörde mig ? Jag brydde mig inte heller. Jag åkte hem utan min allra bästa vän..

 

När jag kom hem skrev jag på fb att han inte längre fanns hos mig, jag fick så mycket tröst o stöd.. Jag ser att det är  187 kommentarer,, kommentarer av tröstande ord o mycket kärlek. Ni har varit ett stort stöd för mig ♥

 

En gång till har jag känt en ännu värre smärta o det var när min son blev jättesjuk, han höll på att inte klara sig... Den gången vet jag inte hur jag tog mig igenom det, men det gick tillslut. På alla hjärtans dag tänker jag extra mer på det, det var den dagen han fick åka hem. Jag har aldrig varit gladare o mer tacksam för att det gick bra ♥

 

Tyvärr kan man inte göra så mycket mer även att viljan finns där. Jag kände mig så maktlös som inte kunde "rädda" Teddy.. Jag vet att han finns hos mig o just nu brinner hans ljus..

 

Alla dagar är jobbiga, men just idag är det extra jobbigt.

 

Jag saknar dig mitt hjärta ♥

 

   

Sista bilderna som jag tog hemma på Teddy. Jag har när han har somnat in oxo, men det behåller jag själv ♥

 

 

 

 

♥ ♥ ♥

 


Tidigare idag åkte jag in med världens goaste Teddy till veterinären. Där kommer hon snabbt fram till att han inte mår bra o att det skulle få bli palliativ vård i slutskedet. Jag höll på att svimma o jag kände hur nära jag var att kräkas av rädsla. På något sätt kanske jag visste det för när jag åkte in trillade tårarna på mig i bilen .. Jag undrar om Teddy kände på sig det oxo för han var inte alls lika nervös o skakig.


Jag började gråta när hon sa vad som skulle hända med vården o jag sa att jag vill inte ta med mig honom hem för ett par dagar för att sen åka in med honom en allra sista gång. Det skulle jag aldrig klara av. Jag frågade vad hon hade gjort om det var hennes hund o hon sa att hon skulle låta honom somna in idag. Här trodde jag att mitt hjärta skulle stanna för gott, ja det kunde det lika gärna göra om jag inte fick ha Teddy hos mig. Han är ju min vän, min sambo, mitt lilla barn, mitt allt. 

 

Hon frågade mig om hans liv ser likadant ut som för ett par år sen o det gör det inte, det är mycket som har blivit sämre för Teddy så jag lyssnade på henne. Hon var väldigt lugn o jag kände en trygghet med henne. Jag tror att jag var tillräckligt lugn inför Teddy oxo för han kunde slappna av mycket mer, ja än vad han brukar göra.

 

16;15 fick han lugnande o jag bar honom på min axel som han brukar ligga. Han ligger så skönt med huvudet hängande ner mot min skuldra o så gjorde han även idag.  Veterinären kom in o jag nickade till henne att han var lugn så hon rakade ena benet för att sätta en nål, men det gick inte bra där så hon fick ta andra benet, då funkade det. 16;45 fick han båda sprutorna, jag såg att den ena var något blått i. Jag stod över Teddy o pratade lugnande med honom, jag sa att allt kommer att bli bra o att vi kommer att ses snart igen. Hon lyssnade på hans hjärta o det hade stannat, han somnade in lugnt o fint o när han hade gjort det så brast allt för mig. Jag fick vara ensam med honom, så jag pratade med honom o sen kände jag hur hans tårar trillade då höll jag på att svimma. 

 

Jag åkte in med världens bästa vän o kom hem med ett tomt koppel. Mitt hjärta gråter. Teddy, var är du ? Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag älskar dig, Sov gott ♥

 

 

 

♥ ♥ ♥ 

 

Det var 1 år sen jag skrev detta.

 

 

 


1 år har det gått nu idag sen du var tvungen att lämna mig. Ditt ljus brinner idag, jag hoppas att du ser det.


 


Jag känner fortfarande efter 1 år hur det kändes när du fick din spruta. Jag ser fortfarande framför mig hur du låg där på britsen o hur dina tårar började trilla. Då ville jag bara skrika rakt ut o säga att vi inte skulle fortsätta för jag ville ha dig kvar. MEN jag kunde inte vara så självisk, men jag hade mer än gärna behållit dig hos mig ett tag till.


 


När du var 8 veckor o flyttade hem till mig så var jag så glad, jag lovade dig det allra bästa o det har jag hållit. 


 


Den dagen du kom med mig hem så väntade många på dig, trädgården var full av barn o jag sa till dom att dom fick träffa dig om dom var försiktiga o det var dom. 


 


Det första du gjorde var att jaga ut Snobben o Zimba, men dom blev dina vänner. Du älskade Snobben o ni var ofta tillsammans o lekte.. Du älskade även Marcus o mig.


 


Varje kväll tänder jag ditt ljus som står i fönstret. Jag vill att du ska känna att jag tänker på dig, att du alltid finns med i mitt hjärta. 


 


Jag vet att du är med mig, men jag saknar dig så otroligt mycket.


Jag kan inte förstå att det har gått 1 år sen du fick somna in.


 


Jag hade glädjen att få ha dig i 15 år o det är jag så glad för. Du gav mig sån kärlek, glädje o trygghet. Jag tror inte att du vet vad mycket du gjorde för mig även att jag sa det till dig ofta.


 


Jag vet att du mår bra o att du har det bra idag o att vi kommer att ses igen en dag.


 


♥ Jag saknar Dig. Jag älskar Dig ♥


 


♥ Min vackra Ängel ♥

 

 

 

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

12 april 2018 10:03

Inte för att vet om det är någon tröst men jag är säker på att han hoppar omkring i hundarnas himmel och har det bra och gnager på goda ben och rullar runt i gräset.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Anneli Gustavsson

12 april 2018 12:12

Jo det känns visst bra när du säger så för det är det jag tror oxo.. Han är frisk nu o leker för fullt ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards