Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 8 april 2014

BARASPARA - NEJ TACK !!!

Av Anneli Gustavsson - 8 april 2014 15:38


I slutet av mars fick jag ett telefonsamtal från BaraSpara. Killen pratade om el o hur bra BaraSpara är för att om man blir medlem så tar dom "över" o kolla upp mitt/mina elbolag o ser till att Jag får det bästa bolaget.. Jag har funderar fram o tillbaka på detta o ville efter ett par dagar gå ur men jag har inte gjort det. 


Men så igår ringde Fortum o frågade om det var ok att BaraSpara tog över mitt medlemskap ??  Jag sa att jag inte var säker på om jag ville det för det kändes inte helt rätt. 

Fortum sa då att dom inte har med alla bolag.. Dom har inte med tex Fortum.. Då kände jag direkt att jag ville avsluta mitt medlemskap för det var felaktig information från deras sida. 


Jag ringer upp BaraSpara i dag o säger detta o kille som jag pratar med försöker prata omkull mig, men tji det går inte.. Jag förklarade att när killen sålde medlemsskapet till mig så sa han INGET om att det bara handlade om vissa elbolag.

Killen försökta bortförklara sig men jag sa att jag inte var intresserad av felaktig information. När jag går med på något så gör jag det för att jag ska kunna lita till dom o inte få höra från andra håll vad som gäller. 


Killen tyckte att det var olyckligt att jag inte hade gått rätt information o jag sa till honom att det får säkert ingen av era medlemmar o det är för jävligt. 


Han frågade vad som gjorde att jag valde att gå med i BaraSpara ? Jag svarade att det var för att jag kanske skulle kunna tjäna lite pengar på detta o att dom skulle sitta o kolla upp ALLA elbolagen o vilken som var bäst för mig.. 


Han tyckte att det lät väl bra, men jag svarade att det lät väl inte alls bra ?? Ni sitter o ljuger mig rätt upp i ansiktet för ni har Inte alla elbolag. 


Jo men det är så här, att vi bjuder in alla bolagen men det är tyvärr inte alla som vill gå med i detta avtalet som vi har........


??? Min nästa som jag Ville ställa var ; Är du dum i huvet eller vad är det för fel på dig ? MEN jag höll tyst.  Jag sa istället att ni går ut med felaktig information till era nya kunder är det så det ska vara ??? 

Han tyckte väl att det inte skulle vara på det sättet o han har inte hört nån annan klaga på detta. NEJ, ok jag fick ju reda på detta av en slump när Fortum ringde till mig för att kolla upp om jag tillät att ni skulle ta över mig som medlem. Annars hade jag inte fått reda på detta kanske. 


Ja, han tyckte ju att det var lite beklagligt o så ska det ju inte gå till. 


Han ställde flera frågor o jag sa till honom att jag var ändå inte intresserad av att stanna kvar som medlem o att jag ville ha detta på papper att jag har gått ur..


Ja säger han, men får jag fråga om du har fast eller rörligt avtal idag ? Jag frågade vad det var han inte förstod ? Du har Inte med det att göra, ta bort mig som kund NU... Skicka mig papper idag, förstår du ??


O då började bortförklaringarna igen o han sa att det var verkligen tråkigt att jag hade missuppfattat informationen .. JAG, nej det hade jag inte jag sa igen att det var försäljaren som inte berättade allt. Dom lär fortsätta att hålla den här informationen för sig själva osv... Då kommer det igen, men du vill inte ge oss en chans , vi sitter ju o kollar upp vilket som är billigast för dig. NEJ tack jag kollar upp det själv i såna fall eller så betalar jag heller lite mer pengar för den ärligheten. 


Tack o Hej !!!

Ungefär så gick samtelen till.


Jag har även fått papper från BaraSpara o där kan man läsa ; 


Ångerrätt

Du kan alltid avsäga dig medlemskapet i BaraSpara med omedelbarn verkan. Från att du har mottagit det här välkomstbrevet har du enligt lag 14 dagars ångerrätt. För det elavtal vi upphandlar åt dig gäller 14 dagars lagstadgad ångerrätt från och med att du erhållit bytesbekräftelse från oss.


Det här händer nu.


1. Du blir medlem i BaraSpara och ger oss fullmakt att förvalta ditt elavtal.


2. Vi hämtar in dina eluppgifter o bindningstid. Sedan säger vi upp ditt nuvarande elavtal så att det avslutas sista dagen på din bindningstid.


3. Ditt nuvarande elbolad kommer att höra av sig för att "vinna tillbaka" dig. Teckna inte nytt avtal då, det kan medföra dubbla avtal=dubbla konstnader.


4. Efter förhandling med elbolgen byter BaraSpara till ett nytt avtal som börjar gälla efter att ditt nuvarande avtal går ut.


5. Du kan luta dig tillbaka med vetskapen om att BaraSpara alltid ser till att du har ett av marknadens bästa avtal.


Nr 5 stämmer inte ett dugg, dom kan inte se till att du har det bästa avtalet för alla bolagen är INTE med i BaraSpara... 


Så OM ni ändå går med i BaraSpara se till att fråga vilka elbolag dom har att förhandla med. Jag tänker inte låta dom förhandla åt mig när dom ljuger.. 


HÄR har ni så ni kan läsa lite om detta underbara bolag som vill tjäna pengar åt dig.


 
 
Ingen bild

Baraspara

22 april 2014 10:10

Hej Anneli.

Vi ser givetvis allvarligt på om säljare inte förklarar tjänsten på ett korrekt sätt och vi har därför undersökt ditt ärende i detalj.

Under samtalet har du och säljaren, Björn, spelat in en muntlig fullmakt där det framgår tydligt att vi kommer säga upp ditt nuvarande avtal med hänsyn tagen till din bindningstid, vi informerar dig ca 3 månader innan ditt nuvarande löper ut att det är dags att byta och du har då 14 dagar på dig att tacka nej. Detta framgår tydligt i fullmakten som du och Björn spelat in. Jag skickar dig gärna denna fullmakt så du själv vill höra vad ni kom överens om.

Jag skulle gärna ta del av vad säljaren från Fortum har sagt för att få dig att så totalt ändra uppfattning sedan du tackade ja till vår tjänst 2014-03-26. Du får hemskt gärna maila detta till klagomal@baraspara.se eller ringa oss på 08-550 036 80.

Vi välkomnar alla leverantörer att förhandla med oss, även Fortum. Tyvärr är det många bolag som inte vill acceptera att vi har fortsatt kontroll över avtalet och därför aldrig kan höja priset utan att vi byter våra medlemmar någon annanstans. Som medlem i Baraspara riskerar du aldrig dyra tillsvidareavtal utan kan luta dig tillbaka och veta att du alltid har ett riktigt bra elavtal.

Medlemskapet är kostnadsfritt och utan bindningstid så jag tycker absolut du ska ge oss en chans!

Vänliga hälsningar
Baraspara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards