Mitt Nya Liv

Alla inlägg under september 2016

Av Anneli Gustavsson - 11 september 2016 21:06


 


Vilken dag,,, jag är helt slut. Jag har haft tvättstugan så nu är allt rent även sängkläder.. Har fixat lite idag med det som kommer att hända om några dagar =)

 

Har sån satans värk o är så nervös så jag vill skrika rakt ut.

 

Har tittat runt lite på nätet, duschat o nu ska jag snart krypa ner i en renbäddad säng,, underbart... 

 

Hoppas att ni har haft en bra helg. Det börjar en film nu på tv4 film, jag vet inte om den är bra men jag ska börja titta på den.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 10 september 2016 21:52


Det har varit ett livligt dygn med mina små skatter.. Jag har börjat kalla Jackieboy för lilla apan för han är precis överallt =)

Liam är mycket lugnare, men han kan han oxo =)

 

Dom är så olika men ändå så lika,, konstigt. Vi har gått runt här o sålt jultidningar för över 1800 kr så han var så nöjd. Ja det var jag oxo, men jag önskar att jag hade orkat gå lite till men värken sa ifrån.. Men vi hinner, det är inte jul än även att det går fort.

 

Jag körde hem dom vid halv fem tiden o sen åkte jag hem o vilade en liten stund. Jack ville stanna kvar men jag klarade inte det så vi kom överens om att vi ska träffas snart igen o då vill dom åka o äta hamburgare så det får det bli. 

 

Jag skrev i går att det var 4 dagar kvar tills min hemlis men det stämde ju inte,,,, idag är det 4 dagar kvar o tiden går så fort o särskilt nu.. Min mage är orolig o jag går här o skakar så jag kan säga att jag är riktigt nervös   

 

I morgon ska jag tvätta så det ska bli skönt att lägga sig i en renbäddad säng.. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag.. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 9 september 2016 21:19


Det är inte klokt vad tiden går fort nu. Jag vet inte om jag hinner med allt ? Eller om allt kommer att funka ?  Det är ju bara 4 dagar kvar nu   

 

Idag har jag barnen, det har varit fullt upp. Först åkte vi o sålde lite jultidningar till syrran o sen ner till Laura.. Upp till Ica o handla lite smått o gott,, gott ja det blev godis till barnen.

Ner till pizzerian, vänta vänta o sen hem o äta äta.. När vi hade ätit upp så gick vi bort till Grodor ( Rohde ) så hon köpte lite i från tidningen oxo. Sen ville barnen gå upp till Adam o sälja lite där ... Dom blev lite ledsna när han inte var hemma men när vi hade varit hemma en stund så dyker han upp o Jack blev helt galen.  Han är så snäll mot dom, ja han är snäll mot andra.

 

Barnen är duschade o ligger i min säng o spelar på plattan en stund. Nu ska jag oxo hoppa in i duschen o sen kryper jag ner jämte barnen.. 


     

I morgon kommer sonen o hämtar Liam så dom åker till simskolan, sen kommer han hit igen o jag ska köra hem dom lite senare på dagen.

Hoppas ni har haft en bra dag allesammans. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥


 

Jag måste bara avsluta med den här goa bilden på Bailys ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 8 september 2016 20:08


Idag har jag o min granne Rohde varit inne i stan, först åkte vi till Rusta jag var först o främst ute efter mitt bubbelvatten. Det är så billigt där så man måste bara passa på när man är i stan. 39 kr för att fylla på en patron, här hemma på Ica tar dom nästan 100 kr.. Handlade lite smått o gott oxo, bla en peeling som man har till ansiktet, hoppas den är bra, jag har inte haft den innan.. 

 

Sen åkte vi vidare till ÖoB o handlade lite gottigt ,, Rohde handlade på hon oxo.. Sen vidare upp till A6 till Telenor för att se på en ny telefon o Rohde gick in till apoteket..

 

Detta blev min nya mobil............




Det är så svårt att bestämma sig för vilken mobil jag ville ha men han visade direkt en Samsung Galaxy S7 o det är en jättebra kamera i den så jag ville ha den. Så nu håller jag på att ladda ner appar o mina kontakter så allt blir rätt. 


Men det verkar som att min gamla mobil oxo funkar så jag kan använda båda två. Jag får kolla upp det sen hur det ligger till.. Jag har alltid fått ringa till Telenor så dom har fått aktivera kortet men det behövde dom inte göra nu,, ja jag fattar inget. 

 

Det enda jag känner med den här mobilen är att tangentbordet är litet men då var det någon i min fb-grupp som sa att det finns olika tangentbord att ladda ner så jag får kolla på det.. 

Det blir nog säkert bra.. Om inte annat så kan jag ju åka upp till A6 så hjälper dom mig.

 

Jag var helt slut när jag kom hem,, vi höll i gång i 4 timmar så nu värker kroppen på mig.. 

 

I morgon kommer mina små skatter till mig o stannar till lördag. Det ska bli så roligt för det var ett bra tag sen jag hade dom hos mig.

 

Det blir att handla lite godis till dom o sen ska jag hjälpa Liam att sälja lite jultidningar.. Han är så duktig min lille kille ♥

 

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Nu närmar det sig med stormsteg eller vad man säger =)

 

 

 

6 dagar kvar,, det är inte klokt vad tiden går fort när det gäller den här grejen men inte när det gäller Teddy, då står tiden still men dagarna går.  Ja jag saknar honom otroligt mycket, jag har haft några kvällar då jag har gråtit o idag har han varit med mig =) Ja det låter konstigt men jag känner sånt. 

 

Ha en fin kväll, dröm vackra drömmar. Var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 6 september 2016 21:00



Det finns jobbiga dagar o en finns det jobbiga dagar. Det är dom jobbiga dagarna som är jobbigast. Ja dom är hemska o det känns knappt som jag står ut.

 

Jag saknar Teddy så otroligt mycket. Jag ser mina vänner som lägger ut foton på sin/sina hundar o jag kan inte ta några nya foton på Teddy längre. Jag får ta dom som jag redan har o jag är glad att jag har dom så jag kan titta på honom.

Men jag skulle vilja ha nya bilder ..

 

Teddy var med mig överallt, ja tom i sängen sov han. När han fick sina ben eller sina grisöron så skulle han alltid bädda ner det i sängen o han gnällde tills jag hade hjälpt honom..

 


Kom igen mamma, här ska örat ligga.. Kan du hjälpa mig då ?



Jag visar dig lite så kan du göra resten.


       

Vi hade rutiner,, när vi skulle sova så skulle jag bädda upp sängen så han kunde bädda om sig. Han skulle "bullas" upp o där låg han o snarkade tills jag gick o la mig sen sov vi rygg mot rygg ända tills morgonen.

 

Jag saknar dig Teddy. Älskar Dig ♥


Av Anneli Gustavsson - 6 september 2016 16:38


 


Idag har det varit sol igen, det är så skönt men det har blåst rejält. Men det gör ju inget, det är skönt att det fläktar lite. 

 

     

 

Innan när jag låg där ute så blev jag så rädd när Bailys, mammas katt hoppade upp på min mage o där stod han o spann o trajade så där mysig med tassarna. Han var så kelen så jag satt ganska länge o gosade med honom. Han gav upp ,, gick iväg men kom tillbaka för ännu en kelomgång.

 

Det var inte lika fint på morgonen o förmiddagen som det är nu, men nu har jag gett upp o gått in lite. Har ätit lite knäckebröd o druckit kaffe. 

 

Ska åka hem till Eva C sen o hämta ett papper,, efter det måste jag handla lite så jag klarar mig ett par dagar =)

 

Det är inte så mycket att ha på tv;n ikväll heller. Jag skulle vilja se en riktig spännande film ,,, en sån där man sitter som på nålar hela tiden ,, det var längesen =)

 

Ha en fin kväll allesammans.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2016 21:16



 


Idag har det varit strålande sol o inte ett moln på himlen, men det har bara varit ca 17*..

Hoppas att det blir fint i morgon oxo så jag kan sitta ute lite o gotta mig. Jag längtar redan till våren,, oj oj det är lång tid kvar =)

 

Idag är det bara 9 dagar kvar, tiden går fort. Jag har lite att pyssla med innan det kan bli av.

Om det går som planerat kommer barnen till mig fredag till lördag så det ska bli roligt.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Nu ska jag titta klart på Cake Boss på TLC, dom är så duktiga.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 4 september 2016 20:22



 

Helgen har skenat iväg snabbt som vanligt. Vädret har varit tråkigt o sämre lär det väl bli nu när vi närmar oss hösten.

 

Idag är det 10 dagar kvar till min lilla hemlis =) Jag kommer att avslöja vad det är när den dagen är kommen... Hoppas att ni orkar vänta o är nyfikna på det som ska hända.


 

Det är så gott med "slarvmat" när man inte orkar göra nåt själv. Jag älskar den här maten o äter den ganska ofta. Jag brukar ha i lite vindruvor eller vattenmelon o ostkubar.. Vad tusan heter dom nu igen ? Jag blir så trött på mig själv när jag inte kommer ihåg saker o ting. Det är i en blå burk o jag tar alltid den med vitlök o persilja tror jag det är. Jaja, jag kommer väl på vad osten heter vartefter.

 

Ringde till sonen innan idag o frågade om jag kunde hämta Liam för att se om han kunde sälja lite jultidningar men dom var på Elmia,, jag tror att det var hockey dom skulle se =)

 

Satfläsk,, ska jag behöva gå ut i köket i se efter vad osten heter ?? 

Hold on =)

 

Apetina,, det är väl fetaost som jag var ute efter tror jag =)

Nu slipper jag ligga sömnlös inatt bara för det..

 

Hoppas att ni har haft en bra helg allesammans. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards