Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 24 juli 2013

Snälla Snobben Kom Hem Igen / Foton.

Av Anneli Gustavsson - 24 juli 2013 22:40


Du gamle man, jag kommer ihåg när du kom till mig för 15 år sen. Ja du var ca 6 månader när grannen stod utanför altanen kl 7 en morgon. Hon hade hittat dig i ett bageri o du var jätterädd. Men du blev lugn så fort jag tog upp dig o la dig intill min hals. Du kände direkt att du kunde lita på mig o du lät mig bada dig för du var full av deg + att du hade avföring i pälsen. 

Du riktigt njöt av ditt lilla bad. Jag kommer ihåg när jag berättade om dig för mamma, hon sa direkt att ja då har du katt igen. Du tål ju dom inte, när ska du lära dig ? 

Jag förklarade att jag bara skulle behålla dig tills jag hade hittat ett bra hem till dig, men mamma kände mig o redan nästa vecka hade du namn o försäkring. 


När du var ca 4 år så flyttade du in till "momor" o där har du bott sen dess, fast du har sprungit mellan oss. Jag sörjde dig länge för att jag inte kunde ha dig inne hos mig. Jag hade ju Teddy men honom tålde jag så jag kände mig så orättvis. 

Men du har varit så bortskämd först av mig , sen av mormor, ja din nya mamma. 


För några dagar sen började du hosta o bli hängig. Du hade varit i slagsmål för ett tag sen o hade bitmärken under hakan. Men vi har ju en katt här på gården som älskar att slåss med dig o du blev mörbultad.. 


Idag var din hosta sämre. Så fort man klappade dig o du började spinna så kunde du knappt andas, ja o du började hosta ännu mer. 

Jag ringde till veterinären , dom sa att vi skulle åka in direkt. Det var mormor som åkte in med dig, Tilda följde med. 

Jag gick här #hemma o var #nervös o tiden stod still. Jag hade lovat att inte ringa o störa utan mamma skulle ringa till mig så fort hon visste något. Men jag ringde nog 2 ggr.. Du kom in snabbt till veterinären o dom var tvungen att ge dig #lugnande så dom skulle kunna undersöka dig ordentligt. Dom #röntgade dig oxo o tog prover. 


Du var så chockad så du rörde dig knappt.. Men du var dålig. Du var så dålig.. Mamma ringde till mig första gången o sa att dom väntade på #veterinären o svaren, mamma berättade att dom hade sett ett par som var så ledsna för dom var tvungen att avliva sin hund. Mamma tyckte synd om dom. 

#Mamma ringer igen o gråter......................................... Jag fick ingen luft,,, nej nej nej nej.. Jo säger mamma, det finns inget att göra. Vad ska jag göra ? Jag frågade vad det var o hon svarade att luftstrypen var trasig, antingen av ett slagsmål eller av cancer. Mamma hade fått se rtg-plåtarna o det så inte alls bra ut. Det fanns knappt nåt mellanrum i strupen på honom o han led.. Usch,,, han led.. Ja kanske inte just då för han hade fått lugnande.. 


Självklart skulle han så somna in så han slapp vakna o må dåligt igen. Mamma undrade vad vi skulle göra med honom o jag ville att han skulle komma med hem. 

Han fick följa med hem i en vit kartong, han var inte i sin bur nu. Det fanns inget kvar, bara en liten liten kropp, en ensam liten kropp som låg i kartongen. 


Jag gick bort till Rohde så hon tog Teddy medans jag , mamma o en granne åkte till skogen o begravde honom. Han ligger på samma ställe som Zimba o Dino, så han är ju egentligen inte ensam. 

Men jag tycker att han är ensam i mörkret o det gillar jag inte. Jag ville inte lämna honom där. Det var mamma o grannen som grävde graven, jag stod jämte o hade svårt att andas o jag hörde mamma gråta oxo. Ja även grannen grät.. 


Vi klappade om honom en sista gång o mamma pussade kist-kartongen så hon lämnade sitt egna lilla pussmärke som han tog med sig. 


Jo, Tilda plockade fina blommor o la med i kartongen. Stackars Tilda hade oxo blivit jätteledsen, det blir man. Snobben har levt med oss i 15 år, han är ju en i familjen, den gamle mannen.


Tänk att hans päls var precis lika blank o fin som den var första gången jag såg honom. Han har alltid haft en fin päls.. När jag satt med Snobben i baksätet på bilen så såg jag i hans öra o trampdynorna att han började blekna o det gjorde så ont i mig. 


Han fick en begravning med mycket kärlek, jag hoppas att han får ligga där ifred så inget djur "känner" av honom. 

När vi lämnade begravnings platsen så sken solen så fint mellan träden, då började mina tårar rinna igen o jag fick tungt att andas. 


Nu är han borta, Snobben är borta för evigt. Evigt är väldigt länge, alldeles för länge. 


Jag tänker på mamma som har haft honom i mer år än vad jag hade. Hon är så ledsen oxo, jag önskar att jag kunde ta bort smärtan från henne .. Men det gör inget att man gråter, det är skönt att släppa ut sina känslor. Det gör bara ont att ha dom inom sig. 


Tack Tilda för att du följde med mormor till veterinären o kramade om henne. 


När jag hämtade Teddy innan hos Rohde lyfte jag upp honom o sa att han får aldrig lämna mig ,, aldrig nånsin.


Först var dom 3, Snobben , Zimba o Teddy.. Sen var dom 2, Snobben o Teddy, nu är Teddy ensam.


Snälla Snobben, kom hem igen det är så tomt.. Kom hem o trösta mamma/mormor hon är så ledsen.


Sov gott du underbara gamle man. Jag älskar dig ♥


             


Sov gott ♥♥♥

 
 
Ingen bild

Anita

25 juli 2013 02:04

Tänker på dej ..jag vet hur mycke du älskade Snobben din familje medlem...bilden på Snobben e faktiskt väldigt vacker han ser så lugn o fridfull ut...han sover gott nu efter ett långt härligt kattliv! kram

 
Helena

Helena

25 juli 2013 18:15

Usch älskade vännen så tråkigt att han blev så dålig. Jag förstår du lider och minns dagen min hund var tvungen att få lämna oss..jag ryser nu...och du är världens bästa när det gäller allt levande runtomkring dig...den omtänksammaste :)
Han finns hos dig i dina tankar och nu springer han i katthimlen och ser ner på dig och spinner vidare...Ingen tröst just nu..man är ego och vill ha dem nära dig..höra dem när man kommer hem och ge våra djur all kärlek vi har.
Sänder massor av kramizar och styrka till dig och din mammis...Puss och kram Hea

http://hea71.bloggplatsen.se

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

31 juli 2013 17:56

Uhhh det var jobbigt och läsa... tårarna rinner på mig. Kramizz till er alla...

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

 
Buttons

Buttons

24 augusti 2013 05:43

åh så ledsen jag blev att läsa, skickar tröst kramar

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

30 augusti 2013 19:04

Tack så mycket,, ja det är så tråkigt o jag saknar honom jättemycket. Kramar ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 14 mars 20:54

  Jag är så glad,, ja jag kanske inte ska ta ut nåt i förskott.. Men,, jag undrar om inte läkaren tryckte till nåt i magen på mig i går för i dag är det bättre. Det var kanske nåt som kom i kläm med tanke på mitt navelbråck. Det är en sån lättnad...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 8 mars 14:13

  Ja, i dag är det våran dag o det känns ju bra. Synd bara att inte mamma är hemma men hon o syrran har det bra i värmen. Dom kommer snart hem så dom får passa på att njuta.   Jag njuter oxo i dag för solen skiner för fullt. Har fått veckla per...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 28 feb 16:17


  Jag fick ju en tid till MR-röntgen pga att jag halkade 2 dagar innan julafton. Jag har fortfarande ont i ryggen o får inte med mig benen ordentligt. Jag har problem. Fredagen den 23e när jag reste mig från soffan så fick jag inte med mig vä benet...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 feb 20:32

  Ja då var det ny vecka igen, nya oskrivna blad. Undra vad som fyller dessa blad den här veckan ? Måndagen fick väldigt fort så det var skönt. Jag o Neo sov länge i dag igen. Han är så trött på morgonen så jag får tjata på honom att vi ska gå ut...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 feb 23:45

När min pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset så jobbade jag där på Akuten, jag arbetstränade. Pappa har alltid kommit till mig ,,, ja lite då o då. Jag kan inte berätta allt men jag hade ingen bra kontakt med honom på många år. Han jobbade hela tide...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards