Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Fredag 22 juni 20:23


Vaknade vid 9 i morse o hade ganska ont, men jag låg kvar o försökte slappna av lite innan jag gick upp o åt frukost o tog medicin.

 

La mig igen o tittade på tv;n . Sen skulle jag in till mamma o äta lite Midsommar mat o prata bort en stund. Det var så gott.

 

   

Eftersom jag inte äter sill så tar jag skinka istället, men jag vill gärna ha sillspadet på mina potatisar, det är så salt o gott. Det var riktigt gott med mat.

 

 

Ska äta lite jordgubbar nu , det är så gott när jag har tagit lite citron på dom =)

 

 

Underbara blommor o jag älskar den här färgen.

 

 

När vi hade ätit så gick jag bort till Rohde en stund, jag ville inte att hon skulle sitta ensam så jag var där ett par timmar sen gick jag hem o nu ska jag krypa ner under täcket för jag har sån förbannad värk o fryser som bara den.

 

Det har varit en kall o blåsig midsommar, ja som den alltid brukar vara.

 


   Det har ju även regnat lite men blåste har varit hemsk.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag o att ni är nöjda med dagen. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Torsdag 21 juni 22:15


 


Jordgubbarna är oförskämt dyra nu o det är Midsommarväder ute, regn, blåst o kallt precis som det ska vara,, e l l e r ?

 

Nä jag hoppas verkligen att det blir varmare nu till helgen o att det blir uppehåll. Det är så roligt för barnen när dom ska dansa kring midsommarstången o leka med sina vänner, o att få vara tillsammans med sin familj.

 

Lite god mat, gott att dricka o trevligt sällskap o självklart bra väder, mer behöver vi inte för att få må bra.

 

Vad ska ni hitta på ?

Själv ska jag in till mamma på lite mat så det ska bli trevligt ♥

 

♥ Jag önskar Er Alla En Glad Midsommar ♥ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Torsdag 21 juni 18:30


    


Tänk så många roliga saker både Liam o Jack har sagt,, särskilt Liam när han var liten.

Jag har skrivit upp flera saker o lagt ut några på nätet men jag vet inte var jag har dom andra som är sparade på datorn.. 

Dom kommer säkert tillrätta nån dag om jag letar efter dom.

 

Jag älskar hans roliga kommentarer, barn är underbara o särskilt mina egna barnbarn ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 20 juni 21:22Efter 37 års äktenskap, så dumpade Jake hans fru för hans unga sekreterare.

 

Hans nya flickvän krävde att de skulle bo i Jakes och Ediths (hans ex-fru) flera miljoner dollar hem. Eftersom Jake hade bättre advokater, så vann han. Han gav Edith, hans nuvarande ex-fru, bara 3 dagar till att flytta ut.


Hon tillbringade den den första dagen till att packa sina grejer i lådor och backar.

 

Den andra dagen, hon hade två lastbilar som kom och hämta hennes saker.

 

På den tredje dagen, satte hon sig för sista gången på deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite skön och lugn bakgrundsmusik, och tog fram ett halvt kilo räkor, en burk kaviar och en flaska vin.

 

När hon var färdig, gick hon in varje rum och stoppade ner halvätna räkskal doppade i kaviar i alla ihåliga gardinstänger. Hon städade sedan upp allt i köket och gick sin väg.

 

När Jake återvände med sin nya flickvän, var allt fantastiskt de första dagarna.

 

Huset började långsamt att lukta. De försökte med allt - rengöring, moppa och vädring på plats. Ventilationen kontrollerades efter döda gnagare och mattor städades. Luftrenare hängdes överallt. Desinfektör kom för att desinficera huset, i slutändan fick de slänga all dyra ullmattor. Ingenting fungerade.

 

Folk slutade komma på besök. Reparatörer vägrade arbeta i huset. Städerskan slutade.

 

Slutligen kunde de inte ta stanken längre och bestämde sig för att flytta.

 

En månad senare, trots att de hade sänkt sitt pris på mitten, så kunde de inte hitta en köpare till sin stinkande hus. Ordet kom ut och så småningom även de lokala fastighetsmäklare vägrade att ringa tillbaka. Slutligen fick de låna en stor summa pengar från banken för att köpa ett nytt hus.

 

Edith ringde Jake och frågade hur det gick. Han berättade för henne historian av deras ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt och skulle vara villiga att minska sin skilsmässa uppgörelse i utbyte mot att få huset tillbaka.

 

Han visste att hans ex-fru inte hade någon aning om hur illa lukten var, så han gick med på ett pris som var cirka 1/10 av vad huset hade varit värt utan lukt, men bara om hon var skrev under papperna med hans krav samma dag. Hon gick med på det och inom en timme så levererade hans advokater all pappersarbete.

 

En vecka senare står Jake och hans flickvän leende när de tittar hur flyttföretaget packar in allt i lastbilar för allt för att ta till sitt nya hem...

 

Inklusive gardinstängerna.

 

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 20 juni 19:45


Idag har jag varit o handlat lite på Ica.. Jag springer alltid på någon som jag kan prata med så det brukar ta sin lilla tid innan jag kommer hem, men det är roligt att ha små träffar när man handlar..

När jag kommer hem ställer jag in bilen, går in o packar upp mina varor o kommer på att jag skulle åkt till apoteket oxo så det är bara att ta ut bilen igen o åka ner, men det går ju smidigt. Tur att jag har mammas bil som jag får låna.

 

När jag är på väg hem så kör en buss upp i häcken på bilen ,, han lägger sig så nära så jag kunde nästan känna vinddraget o han håller på hysteriskt att blinka med helljuset o vill att jag ska köra fortare... Jag brukar alltid försöka hålla hastigheten för jag har inte råd att ta om något körkort o jag skulle inte klara av det idag heller.. Jag tittar på hastighetsmätaren o den visar 43 när han blinkar för fullt o jag hötter näven åt honom.. Han fortsätter att ligga i häcken på bilen men som tur är så stannar han vid en hållplats så jag kommer ifrån honom.

Det är inte första gången som dom bär sig åt som svin när dom kör o dom tror att dom får köra hur som helst.. 

 

Jag såg inte vilket nummer det var men detta hände vid bruket kl 17;20 i Norrahammar idag.. 

Förbenade stollar, dom borde inte få vara i trafiken !!

 

Det är ett ruskväder idag oxo, det regnar o blåser nästan storm ibland. Det är så kallt så jag fick ta på mig min kofta när jag gick ut innan. Jag har fått stänga till altandörren för jag fryser så.. Värken blir jobbigare när det är sånt här väder, så jag hoppas att det vänder snart men det gör det ju inte för nu är det snart Midsommar.

 

I morgon ska jag o Rohde upp till Asecs o titta på en ny mobil till mig. Jag ska inte köpa den i morgon men jag måste göra det för jag ska göra en grej på nästa vecka o då måste jag  ha klart för mig vilken det är jag vill ha.. Ja det kommer ni få reda på sen,,, på måndag =)

Så snart blir det en liten utflykt,, det ska bli så roligt o jag längtar efter detta, det är jag o mamma som ska hitta på nåt tillsammans.

 

Väntar på att mamma ska komma hem, hon är på Berget med sina jobbarkompisar o äter gott, så jag bad henne köpa med sig en räksallad hem till mig,, den är så god. Hoppas jag får med bröd idag för det fick jag inte sist, det ska vara både bröd o dressing. Den är ganska dyr men det får det vara värt ibland =)

 

Ikväll är det inget speciellt på tv;n, det enda som jag följer är 90 days to wed på TLC ,, det kan vara ganska bra men sen hoppas jag att jag somnar.. Måste ställa klockan i morgon så vi kommer iväg tidigt för Rohde ska ha vänner på fika sen på eftermiddagen.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 19 juni 20:30


Någon hade  blivit skjuten i området så alla var jätterädda o sprang omkring som yra hönor o visste inte vart dom skulle.


Det var en som sprang runt med ett litet vapen här o alla var rädda.. Det verkade som någon var ute efter mig, dom trodde att jag hade tjallat på vem dom var men jag hade ju ingen aning, för jag hade inte hört eller sett mer än någon annan.


Jag o min familj försökte skydda oss, vi gick först runt huset o sen gick vi in i min lgh.


Vi hade någon som kollade min lgh riktigt noga så vi kunde gå in där utan att behöva vara rädda. Men vi kände ändå att vi ville vara försiktiga så vi gick alltid tillsammans i lgh om vi behövde göra något.


När jag skulle till toan så var det några vuxna som följde mig ifall det skulle hända något, det fanns andra vuxna som stannade med barnen....


Vi kröp på golvet så att ingen utifrån skulle kunna se att vi gick runt i lgh, alla var så rädda för vi visste ju inte riktigt vad som hade hänt..


När vi kryper på golvet förbi soffan så märker jag att den flyttar sig lite försiktigt men sen är det en stor karl som slänger den åt sidan o flyger på mig med sitt vapen. Han trycker upp den i ansiktet på mig o skriker för fullt att jag inte skulle tjallat på honom, men jag visste ju inte vad han pratade om. Jag hörde hur barnen skrek från det andra rummet o jag kunde inte trösta dom. Jag var livrädd. När jag försökte komma ifrån honom så slant han med sitt vapen så det drogs från mitt ansikte ner mot hakan, mot bröstet , magen o sen ner mellan mina ben o där gick det av,, han sköt ett skott o det missade mig precis.. Jag har nog aldrig skrikigt som jag gjorde då o jag har nog aldrig varit så rädd, inte för min egna skull utan för barnen. Jag visste ju inte vad som skulle hända.


Jag är så glad när jag vaknar upp från såna här hemska drömmar för jag  har känt mig jagad hela dan även att jag vet att det var en mardröm.


Jag vet inte hurdan jag har blivit sista tiden. Jag tappar namn, namn på saker, vad jag ska göra, vilka tider jag har att passa. Jag måste skriva upp allt jag ska göra, ja så mycket har jag inte att göra. I fredags när jag var hos sonen så pratade han om något o jag säger nåt helt annat som absolut inte passar, jag hör ju hur fel det är men det kommer ändå ut ur min mun.. Det känns som skallen jobbar övertid, att det bränns när jag ska försöka komma på nåt, det känns som att något är fel. Jag har tagit upp detta med min läkare o han har kollat upp mig så att jag inte håller på att bli dement. Jag VET att mycket av detta hör till min fibromyalgi men jag blir ändå rädd. Jag blandar ihop ord när jag skriver, kastar om bokstäverna så jag får ofta rätta dom, sån har jag inte varit innan.

 

Inatt vet jag inte hur jag har haft det. Jag har varit trött, sovit en liten stund, vaknat o så har jag hållit på. Jag tar min kvällsmedicin kl 22 o sen lägger jag mig. Jag har även medicin kl 01 o sen släcker jag ner allt för att försöka sova hela natten.

När jag vaknar till efter att ha sovit en liten stund innan kl 01 går jag ut i köket för att ta min nattmedicin, men kommer på att jag måste kissa innan jag lägger mig,, gör så o sen vet jag inte vad jag gör mer där,, tappade bort lite av mig själv o sen gick jag o la mig. Har hållit på att vakna hela natten av min förbannade värk o att jag har varit snurrig o yr på ett otäckt sätt. Jag somnar på morgonen av utmattning.. Jag var helt slut inatt, det är faktiskt jobbigt att ha det så här ,, det tar på krafterna. Jag nästan skrek inatt o sa att nu får det fan vara bra, jag orkar inte mer !!!

 

I morse när jag ska ta min medicin ser jag att min nattmedicin ligger kvar,, då hade jag glömt ta den så det var inte konstigt att jag hade mycket mer värk än vad jag brukar ha. Jag blir både rädd o så satans trött på mig själv.. 

 

Hur ska detta sluta ??

 

Att jag har mardrömmar har jag haft länge, dom kommer i perioder, jag har inte börjat med någon ny medicin eller ändrat något så det har inte med det att göra heller. Inget nytt alls, allt är som vanligt i mitt liv.. 

 

Det är bara det att ända sen innan julen så har jag haft en satans värk o jag känner mig orkeslös i kroppen o är så trött. Jag har gråtit sista tiden för jag känner att jag inte orkar, jo jag vet att jag gör det men när det är som värst så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Plus att jag har mina satans fötter som strular för mig. Men nu har jag fått en tid till Puva - Bad men det är inte förrns i början av juli.

 

Det tog mycket på krafterna i fredags när jag firade Liam & Jacks sommarlov plus att jag åkte in o tittade på när lilla Tilda sprang ut o sen var det examenfest hemma hos dom. Jag fick gå hem tidigare o det var inte roligt men jag klarade inte mer.

 

Jag behöver lite glädje i mitt liv nu, jag måste hitta orken från nånstans.. Jag måste försöka sova vid dom tillfällena som jag kan sova..

 

Ja det är tufft nu..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 19 juni 19:54


För några år sen träffade jag på världens underbaraste par i Fuengirola,, Göran & Grus. Dom är gifta med varandra o dom har en söt liten hund, har tyvärr glömt namnet,, Ana kanske ?

 

Hur som helst så är Grus en helt fantastisk konstnär, det han gör med sina tavlor är amazing. Han får till ljus, färgsättning, djup ja allt. Man kan nästa leva sig in i tavlan man tittar på.

 

Jag o mamma var på en av hans utställning förra året, eller var det förrförra året. Det var han o nån mer men hans tavlor skulle mer än gärna fått skina upp mitt hem.

 

När man träffar detta par så får man så mycket energi o kärlek. Alla borde få träffa er mina älskade vänner.. Det bästa jag vet är att få krama om dom. Att få en kram av Grus är magiskt, den är fylld med så mycket av allt, man vill inte släppa taget. När jag reste ner förra året så var jag eld o lågor för att jag äntligen skulle få komma till Fuengirola igen men även att jag skulle få krama om mina vänner.  Det spritter i kroppen av energi o kärlek, man känner nästan som att man vill fylla på en liten kärlekestank tills nästa gång man träffar dom igen.

 

Att få lära känna dom är nåt utav det bästa jag har fått göra. Jag älskar att träffa nya människor men när jag hade träffad dom så kändes det som att jag inte behövde träffa fler människor =)

 

Han har en hemsida plus en sida på fb där han visar upp sin konst o jag tänkte att jag skulle dela med mig av detta o jag hoppas att ni tittar in o njuter lika mycket av det som jag gör.

 

Hans facebooksida hittar du HÄR. Hans hemsida hittar du HÄR. Man kan beställa hans konst även som kuddar, mobilskal o muggar. Han jobbar med starka fäger o det passar honom för han är en otroligt färgstark person..

 

Te Amo Göran & Grus ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 18 juni 21:33


Jag har sen ett tag haft en insamling till Barncancerfonden o har fått ihop lite drygt 3000 kr o det är jag så glad för. Jag kommer att fortsätta med min insamling ett tag till. För varje peng som skänks får cancerfonden dom varje vecka. 

 

Det står att vi har nått målet med min insamling men det går inte att ändra vare sig summan eller slutdatumet så det får stå som det gör. Jag har pratat med dom på cancerfonden o det funkar att göra så här.

 

Jag tänkte nu när pensionen har kommit o snart kommer lönen så OM ni vill o kan skänka en liten slant,, gör gärna det ♥

 

Ni hittar Min insamling HÄR till Barncancerfonden.

 

Jag lägger in lite från cancerfondens hemsida..

 

 

Cancer hos barn

Det är mycket ovanligt att barn får cancer. Av de cirka 1,6 miljoner barn som finns i Sverige drabbas 300 av cancer varje år. Behandlingsmöjligheterna är goda, och i dag botas minst tre av fyra cancersjuka barn.

 

Här hittar du information om cancer hos barn. Har du fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta Cancerfondens informations- och stödlinje. Mejla oss genom att klicka här. Telefon: 020-59 59 59.

 

Det är mycket ovanligt att barn drabbas av cancer. Av de cirka 1,6 miljoner barn som finns i Sverige är det omkring 300 som insjuknar i cancer varje år. Totalt sett utgör dessa cancerfall mindre än en procent av alla cancerfall i landet. De vanligaste cancerformerna hos barn är olika leukemierhjärntumörlymfom, Wilms njurtumör, sarkom och neuroblastom.

 

Behandlingsmöjligheterna är ofta goda. På 1950-talet botades bara enstaka barn med cancer, men idag kan minst fyra av fem botas, tack vare förbättrade behandlingsmetoder.

De flesta barn som får cancer är under fyra år, därefter minskar insjuknandet för att sedan öka i åldersgruppen 10-14 år. Dödligheten är låg i alla åldersgrupper.

 

För mer information kontakta Barncancerfonden,
Telefonnummer: 08 - 584 209 00,
E-post: info@barncancerfonden.se

Mer detaljerad information finns på www.barncancerfonden.se

Få svar på dina frågor

Ring 020-59 59 59, du är även välkommen att mejla oss. Det gör du genom att klicka här. Vi som svarar på Cancerfondens informations- och stödlinje är legitimerad vårdpersonal med lång erfarenhet av cancervård. Du vänder dig till oss för att få svar, känslomässigt stöd eller mer skriftlig information. Samtalen är kostnadsfria.
Cancerfondens informations- och stödlinje

 

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Annelis insamling till Barncancerfonden

Insamlingen är klar, jag fick in 4.155 kr. Jag är så tacksam för ert bidrag. Kommer att starta en snart igen ♥ 

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

Bloglovin

Blogkeen

Mitt Nya Liv

SMSAKÄMPA 1976 till 72900 SÅ SKÄNKER NI 50 kr

COPYRIGHT BY ME !

       

booked.net

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Don't Say Goodbye

Fråga mig

29 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

COLOURPICTURE

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se