Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Lördag 21 okt 15:45Varför satte han två glas på handtaget  ?

 

 

Dom flesta älskar att resa och spendera några dagar på ett hotell eller boende, utan att behöva oroa sig för någonting. Ibland känner vi oss inte ens säkra i våra egna hus.

 

Även om de flesta hotell är säkra, vet vi aldrig vem som kan försöka smyga in i vårt rum.

 

Man brukar säga "bättre att ta det säkra för det osäkra". En vän till mig visade ett smart tips på hur man skulle känna sig säker på ett hotellrum eller något boende man har hyrt. Metoden är ganska enkel.

 

Först lägger du ett glas på dörrhandtaget som bilden nedan.

 

 

Sedan lägger du ett andra glas ovanpå den första. Kan du gissa varför ?

 

 

 

 

 

 

Om någon nu försöker komma in i ditt rum kommer du att vakna omedelbart av ljudet av glaset. Vi lovar dig att ljudet av glas som krossas kommer att väcka dig från din djupaste sömn, och tjuven kommer bli så rädd att han kommer troligen väcka halva kvarteret eller hotellet... Med ett sådant larmsystem kan du sova lite bättre. Du kan ju även göra så här i ditt egna hem..

 

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Torsdag 19 okt 18:46


2010 när jag hade gjort min magsäcksoperation / gastricbypass så gick jag ner 48 kg, men jag fick kämpa som bara den. Folk trodde att kilona bara rasade av mig men så var det inte.

 

Det var en underbar känsla när jag såg kilona försvinna. Jag jämnförde med ett paket mjölk, några paket mjöl, en liten bebis o sen med Tilda, då hade jag gått ner ganska mycket, lika mycket som hon vägde. Hon fick plats i mina största byxor som jag nånsin har haft.. Jag har ett kort på det nånstans där vi står båda två i byxorna, det var en underbar känsla o en galen känsla för Tilda.. 

 

Jag kunde äta mycket o så gott som allt.. En gång så åt jag revbenspjäll o det satte sig så jag gick runt i lgh o kräktes i 2 timmar, jag visste inte om jag skulle behöva åka in men det löste sig tillslut o jag var helt färdig för att inte tala om rädd. Jag har inte ätit revben sen dess.. 

 

Det är väldigt sällan som jag dumpar, jag önskar att jag gjorde det oftare så jag kunde lära mig att ge fan i vissa saker. 

 

Bara för att jag är opererad betyder det inte att jag är "frisk", det sitter fortfarande i huvudet.. Det är som när man slutar röka, jag kan än i dag bli röksugen men jag har inte tagit ett endaste bloss sen jag slutade 1 okt 2003 o det är jag stolt över.

 

Det är så mycket svårare att sluta äta onyttigt för äta måste man, röka klarar man sig utan. Det gäller att hålla reda på vad man äter ,, hur mycket man äter o så kommer det att vara för resten av mitt liv.

 

Jag började sakta äta mer o mer, men jag höll mig i från godis i flera år innan jag började tulla på det. Det blev mer o mer, det var godare o godare o jag blev nöjdare o nöjdare ju mer jag åt o ju oftare jag åt det. 

 

Jag ville egentligen inte äta det, jag ville behålla den vikten jag hade kommit ner till, jag tyckte att jag började bli lite fin ... Men när man blundar så ser man heller inget o på den vägen är det. 

 

Sen den 12;e juni 2017 började jag tänka på hur jag skulle äta o vad jag skulle äta.. Jag sa till mig själv att jag får äta 1200 kalorier / dag till att börja med så får jag se vad som händer. Jag började träna hos sjukgymnasten i mitten av mars,, 2 ggr/veckan.. Men från den 12;e började jag promenera oxo så det hjälpte ju vikten på traven.. Jag började gå ner mycket i vikt o det har hållit sig jättebra.. Visst går jag upp lite o jag kan även stå still, men jag har lyckats gå ner riktigt mycket.... Jag kommer skriva om det lite senare för nu har jag gått upp lite så jag avvaktar men det är inte mycket, men vi ska ner igen..

 

När jag gick ner efter min operation så var jag riktigt nöjd,, ja innan jag började gå upp igen o om jag ska gå lite efter det så har jag "bara" 16 kg kvar till samma vikt som jag var då.. O detta har jag kämpat med alldeles själv, så jag känner mig så satans stolt o glad.

 

Visst finns det dagar då jag känner att jag bara vill ge upp. Åka till Ica för att köpa på mig en massa godsaker o bara vräka i mig. Jag älskar att äta, jag vill gärna ha nåt att tugga på hela tiden.. Gillar att plocka, så därför blir det popcorn för min del MEN dom räknar jag in i mina dagliga kalorier..... 

 

Tiden har gått fort sen jag började o med allt det som jag har gått ner i vikt har jag "bara" 16 kg kvar tills där jag låg sist.. Hoppas att det går bra, att det går fort oxo.

 

Ni får gärna hålla tummarna för mig, ja ni får gärna kämpa tillsammans med mig. Även om vi inte bor på samma ställe så kan man bestämma att vi ska gå ut o gå en viss sträcka en viss dag.. Vi kan skriva om det i bloggen eller bara kommentera .. Vi hjälps åt, finns till för varandra.. 

 

Jag vet att ni hejar på mig både i bloggen, fb, insta o i verkligheten. Jag möter ofta på människor som hejar o säger att jag är duktig som kämpar o gör tummen upp, det betyder så mycket. Det ger mig kraft att fortsätta.. 

 

Snart kanske jag kan säga hur mycket jag har gått ner, jag vill komma till en viss siffra..

 

Ha en underbar kväll där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan   

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Onsdag 18 okt 20:23


Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.


Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.
De sista veckorna har varit ett HELVETE!!


När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls.


Jag har klippt håret och fixat till naglarna.


Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raff-set, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.


Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.


Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.Din Ex-fru.
---------------------------------------------------------------------Kära Ex-fru


Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...


Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille.


Naglarna håller du ju jämt på med... min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.


Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag har aldrig tyckt om fläsk.


När du hade raff-setet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. 
Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.


Jag har trots det älskat dig och hoppas att vi skulle kunna få det att fungera.


När jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner.


Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så var du borta...allt händer av en anledning antar jag.


Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.


Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.


MVH rik och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat att min bror Evert var född som EVA, men det är knappast ett problem väl?

 

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 18 okt 18:30


 

Hade absolut ingen lust att gå ut idag, det tog emot som f-n på ren Svenska. Men jag tog mig i kragen o gick mina 10 km.. 

 

Jag vrickade hö fot oxo men det gick  bra mot slutet, men jag ska ju alltid klanta till de.

Jag frös inombords hela tiden o det känns jobbigt med musklerna. Är fortfarande frusen.. Är glad att jag gick min runda så nu blir det duschen o sen lite soppa med kyckling i.

 

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 17 okt 16:10Skål o välkomna. 


Oj, det här var torrt. Det påminner mig om mitt underliv.

 

Ja det är så skört hela tiden o när Lasse o jag ska li......


Förstår jag dig rätt nu Birgitta ? Har du problem med torrt underliv ?

 

Ja men det har du oxo älskling. Ja herregud,, ja men nästan hälften av alla kvinnor i o efter klimakteriet osv........

 

Detta är nog den absolut hemskaste reklamen jag har sett under alla år.. Inte f-n har karlarna med sig ett paket vagifem ut på middagar på det sättet. Den reklamen säljer absolut inget i mina ögon. Även om jag skulle ha problem så var det inget som lockade alls. Jag tycker bara att den är så pinsamt löjlig... 

 

Ja de finns fler reklamer som inte borde få visas o många av dom lockar inte ett dugg.

 

Vad tycker ni om reklamen ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=2jy6jkEP5dU

 
Av Anneli Gustavsson - Måndag 16 okt 20:36


     


"Jag stod vid din säng i natt, jag kom för att titta till dig jag såg att du grät och hade svårt att sova.
Jag viskade försiktigt för att trösta dig när du torkade bort en tår.
Det är jag, jag har inte lämnat dig, jag har det bra och mår bra.


Jag är här hos dig

 

Jag satt bredvid dej när du åt frukost, jag såg när du spillde ut lite kaffe. Du tänkte på alla de gånger du sträckt ut din hand för att smeka 

mig.
Jag var med dig i affären idag, dina armar började värka. Jag önskade att jag kunde ta något paket åt dig, jag önskar det var mer jag kunde göra för dig.

 

Jag var med dig när du besökte min grav idag, du sköter den med sådan omsorg.
Jag vill försäkra dig om att jag inte finns där.


Jag gick med dig hem och såg när du fumlade med nyckeln.
Försiktigt lade jag min tass på ditt ben, log och sa; "Det är jag"


Du såg så fruktansvärt trött ut när du sjönk ner i fåtöljen.
Jag försökte så hårt att få dig att förstå att jag stod vid din sida, att det är möjligt för mig att vara hos dig varje dag.

 

Jag säger uppriktigt till dig; "Jag lämnar dig aldrig"
Du satt mycket tyst, sedan log du, jag tror att du då..... i kvällens stillhet förstod att jag var hos dig.


Dagen är över...Jag ler när jag ser dig gäspa och säga; "Gud välsinge dig, vi syns imorgon"
När tiden är inne för dig att gå över till andra sidan kommer jag att springa dej till mötes och välkomna dig, och då kommer vi återigen att gå sida vid sida.

 

Det är så många saker jag vill visa dig, här finns så mycket att se.
Men du måste ha tålamod, lev ditt liv med glädje....kom sedan hem för att stanna hos mig."

 

 

~~~~~~~~

 

 

Igår på kvällen tänkte jag extra mycket på dig. Det har varit några jobbiga dagar igen med mycket saknad. Jag har fortfarande svårt att förstå att du inte längre finns hos mig. 

 

Idag när jag var ute på min promenad så träffade jag på en av dina söta tjejer,, Nova. Du skulle blivit så glad om du hade varit med o träffat henne.. Överallt ser jag saker som påminner mig om dig. Ställen vi har gått på, människor vi har träffat o dina flickor som du älskade så.. 

 

Det är så tomt i sängen, jag har fortfarande inte vant mig vid att du inte ligger mot min rygg. Jag får ofta lägga en kudde där så jag får lite av den känslan som du gav mig. Jag får lura mig själv helt enkelt.

 

Jag tror att du hör när jag pratar med dig för ibland verkar det som jag får svar o det känns så bra. Men jag hade velat ha dig hos mig. Att få se dina små mandelformade svarta ögon, din söta lilla nos o ditt underbart gulliga underbett.. Du var helt enkelt perfekt.

 

Nu ska jag snart lägga mig, tända ditt ljus o önska dig en god natt.

Jag är så rädd att du ska glömma mig, jag blir så ledsen o får ont i magen när jag tänker så. Jag vet att du har det bra, du är inte längre sjuk o du ser allt underbart runt omkring dig.

 

♥ Jag Saknar dig. Jag Älskar Dig ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 16 okt 18:41


 


Det gick ganska bra i början men sen kände jag hur värken smög sig på o benen blev tunga som bly.. Jag vet inte vad det är med mina ben ? Dom verkar inte vilja funka som dom ska.. Stannade o pratade ett par gånger o sen pratade jag med Rohde i telefonen så tiden gick rätt bra där.

 

Det var skönt i alla fall men nu är jag så frusen. 

20998 steg från morgon till efter promenaden. Rätt bra gjort.

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 14 okt 00:16


 


Första promenaden efter min semester i Fuengirola.. Jag hade tänkt gå på mammas gåband som jag fick in men det hackade så . När jag ändå hade på mig träningskläderna gick jag ut o det vara så förbaskat tungt att gå. Det märks att det är bäst före datum även när det gäller att träna. 
Det regnade o blåste om vartannat men jag ville inte ge upp så det blev 10 km o jag är nöjd. 
Jag har så ont i hela kroppen men mest benen. Jag förstår inte varför jag har fått så ont i dom o att jag känner mig så orkeslös ? Men det är väl min fibromyalgi.

Idag har jag gått sammanlagt 21413 steg. 

Missade att jag skulle antagit runkeepers utmaningar som dom har varje månad, en på 5 km o en på 10 km.. Men jag hoppas att det ska bli bra väder så jag kan gå ut lite mer.

Jag tappade allt när jag var i Spanien, jag åt o drack mycket gott o jag gick upp 1,3 kg. Jag trodde att det skulle vara mer men det har jag gått ner nu + lite till.

 

Så nu är har jag gått ner -21,3 kg.. Jag är så glad för minsta lilla som jag går ner i vikt o jag hoppas att jag kommer att fortsätta att kämpa...

 

 

TRANSLATE

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


GÅ MED I BESÖKSTOPPEN HÄR.

SMSAKÄMPA 1976 till 72900 SÅ SKÄNKER NI 50 kr

COPYRIGHT BY ME !

       

UNICEF

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

BLOGG24

Blogg24 - 24 inlägg till jul
Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Don't Say Goodbye

Fråga mig

27 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Mitt Nya Liv med Blogkeen
Följ Mitt Nya Liv med Bloglovin'

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se