Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 14 april 10:45


 

 

 

Det är inte lätt att teckna elavtal. Jag har velat fram o tillbaka många gånger. Ofta så står dom utanför affärerna o vill att man ska se på deras avtal. Många av dom ringer o berättar hur bra avtal dom har. Men det gäller ju ändå att kolla upp det så att man får prisvärda avtal o att man blir nöjd med dom.

 

Man hör ju såna hemska exempel på hur det bara strular hela tiden o att dom inte får nån hjälp o där är dom fast tills deras löper ut. 

 

Jag råkade ut för en sån för några år sen o med mycket tjat så fick jag rätt. Man ska kunna känna sig trygg, få hjälp plus att det ska vara ett bra pris. Man måste oxo kunna kontakta dom om man har frågor så man blir hjälpt. Dom flesta är bra o dom lyssnar medans andra bara dundrar på o kör över.

 

Det finns ju bra tips på hur man kan sänka elen genom att släcka laporna i rummen som man inte är i. Om man man fryser o är på väg att sätta på ett extra element så kanske man kan utnyttja värmen från ugnen Om man har bakat under dagen. 

På sommaren så stänger man ju av värmen på elementen. Att inte göra som jag gör,, låter min dator stå på dygnet runt. Ja, jag ska oxo börja tänka på det genom att släcka o stänga ner datorn.

 

Men att teckna avtal här känns bra. Så ta gärna en titt =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 11 april 13:15


 

I dag för 5 år sen var det en vacker dag. När vi åkte förbi åsasjön så gjorde solen så det såg ut som det fanns miljoner diamanter i sjön, allt bara glittrade. Du låg på golvet där fram, jämte mig o var orolig för du förstod att du skulle till veterinären. Ju närmare vi kom där desto oroligare blev du. När jag tog ut dig ur bilen så klamrade du dig fast vid mig o ville int släppa taget. Jag ville inte heller släppa dig. 

 

Men det blev inte alls som jag trodde. Jag fick åka hem utan dig,, med ett tomt koppel. Jag fick en chock när hon säger till mig att det är slut för dig, att du måste få somna in. Jag höll på att skälla ut henne o fråga vad hon menade. Men, dina tumörer hade blivit cancer.. Jag skulle få ta hem dig några dagar o sen åka in med dig, men jag sa det till henne att då får du aldrig se oss mer. Jag hade lovat dig från första dagen att jag skulle lyssna på om veterinären hade något att säga till om o där var vi nu.

 

Jag kan fortfarande se när du ligger på britsen för jag fick inte hålla dig o det blev jag arg för men jag ser hur dina tårar börja rinna på dig o jag blev så ledsen så jag började må illa. Hon frågar mig sen när du hade fått ditt lugnande OM jag ville gå vidare med detta. Vilken jävla dum fråga !!! Hon hade precis sagt att det var palliativ vård som gällde, ett par dagar så därför skulle vi göra det NU. Munnen sa ja men hjärtat skrek NEJ NEJ NEJ ta honom inte ifrån mig.  Teddy, jag kunde inte göra nåt mer nu. Jag har skyddat dig i 15 år o jag skulle fortsätta göra det bara jag fick ha dig hos mig. Jag böjde mig ner o viskade förlåt mamma kan inte hjälpa dig längre, jag vet inte vad jag ska göra ? Förlåt. Tack för att du har varit min allra bästa vän i 15 underbara år. Tack för att du har tröstat mig, tack för att du har fått mig att må bra,,att skratta. Tack för alla mysstunder, allra mest när vi har dansat då har du haft ditt lilla huvud på min axel o där kunde du ligga hur länge som helst. Tack för att du hjälpte mig när jag var ledsen, du tröstade alltid mig när du såg att jag inte mådde bra. Ja allt detta viskade jag till honom när han låg på britsen. Du var borta, men tårarna trillade på dig o det gjorde så ont i mig. Jag kommer aldrig att glömma den synen. 

 

Det finns nog ingen som kan förstå hur mycket jag saknar dig. Hur ont det gör i mig, att ha varit utan dig i 5 år. Dom här åren har varit hemska. Jag brukar titta på stjärnorna o prata med dig. Ja jag pratar med dig varje dag o säger att jag älskar dig.

 

Du var min lille filosof. Du älskade att sitta i ditt fönster o titta ut. Hålla koll på vilka som var utanför.  


 

Du var så söt med ditt lilla underbett o din lilla tand som alltid syntes =)


 

Ja det var precis så här det var. Jag mådde inget bra o jag hade sån hemsk värk. Men en dag så bestämde jag mig för att skaffa en liten hund, o det blev Du. Jag fann verkligen en tass o vi har haft det så bra hela tiden.


 

Du är bara så underbart söt ♥


     

Här satt du i andra tankar väldigt länge, ja du hade din egna lilla värld.


 

Min älskade lille vite tuttenutte ♥

 

  


Jo, det går ju att prata med dig o jag vet att du hör mig. Jag vet att du är glad för min skull nu när jag har Neo som är en underbar hund. Jag tror på nåt sätt att du har varit med o bestämt detta med mormor för ni båda vet hur dåligt jag har mått.. 

 

Jag är mest ledsen över att inte kunna få krama om dig, dansa med dig eller få nya minnen tillsammans med dig. Det blir hela tiden samma bilder som jag får lägga upp för jag har inga nya. 

 

Jag vet att du har det bra nu, o vi kommer att träffas en dag,,, senare,, inte nu. 

 

Nu ska jag o lille Neo få många år tillsammans o jag tänker på att du är med oss.

 

I dag är det 5 år sen du lämnade mig. Vi hade det underbart tillsammans. Ja, jag gråter mycket för jag saknar dig men jag börjar mer o mer se det glada vi hade. 

 

Min älskade älskade Teddy. Jag vet att du alltid hittar hem till mig o jag vet att du alltid finns för mig. 

 

Saknaden är stor. Älskar Dig Teddy ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Fredag 9 april 20:25 

Det är så häftiga moln, dom ser "farliga" ut, precis som dom är på väg att trilla ner när som helst. Ja det skulle vara nåt.. Då var det det sista som hände..

 

Det har inte varit så skönt väder det sista, det blåser som tusan o värken är inte rolig. Det är så jobbigt att gå när det blåser så för vinden är så kall. Det har varit sköna dagar oxo men övervägande dåligt väder.

 

Men jag försöker ändå att komma ut 2 gånger varje dag med Neo, det brukar bli att vi går mellan 6-7 km. Jag bär honom fortfarande ibland när han säger till, men han är duktig o kan gå rätt bra nu. 

 

     

Ja nu blommar det på rätt bra. Jag har känt av pollen men det har varit bra sista tiden så jag har inte behövt ta nån medicin eller ögondroppar. Får vänta o se när björken blommar upp, det är den som jag har blivit så dålig av. Har inte hjälpt med medicin så jag har alltid fått ta spruta..

 

   

Jag älskar det här trädet. Det håller verkligen koll på mig när jag kommer o går med sina ögon =)

 

   

Älskar solen som värmer när jag är ute o går.. Ja om det inte blåser då =)

 

 

I förrgår gjorde jag hamburgare. Sen jag gjorde min magsäcksoperation 2010 har jag haft svårt att äta kött. Det smaker dött, det luktar dött. Jag har älskat köttbullar, köttfärssås mm men det går knappt inte. Att äta en god hamburgare ,, näää så när jag har ätit på Max har jag tagit kycklingburgare o det är så gott. Så sist köpte jag kycklingfärs o gjorde brugarna på o det var så gott. Det gick att äta, det smakade inte dött o det luktade inte dött heller så det kommer jag göra fler gånger. Ja dom är inte fina men dom smakade smaskens.

 

Ja nu är det snart dags att lägga oss. Jag är så trött på kvällarna för Neo vaknar ju på nätterna o sen ganska tidigt på morgonen. Men det går bra ändå, det funkar jättebra.

 

Jag ska skriva lite i hans blogg oxo sen, men jag orkar inte det nu. Har varit på lite galej med honom inne i stan =)

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - Onsdag 7 april 10:45


För ett tag sen när jag o Rohde var ute o gick en lite längre runda så ,, ja vi går o pratar om allt o inget. 

 

Jag har flera gånger undrat vad min pappa skulle säga om min uppfostran till Teddy eftersom han var så bortskämd o lite mer ändå =) 

Pappa var ju så duktig med sina hundar o han tränade o tävlade med dom, han var oxo tränare på brukshundklubben i stan i många år, så ja han hade väldigt bra hand med hundar.

 

Jag har ju flera gånger sagt till honom att han inte skulle gjort som jag gjorde med Teddy o jag har mer eller mindre skrattat åt det för jag kan riktigt se hans blick..

 

Men,, den här gången när jag pratar med Rohde så säger jag detta oxo.. Undra vad pappa skulle säga nu om hur jag är med Neo ?? Precis när jag säger detta till henne så får jag tuppaskinn på båda benen samtidigt o det gör nästan lite ont. Jag brukar alltid på ståpäls på armarna om det är nåt o inte alls lika mycket som detta men detta kom på benen o det var lite obehagligt o det höll i ett tag innan det försvann lika fort som det kom..

 

Det är lite som händer med mig nu igen, annars har det varit lugnt ett tag. Men jag känner ju av att det är nåt runtomkring mig o det gör inget men när det blir så nära så fort så blir jag lite paff... 

 

Det var som för ett bra tag sen när jag sitter i soffan o tittar på tv;n så ser jag nästan ända intill mig hur det är något. Jag blev rädd, annars blir jag inte det. Men då blev jag det o klockan var halv 12 på natten men jag ringde till mamma för att lugna ner mig lite. 

 

Men att jag fick ståpäls, tuppaskinn på båda benen när jag pratade om pappa sa mig att det var han som hörde mig.. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 6 april 15:50


Jag åkte ner till mina skatter i påskhelgen så dom fick lite godis o en peng. Vi var ute o jag kastade boll med Jack som studsade på studsmattan. 

 

Det är så roligt att träffa dom, jag saknar dom varje dag o ber o hoppas att dom snart kan få sova över hos mig. Att bara jag ska få rå om dom, krama dom länge o helst inte släppa taget heller,, ja önsketänkande =)

 

 

Detta året blir Liam 13 år,,, tonåring, det är inte klokt vad tiden går fort.

 

 

Jack, den lilla pajasen blir 9 år.. Ja liten blir stor oxo.

 

 

Fammoos lilla höna vet jag inte hur gammal hon är, men mysig o fin är hon allt. Hon brukar komma o kela lite med mig.

 


 


 

Det känns som att tiden står still, inget händer men på nåt sätt så går åren fort, ja men man måste tänka bakåt, det är först då man märker att tiden går.

 

Det är som jag brukar säga - Dagarna står stilla men åren går, ja det ligger nåt i det.

 

Undra när det är dags för mig att få vaccinet ?? Jag är ju i riskgruppen men har inte hört nåt än ?

 

Det blir säkert inte före sommaren, ja innan alla semestrar. Det är bara att hålla tummarna o hoppas att det blir snart.

 

Ha en fin dag, blås inte bort =)

 

 


Av Anneli Gustavsson - Måndag 5 april 21:01


Ja då börjar vi om igen med en ny vecka. Får se vad den kan tänkas innehålla. 

 

Jag o Neo går ju våra rundor o han är duktig.. Idag på morgonen var det så kallt o blåsigt så det var inte ens skönt att vara ute, men vi gick på ändå. Ja,, jag bär honom fortfarande när han inte orkar gå, han säger ifrån.. 

 

Jag fick ju sluta med min medicin för mitt eksem som jag har under fötterna o i händerna. O nu har jag fått en spricka i vardera häl. Den vänstra har börjat läka lite men den högra gör så ont för varje steg jag tar. Men,, det är bara att hoppas att det inte blir fler,,, ja det kommer det att bli så det är lika bra att jag är inställd på det.

 

Men nu ska jag ändå ta mina promenader tills det blir sämre o blir det inte sämre ja då är det ju toppen =)

 

 

     

Det är vackart när det blommar.

 

   

Jag älskar att gå rundan om Änganäs, det är så rofyllt.

 

   

Morgonens runda.

 

 

Eftermiddags rundan.

 

 

Ja, lille Neo fick ta på sig Teddys t-shirt. Jag har skrivit i hans blogg så ni kan läsa där inne varför jag fick göra det =)  Du hittar den HÄR

 

Nu är det läggdags för oss. Ska ut med honom så han får kissa innan vi somnar. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 


Av Anneli Gustavsson - Söndag 4 april 16:09


 


För ett tag sen fick jag ett erbjudande på ett torrfoder till Neo. Man vet ju aldrig i början hur det ska funka. Med Teddy så gick det inte alls med torrfoder på samma sätt som det gör med Neo.. 

 

Detta torrfoder är jättebra o det är även prisvärt. Neo har ätit det ett tag nu o jag är nöjd med det. 

 

Det finns ju hur mycket som helst att välja på o man vet inte om hunden får bra mat. Men jag har i alla fall gett honom detta nu o han är så nöjd. Han äter med god aptit..

 

Om du klickar på min länk så får du 250 kr på din första leverans. Den kommer direkt till din dörr. Du bestämmer själv hur ofta o hur länge du vill hålla på med detta foder. 

 

Det är värt att prova i alla fall. Här hittar du till erbjudandet

 

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 4 april 10:31


Jag pratar ofta med Neo om Teddy o jag pratar ofta med Teddy själv o det har jag alltid gjort sen han fick somna in.

 

Jag vet inte om det kanske är lite jobbigare nu för snart är det 5årsdagen då han somnade in o det är väldigt jobbigt.

 

I går kväll när vi var ute i trädgården o kissade innan vi skulle lägga oss så tittar jag upp på himlen o ser alla vackra stjärnor. Jag brukar säga att Teddy alltid kommer att hitta hem o jag vet att han finns där. 

 

Men när vi är där ute så säger jag till Neo att han ska se alla vackra stjärnor o att Teddy ser till oss nu. Precis när jag har sagt till Teddy att jag saknar honom så ser jag ett stjärnfall.. Jag var tvungen att blinka snabbt för jag trodde det först inte men det var precis att han hann se det innan det försvann. När detta hände så kände jag att Teddy var så nära mig so jag blev lite ledsen men samtidigt glad för jag vet att han finns där för mig än i dag o att han tröstar mig när jag är ledsen.

 

Han glädjs oxo för min skull för att jag har Neo hos mig, det var nog nån mening med allt. Ja jag tror väl ändå nånstans att det finns en mening med allt även att jag inte är sams med allt som händer för jag hade mer än gärna haft Teddy hos mig. Men det kanske var Teddy som visade mamma vägen till Neo ? Vem vet ?

 

Det som jag o Teddy hade är jag o Neo på god väg att få för det tar ju trots allt ett tag innan man "kör" in varandra det gjorde det ju även för mig o Teddy.. 

 

 

Translation In Your Language

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

45 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

Besökare online:

 

Klicka på bilden så kommer du till min bloggsida.

 

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se