Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 15 jan 15:32


 


Ja idag är det Tulpanens dag samt att det är min goa vän Jannes födelsedag, så stort GRATTIS till dig vännen ♥

 

Sov ganska gott inatt o vaknade rätt så utvilad.. MEN jag vaknade med 2 nya sprickor under fötterna så det var bara att plåstra dom oxo.. Ja det är alltid nåt.. 

 

Det regnar till o från idag men jag åkte ner o handlade lite när det var uppehåll.. Så nu har jag äntligen min texmex skinka igen.. Drack te o tog knäckemacka när jag kom hem. 

 

Men när jag kom hem o skulle bära in kassarna så kom Eva som bor i villan längre ner så vi stod o pratade en stund. Hon är så mysig o rolig att prata med,, det är alltid roligt att höra hur dom mår o alla mådde bra ..

 

Igår upptäckte jag att jag har fått ullöss på mina nya orkidéer igen, jag blev så ledsen.. Jag har sett på 2 av träden, dom andra har jag inte velat titta på.. Men jag är med i en grupp på fb så jag har rådfrågat dom hur jag ska göra. En säger,, släng ut dom, städa av allt o börja om från början. Ja mamma städade verkligen ut allt runt mina fönster o mer därtill. En säger att jag ska spraya dom med såpa o en annan sa att jag skulle blöta upp en insektspinne o spraya med. Så innan när jag handlade så köpte jag en sprayflaska så nu har jag lagt i en pinne där så jag får se hur det går. Det tar nog lite tid innan den luckras upp ? 


Jag har ju även satt ner 1 pinne i varje planta men dom kanske inte har blivit tillräckligt upplösta ?? Jag får se vad jag ska göra. Det är inte allt roligt. Förra gången fick jag slänga 18 orkidéer o nu den här gången köpte jag bara 6 st.. 

 

Håll tummarna att jag reder ut detta o slipper slänga dom. Jag frågade om man kan få ullössen på andra blommor oxo o det kan man så det är inte lönt att köpa några alls. Dom sa att jag ska vara utan blommor länge innan jag köper nya,,, om jag nu behöver kasta dessa.

 

Ha en fin dag,, hoppas inte att ni regnar o blåser bort.

 

Puss I Pannan ♥

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Tisdag 14 jan 15:07


Inatt har jag drömt konstigt men jag kommer inte ihåg det nåt speciellt, jag kan tänka på drömmen men jag kan inte berätta om den,, knasigt.

 

Det hade varit nån storhelg o jag skulle ha fest o där skulle oxo nån jag tyckte om komma men det kom bara mina ex o sen var jag tvungen att blåsa ut ljusen så det inte skulle börja brinna.. Ja jag vet inte ??

 

Det regnar o blåser, o det stormar i min kropp. Kroppen tycker inte om detta väder som vi har haft länge nu... Musklerna jobbar för fullt o jag är helt slut.. Det är bara att  hoppas att det blir lite bättre snart, både med väder o värk.

 

Förra året när jag var sjuk så ringde en mycket nära vän till mig,, Janne. Jag har känt honom i många många år men vi har kommit ifrån varandra då han har sin familj o bor en bit bort, ja så långt bort är det inte men det har bara blivit så. Vi har hörs av nån gång då o då.. Men han ringde i alla fall en gång förra året o jag orkade inte prata men lovade att ringa upp honom vilket jag aldrig gjorde.. Jag har gått o tänkt att idag ska jag ringa men det har inte blivit av men så idag tog jag mig äntligen i kragen o ringde upp honom. 

 

Det var så roligt att höra hans röst, en välbekant o go röst.. Min vän ♥ Han har en underbar fru o 2  barn som jag inte har träffat, dom är 15 o 16 år,, ja så längesen är det vi sågs.. Jo ,, jag såg deras dotter när hon var väldigt liten så henne har jag ju sett.

 

Jag ringde lite tokigt till honom med tanke på att barnen skulle komma hem från skolan , men vi hann prata ganska länge ändå.. Men  han fick sluta nu o han ska ringa upp nån dag.

 

Att jag ringde idag var för att jag ville gratulera honom för han fyller år i morgon. Hade tänkt ringa då men då har han säkert fullt upp.

 

Det är så roligt att tänka tillbaka på den tiden som vi var tillsammans,, ja som vänner =) Allt vi gjorde o inte gjorde =)

 

Jag kommer ihåg en gång så skrev jag ett vykort till honom för jag VET att brevbäraren ofta läser o jag gjorde detta vykort extra roligt att läsa genom att tacka för natten o att han hände i lampan, ja jag vet inte vad jag skrev ?? Men när han fick det så ringde han upp mig o skrek - DU ÄR FAN INTE KLOK, sen börjar han skratta. Han sa att vet du att brevbäraren läser ??? JAAA det var därför jag skrev så =) Jag måste fråga honom om han kommer ihåg det..

 

Hoppas inte att ni regnar bort.. Jag förstår inte att det inte har blivit översvämning än av allt regnande  här... 

 

Ha en fin dag. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Måndag 13 jan 14:15


Vaknade ca halv 8 i morse o kunde inte somna om men jag låg kvar i sängen o gjorde ett tappert försök.. Sen ringer mobilen ca halv 9 o då får jag för mig att jag ändå hade somnat så det var mamma som ringde o skulle se så jag var vaken för jag skulle till läkaren.. Men när jag svarar så är det min läkare på hudmottagningen. Då blir jag så nervös för jag trodde att det var nåt galet med mina prover som jag tog sist men det var det inte, dom såg bra ut. Han hade bara tid o ringa nu i stället för i morgon, men han frågade om det var ok o det var det ju =)

Han sa oxo att det kan ta upp till 3 månader innan min nya medicin får full effekt o nu har jag ätit den snart i 1 månad. Sen har jag ju mina tider till provtagningarna som jag inte får missa.

 

Ja det var  bara att gå upp o fixa till mig så jag hade det klart. Jag skulle vara hos Dr A kl 11.15 Det var meningen att jag skulle ta bussen både dit o hem men mamma sa att hon kunde köra ner mig för hon vill inte att jag ska gå för mycket med fötterna i onödan, så hon körde ner mig o sen åkte hon till jobbet. 

 

Jag fick sitta o vänta ca 25 minuter innan jag fick komma in men jag hade ju ingen annan tid att passa så det gjorde väl inte så mycket. Han sa att jag kunde börja äta Imodium varje dag så kanske min mage blev lite bättre, jag skulle prova mig fram för det har jag inte gjort innan. Han sa även att det är IBS som jag har o det har jag ju vetat i många år sen jag hade Peter Gadd, en underbar läkare som tyvärr inte lever längre. Han skulle skriva ut ett intyg om att jag behöver ett handtag i duschen så det får jag hemskickat, trodde att jag kunde få det idag så jag kunde skicka det till kommunen men det skulle dikteras o skrivas ut o det visste jag väl ,, men jag tänkte att det kanske gick ändå =)

 

Jag tog även upp att jag har fått svårt att svälja o sätter i halsen ganska ofta nu o så har det varit ett tag.  Han började klämma på halsen o jag får lite lätt panik för det är  hemskt när jag får nåt där,, jag kan inte ens knöla under mitt täcke längre för jag få panik när det är nåt i vägen.. Men han kände inga knölar eller nåt men tog det på allvar så jag ska få en röngten o få dricka kontrast men det är ingen fara så det är jag glad för att han vill kolla upp.

Han skrev även ut lite mediciner o några fick jag återkomma om för jag hade ett uttag kvar på dom.

 

Jag tog även upp att jag får kramper i benen, underarmen, tårna o lite annat men det är inte så mycket han kan göra åt det, det blir väl så med fibron så det får jag ta även att det gör så förbaskat ont många gånger.

 

Efter läkaren gick jag till apoteket o löste ut mina mediciner bla Toctino så det blir andra månaden som jag ska äta den ,, o sen gick jag bort till NKBO för dom skulle oxo skriva under pappret om handtaget att dom godkänner det men då hade dom lunchstängt så jag skulle få vänta i 20 min, men dom kom utifrån o skulle gå in så dom frågade vad jag skulle göra det så han tog pappret o skrev under det så det var snällt gjort.. Sprang även in på Konsum o köpte mjölk för jag hade inte så mycket..

 

Gick till bussen, det är så smidigt att köpa en biljett när man har appen men när jag kom o skulle gå över gatan så kom bussen o åkte förbi så jag fick vänta ca 20 min men jag ringde Rohde o pratade en stund.

När jag skulle gå den lilla vägen hem höll jag på att smälla av.. Kassarna som jag bar var inte så tunga för andra men för mig, jag fick stanna flera gånger o rätta till dom.. Jag klarar inte att bära knappt något.. Tänk er själv att 1 liter mjölk kan vara så fruktansvärt tungt att bära... Men jag hade rätt mycket medicin i den andra kassen, ja tungt var det.

 

 

Jag tänkte att jag sitter långt fram i bussen ifall jag skulle behöva bromsa åt honom =)

 

Nu är jag hemma, har tvättat händerna fixat knäckemackor o te o det var så gott. Det behövdes lite i magen...

 

 

Annars blir det lugnt idag.  Har ganska ont nu av min fibro så jag ska göra lite avslappning o hoppas att det hjälper.

 

Ha en fin dag där ute.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 13 jan 10:00


Det finns så mycket på nätet att läsa o mycket av det gör att jag blir så ledsen. Tänk om din mamma eller pappa blir sjuk o behöver tillsyn o du kan inte vara där hela tiden för du har ett jobb. Då måste man ju förlita sig till andra, om det blir på ett äldreboende eller om någon kommer hem till dig.. Då ska dom ju se till så att den sjuke får all tänkbara bästa vård o tillsyn. 

 

Jag som barn vill ju inte att något ska hända utan att mina föräldrar eller nu vem det är som behöver hjälp får det o att jag ska kunna koppla av på jobbet. Jag vill ju inte gå o oroa mig för att någon är hemsk mot mina föräldrar..

 

Det finns så många videos på nätet om gamlingar som blir misshandlade i sitt egna hem o det är för jävligt. Det ska inte gå till på det sättet.. 

 


Om ni inte ser videon här klicka på länken https://www.youtube.com/watch?v=NHXnoyn7IVI


Tänk er hur rädd den här kvinnan är.. Hon har ju ingen aning om vad som händer o varför hon får slag på slag.. Jag kan bara tänka mig att kvinnan skriker på henne oxo, jag är glad att jag inte hör nåt för det räcker med att se videon. 

 

Hur kan man bli så rakt igenom elak på detta sättet ?? Jag skulle aldrig nånsin kunna slå nån på det sättet. Jag skulle aldrig nånsin slå överhuvudtaget, det är inte ok.

 

Jag hoppas verkligen att den här kvinnan får ett långt straff o inte bara smäll på fingrarna.. 

 

Bra gjort av dottern att hon satte upp en dold kamera.. Ja man vet aldrig vad som händer eller vem som tar hand om den som är sjuk.

 

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 12 jan 17:00


Jag hade ett hemskt år ,, det var fruktansvärt på många sätt o vis.. MEN jag hade även bra dagar, men återkommer till det sen.

 

Jag hade i 3 år gått med kramper i magen som strålade ut på högersidan o lite bak i ryggen. Har tagit upp det med läkaren flera gånger men dom har bara viftat bort det att det är min fibromyalgi men jag har sagt att det är nåt helt annat det är inte min fibro.. Men jag får ju lita på vad dom säger för dom är ju läkare,, eller ?? Om jag hade fått komma till min läkare så tror jag att det hade gått bättre än det gjorde, men nu får jag inte veta det.

 

I februari hade jag ont igen men jag väntade ut kramperna som jag alltid har gjort. För 2 år sen när jag var i Fuengirola hos mamma så fick jag värsta krampen men den försvann efter ca 30-40 min men efter det blir jag helt slut.

 

Den 6 februari hade jag fruktansvärt ont men jag var ändå tvungen att åka o handla så det gjorde jag. Men det var precis att jag tog mig hem.. Jag orkade inte laga nån mat utan värmde till lite tomtegröt men kunde inte äta den för smärtan var nästan olidlig o jag började må illa.. Jag ringde till mamma o pratade med henne lite o hon sa att nu får det banne mig räcka nu åker vi in o jag kände ju att jag började få feber oxo. MEN nu är det så att man inte får åka in utan måste ringa 1177 innan o där satt jag i kö i ca 55 min innan jag kom fram men sen var det bara att åka in till Närakuten.. Där hjälte dom mig direkt o sen fick jag gå ner till vanliga Akuten o där konstaterade dom att jag hade en kraftigt inflammerad, förstorad, hård gallblåsa med massor med stenar... Där sa dom till mig att hade jag väntat ett par dagar till så hade det brustit o det hade slutat illa. På fredagen den 8;e blev jag akutopererad där dom planerade med titthål men det gick inte för det blev en riskfylld operation så dom kallade till fler läkare, det tar i regel 1½ timme men detta tog 3½ timme o det var svårt att fästa gallgången för den var så kort men det gick tillslut. Jag fick dränage in i buken för det läckte så dom tömde mig flera gånger om dagen.. Jag fick blodförgiftning, hög feber 40,6 o en sänka på 561 o den ska ligga på under 5, så där höll jag oxo på att inte klara mig. Efter 3 veckor läckte det fortfarande så jag fick åka till Linköping o få ett nytt dränage in i levern, gallgången o ut i tarmen. Tillbaka till Ryhov, första omgången låg jag inne 5 veckor, jag kommer knappt ihåg dom första veckorna o det är skönt det.

 

Jag fick komma hem o jag var så orolig att nåt skulle gå fel. Men jag hade hemsjukvård som kom o spolade mina dränage så det kändes tryggt o sen fick dom byta mina plåster på mage. Jag fick inflammation i såret oxo så dom fick öppna upp snittet o ha det öppet men plåster på detta som dom tvättade oxo o la ner gasbinda i,, o det gjorde så ont. Tänk er själva att trycka ner gasbinda i öppna sår... Jag började ju tappa mer än hälften av mitt hår pga att jag blev så sjuk, kroppen slogs ut men det har kommit tillbaka nu...

 

Jag hade svårt att komma igen för kroppen var helt slut. Jag orkade knappt gå runt mitt hus här o det är inte stort. Jag skakade, var matt o kände mig yr o svimfärdig länge.. Nu har det blivit mycket bättre men jag känner ibland att det inte är ok än.. Men jag är så glad att jag har kommit så här långt som jag har gjort.

 

Sen i somras small det till i båda öronen, som om nån drog ner persiennerna o det smäller till o jag blev så yr... Jag kunde knappt gå o jag började må illa, jag kände mig stupfull.. Jag ringde till VC o frågade om det kanske kunde vara öroninflammation för så blev det en annan gång men dom kunde inte säga säkert så jag skulle höra av mig nästa dag. Men på natten blev det så illa så jag kom inte ur sängen, jag fick ringa in till mamma o be henne hämta min rullator i förrådet, sen fick hon hjälpa mig till toan. Hon packade en väska till mig ifall jag behövde åka in men jag sa att jag skulle försöka sova, men det tog tid innan jag lyckades för hela rummet snurrade även när det var mörkt.  Jag kom på sen att jag säkert hade fått kristallsjukan men det sa jag inte när jag ringde VC igen för man ska aldrig ställa sin egna diagnos men jag fick en tid o den läkaren hade ingen aning om hur  han skulle göra men läste sig till det på nätet så det blev mycket mycket värre medans han snurrade o vred på huvudet innan det blev något bättre. Det tog oxo ett tag innan det blev bra o idag känner jag inget mer än min vanliga yrsel tack o lov.

 

Att sen behöva kämpa med mitt kroniska tyloiska eksem som jag har  haft länge nu är oxo väldigt tufft. Jag har så stora långa o djupa sprickor under fötterna o i händerna o det gör så förbannat ont så fort jag måste gå på fötterna eller när jag måste använda händerna. Fick en medicin ,, Neotigason men den fick jag sluta med för en av biverkningarna var att man kunde tappa håret o iom att jag gjorde det då jag blev sjuk så ville läkaren inte att jag skulle fortsätta med den.. Men nu har jag fått en ny medicin Toctino o där är en vanlig biverkning att tappa hår så nu är jag så rädd att jag ska tappa det igen, men då är det bara att sluta med det. Jag har fått hur måna salvor som helst så jag vet knappt vilken jag ska ta, salvor o andra smörjor. Jag vågar inte hoppas på den här medicinen. 

 

Det är en daglig fajt med min fibromyalgi som jag får dras med dygnet runt. Musklerna vilar ju inte  utan jobbar hela tiden. En normal dag har jag normal värk vad nu normalt är ? Sen har jag mina skov som jag gärna är utan.. På detta så kommer även att man sover dåligt o alla andra saker som hör till som jag inte orkar dra upp nu.. 

 

Trots att mitt år har varit för jävligt på många sätt o jag är helt slut så har det ändå funnits dagar som har varit underbara.. Att jag blev bättre från operationen även att det tog tid..

Att jag fick komma ner till mamma i Fuengirola o bara vara.. Visst hade jag sprickor under fötterna men dom var inte så illa utan att jag kunde gå,, men jag plåstrade om fötterna innan. Jag älskar att få komma till henne, min själ mår så otroligt bra även att värken alltid knackar på dörren..

 

Något som både har varit dåligt o  bra är att jag har knappt kunnat ha mina älskade barnbarn Liam o Jack förra året,, jag har gråtit o tyckt att allt har varit så orättvist. Alla andra kan o får men jag har inte kunnat eller fått nåt.. 

 

Men dom gångerna jag har haft dom hos mig har varit underbart, dom fyller mitt hjärta med kärlek, mys o bus o det är det bästa som finns ♥

 

Något som har varit väldigt jobbigt oxo när jag har varit så sjuk är att jag har saknat Teddy mycket mer än vanligt. Han var ju som min snuttefilt, mitt allt. Det var han o jag i 15 underbara år ♥

 

I allt detta jobbiga som har hänt så är jag så tacksam för att jag lever. Att mina nära o kära mår bra, det är allt som betyder något.

 

Jag är så tacksam för all hjälp som jag har fått ,, främst av mamma. Jag älskar dig ♥

 

Alla som har ringt, skrivit, skickat blommor o kort. Alla ni finns i mitt hjärta.

 

Ja, jag vågar inte önska mig något för det blir oftast tvärtom så jag låter bli.. Men jag önskar er alla där ute ett underbart 2020 ♥

 

Bye bye 2019 Välkommen 2020 med nya utmaningar..

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 12 jan 13:46


Tiden går så fort nu är det redan söndag.. Idag blåser det inte lika mycket som det gjorde igår,, men det känns i hela kroppen. Det stormar i kroppen o jag har fått mer ont i nacken, axlarna, ner i vänstra armen o underarmen, jättekonstigt.

 

   

 

I fredags kom Rohde hit, hon hade med sig bakade våfflor, grädde o sylt det var så gott. Det var längesen jag åt våfflor, jag tror att det var sista gången jag åt hos henne oxo ?

 

Har kollat nu på vilken buss jag ska ta i morgon när jag ska ner till Dr Axel,, det blir den som går 10.52 ,, då kan jag även köpa biljetten på appen så det är smidigt. Axel måste fylla i ett papper som godkänner att kommunen sätter upp ett handtag i duschen för jag blir så lätt yr. Förr gjorde ju hyresvärden det men det gör dom inte längre,, o sen måste jag gå bort till Junehem oxo så dom får fylla i mitt papper.. Att det ska vara så mycket strulande för ett litet handtag ... Ja det är lika bra att göra så för jag vågar inte borra upp det själv för det är kakel o skulle det spricka så får jag stå för det.

 

Ni får ha en fin dag ♥

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 11 jan 18:34


Jag brukar inte titta på Talang men jag gjorde det igår o det var riktigt bra.. Men en som fick tårarna att trilla på mig var den här lilla söta tjejen Margaux, hon är bara 11 år o sjunger som en ängel.

 

LaGaylia Frazier tryckte på golden buzzer-knappen och skickade henne direkt till finalen o nåt annat skulle det inte vara heller utan hon skulle gå direkt, vilken talang.. Om ni missade det så måste ni lyssna på henne..


Klicka på bilden så kommer du till Aftonbladet.

  

Hon kommer att gå långt i livet, hon kommer att bli något stort..


 


Hon hade även med sig sin kille,, dom har varit tillsammans i 9 år,, helt makalöst,, vilken kärlek mellan dom,,, puppy love... Mitt hjärta smälte.. Hoppas att hon vinner allt, ja jag vet att jag inte har sett allt än men det spelar ingen roll, hon ska VINNA..

 

Heja Margaux, jag håller på dig ♥

 

Av Anneli Gustavsson - Fredag 10 jan 13:13


I många år har jag gått med ständig värk dygnet runt. Jag fick en arbetsskada 90 o sen blev det bara värre o värre tills min fibromyalgi bröt ut. Det finns ju olika stadier av fibron o självkart ska jag ju ha den värre så jag har inte kunnat jobba.

 

Jag hann jobba heltid ca 1 år efter jag slutade gymnasiet men sen fick jag gå hem för jag hade foglossningar, ja jag var gravid o gick på ett stengolv hela dagarna så jag fick ju jätteont i ryggen oxo. Sen var jag hemma med sonen innan det var dags att börja jobba igen. Fick ju även ryggskott när sonen var ganska nyfödd o det var jobbigt, det satt i ca 2 veckor o jag fick krypa på golvet, jag låg på golvet på en madrass. 

 

När jag började på Ryhov o städade så trivdes jag verkligen men en  helg så small det till i nacken o axlarna på mig när jag svabbade golvet så det var bara att gå hem. Det var då det började.

 

Jag fick först vara hemma ca 1 år med kraftiga smärtor, kramper o en yrsel så jag knappt kunde gå själv. Jag fick hålla i sonen många gånger även att han var liten så var han ett bra stöd.. Jag började sakta med säkert att arbetsträna, det gick några dagar men sen kunde jag inte mer o så höll det på ett tag. 

 

Jag blev stationerad först inne vid informationen på Ryhov sen fick jag o 2 andra en egen station vid garderoben där vi hade hand om patienttransport o efter det så fick jag komma ner till Akuten... Oh vad jag trivdes där, det var helt underbart. Det jag hade hand om först o främst var ju transport av patienter till o från tex röntgen o till andra ställen.. Men jag fick även vara med när läkaren undersökte dom, lägga bindor, plåstra om, ropa in dom från väntrummet, prata med om så dom inte var oroliga mm. Det var faktiskt ett underbart jobb MEN,,, det gick inte heller så jag fick gå hem.. Tillslut fick jag sjukpension för dom såg ingen återvändo för min del o jag blev så ledsen, men dom sa att det går att häva OM jag skulle kunna jobba igen så det gjorde mig lite gladare. Men jag är så tacksam för att det finns så man slipper leva på socialen, att jag får mina pengar ändå även att det är skrattretande .. 

 

Jag går här hemma med ständig värk, inte för att jag vill utan för att det ÄR så..  Jag vill inget hellre än att komma tillbaka till jobbet en dag, men ven skulle vilja ha en som man inte kan lita på tack vare värken o sen är jag så pass gammal oxo så jag skulle inte anställa mig själv ens.. 

 

Många gånger får jag höra att jag inte kan vara så sjuk som ser så pigg ut?  Många gånger får jag höra att du som är så glad o skrattar kan väl inte vara sjuk ?  Men många ser inte mig när jag kommer hem o är ensam.. Självklart blir jag ju glad av att träffa trevliga o glada människor då håller man det inom sig o det får komma ut när jag kommer hem. Många tror inte att man är sjuk eftersom det inte syns o det är inte alls roligt att inte bli trodd, nu är det lite bättre för nu har dom mer kunskap om fibro.. 

 

Sen har vi dom där jävla myglarna som förstör för oss andra som ÄR SJUKA på riktigt.

Dom går till läkaren o kan mygla till sig intyg o får pengar från f-kassan. När dom är  bland folk så klarar dom knappt gå men när dom kommer hem så slänger dom av sig alla skydd o kryckor åt skogen o lever livet.. 

 

Den här människan som knappt kunde gå med kryckor var o dansade o hade det trevligt o när dom gör så här o dom blir påkomna så blir vi andra lidande som är sjuka för vi blir ofta inte trodda,, vi får gå igenom så mycket otrevligt innan en läkare lyssnar på oss. 

 

Jag är så glad o jag skulle kunna skratta myglarna rakt i ansiktet som åker fast.. Dom får inga direkta straff.. Den här kvinnan skulle betala tillbaka pengar men var ska hon få dom ifrån ? Hon kommer inte att betala tillbaka nåt.

 

Sverige måste skärpa till straffen inte bara detta fallet nu utan även alla andra som är åt skogen... 

 

Ser du nån som myglar så anmäl dom direkt !!!

 

Ni kan läsa om henne HÄR.

 

 

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

Bloglovin

Blogkeen

Mitt Nya Liv

COPYRIGHT BY ME !

       

booked.net

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Don't Say Goodbye

Fråga mig

34 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

COLOURPICTURE

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se