Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - 11 december 2016 21:11 

Nu har det hunnit bli Tredje Advent. Tiden går så fort. Det har varit trist väder länge nu,, regn, grått o blåsigt. Jag såg att det kom lite snöflingor innan men dom försvann direkt. Även att jag vill ha vår o sommar så när det ändå är vinter så ska det vara kallt o snö annars känns det inte som jul.. Ja vi får väl hoppas att snön kommer till julen..


 

Just nu håller jag på att dricka laxermedel, movprep.. Jag ska dricka 1 liter på 1-2 timmar men jag har druckit upp nästan allt o jag började strax innan kl 20, har bara ett glas kvar.. Men samtidigt ska man dricka 1 liter av någon klar dryck så det blir en jädrans massa drickande.. Jag är så hungrig, har inte ätit något idag för jag vill inte riskera att tarmen inte töms,,, jag har inte känt av att jag behöver gå än så jag hoppas att det ger resultat sen så det inte blir som förra gången att jag fick göra om allt.. 

 

Jag ska mao göra en koloskopi pga att jag har blod i avföringen o har haft det länge. Jag har även vattning avföring o även det har jag haft länge så jag har fått något som jag ska dricka varje dag som heter questran o det är jättebra för nu har jag normal avföring.

 

Ja nu är det dags för sista glaset. Ni får ha en fin kväll ... Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm Sött. Puss I Pannan ♥

 


ANNONS
Av Anneli Gustavsson - 8 december 2016 16:33


 

Det här händer om du lägger en lök i strumpan - och det har funkat i århundraden.

Det låter konstigt, men i flera hundra år har lök hjälpt till att göra människor friska!Reflexologiker har kommit till slutsatsen att det finns omkring 7000 nervtrådar i fötterna, och alla leder till olika ställen i kroppen. De kan gå till bröstet, huvudet, öronen, magen och så vidare.

 

 

Eftersom lök har så otroliga effekter på kroppen, är de väldigt bra att använda om man känner sig lite sjuk. Lök är nämligen både antiinflammatoriskt, antibiotiskt, bakteriedödande och virushämmande.Om du lägger en skivad lök intill dessa nervtrådar i fötterna, kommer de därför att hjälpa till att läka inflammationer och virus i din kropp. Löken kommer även att döda bakterier och hjälpa till att rena blodet. Bara skiva en gul eller röd lök, lägg i strumpan och gå och lägg dig. Det kommer verka medan du sover.

 

 

Dessutom hjälper löken att frigöra toxiner från kroppen, speciellt levern. Metoden har använts sedan 1500-talet, framför allt i österländsk medicin - men många använder metoden även idag och kan svära på att det fungerar. Värt att prova nästa gång kanske?
Lök kan hjälpa till mycket, bla att få bort vårtor med. Jag har använt det både till mig själv o till sonen när han var liten.. Jag hade en liten liten vårta på min pekfinger o jag lindade om lök under natten o upprepade det ett tag o sen försvann den. Sonen fick en fotvårta som jag oxo använde lök på som jag upprepade på nätterna o den försvann oxo, så det funkar jättebra. Det skadar ju inte att försöka i alla fall. 

 

 

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - 7 december 2016 21:56


En jättebra låt så här innan det är dags för John Blund att ta över för natten =)

 

Av Anneli Gustavsson - 7 december 2016 17:35


Är nästan precis hemkommen från A6. Jag o mamma har gått där i ganska många timmar. Jag kan ju säga att det känns i hela kroppen.  Jag handlade nästan klart allt men har mamma kvar, ska se om jag inte hittar någon leksak till barnen oxo annars är jag klar med dom. Det känns skönt att ha kommit så långt trots att jag har varit dålig i nästan 1 vecka i maginfluensa. 

 

Vi åt även på det nya stället ,, där Soya låg innan o det var så gott o jag blev så mätt. Jag har ätit bläckfisk för första gången i mitt liv o det var gott, inte alls segt som jag trodde att det skulle vara så det kan jag rekommendera om ni inte redan har gjort de. 

 

Det var inte så mycket folk även att jag tyckte att det var många bilar på parkeringen ,, eller ja det kanske det var. 

 

 

Ja vilken kändis såg jag nu ? Jo det var den sexiga Robert Wells =)

 

Vilket skitväder det var när vi kom ut från A6,, det blåste o regnade.. Men vi hade inte så långt att gå till bilen. Det är ett riktigt skitväder, undra om det är så det ska vara nu över julen ?  Ja det är väl som vanligt. Tänk om vi kunde få en riktigt kall o vit jul men det är väl att önska för mycket. Men vi håller tummarna =)

 

Nu ska jag bubbla till mig lite vatten.. Ni får ha en fin kväll. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 5 december 2016 19:30
Den 3;e december fyllde min älskade son 31 år. Jag orkade inte göra nåt inlägg för natten mellan fredagen o lördagen blev jag magsjuk. Jag har varit så dålig så jag har sprungit på toan o sen sovit hela helgen.

Inatt fick jag tillbaka det igen, jag mår inte alls bra.

 

Idag skulle jag till Öron, Näsa o Hals läkaren men fick ringa o avboka. Skulle även handlat lite julklappar med mamma ,, men hon åkte in själv. Hoppas att vi kan åka tillsammans en annan dag..

 

Jag är så tacksam att jag har tak över huvudet o en säng att sova i. Jag är alltid tacksam men särskilt när man mår dåligt så brukar jag tänka på dom som inte har ett hem eller en varm o skön säng.

 

15;38 den 3;de låg jag på förlossningen o kämpade för fullt o resultatet blev en underbar liten kille. En kille som jag alltid kommer att älska, alltid kommer att finnas för. Han vann mitt hjärta så fort han låg på min mage.

 

Det finns ingen bättre känsla eller upplevelse än att få sitt barn som man har burit på i 9 mån + 3 veckor. Ja jag gick över tiden 3 veckor men det gjorde mig inget för jag älskade verkligen min mage. Jag smekte magen, jag sjöng för honom, jag läste saga för honom o jag vaggade honom.. Jag längtar tillbaka till den tiden då det bara var jag o han, då vi gjorde allt tillsammans,, bara han o jag.

 

♥ ♥ ♥ Grattis Älskade Marcus på din födelsedag ♥ ♥ ♥ 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 2 december 2016 13:36


Jag hade haft en underbar dag, jag njöt verkligen även att jag inte hade gjort nåt speciellt. Jag hade pratat med mina barnbarn i telefonen o sen fixat lite.

 

Jag satte mig o slappade lite men fick för mig att jag skulle ut o springa, det var längesen jag hade gjort det så jag tog det lugnt. Det kändes så skönt ,, luften var ljummen o det var folk överallt. Några joggade, några promenerade, några lekte o några stod o pratade. Jag hejade på dom jag mötte o fick ett leende tillbaka. 

 

När jag kom från Norrahammar o innan jag kom till Åsasjön så mötte jag en riktigt snygg kille o han hejade på mig. Jag saktade ner farten lite för jag ville njuta av utsikten vid sjön. Man såg hur solen nästan hade exploderat o vattnet för det var bara en massa glitter,, det var så vackert. När jag hade stått där en stund så gick jag vidare.

 

Innan jag kom till vägen där jag skulle svänga av såg jag hur en kille stod o väntade, han såg skum ut o han började gå mot mig så jag började lite försiktigt att jogga. Han ökade takten oxo o jag försökte springa ifrån honom men han hann få tag i mig o nu ser jag i ögonvrån hur den andra snygga killen som jag hade mött innan stod bakom mig..

 

Dom båda drog in mig i den lilla skogen o jag blev svimfärdig, jag var så rädd. Jag hann tänka att jag inte förstod hur dom vågade visa vem dom var ? OM jag skulle klara mig så kunde jag ju säga det till polisen.

Dom slängde er mig på marken o börjar ta på mig, deras händer var så äckliga o jag kände mig spyfärdig. Precis när dom hade slitit av mig alla kläder o skulle göra det dom var ute efter så hör jag på långt håll hur det ringer. En konstig ringning o jag vaknar. Tack o lov att det var min mobil som ringde, jag hade ställt den på ringning ... 

 

Den känslan jag hade i drömmen när jag var i detta så kunde jag nästan känna hur dom som råkar ut för detta känner sig. Nä det kan jag väl inte men det var fruktansvärt. 

 

Ja så är det.. Nu ska jag snart åka ner till VC o plocka bort mina stygn.. Det ligger lite snö på backen o solen skiner, men den går snart ner =)

 

Ha en bra dag allesammans. Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 1 december 2016 20:42
Ja då har det hunnit bli december.. Tiden går jättefort, måste snart fixa med alla klapparna. Nästa år ska jag börja redan i slutet av sommaren så kanske man har det klart vid den här tiden.

 

Idag har jag inte hunnit gå bort till Rohde för jag har haft tvättstugan så nu är jag helt slut. Har bäddat med rena lakan o det är ett helsike nu när dom har sytt igen hålen som var där uppe innan. Det var så mycket lättare att stoppa in händerna o fånga upp täcket den vägen.. Nä nu ska jag vända o vrida innan du får in en liten bit av täcket o sen ska det skakas ner, hit o dit o upp o ner.. Men nu är jag redo för duschen o sen ska jag lägga mig o titta på filmen på sexan, den är jättebra. Abduction TV6 Idag 21:00 - 23:10.. 

 

I morgon ska jag ner till vårdcentralen o ta bort stygnen.. Jag ska se nu hur det ser ut, men jag tror att det har läkt ihop rätt bra. Sen är det ju pannan som dom stansade ut en bit som håller på att läkas inifrån o det var lite "blött" innan så jag ska tvätta lite försiktigt. 

Det blir till att ta bussen i morgon för mamma har inte sin bil hemma .. Det är första gången jag åker bussen själv på över 15 år,, förutom att jag har åkt bussen till Stockholm när jag ska på kryssning.. Det går säkert bra =)

 

Hoppas att ni har haft en bra dag.. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 1 december 2016 14:01Det råder ju inga som helst tvivel om att man vill sänka landet totalt.
Det finns inte en chans i världen att försörja alla som vill hit.

 


Hur fan ska vi ha råd och plats för alla ?

 

 

Idag lider samtliga samhällsfunktioner av underskott i budgetar.
Vårdköerna växer, arbetslösheten växer, rättsapparaten och polisen har i stort sett kollapsat.

Brottsligheten skenar och då pratar vi GROV BROTTSLIGHET som rån, våldtäkter och mord.

 

 

Man får ju INTE tala om vad detta beror på men det krävs inte mycket för att räkna ut vad allt detta beror på.

 

 

Dessa problem är det helt och hållet våra "Politiker" som ställt till med, de har HELA ANSVARET för landets sammanbrott som det ser ut idag !

 

 

TRANSLATE

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


GÅ MED I BESÖKSTOPPEN HÄR.

SMSA KÄMPA 1976 till 72900 SÅ SKÄNKER NI 50KR

COPYRIGHT BY ME !

     

UNICEF

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

BLOGG24

Blogg24 - 24 inlägg till jul
Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

In The Arms Of The Angel

Walk away the pounds

Don't Say Goodbye

Fråga mig

27 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Mitt Nya Liv med Blogkeen
Följ Mitt Nya Liv med Bloglovin'

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se