Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 2 feb 22:52


 

 

God morgon lilla mamma, dags att vakna nu.. Ja han har väckt mig 1 gång i natt o jag kommer inte ihåg vad klockan var, men han somnade om igen o vi sov till halv 8.. Jag avskyr tidiga mornar men det funkar bra. Är ganska trött på kvällen sen, satt o somnade i soffan nyss =)

 

   

I dag har han badat för första gången. Det var allt lite skrämmande men han var så duktig. Jag fönade honom lite lätt oxo o även det gick bra. Sen sprang han o lekte lite.. 

 

Jag har även köpt ananans juice idag för jag har hört att man kan ge dom ½ tsk i maten så kanske dom slutar upp med att äta bajset.. Ja, han har ätit lite av sitt bajs några gånger o jag spyr nästan. Jag försöker hålla koll på honom när han går iväg men det är inte lätt alla gånger. 

 

 

Det är inte lätt att ta kort på honom för han är inte still så dom blir suddiga.

 

 

Han busar med sina leksaker, han vill gärna dra dom till sin säng o lägga dom är i o när jag satt på golvet innan drog han elefanten i la den i mitt knä =)

 

 

Det är många saker som ryms i hans säng =)

 

 


  

Det var så gott med snö =) 


 

 

 


 

Gjorde räkmackor i dag o det blev gott,, tyvärr var brödet lite torrt men det funkade ändå. Det ser lite snålt ut med räkor men mamma vill inte ha så många o det var visst hennes macka jag fotade =)


Jag var så stolt över honom i dag för han kissade ute för första gången, han kissade ute 2 gånger.. Jag har inte varit ute på nån promenad med honom än för det är för kallt så jag väntar med det. Men så fort han vaknar så går jag ut med honom o när han har ätit så ska jag oxo gå ut med honom. Men ibland vill han bara gå in då gör vi det.. Vi tar det i hans takt.

 

Just nu ligger han på mina fötter o sover gott, men han vaknar snart för jag ska släcka ner o lägga mig, jag är så trött. Hoppas att han får sova gott inatt.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 1 feb 21:45


Igår när vi la oss gnydde han lite, men det var inte så farligt. Men,, han har kommit på att han kan klösa med sina sylvassa klor på sängen för att få min uppmärksamhet o sen har han tuggat lite på sängstommen oxo så det är inte bra. Men,, han somnade ganska omgående o det gjorde jag oxo..

 

Han väckte mig inte förrns 05;40 för att kissa lite. Jag vet inte om han har varit uppe nåt själv på natten o kissat men det tror jag inte, jag tror att han har sovit hela natten. Sen efter det somnade vi om till 07;40 då ville han kissa igen, sen la vi oss en stund men han somnade inte om så vi gick upp.. Herregud,, det är ju mitt i natten för mig =)  Teddy var så trött på morgonen så jag fick väcka honom,, men det var när han hade kommit ur valpstadiet så jag hoppas att han sover lite längre sen =)

 

Han fick lite mat o sen gjorde han sin toalett o sen busade vi lite o sen blev det till att sova lite till medans jag ringde runt lite. 

 

Jag ringde först till Djursjukhuset för att ta reda på när han ska ha nästa spruta o det är vecka 8. Sen frågade jag oxo om andra kostnader om kastrering o det går på drygt 6000 kr o det är inte klokt att det ska vara så fruktansvärt dyrt. Men det är inte säkert att jag behöver kastrera honom, det får jag se det är långt kvar tills dess.

 

Skrev även in honom på Jordbruksverket för man måste ju anmäla sina hundar dit o det kostade 40 kr en engångssumma så det var ju inget, men nu finns han där OM han skulle springa bort så finns hans id-märkning  så polisen mm kan kolla där. Ska även kolla om man måste registrera honom hos Svenska kennelklubben eller hur det är. 

 

Idag hade mamma honom i flera timmar medans jag o Rohde åkte in o handlade lite saker till honom. Det finns så mycket jag vill köpa, men det mesta är för lite större hundar men jag hittade bra saker ändå. Han fick en leksak av Rohde oxo . 

 

Han blev glad när jag kom hem för det märks. Han ska alltid vara nära, ja det ska han med mamma oxo o det är mysigt. Jag måste hejda mig själv för att inte dalta med honom för mycket som jag gjorde med Teddy. Neo måste lära sig att kunna vara ensam en liten stund utan att skrika så jag blir vräkt.. Ja det är mycket som ska läras in nu så det blir ett evigt kämpande, men det kommer att ge resultat sen..

 

 

Han älskar sin säng som han har fått av mormor ♥

 

 

Jag tog fram en liten handduk till honom o den drar han runt, men allt han leker med ska han lägga i sin säng =)

 

   

Titta bara så söt jag är ♥

 

 

Gubben längst upp till vänster fick han av Rohde. Sen har han ju kläder o sele som mamma har köpt till honom men som är lite stort än, men det växer han snart i.

 

 

Ja det gick ju bra att äta ur dom nya fina skålarna.


 

Han älskar att var nära, här la han sig på foten o somnade.

 


Lille skrutten, han kan han =)

 

Jag frågade förresten inne i djuraffären om hur mycket torrfoder han ska äta o hon sa att han skulle äta ca 1 dl 4 ggr/dag o jag höll på att smälla av för jag har läst själv på ett paket att han ska dela upp 1,3 dl på 4 gånger.. Så jag ska ringa till företaget i morgon o kolla upp med dom för det kan hända att jag läser det helt fel. 

 

Ja annars har det inte hänt mycket mer. Jag är ganska trött efter shoppingen i dag. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 31 jan 21:33


Ja, jag börjar nog smälta detta nu att jag har blivit mamma igen till en underbar liten trasselsudd Neo 9 veckor. Han älskar att busa o mysa o vill gärna vara nära o det är så mysigt.

 

I går gjorde han nåt riktigt äckligt,, han åt lite av sitt bajs o jag vet att valpar kan göra det.. Ja det finns även stora hunda som gör det o det ÄR vidrigt så jag hoppas att han inte fortsätter med det.. 

 

Första natten sov han så gott o var bara vaken 2 ggr men natten som va nu var inte så rolig för honom. Han gnydde lite o ville inte ligga själv i sin säng, men jag vill inte ta upp honom i min än för min är så hög o jag är rädd att jag somnar o han trillar ner. Han ska få en trappa sen men han får inte gå i trappor nu när han är så liten. 

 

Men han somnade till en stund o sen vaknade han o gnydde. Han gick på skyddet o kissade så han är duktig men sen gnydde han lite när han skulle sova igen så jag fick ligga halvt utanför med överkroppen för annars når jag inte ner o sen la jag mitt huvud på sängbordet så jag har haft så ont i nacken o axlarna idag.. Hoppas att han kan sova gott inatt..

 

Jag vägde honom idag, först vägde jag mig själv o sen när jag höll honom så han vägde 1,4 kg så han är inte stor,,, han är mer som ett lite större marsvin =)

 

 

Efter lite bus så är det mysigt att ligga på mitt bröst o sova en stund, det tar på krafterna när man är så liten.. Men han är en riktig tuffing ♥

 

   

Han har fått in 2 råttor av mormor som han leker med, jag har klippt bort svansen o morrhåren på dom så han inte ska få i sig nåt.

 

 

Lilla tungan sticker ut,, måste vila lite i sin egna goa säng en stund.

 

 

Sätter jag mig i soffan så kommer han o lägger sig vid mina fötter =)

 

 

Idag blev det en liten promenad med Rohde. Det var så skönt väder o solen sken hela dan tror jag. Hoppas att snön o halkan är på väg bort nu så jag kan gå lite längre sträckor.

 

     

Det blev inte jättelångt men vi tar det försiktigt. Det blev 5.475 steg.

 

 

Medans jag var ute så var Neo inne hos mormor o det hade gått bra. Han ska ju vänja sig o vara där inne oxo.. 

 

Det har varit en bra dag. Vi har lekt o myst o jag älskar när han vill gosa upp sig o vara nära.

 

Jag ska försöka att skriva lite varje dag om honom nu när han växer upp. Jag fick ett litet block där uppfödaren hade skrivit lite så det var roligt att ha så den har jag fortsatt på. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 jan 19:24


I går fick jag världens chock. Det ringer på dörren o utanför står mamma, syrran o hennes 2 döttrar o är lite "lustiga" =)

Jag frågar vad dom gör,, ja det var ju trevligt att träffa dom men efter en liten stund tar någon fram en söt liten valp ur jackan. Vem som höll i valpen hade jag inget minne av. Jag frågade om vems valpen var o om dom hade köpt den nu ... Ja jag vet inte vad jag sa eller vad dom sa för nåt.. 

 

Mamma sa att det är min hund o jag sa till henne att man inte skojar om sånt. Men när jag förstod att mamma faktiskt hade köpt den till mig gick jag in i hallen o började gråta. Tanken på att bli mamma igen, ja det hade jag aldrig trott o sen kom det tankar på Teddy, vad han skulle säga o sen den sista hemska som jag tänkte var när dom måste avliva Teddy,, att jag måste gå igenom det en gång till. Men dom tankarna försvann ganska fort o mamma sa att Teddy hade önskat mig detta.

 

 

Så jag säger Välkommen hem lille Neo o jag ska presentera honom för Teddy, ja Teddys tavla såklart.. Jag har tagit några bilder men dom blir inte bra. Det ser ut som Neo är tecknad på nåt sätt.Han har ett blått o ett brunt öga.. 

Neo är en shih tzu. Han har 5 syskon o han var nr 3. Han föddes den 3 december 2020 kl 15.04. 

Min son föddes den 3;e december 1985 kl 15;38 så nu har jag båda mina killar som fyller på samma dag. 

 

 

Han älskar sin lilla säng. Han sov i den i natt. Jag stängde in oss i sovrummet där hade han en skål med vatten ett draglakan för han kissar där ,, det är för kallt att gå ut med honom nu han fryser så men jag går ut korta stunder med honom på altanen. 

Han har varit så duktig i natt. Jag var helt slut efter allt detta som hände. Jag hade INGEN aning om att hon planerade att köpa en hund till mig. Ja jag har 80 % o mamma har 20 % =)

Han vaknade 02;40, gick o kissade, la sig i sin säng, gnydde lite så jag tände lampan då gick han upp o bajsade så det tog jag hand om innan vi somnade . Sen vaknade han 05;40 o kissade o sen somnade om efter lite mys. Men han har hela tiden legat i sin säng,, han är för lite för att komma upp i min höga säng,, men sen kanske =)  Jag vaknade 9;15 o försökte smygtitta på honom men han såg mig o tittade upp, men jag tänkte att jag ska ligga kvar tills han gnäller lite så märker han att han kan "prata" med mig så svarar jag genom att gå upp så lär han sig det.

 

 

Han äter o dricker duktigt. 

 

 

Han älskar att ligga så här o sova på mig.

 

   

Måste ju ta ett fint kort på honom o mammas fina gran.

 

 

Nä han ska absolut inte få vara på bordet sen,, vi skulle se hur Bailys mammas katt reagerade men han är lite mer rädd o inte alls intresserad.

 

 

Tänk att sängen är så skön.. 

 

 

När Rohde kom o hälsade på innan så ställde jag hans säng vid oss o när han skulle dricka vatten så "orkade" han inte kliva ur sängen helt utan stod kvar med bakbenen i sängen o drack =)

 

 

Jag har ju inte så mycket till honom eftersom jag inte visste om vad som skulle hända. Men han har fått lite av mammas katts leksaker o en liten boll av Rohde. 

Jag var nere innan o köpte lite mat, bajspåsar mm men jag måste åka in till stan o köpa lite mer till honom, så det ska bli roligt.

  

 

 

 

 

Lille söte Neo,, så underbart söt ,, mysig o lekfull. Jag hoppas att du ska trivas hos mig ♥

 

TACK ÄLSKADE MAMMA FÖR EN SÅN FIN PRESENT. Ja, jag vet inte vad jag ska säga ? Jag har fortfarande inte förstått vad som har hänt.. Ajjj,, jo nu förstår jag för nu bet han mig i tån =)

 

Nu ska jag fortsätta med att mysa lite.. Önskar er en fin kväll. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

  

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 jan 12:24


För många år sen hade jag en underbar bil,, lilla röda faran =) Det var en Nissan Sunny 89;a o jag var så glad i den. Den var riktigt läcker o kändes som en liten sportbild där jag tuffade på.. Tyvärr så efter många år började "hon" bli lite skraltig o rostig o mer o mer behövde lagas. Det kändes inte alls roligt när jag måste sälja "henne". Jag såg bilen i stan ganska ofta o det gjorde ont i mig att någon annan ägde min lilla pärla, men jag ville passa på medans jag fick några kronor..

 

Men jag har alltid velat ha en stor,, stooor bil.. 

 

    

 

Ja titta på den här läckerbiten. Man kan importera bil ifrån USA. Det är så många som köper bilar från USA o det ska visst vara billigare,, jag vet inte men det är vad jag har hört.

 

Riktigt hur det funkar vet jag inte, men man kan kolla upp det på Nordtrafik så finns allt där.

 

Det finns ju även riktigt läckra Amerikanare oxo, ja det blir väl snart dags för dom att komma fram efter vintern, lagom till Påsken.. Det är då våren börjar sakta titta fram. Oh vad jag längtar till våren. Hoppas att det blir en lång vår o ännu längre underbar varm sommar.

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 jan 11:30


Jag kan inget annat än att skratta åt den här karln .. Har sett klippet så många gånger o det är lika roligt ändå.. 

 

Dom borde visa mer sånt här när det "tabbar" sig =)

 

 

Titta på klippet HÄR om det inte går att se klippet ovan.

 

 

Av Anneli Gustavsson - Fredag 29 jan 23:33


Ja jisses, det har verkligen hänt något idag.. Jag kan inte skriva om det nu utan tar det i morgon.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Fredag 29 jan 11:15


16 mars 1986 döptes min son, det glömmer jag aldrig. Synd bara att man inte hade mobilen så man kunde filma som man kan göra i dag. Vi hade fått låna en filmkamera men det blir lite så där men jag har ett band som jag skulle vilja göra om till en dvd-skiva,, nån gång.

 

Hur som helst så har jag sparat min skjorta som jag bar då.. På den tiden var sen riktigt snygg o jag har för mig att jag även hade orange byxor,, ja det hade jag. Hans pappa hade en mintgrön kavaj ,, ja va fasen som vi såg ut =)

 

Det tänker jag inte lägga ut nåt kort på,, det finns här i alla fall. Men jag har ju sparat skjortan så jag provade den innan o jag kunde ha den..

 

 

 

Detta är storlek 46 o jag har haft 6 XL när jag var som störst.. 

 

Det är så roligt att kunna prova kläder som jag inte har haft på många år. Jag har ganska mycket kläder nu att välja bland. 

 

Det finns jättebra sidor på nätet där man kan köpa så billigt så det är farligt att gå in på dom sidorna,, jag får smyga in där o titta lite =)

 

 

Translation In Your Language

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

45 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

Besökare online:

 

Klicka på bilden så kommer du till min bloggsida.

 

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se