Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 26 feb 13:42


Att ge bort kanske ? Eller behålla själv ? 

 

 

 

Det finns ju en uppsjö med väskor, allt från den billigaste till den dyraste.. Jag har ju köpt flera väskor i Spanien o är nöjd med dom. Jag har ju självklart även köpt här hemma i Sverige oxo i butikerna men när jag sitter o tittar lite på nätet så hittar jag en sida med väskor med tryck o det kan ju vara lite roligt att ha. Nåt som andra inte har.. Vill man inte ha den själv så kan man ju ge bort den till någon som man tycker om ,, som kanske behöver en fin väska.

 

Man säger ju att det inte finns dåligt väder utan dåliga kläder o det vet jag inte om jag kan hålla med om när det gäller vädret för nu har det regnat hur länge som helst.. 

 

 

 

Men jag kan däremot hålla med om att det finns dåliga kläder o sen finns det bra kläder, det beror ju lite på vad man själv tycker. Det finns en sida med företagsjackor där har dom mycket oxo som man kan kolla på. 

 

Ja det finns mer på den sidan o det är ju alltid roligt när man hittar till en ny sida för att leta runt lite.. Kanske finns det något för dig.

 

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Onsdag 26 feb 10:00

 

Hjärtlös ägare vägrar betala för hundens operation – då biter hunden av sitt eget ben i protest.

 

När ett djur har så ont att den tar till en så drastisk åtgärd som att göra sig själv illa, bara för att få bukt på en skada har det för länge sedan gått för långt.

 

Djur behöver kärlek och respekt från människor som ska ta hand om den, inte behandlas som luft när det verkligen behövs omtanke vid skador.

 

Men labradoren Neoma fick inte någon kärlek från sin ägare när hon hade brutit benet, och det kunde ha slutat i fullkomlig katastrof.

 

Det är en självklarhet för oss alla som är djurvänner ute i fingerspetsarna, att alla levande varelser ska behandlas på allra bästa sätt.


När de är sjuka ska vi finnas där för dem och ta med dem till veterinären och finnas där som en hjälpande hand genom svåra tider.


Men alla ägare är tyvärr inte så.


Labradoren Neoma är fem år gammal och har redan under sin korta tid på jorden fått vara med om riktigt tuffa saker.


 

För några månader sedan besökte hon veterinär tillsammans med sin ägare, där de fick veta att Neoma hade brutit benet.

 

Inte nog med det, stackars Neoma hade under två års tid kämpat med smärtan av det brutna benet och försökt tala om för sin ägare att hon behövde hjälp.

Hon hade trots sin enorma smärta tagit hand om flera hundvalpar, men smärtan blev snart outhärdlig.

Ägare vägrade betala för operation

Men hennes ägare vägrade att betala den operation som skulle krävas för att få hennes ben läkt riktigt.

När Naeoma kom in till djurhemmet Ziggy’s Legacy Rescue i Florida, USA hade hon börjat tugga på sitt ben.

 

 

På djurhemmet fick personal linda in hennes sårade ben. Foto: Facebook/Ziggy’s Legacy Rescue

 

När hon kom in var mycket av benet avgnagat och svårt skadat.

Till slut hade de inget annat val än att amputera bort hennes ben.

Kommer inte åtalas för djurplågeri

Hennes tidigare ägare kommer inte att åtalas för djurplågeri, skriver The Mirror då han hade tio andra hundar som var friska.

 

– Ägaren är har ägt flera hundar under många års tid. Vi har övervakat denna ägare i ett par år och har aldrig hittat några problem med några djur i deras vård. Eftersom hundägaren inte var i strid med någon länsförordning eller statslagstiftning gjordes inte ett arrest, skriver områdets Sheriff i ett meddelande, enligt tidningen.

 

 

Neoma hade bitit av stora delar av sitt ben när hon kom in till djurhemmet. Foto: Facebook/ Ziggy’s Legacy Rescue 

 


Nu letar djurhemmet efter nytt hem till Naeoma då ägaren inte längre har råd med henne, och flera har personer har visat intresse för att adoptera henne.Detta är inte acceptabelt! Djur förtjänar inte något lidande.

 

 

 

 

Det första man gör när man skaffar djur är att säga att djuret ska få massor med kärlek o omsorg.. Den allra bästa vården om det behövs. Den bästa maten så att djuret mår bra. Ja man ska göra precis allt för att dom ska må bra o bara ha det bästa..

 

När jag skaffade min hund Teddy 2001 sa jag till honom att han skulle få det bästa så att han skulle må bra. Om han skulle behöva gå till veterinären skulle jag gå dit med honom,, o gissa om vi fick klippkort där, det var nåt jag inte hade väntat mig. Vi var där 3 - 4 ggr / år för allt möjligt o det började när han var 5 månader.. Om jag var osäker på något så ringde jag o pratade med veterinären så ja slapp vara orolig. 

 

Han fick så otroligt mycket kärlek av mig, mamma ja hela min familj o min omgivning. Det var han o jag i 15 år.. Dom sista åren började han bli blind, döv, fick demens..  Han hade tumörer i rumpan ett bra tag men veterinären sa att det inte var cancer, men det kunde utvecklas till det.. Men han fick ha blöja på sig sista tiden för jag ville inte att han skulle gå med den där stora struten ifall han skulle slicka sig på tumörerna o det gick jättebra, han var så duktig.

 

Jag sa även till honom att jag lovade att om veterinären sa att det inte gick längre så skulle jag tänka på Teddy o inte på mig, o så blev det tillslut. En dag som jag inte alls var beredd på det,, men jag åkte dit med världens bästa hund o kom hem med ett tomt koppel..

 

Jag är fortfarande väldigt ledsen att jag inte har honom kvar o det gör fortfarande fruktansvärt ont. Den 11 april blir det 4 år sen han somnade in.

 

Vad jag vill få sagt är att när man skaffar djur så MÅSTE man ta han dom dom på alla tänkbara sätt, man får ALDRIG låta dom lida.. Dom har inte bett att få komma till dig.

 

Så ta hand om dina djur ♥

 

ANNONS
Av Anneli Gustavsson - Tisdag 25 feb 15:30


Har haft lite svårt att sova några nätter nu o även att jag vaknar ganska tidigt. Vaknde halv 9 i morse o sen kl 9 ringde sköterskan från hudmottagningen o sa att min läkare O ska ringa till mig den 4;e mars.. Jag ska be om nya recept o även ta upp biverkningarna som jag har fått av den nya medicinen, så jag får se om jag ens får fortsätta med den ?

 

Sen halv 10 ringde min läkare A för jag har väntat på att få lite svar när det gäller min röntgen om matstrupe & svalg... 

 

Jag känner ju att det är nåt eftersom jag har svårare att svälja även när jag dricker vatten plus att jag ofta sätter i halsen..

 

Så när han ringde i morse sa han att det fanns en dysfunktion högt uppe i svalget, muskeln är inte "delaktig" i sväljandet o att matstrupen inte är "viljestyrd",,, dysmotorik sa han.. Sen fanns det "membran" förträngning som kan täcka en del av matstrupen..

 

Ja mao så samarbetar det inte som det ska i halsen på mig så nu skulle jag få komma till en logoped,, ja jag tror att det var det han sa,, han sa så mycket o jag blev så snurrig även att jag skrev upp lite.. 

 

Sen ska jag få en remiss till öronmottagningen eftersom jag ofta är hes o kraxar o jag får i vissa fall ta i när jag ska prata, han visste inte om det hade nåt samband så därför får jag komma till öron, o det är jag bara tacksam för..

 

Vad jag glömde fråga honom var,,, om detta kan vara ALS ?? Jo,, jag vet att jag är fånig men det är så mycket med min kropp som har förändrats sista tiden. Jag tappar saker o ting lättare än förr, mina armar vill inte som jag vill o det blir värre när jag är trött.. Jag kan inte hjälpa att jag har dom här funderingarna för jag är rädd.. 

 

Det har varit så mycket med mig sista tiden så det är inte konstigt att jag oroar mig. 

 

Jag skrev upp innan vad det är jag har, vilka sjukdomar o vad jag har gått igenom;

 

*Migrän

*Torra ögon, rinner mycket. Ännu mera nu när jag har min nya medicin Toctino. Ser suddigt.

*Eksem i hörselgångarna, har haft länge men det blir bättre när jag smörjer lite.

*Hål i skiljeväggen i näsan pga missbruk av nässpray i många, alltför många år.

*3 diskbråck i nacken

*2 nerver i nacken som är i kläm

*Astma

*Torr i munnen, ingen saliv får bidrag till tandläkaren

*Fibromyalgi

*Eksem under fötterna o i händerna

*Problem med att svälja pga det jag skrev ovan.

*Vikten - Gastric bypass

*Gallblåsan är borttagen, höll på att sluta illa, hög feber 40,6 sänka 561 o blodförgiftning

*Nedsatt immunförsvar o har haft sen tidigare oxo.

* Brutit knölen på insidan av foten 90 men det har jag fortfarande ont av.

 

 

Det är inte konstigt att man inte orkar vissa dagar. Tänk er själva att ha ständig värk, dygnet runt.. Det är svårt när man aldrig hinner återhämta sig. 

 

Allt det som jag skrev nu har inte hänt i dag,,, men det är saker som jag har o får stå ut med dagligen förutom att jag hämtar mig från det där med gallblåsan o det är jag så tacksam för.

Jag vet att många har det värre än mig, men det hjälper ju inte mig att må bättre.. Jag har ju det jag har o det får jag försöka tackla. 

 

Vissa dagar går det jättebra men sen har jag dagar så jag bara vill dra täcket över huvudet o gråta en skvätt.. Såna dagar vill jag bara att någon ska hålla om mig o säga att allt kommer att bli bättre snart. Det gör inget om det inte blir bra,, bara det blir lite bättre.

 

Ja, så nu väntar jag på att få komma till nästa ställe,, öron.. Hoppas det blir snart. Javisst ja jag skulle ju till logopeden eller vem det nu var.. 

 

JO,, sen var det en sak till men det tar jag upp sen, men det dröjer ett tag tills dess.. Lite måste jag ju hålla hemligt =)

 

Ha en fin dag o snöa inte bort.. Här snöar det för fullt,, det är vackert men ,, ja det får väl vara så =)

 

     

Jaaaa, jag fick ju svar på mammografin oxo ,,, inga tecken på bröstcancer......... 

 

DET ÄR  UNDERBART ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 24 feb 13:42


Jag har ju sen i december ätit en ny medicin för mitt eksem.. Det är på licens så det finns inte på apoteket utan jag måste beställa det varannan vecka.. Man får bara ta ut 30 tabletter åt gången.. 

 

Det är viktigt att man följer anvisningarna då det är hemska biverkningar. 

 

Jag har sen ett tag tillbaka fått lite olika saker som ploppar upp, bla mina ögon har blivit ännu mer rinnande o jag ser lite suddigt ibland. 

 

Jag har även något förhöjda blodfetter o det kan man få,, så jag får ta prover med jämna mellanrum.. Jag ska ta nya prover igen den 4;e o är dom fortfarande höga så finns det en medicin som kan motverka detta,, om det inte gör det så kanske jag får sluta med medicinen.

 

Jag har även fått flushing,, alltså jag blir varm o röd i ansiktet, det går som vallningar,, nej jag är inte i klimakteriet...  Sen får jag utslag i ansiktet o dom kliar.. Det är inga finnar så det är uteslutet..

 

Jag ringde till hudmottagningen innan idag o pratade med sskan om att jag vill ha en telefontid till min läkare O, men han hade ingen förrns den 10:e så hon skulle se vad hon kunde göra.. Om jag ändå ska fortsätta med medicinen trots detta så behöver jag nya recept, så jag får se vad som sägs o görs..

 

Mina händer har ju blivit mycket bättre o även fötterna. Dom är inte såriga längre men jag får ju fortfarande sprickor så jag måste använda mina hydrocoll (plåster).. 

 

Jag hoppas verkligen att detta lägger sig o att mitt eksem försvinner . Ja det kommer aldrig att försvinna för det är kroniskt men det kan ligga vilande o det hoppas jag verkligen att det ska göra snart för det tar så på krafterna att ha det så här.

 

Jag använder oftast handskar när jag håller på med nåt i köket, har även när jag sköljer av disken o sätter in den i diskmaskinen så jag försöker verkligen att göra det jag kan för att det ska vara så bra som möjligt, men ibland går det ju inte. Jag måste ju trots allt vara i vatten när jag tvättar mig, duschar mm men då smörjer jag mig så fort jag kan.

 

Ja, jag vet inte vad jag kan göra men jag hoppas innerligt att det kommer att försvinna snart, men,, det är inget jag tror på.

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Måndag 24 feb 10:15


 

 

Fallet Wilma Andersson: Åklagaren ger upp hoppet – om att hitta kroppen.

 

Utredningen gällande mordet på 17-åriga Wilma Andersson närmar sig sitt slut. Men åklagare Jim Westerberg har nu gett upp hoppet om att hitta kroppen.

 Söndagen den 17 november 2019 fick polisen in en anmälan om en försvunnen person i Uddevalla i Västsverige.

Det rörde sig om 17-åriga Wilma Andersson som hade varit borta sedan den 14 november.

Den 29 november kunde polisen konstatera att en kroppsdel hittats som omöjliggjorde att Wilma kunde hittas vid liv.

Sedan dess har misstankar riktats mot olika personer. Du kan läsa mer om det här.

 

ÅTAL NÄRMAR SIG

Nu har det gått drygt tre månader sedan försvinnandet och förundersökningen gällande mord leds av åklagare Jim Westerberg.

Kroppen har ännu inte hittats och åklagaren säger nu att "inga nya eftersökningar är planerade".

Samtidigt förbereder han sig för att åtala Wilmas 23-årige pojkvän för mord.

Den gällande åtalsfristen går ut den 13 mars. Därefter väntas åklagaren begära omhäktning.

– Min ambition är att väcka åtal inom en månad därefter, så då hamnar vi i mitten av april, säger Westerberg till Aftonbladet.

 

GW:S PROGNOS

Flera experter har redan uttalat sig om sannolikheterna för att få någon fälld utan att offrets kropp hittats.

– Om vi antar att han bara skakar på huvudet, och att man antingen inte hittar henne eller att man hittar henne så sent att det inte går att fastställa en dödsorsak, då kommer han sannolikt att klara sighar krimprofessorn Leif GW Persson tidigare sagt till Aftonbladet.


"JAG KAN INTE SÄGA NÅGOT"

Åklagaren vill inte spekulera kring hur troligt det är att få en fällande dom.

– Jag kan inte säga något om det, säger han.

Wilmas mordmisstänkte pojkvän har konsekvent nekat till brott.

 

 

 

 

Det är ju fruktansvärt att dom inte kan hitta Wilmas kropp.. Det måste ju vara hemskt för föräldrarna att inte veta riktigt vad som har hänt..

 

Tänk er själva om ert barn skulle försvinna, jag vet inte vad jag skulle göra. Jag skulle nog vara ute o leta för fullt även att det har gått lång tid.. Ja det kan jag ju inte sitta o säga nu, men det är vad jag känner..

 

Om dom ändå ska häkta pojkvännen, varför vänta ? Han är ju ändå misstänkt så det är ju bara att slänga honom bakom lås o bom o aldrig låta honom komma ut.

 

Javisst ja,, nu är vi i Sverge,, här har vi ju inga såna lagar.. Här får dom som jag alltid säger lite smäll på fingrarna. Sitta inne ett par år men ändå få komma ut snabbt som tusan för gott uppförande..

 

Vad är det för jäkla mesande hela tiden. Vakna upp o ändra på lagarna nu. MEN det kommer dom inte göra förrns deras egna barn råkar ut för nåt.. Så är det.

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 23 feb 19:55


Det är mörkt o kallt. Har haft altandörren öppen i flera timmar bara för att Bailys ska komma in. Han har varit ute i över 3 timmar o det brukar han inte vara ute så länge nu när det är kallt o även när det regnar.

 

 

Han låg så gott på soffan när jag kom in o hämtade honom, men han ville gå ut ..

 

 

För ett tag sen köpte jag dessa korgar, den ene har jag inne på toan o i fredags köpte jag små handdukar o satte i där oxo i fall nån  behöver =)

 

 

Sen hade jag en knasig idé om att jag skulle hänga upp den andra korgen på mitt skrivbord o ha alla sladdar i så jag slipper ha dom på golvet o även att jag kan skjuta intill skrivbordet nu.. Ja det är inte vackert o jag får se hur länge det håller så.. Jag för börja att stänga av datorn när jag lägger mig, jag har slarvat med det sista tiden så den kan ha stått på i flera månader,, även om jag inte har suttit vid den. Jag vet inte om det kanske kan bli för varmt med sladdarna i korgen ? Ja jag får se..

 

Den här bilden fick jag upp som minne på facebook idag. Jag kommer så väl ihåg den här bilden.. När jag skulle titta till honom ifall han sov,, ja det är Liam så när jag öppnar dörren står han o sover mot sängen.. Han hade inte varit ledsen eller nåt utan var helt tyst.. Min underbara lille Liam ♥ Självklart la jag honom ner sen =)

 

    Jo det här med att skydda sig när man är ute sent på kvällen. När jag var ute förr o dansade så var jag så förbenat mörkrädd så jag tog oftast en taxi hem o bad dom vänta tills jag hade kommit innanför min dörr innan dom åkte o dom var så snälla så dom gjorde de.

 

Men det fanns kvällar,, nätter som jag gick hem själv o då hade jag alltid mina nycklar så här mellan fingrarna ifall det skulle komma nån o hoppa på mig.. Ett litet tips men det kanske ni redan vet ...

 

Nu ska jag lägga mig skönt i sängen o titta på tv;n. Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - Söndag 23 feb 10:00


klicka på bilden så kommer du till sidan.Det är en hjärtskärande video om Quaden Bayles, 9, från Australien, som sprids runt på sociala medier. Nu haglar fina och kärleksfulla hälsningar in till honom runt om i världen. 


Kan du inte se videon klicka på länken; https://www.youtube.com/watch?v=aDVIrv7vB48&feature=emb_logo

 

En video visandes en gråtande och förtvivlad Quaden Bayles, 9, har blivit viral på nätet. I videon ser vi hur ett förtvivlad barn mår fruktansvärt över att ha blivit mobbad på grund av sin kortvuxenhet under en lång tid på sin skola.


Det är mamman till Quaden som filmar händelsen i hopp om att uppmärksamma lärare, vuxna, föräldrar, barn om vilken effekt mobbning faktiskt kan ha.


Och nu skickar människor från jordens alla hörn sitt stöd på sociala medier till nioåriga Quaden. Även en hel del kändisar har skickat en hälsning till pojken.

 

 

FICK HÄLSNING AV HUGH JACKMAN

Quaden fick under torsdagen en väldigt fin hälsning av Australiens kanske största filmstjärna just nu, Hugh Jackman

I hälsningen berättar Jackman bland annat att Quaden alltid har en vän i honom.

– Quaden, du är starkare än vad du vet kompis och oavsett vad så har du en vän i mig. Så kan vi alla vara snälla mot varandra, mobbning är inte okej. Livet är svårt nog. Så låt oss komma ihåg att varje person vi ser har en egen sorts kamp med något. Så låt oss vara snälla, säger Jackman i en video han publicerat på Twitter.

SAMLAT IN ÖVER EN MILJON KRONOR

En annan som såg videon var komikern Brad Williams, som även han föddes kortvuxen, och han beslutade sig för att försöka komma i kontakt med Quaden och hans mor – som han till slut lyckades med.


Samtidigt startade han en insamling för att ta Quaden till Disneyland, en insamling som i dagsläget har samlat in över en miljon kronor

I en tweet skriver Williams att alla pengar som blir över från resan kommer att skänkas till anti mobbing-inriktad välgörenhet.

 

 

 

Hur kommer det sig att man mobbar någon ? Vad är det som gör att man retar sig på andra ?

Jo det är bara för att man inte är "normal"... Men VEM säger vad "normalt" ska vara ??

 

Jag fick tårar i ögonen när jag såg filmen på den här lille killen. Han är 9 år o vill inte leva bara för att han blir mobbad varje dag. Dom klappar honom på huvudet, säger hemska saker till honom. Jag vet inte om jag hörde rätt när kvinnan sa att hon redan hade förlorat ett barn som var mobbat ?? Jag kan ha hört fel. Mamman säger oxo att det går inte att ignorera för det händer hela tiden ändå. Dom måste ta tag i det. Men vad kan dom göra ? Hjälper skolan till ?

 

Många kan tycka att det var hemskt av mamman att filma honom men jag tycker att hon gjorde rätt. Sånt här måste vi se så att det ska kunna bli nån ändring. 

 

Tyvärr är det ju oftast så att det är den som blir mobbad får byta skola,, inte den eller dom som mobbar. Nej, dom tycker väl att det är smidigast att flytta det mobbade barnet utan att ta tag i det,, det fortsätter oftast på dom andra skolorna oxo.

 

Om ni ser någon som blir mobbad, barn som vuxen,, se till att hjälpa dom. Stå inte bara o se på, det är hemskt. 

 

Mobbingen måste stoppas o det är NU.

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 22 feb 17:28


I går var vi ganska trötta båda två efter vår runda till stan. Vi myste på kvällen o tittade på Talang. Sen gick vi o la oss o tittade på barnprogram en stund innan Jack somnade gott. 


 

Vi lägger oss alltid längst ut på vänstersidan där Jack ligger, så han ligger så långt ut han kan komma o sen ligger jag jämte honom.. För det är så att så fort han har somnat så kommer han som en magnet mot mig o så är det hela natten.. Det är så mysigt, även om han ligger på mig,, det som kan göra mig lite rädd är när händerna kommer flygande o klappar till mig o det gör det ofta =)  Men jag somnar om direkt igen. Både barnen o jag sover så gott när dom är här, annars ligger jag ju själv i sängen nu o har snart gjort i 4 år.. Teddy låg ju alltid bakom mig så vi låg rygg mot rygg eller så låg jag o höll om honom.. Så det är mysigt när dom är hos mig.. O det är roligt för vi spelar lite spel o pratar.. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar mina vitaminpiller ♥


 

Innan idag låg Jack i soffan medans jag satt jämte honom o myste. Han tittade lite på tv;n sen spelade vi lite både på hans padda men även på min mobil. 


Mysungen ♥


   

Vi har ätit o fikat o haft en bra dag. Ja han fikade,, han smakade på min chokladfudge men den var så stor så han åt halva, dom blev ju inte lyckade men smaken fanns där. 

 

Tyvärr så tar det roliga slut o han måste åka hem. Marcus o Liam kom o hämtade honom.. Min son hjälpte mig att vända madrassen i sängen för det orkade jag o mamma inte den var så tung.. Så det var sonen , Liam o jag ,, jag gjode väl inte så mycket men dom fick till det. 

 

Sen köpte jag ju en korg för ett tag sen så nu hjälpte sonen mig att lägga ner sladdarna där som är till datorn så det blir lättare att dammsuga plus att jag kan köra in skrivbordet nästan ända till väggen, den har stått snett innan så nu har jag lite mer plats så det är skönt o det ser ju bättre ut oxo.. 

 

Nu ska jag ta o lägga mig en stund o vila, har gansk mycket värk nu o är skakig men det har jag varit ett par dagar. Så det har varit skönt att ha Jack här så jag har fått nåt annat att tänka på..

 

Trodde att det var söndag den här  helgen oxo men det är ju lördag så nu har jag vunnit en extra dag... 

 

Önskar er en fin kväll. Var rädda om er o varandra..

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

Bloglovin

Blogkeen

Mitt Nya Liv

COPYRIGHT BY ME !

       

booked.net

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Don't Say Goodbye

Fråga mig

42 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

COLOURPICTURE

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se