Mitt Nya Liv

Senaste inläggen

Av Anneli Gustavsson - Söndag 14 feb 20:11


Ja här är det full rulle.. Det är så roligt med en liten bebis igen =)

 

Idag blev det en promenad bakom sjöarna o det var så fruktansvärt kallt så jag var som en isbit när jag kom hem så jag var tvungen att ställa mig i en het dusch o där stod jag ett bra tag men jag var ändå kall om fötterna. Innan jag gick på promenaden så var jag ute med Neo o det var så skönt men sen blev det så mycket kallare.

 

Jag tog ju inte på mig så mycket kläder heller så jag fick väl skylla mig själv,, det gör jag inte om. Nästa gång ska kläderna på igen.

 

    

 

 

Titta,, snön håller på att försvinna o det är underbart. Jag är så trött på snön o det kalla vädret nu. Jag vill att det ska vara varmare o barmark.

 

 

Ja det blev en liten runda,, jag har bara gått 3 ggr den här veckan o det är inte alls roligt för jag vill så gärna gå, men jag hoppas att det blir bättre snart.

 

Det blev 15.151 steg så jag är nöjd.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Nytt inlägg i Neos blogg HÄR.

 

 

Av Anneli Gustavsson - Söndag 14 feb 10:15


 


 

Önskar er alla en Glad Alla Hjärtans Dag ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Lördag 13 feb 20:10


Vaknade med en hemsk värk, ja det har jag haft ett bra tag nu så det börjar bli riktigt jobbigt, så nu får det räcka. Jag har ju inte varit ute på mina rundor för det har varit så kallt o jag har frusit häcken av mig här inne o det har räckt, jag kunde inte utsätta mig för kylan ute oxo även att jag så gärna vill gå.

 

Jag har anmält mig till Samsung Health den här månaden oxo men det kommer jag inte klara så jag får rikta in mig på Mars månad i stället. Det är bra att dom har såna utmaningar för det sporrar lite o då vill man visa att man klarar av det .. Det är endast mig själv som jag "tävlar" mot o ingen annan ,, det bryr jag mig inte om. Jag går där jag känner att jag klarar av o jag går så fort eller sakta som jag kan o behöver.

 

Jag planerar lite hur jag ska gå när det blir lite varmare o barmark, jag längtar så efter det. Tänk sen när min lille bebis blir större så jag kan ta med honom på promenaderna, det ser jag fram emot,,men först ska han vara bebis =)

 

Det går i ett o det är så roligt för Neo är en rolig prick,, en glad skit.. Vi börjar förstå varandra,, eller lyssna på varandra. Det var ju så nytt i början så det var svårt för honom att ta in allt som hände men han är underbar o jag är så glad att jag har honom. 

 

Det finns ett nytt inlägg i hans blogg HÄR

 

Vi somnar väldigt gott på kvällarna i alla fall,, efter allt bus under dagen. Så vi ska snart gå in till mormor o säga god natt till henne. Han har varit hos henne i dag oxo o busat lite. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar..

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - Fredag 12 feb 21:36


Det har varit en lång dag, vi vaknade vid 8 o sen har vi hållit i gång. Han har varit inne hos mamma oxo, ja jag har skrivit i hans blogg om hans dag =)

 

Det blev ingen promenad i dag för jag har haft sån hemsk värk så jag är glad att jag lagade mat igår så jag hade att ta av i dag. 

 

Har ring Länsstyrelsen men det har jag oxo skrivit om i Neos blogg för jag blev så osäker men nu vet jag hur det ligger till.

 

Har stått o "slavat" i köket i flera timmar idag igen o gjort chips på äpplen o morötter. Det blev 6 eller 7 äpplen som jag skivade tunt o kanske 6 morötter, jag kommer inte ihåg. Till äpplena har jag en mandolin o till morötterna tar jag potatisskalaren o det funkar jättebra. Det tar ju lite tid att skala, skiva o ha i ugnen.

 

 

Här är alla morötter skalade, det krymper så otroligt så man får ta till ganska mycket. Det blir mer av äpplena för dom försvinner inte lika mycket som morötterna.

 

 

Detta blev det o det blev inte bränt i dag o det är jag glad för. Jag kollade det hela tiden o satte klockan för att inte glömma det. Hade ugnstemp på 100*,, 5 plåtar äpplen o 5 plåtar morötter. Ja inte samtidigt, tog äpplena först..

 

Jag gick in till mamma med lite så hon kan tugga på oxo. Får se hur det blir för jag lär inte äta upp allt ikväll. Det kanske är segt som tusan i morgon ? Jaja, då får det bli de. 

 

 

Jag satte ju 2 avokado kärnor i somras o jag har tragglat med dom o det har tagit sån lång tid.. Den ena har kommit upp nu men den andra fick jag slänga så jag satte äpplekärnor o det är dom som kommer upp här nu,, får se hur det blir. 

 

Ja det var fredagen,, ska bli skönt att lägga sig sen. Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

Neos blogg hittar ni HÄR.

 

 

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 10 feb 19:43


 

 

Blev väckt i natt när Neo ville gå ut men sen somnade vi igen. Jag vaknade kl 8 o han sov fortfarande men vaknade när jag gick upp.. Han vill gärna sova med sin råtta, han brukar busa lite med den innan han somnar.

 

Han har varit duktig i dag med allt, o det gick lite bättre idag med kopplet oxo så det är roligt. 

 

Har varit på en liten promenad med Rohde så Neo var inne hos mamma.. 

 

     

Gick runt Änganäs o sen en bit bakom sjöarna. Vi gick inte hela rundan idag, har haft så ont i musklerna men det gick ganska bra ändå.

 

             

Det blev 9.548 steg, hade velat ha fler men det blev det inte. Får ta det en annan dag. I morgon ska jag tvätta o laga mat så det blir ingen promenad. 

 

Lagade lite mat innan,, fisk i ugn med sås o potatisgratäng,, men fisken o såsen blev inte god, jag förstår inte vad det blev för smak ? Började äta kl 18 o har inte ätit upp än o klockan är snart 20. Hoppas att min kycklinggryta blir god i morgon.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

Neos Blogg

 

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 9 feb 21:01


   

 

I går gjorde jag morotschips o äppelchips o det blev så gott. Jag var lite osäker på äpplena så jag tog bara ett men det blev så gott.

 

   

Hade 5 plåtar i varmluftsugn på 100 *.

 

 

 

Så i dag gjorde jag massor av allt o första plåten med morötter blev jättebra o sen sa jag till mamma att det tar sån tid med äpplena så hon sa att jag skulle höga graden o det gjorde jag.. F-n oxo,, allt blev bränt.. Hon fick in det som gick att äta, jag hade en morot till här inne så jag la in den... 

 

MEN, undertiden så trillade jag dit o nu mår jag så illa, magen är orolig o körig för att inte säga svullen.

 

 

 

Jag köpte den här innan jul för jag tänkte att jag skulle bjuda på den om det kom nån men jag tänkte ju inte på att det var corona så den har legat o retat mig i skafferiet bra länge nu.. 

 

Tills jag för en stund sen gick o öppnade asken o åt hela översta laget... Jag har inte ätit godis på säkert 1 år så nu får jag börja om igen. Jag får ändå vara glad att det inte har varit fler gånger men jag är ändå så besviken på mig själv.

 

Nu blir det ingen mer choklad, den är borta. Usch vad jag mår illa. Måste dricka nåt med kolsyra så det får röra om lite i magen..

 

Är helt slut,, ska snart lägga mig o se om jag kan sova lite. Lille Neo ligger på mina fötter nu o sover gott. 

 

Syrran o hennes man var nere o hälsade lite på honom innan ikväll .. 

 

 

Ser ni halon runt solen, den är riktigt stor.

 

 

Tog en promenad bakom sjöarna, det blåste rätt rejält på ditvägen men sen blev det bättre men jag frös som bara den så det var skönt att komma hem. Det blev 7 km o 

12.725 steg.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 feb 22:06


Ja här går det i ett kan jag lova. Han har varit inne hos mormor ganska länge idag o myst med henne, så han ska ju lära sig att gå mellan oss. Det funkar bra med hennes katt oxo så det är extra roligt.

 

Medans han var hos henne så var jag ute på en liten runda o det var så kallt så jag har varit frusen hela dan.

 

Jag fick ett brev från Folksam idag ang hundförsäkringen.. När jag pratade med henne så sa hon att den skulle kosta 146 kr/mån o det tyckte jag var toppen så jag blev så glad.. För sen stor försäkring o en livförsäkring.. Men,, när jag fick brevet stod det att jag har 40% det första året så jag ringde upp dom o fick prata med en annan o han förklarade att det är billigare första året,, valpåret o sen blir det fullpris,, mao 263 kr/mån o det var skillnad på det priset jag fick av henne så jag sa till honom att jag blev sur o han skulle skriva till henne o ta upp detta så att det inte händer igen. Nåja,, jag måst ju ändå ha en försäkring på honom, men jag vet inte om jag ska kolla upp andra bolag ? 

 

Idag har han varit duktig med kisseriet ända tills i kväll. Han har bajsat på golvet 2 ggr o sen nu ikväll så har han även kissat på golvet,, han kissar utanför draglakanet så det kommer på golvet o då hade vi ändå precis varit ute en stund o han kissade första gången, andra gången han ställde sig vid sovrumsdörren så gick jag ut med honom men då gjorde han inget,,, förrns han kom in. Så det gäller att passa på honom o gå ut väldigt ofta. Så fort han har sovit, ätit o busat o däremellan. Ja, han är inte så gammal än o jag vet att jag tragglade med Teddy när han var valp.

 

   


 

Han är världens mysigaste o han älskar att busa. Nu la han sig i sin säng så nu blev han lite trött. 

Annars är han så duktig på nätterna o sover bra. Han väckte mig vid 3-tiden i natt sen somnade vi om o sen var det dags för mig halv 7 o då väckte jag honom, men han kissade o sen somnade vi om till strax innan 9 så det var jättebra, det längsta han har sovit.

 

Nu ska vi snart ut o kissa igen o sen sova lite. Det har varit en lång dag, men en bra dag. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 2 feb 22:52


 

 

God morgon lilla mamma, dags att vakna nu.. Ja han har väckt mig 1 gång i natt o jag kommer inte ihåg vad klockan var, men han somnade om igen o vi sov till halv 8.. Jag avskyr tidiga mornar men det funkar bra. Är ganska trött på kvällen sen, satt o somnade i soffan nyss =)

 

   

I dag har han badat för första gången. Det var allt lite skrämmande men han var så duktig. Jag fönade honom lite lätt oxo o även det gick bra. Sen sprang han o lekte lite.. 

 

Jag har även köpt ananans juice idag för jag har hört att man kan ge dom ½ tsk i maten så kanske dom slutar upp med att äta bajset.. Ja, han har ätit lite av sitt bajs några gånger o jag spyr nästan. Jag försöker hålla koll på honom när han går iväg men det är inte lätt alla gånger. 

 

 

Det är inte lätt att ta kort på honom för han är inte still så dom blir suddiga.

 

 

Han busar med sina leksaker, han vill gärna dra dom till sin säng o lägga dom är i o när jag satt på golvet innan drog han elefanten i la den i mitt knä =)

 

 

Det är många saker som ryms i hans säng =)

 

 


  

Det var så gott med snö =) 


 

 

 


 

Gjorde räkmackor i dag o det blev gott,, tyvärr var brödet lite torrt men det funkade ändå. Det ser lite snålt ut med räkor men mamma vill inte ha så många o det var visst hennes macka jag fotade =)


Jag var så stolt över honom i dag för han kissade ute för första gången, han kissade ute 2 gånger.. Jag har inte varit ute på nån promenad med honom än för det är för kallt så jag väntar med det. Men så fort han vaknar så går jag ut med honom o när han har ätit så ska jag oxo gå ut med honom. Men ibland vill han bara gå in då gör vi det.. Vi tar det i hans takt.

 

Just nu ligger han på mina fötter o sover gott, men han vaknar snart för jag ska släcka ner o lägga mig, jag är så trött. Hoppas att han får sova gott inatt.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

BE SAFE STAY SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


 

Translation In Your Language

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

45 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

Besökare online:

 

Klicka på bilden så kommer du till min bloggsida.

 

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se