Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 23 november 2020

Här är tortyr- och våldtäktsrånarna från Solna kyrkogård – kan inte utvisas.

Av Anneli Gustavsson - 23 november 2020 16:15


På tisdagen (19 nov 2020) åtalades två män, 18 och 21 år gamla, för den uppmärksammande tortyrmisshandeln och våldtäktsrånet på en kyrkogård i Solna norr om Stockholm som pågick i flera timmar. Polisutredningen visar att rånarna valt ut sina offer slumpmässigt. I syfte att pressa pojkarna på deras bankuppgifter har de klätts av nakna, våldtagits analt och fått höra att de ska begravas levande.

 

   

 

De misstänkta gärningsmännen som står åtalade i Solna tingsrätt har båda utländsk bakgrund. Den 18-årige mannen, folkbokförd i Solna, är född i Sverige men har tunisisk bakgrund. 21-åringen, som är bosatt i Upplands-Väsby, kommer från Iran och folkbokfördes i Sverige i november 2009. Han erhöll svenskt medborgarskap i januari 2014.

 

LÄS ÄVEN: Avklädda pojkar hittades på kyrkogård – hade blivit torterade

 

Båda männen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret. 18-åringen har tidigare dömts för försök till stöld medan 21-åringen är dömd för mordbrand efter att ha kastat en så kallad molotovcocktail mot en bilfirma.

21-åringen dömdes till ett och ett halvt års fängelse, ett straff som han inte hade börjat avtjäna vid tidpunkten för händelsen i Solna. Vidare är han dömd för stöld, flera narkotikabrott, olovlig körning, olovligt brukande och rattfylleri.

Offren överfölls på väg hem

Samhällsnytt har tagit del av polisens förundersökningsprotokoll som detaljerat redogör för händelsen natten mellan den 22 och 23 augusti i år när männen utsatte två pojkar för tortyr och våldtäkt på Broddgatan och Norra Begravningsplatsen.

Händelsen påbörjades vid 23-tiden på kvällen när de två pojkarna promenerade på en cykelväg utmed kyrkogården och i höjd med Hagalund stötte på gärningsmännen som frågade om de ville handla narkotika. Offren avböjde erbjudandet men då ville gärningsmännen istället ha deras pengar.

Tvingade av offren kläder och knivhögg

Gärningsmännen började misshandla offren med sparkar och slag på cykelvägen. Därefter tvingades de in på begravningsplatsens område där gärningsmännen tvingade av offren kläderna.

En av gärningsmännen tog fram en spade och började slå offren med den medan den andre tog fram kniv och högg dem i låren. Enligt offrens vittnesuppgifter ska männen ha tagit deras tillhörigheter men nöjde sig inte med det utan ville ha ”mycket pengar” och krävde att få deras kontouppgifter.


På platsen band gärningsmännen för offrens ögon med bindel och skar ut tygstycken från deras kläder som trycktes in i munnen. De bands även till händer och fötter samtidigt som de fick ta emot hot om att få sina penisar och öron avskurna samt näsor krossade.

Förvarna hotade även att hämta en pistol. Offren fick höra hur gärningsmännen skröt om att de var med i det ökända kriminella Rinkebygänget ’Dödspatrullen’.


Placerades i gropar och våldtogs

Gärningsmännen förde sedan offren till ett nytt område i parkområdet. På platsen fanns gropar där offren placerades och täcktes över med löv. Där påbörjade gärningsmännen sedan våldtäktsövergrepp på ett av offren genom att föra in pinnar och kottar i analöppningen.

Vidare fick offren höra att gärningsmännen skulle avrätta deras familjer om de kontaktade polisen.


Offret: ”Som att duscha i blod”

Ett av offren berättar för polisen om tortyren och liknande upplevelsen vid att ”duscha i blod”.


 


Först vid klockan 04:15 mottog polisen en anmälan om att offren var försvunna. Klockan 08:30 inledde polisen en brottsutredning efter att offren lyckats kalla på hjälp från en förbipasserande vid begravningsplatsen.

När polisen grep gärningsmännen i närheten hade de offrens tillhörigheter i fickorna.


Åklagare: Ingen koppling mellan rånare och offer

I polisförhör är männen fåordiga och en av dem svarar uteslutande ”inga kommentarer”. Båda förnekar brotten och vill inte kännas vid några av anklagelserna om att ha haft samröre med offren. Istället ska de ha påträffat offrens tillhörigheter av en slump.

Enligt kammaråklagare Anders Tordai finns det ingen tidigare relation mellan gärningsmännen och offren. De har endast valts ut vid det aktuella tillfället för att råna.

– Såvitt har framkommit i utredningen finns ingen tidigare koppling mellan gärningsmännen och målsägandena, säger Tordai i ett pressmeddelande.


Har rånat fler i Solna

Det framgår av åtalet att 18-åringen och 21-åringen har rånat ytterligare personer i Solna.

I juli utsattes två 18-åringar för ett rån vid Hagalundsgatan i Solna. Gärningsmännen använde pistol och knytnävsslag för att tvinga av offren värdesaker.


Kan inte utvisas

Männen åtalas för människorov, synnerligen grov misshandel, grov våldtäkt, grovt rån och övergrepp i rättssak. Åklagaren har inte yrkat på utvisning eftersom de båda misstänkta är medborgare i Sverige.

Rättegången inleds i Solna tingsrätt den 30 november.

 

 

 

 

 

 

Är det bara jag som tycker att detta är för jävligt ?? Nej, jag brukar verkligen inte säga vad jag tycker o tänker men det kommer jag att göra nu.

Dom kan inte utvisas eftersom dom är Svenska medborgare... Men för fan.. Ja den ene idioten är tyvärr född här så det kan jag förstå lite mer,, men den andra jävla muppen som har fått medborgarskap ska genast bli i fråntagen den o ut med fanskapet !!! Dom som bryter mot våra Svenska lagar o ordningar som har fått medborgarskap ska inte få stanna kvar i Sverige.. Dom ska UT med huvudet före. Dom ska inte få stanna kvar här o ta det bra i våra fängelser, att sen få sitta av ett straff som minskas ner så man skäms på våra lagar hur fruktansvärt slappa dom är. Fan,, skärpning !!! 

Skärp lagarna o släng ut fanskapen !!!

 

Det är inte ok att misshandla ,, våldta o förnedra någon på något sätt. Att stoppa upp kottar o pinnar i baken,, hur ont gör inte detta o hur förnedrande är det inte ??!!!..... 

 

Ska vi ha såna här vidriga personer i vårt land ??  Dom är inte anpassningsbara !!!

 

Nä jag blir så förbannad när jag läser sånt här,, att Sverige TILLÅTER att det få gå till på detta sättet. SKÄMS !!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 16 april 20:45


      Som veterinär kallades jag in för att undersöka en 13-årig hund som hette Batuta.Familjen förväntade sig ett mirakel.Jag undersökte Batuta och upptäckte att han hade cancer och skulle dö av detta och att det inte fanns något att göra för...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 11 april 20:45

    Den här bilden följer mig i graven. Den har jag tatuerat in på min arm =)       I dag har det varit en jobbig dag, det är det alltid den här dagen. I dag är det 9 år sen du somnade in o jag ser allt framför mig än, vilket är jobbigt....

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 4 april 21:00

  Det är så mycket att hålla reda på när man är hemma o är sjuk. Inte nog med att jag har min fibro o allt annat.. Jag går ju o bryter tån,, ja för ca 2 år sen.. Sen halkade jag ju 22a dec 23 o slog i rejält.    Men nu så har jag pratat med Fol...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 21:02


      Ja nu tjejer får vi ta fram rakhyvlarna, epilatorerna mm o se   till så att vi har lena o sexiga ben =)          ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 30 mars 20:35

  I dag har det varit skönt väder, härligt att klä sig lite lättare. I dag skulle jag även gå hem till Rohde o plocka med mig lite kläder o lite annat smått o gott.   Det är så att hon har kommit till ett korttidsboende för hon har varit sjuk. ...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards