Mitt Nya Liv

Alla inlägg under oktober 2020

Av Anneli Gustavsson - 24 oktober 2020 10:30


För nån dag sen var jag o klippte mig o det blev sådär men det funkar. Det blev lite konstigt klippt bak i nacken men jag tror inte att det syns så mycket..

 

När jag hade klippt mig så blev jag ju mörk igen,, ja eller det hade ju växt ut eftersom jag var ganska långhårig det sista.

 

 

Men mamma slingade mig o då känner jag mig mycket bättre när jag är ljus.. 

 

Här ser jag ljus ut eller grå ut men jag vet inte vad som hände med bilden för jag är mörkare.. O det gör verkligen inget om jag blir grå..

 

   

Då var slingorna uppdragna så det är bara att smeta i allt nu o vänta på att klockan ska gå fort så jag får se resultatet.. Var lite orolig pga att jag tappar så otroligt mycket hår nu men ändå slingar det men det gick bra, håret stannade kvar på huvudet.

 

 

Som sagt va så blev jag kort o ljus,, så nu känns det bättre =)

 

Önskar er en bra dag där ute..

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 

 


Av Anneli Gustavsson - 23 oktober 2020 17:38


Julen närmarsig och i många familjer pågår nog julplaneringen för fullt.

Men nu slår statsepidemiologen larm inför julfirandet – gigantiska släktkalas är inte lämpliga.

– Själv tänker jag fira i en liten familjekrets, säger Anders Tegnell.


Det här året har minst sagt sett annorlunda ut på grund av coronapandemin.

Nu ser det ut som att även julen kommer att bli annorlunda. I alla fall om du har en stor släkt och försöker följa Anders Tegnells och Folkhälsomyndighetens råd inför det stora helgfirandet.


De lättade restriktionerna för 70-plussare ska inte tolkas som att det är fritt fram att kura ned sig och krama om farmor framför Kalle Anka och trängas med hela tjocka släkten runt julbordet.

– Vi måste vara försiktiga när vi vistas nära varandra och det gäller fortfarande, säger Tegnell.

Skippa gigantiska släktkalas

Det är framförallt större samlingar av familjemedlemmar som Tegnell är skeptisk till. Stora släktkalas med gäster som reser från hela riket för att samlas är inte lämpliga när det vankas jul i pandemitider.


 

FOTO: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Anders Tegnell säger att det inte är lämpligt med stora släktkalas i jul.
 

”Hitta en lokal”

Något exakt antal på hur många man kan vara när man samlas i jul uppger inte Tegnell. Något han däremot säger är att mindre släkter kan träffas – om man har vissa saker i åtanke. Om man exempelvis redan träffas relativt ofta och bor stort, eller kan hitta en lämplig lokal, kan man arrangera ett mysigt julfirande utan trängsel, sa Tegnell till TV4 tidigare i veckan.

Han poängterar dock att det är av största vikt att de äldre släktingarna i så fall håller fysiskt avstånd.

Hur ska du själv fira jul?

– Det blir i en liten familjekrets, svarar statsepidemiologen.


 

FOTO: KALLESTAD, GORM / TT NYHETSBYRÅN
Bor man tillräckligt stort eller hyr en lokal så man kan hålla avstånd, kan det vara okej med ett större julfirande, menar Tegnell. Bilden är en genrebild.
 
 
 
Jag förstår inte hur dom kan släpp loss allt nu ?? När det börjar en ny våg så är det "fritt" fram för dom äldre o dom i riskzonen... Ja jag vet att alla har sitt ansvar men hur många är det som "tar" risken o tänker som så att det drabbar inte dom. 
 
Att fira jul med min lilla familj har jag gjort i många år nu o jag hoppas att jag kan göra det i år oxo,, men jag får ju se hur det blir.. Vi är inte så många.. 
 
Nä jag vet inte vad jag tycker längre ?? 
 
Tycker ni att det är rätt att släppa på det nu ?? JO jag vet att många mår jättedåligt pga att dom får vara ensamma,, isolerade men det har ju varit tvunget.. Vi är ju rädda om våra äldre o dom som är i riskzonen... 
 
Vi får nog räkna med att det kommer att hålla på länge till.
 
Var rädda om er o varandra. 
 
BE SAFE ♥
 
 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 22 oktober 2020 15:56


Att sluta röka kan vara så svårt, nästan omöjligt för många. Det finns olika sätt man kan sluta röka på, vissa slutar värt, andra köper tuggummi, några börjar snusa i stället medans andra väljer e-ciggen . Jag förstår inte varför man börjar snusa istället för ciggen, ville man inte bli av med en last ?

 

Hur som helst....


Själv slutade jag röka 2003 o jag använde absolut inget, utan la av tvärt. Det var så svårt i ett par år men jag gav inte upp o det är jag så glad för. Jag har inte tagit ett endaste bloss o jag vågar inte göra det heller för jag är rädd att trilla dig igen. Dom två sista åren har jag börjat bli röksugen igen o det blir så ibland. En gång rökare, alltid rökare men det gäller att hålla sig i från det. Jag har flera gånger tittat på detta med e-ciggen, jag har varit sugen på att köpa men det har jag inte gjort. Jag ska Inte göra det heller, men jag såg nu att dom hade ett erbjudande på ett startset.. Njae, jag avstår o jag ska hålla mig i från det så länge jag bara kan.. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 21 oktober 2020 21:59


Vilka sega dagar det har varit. Trist väder o ganska mörkt.. 

 

Igår åkte jag ner o klippte mig,, men jag blev inte riktigt nöjd den här gången för hon klippte så konstigt så på ena sidan är det mer utklippt än den andra,, men det får vara så.

 

Idag har mamma slingat håret på mig så nu känns det mycket bättre. Jag avskyr att vara mörk i håret,, jag har alltid varit blondare men sen magsäcksoperationen 2008 blev mitt hår jättekonstigt o fick olika färger, mörk mahogny o massor med korkskruvar,, jag fick såna fina krullor i håret o hade det ett tag men sen försvann dom.. Jag kommer ihåg än i dag hur det kändes med krullorna,, det kändes som jag hade en stor mössa på mig =)

 

Jag blev så nöjd med mina slingor o det gör att jag mår bättre o känner mig mer som mig själv =)

 

Pratade med M i dag o han är helt galen, men det är väl därför som jag tycker om honom så mycket.. Han sa att han skulle äta lite keso med hallon, en han ville ha nåt mer i så han kom på att han hade lite romsås,,, rom från fiskarna i sås så det blandade han i o det kunde han inte äta.. Näää tacka fasen för det,, det måste ju smakat hemskt ,, men han är ju som han är =)

 

Har suttit i soffan o tittat lite på tv;n, men vet inte vad jag har sett ?? Det är inget speciellt nu heller , men jag väntar med att lägga mig.

 

I morgon ska jag göra nåt,, mer om det då =)

 

Hoppas att ni har haft en fin dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 20 oktober 2020 23:18


Det har varit ganska skönt väder idag men det har blåst lite o regnat lite oxo.. Har ju inte varit ute jättemycket,, inte mer än att jag har varit hos frissan,, Konsum o Ica men sen åkte jag hem.

 

Jag ska in till Ica Maxi o City Gross nån dag den här veckan,,, kanske på torsdag ?

 

När jag var på parkeringen på Konsum så såg jag dessa härliga färger.

 

   

 

Det är ju läckert men inte roligt att det har läckt från en bil,,, nope inte mammas bil..

 

Annars har jag inte gjort så mycket.. Har varit hos Rohde o hjälpt henne med räkningar o visat hur hon skulle göra för att se dom så det fixade jag..

 

Sen ringde en annan dam som har problem med sin tv så jag ska dit nån dag o hjälpa henne,, ja då jag ska hålla avståndet.. Jag hade munskydd när jag var hos frissan.. 

 

Sitter bara o somnar i soffan så nu ska jag lägga mig,, det blir väl som alltid att man blir klarvaken =)

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 20 oktober 2020 00:58


  


HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA

 

STORT GRATTIS NINA PÅ DIN FÖDELSEDAG.

 

Ja i dag fyller min svärdotter år. Jag hoppas att du får en fin födelsedag, att dom skämmer bort dig rejält.

 

Tycker så mycket om dig

 

 Många kramar till dig från mig   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 18 oktober 2020 16:56


Jag förstår inte vart tiden tar vägen ?? Det går så fort, helgen är snart slut igen... Jag vet inte vad jag har gjort den här helgen,, jo jag har dammsugit lite o fixat men inget annat vad jag kan komma på ...

 


Lille Jack,, älskade Jack jag ville så krama om dom. Liam försvann snabbt upp på sitt rum för han hade kompisen där..

 

 

Receptet på chokladbollarna finns HÄR.  

 

Idag har jag varit nere hos barnen o lämnat lite chokladbollar som dom fick, dom tyckte att dom var goda. Jag stod utanför så jag gick inte in,, jag ville så gärna krama om barnen men det gjorde jag inte. Stannade till på Konsum innan jag åkte till dom o köpte lite kvarg + rosor till svärdottern som fyller år om ett par dagar..

 

   

 

I morse när jag vaknade så hade jag ett riktigt stort blåmärke på min underarm,, jag har ingen aning om hur det har kommit dit ?? Jag har inte slagit i mig på något ,, men jag såg innan oxo att jag hade 2 blåmärken på mitt högra lår.. Sista tiden har jag fått blåmärke jättelätt,, ja utan att jag vet att jag har slagit i mig på något.. Blåmärket på armen gör ganska ont men inte dom på benet..

 

Nu ska jag ställa mig i en riktigt varm dusch o försöka mjuka upp musklerna lite. Har haft ganska ont sista dagarna igen, men det brukar kännas gott efter en varm dusch.

 

Hoppas att ni har haft en bra helg där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

BE SAFE ♥

 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 16 oktober 2020 17:15


Jag är så otroligt lycklig nu.. Jag har äntligen landat o Paco hämtar mig o kör mig hem till  lägenheten. Mamma har lagat till något gott att äta för hon vet att jag är trött o har värk efter flygresan..

 

Jag sitter på den stora balkongen o njuter,, tittar ut på havet,, ser alla människor som går fram o tillbaka,, folk som badar o har det riktigt gott.

 

 

Solen som värmer upp min hud,, ser hur dom står o fiskar men får inget napp.

 

    

Den vackra kyrkan på torget..

 

 

Blickar ut över havet o drömmer mig bort.

 

 

Soluppgångarna som är magiska,, det känns som det pirrar i hela kroppen när man ser solen går upp.

 

Månen som lyser upp havet,, det glittrar, undra om det finns nån skatt där ?

 

   

Att bara gå o se vad som finns ute på stan, njuta av allt.. Människorna, restaurangerna, maten,, ja allt.

 

Jag älskar "mitt" berg.. Jag ser en gravid kvinna som ligger med utsläppt hår,, jag ser hur hon njuter.

 

 

Ännu en magisk soluppgång, jag vill inget hellre än att stanna tiden o bara njuta.

 

   

Att få träffa min älskade Grus,, att få hans underbara kramar som ger så mycket energi så det känns i hela kroppen,, det är ju det jag ser fram emot ända från det jag har tvingats att åka hem..

 

"Mina" 2 goingar ♥ ♥ ♥

 

   

Underbara Göran o hans mjuka kärleksfulla kramar.. Som jag saknar dom,, dom ger så mycket energi så det går inte att förklara ♥ Här är vi hemma hos dom i deras jättefina hem. Dom bjöd på en fantastisk middag med massor av smaker.

 

 

Vad tänker du på min vän ?

 

 

Ska jag vara allvarlig ?? Näää det går ju inte.

 

   

Måste ju hälsa på dom på kontoret oxo så dom inte glömmer bort mig.

 

  

 

Ja ni ser ju själva vilken tur jag har som får uppleva detta. Sol, bad, god mat o underbara vänner..

 

MEN nu är det ju så att jag inte kommer att få dessa underbar kramar, inget badande o ingen god mat.. Inte besöka några marknader eller handla på mig saker för att sen ha ett helsike med att försöka att inte få resväskan att väga för mycket.. 

 

Nää,, jag sitter i min lägenhet o är så ledsen.. Jag är så satans ledsen över att jag inte sitter på balkongen i Fuengirola ... 

 

Jag vågar INTE åka, jag vågar inte sitta på ett plan med massa människor nu när det är corona.. Värre kommer det att bli igen så det är ju ingen som vet om man skulle komma hem ?

 

Jag får väl låtsas att jag är där o beställer mina älskade räkor som Lynn vet precis hur jag vill ha det,, jag behöver ingen meny för hon vet så fort jag kommer dit o det är det som är så mysigt att man har lärt känna lite folk. Vi har våra favoritrestauranger som vi går till,, men så blir det inte nu.. 

 

Nej,, dom fick flyga med ett tomt säte o jag har förlorat dom pengarna o dom får jag inte tillbaka ,, men jag är tacksam att jag inte hann att beställa en hemresa oxo för då hade jag förlorat även dom.

 

Ja,, vad ska jag hitta på nu ?? Jag får ta dagen som den kommer för här finns inte deras marknader ... 

 

Ja,, jag hoppas o håller tummarna att jag kommer tillbaka dit nån mer gång i mitt liv. Jag älskar verkligen Fuengirola... 

 

BE SAFE ♥

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards