Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2020

VI MÅSTE SLUTA ATT SE NER PÅ VÅRA ÄLDRE I SVERIGE.

Av Anneli Gustavsson - Måndag 12 okt 17:58


STARK INSATS AV EBBA (KD) I PARTILEDARDEBATTEN – VI MÅSTE SLUTA ATT SE NER PÅ VÅRA ÄLDRE I SVERIGE
 
Ebba (KD) pekade i partiledardebatten ut diskriminering av Sveriges mest erfarna del av befolkningen som en anledning till varför många äldre drabbades så hårt i pandemin.
- En stor anledning till att att så många äldre drabbades så otroligt hårt under pandemin under våren handlar om värderingar och hur vi ser på äldre och ålder. Vi har ett stort problem med vad jag kallar för ålderism i Sverige, sa Ebba (KD).
 
- Vi ser ner på människor eller värderar dem inte lika högt för att de blivit gamla eller årsrika helt enkelt. Det är hela anledningen till att jag engagerade mig politiskt för jag upptäckte den här ålderismen genom min mormor Gunhild. Det är fortfarande för att hedra hennes minne och hennes liv som jag gör att jag överhuvudtaget håller på med politik än idag, sa KD:s partiledare Ebba Busch.
 
ANALYS
En stor del av befolkningen torde anse att Ebba har rätt - det är ofta man ser hur våra ovärderliga äldre och pensionärer i Sverige behandlas sämre och det som t ex skedde inom äldreomsorgen och hemtjänsten under pandemin var förfärligt.
Det är inte bara avseende pandemin som våra äldre behöver prioriteras upp rejält - det handlar om alla sakfrågor och politikområden. Alla är lika mycket värda och det gäller även våra äldre.
Text från Marcus Oscarsson
 
 
Vi måste vara rädda om våra äldre, det är inte bara nu med coronan utan även annars oxo. Dom har levt ett långt liv, jobbat o kämpat så dom SKA ha det bra sina sista år i livet det är inget snack om den saken. Vi måste ta hand om dom på bästa sätt medans dom lever.. 
 
Jag får ibland hemska tankar om när min mamma blir gammal o den dagen då hon inte längre finns hos oss det är hemskt, fruktansvärt o jag vill att hon ska ha det så bra hon bara kan.. Det ska alla ha.. 
 
Så ta hand om våra äldre !!!
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 22 okt 15:56

  Att sluta röka kan vara så svårt, nästan omöjligt för många. Det finns olika sätt man kan sluta röka på, vissa slutar värt, andra köper tuggummi, några börjar snusa i stället medans andra väljer e-ciggen . Jag förstår inte varför man börjar snusa...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 21 okt 21:59

  Vilka sega dagar det har varit. Trist väder o ganska mörkt..    Igår åkte jag ner o klippte mig,, men jag blev inte riktigt nöjd den här gången för hon klippte så konstigt så på ena sidan är det mer utklippt än den andra,, men det får vara så...

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 20 okt 23:18

  Det har varit ganska skönt väder idag men det har blåst lite o regnat lite oxo.. Har ju inte varit ute jättemycket,, inte mer än att jag har varit hos frissan,, Konsum o Ica men sen åkte jag hem.   Jag ska in till Ica Maxi o City Gross nån da...

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 20 okt 00:58


       HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA   STORT GRATTIS NINA PÅ DIN FÖDELSEDAG.   Ja i dag fyller min svärdotter år. Jag hoppas att du får en fin födelsedag, att dom skämmer bort dig rejält.   ♥Tycker så mycket om dig ♥  ...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 18 okt 16:56

  Jag förstår inte vart tiden tar vägen ?? Det går så fort, helgen är snart slut igen... Jag vet inte vad jag har gjort den här helgen,, jo jag har dammsugit lite o fixat men inget annat vad jag kan komma på ...     Lille Jack,, älskade J...

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

44 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020
>>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se