Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 8 februari 2020

Pat var med om en hemsk olycka – se hur han ser ut idag efter 26 timmars operation. Otroligt!

Av Anneli Gustavsson - Lördag 8 feb 11:00


På vårkanten börjar motorcyklister komma ut på vägarna i full fart och olyckor händer ganska ofta där motorcyklister är inblandade. Det kan sluta illa vilket det tyvärr gjorde för David, som var med om en hemsk dödsolycka med sin motorcykel när han körde på New Yorks gator.


David fick väldigt omfattande skador och tyvärr överlevde han inte krocken. Han vart bara 26 år gammal, för ung för att dö han hade hela livet framför sig.


Några år tidigare hade David skrivit ett donationskort, vilket betyder att man donerar sina kroppsdelar och hud och ögon. I stort sett allt på kroppen som är friskt och går att föra vidare till en annan går att donera till någon annan behövande efter man själv avlidit.


Och på grund av denna donation förändrades livet för en annan människa.


Pat Hardison från Missisippi var med och kämpade mot en brand i en byggnad år 2001, där han tyvärr fick omfattande brännskador i ansiktet och fick hela hans utseende helt förstört. Hans skador i ansiktet var så omfattande, och hans utseende var inte alls som han önskade vilket gjorde att han önskade att han dött i branden då han såg sig i spegeln efteråt.


 


Men tack vare Davids donation kunde Pat få ett helt nytt liv.

 

Pat höll sig undan och ville inte gå ut och träffa folk och umgås med släkt och vänner på grund utav hur han såg ut. Därför fick han aldrig träffa hans egna barnbarn, eftersom dom var rädda för hur han såg ut i ansiktet.


Han var tidigare en väldigt glad och social man hade nu hållit sig isolerad i drygt 15 år.


Men efter alla dessa år kom samtalet han länge väntat på. Läkaren ringde Pat med goda nyheter om att de skulle utföra en ansiktstransplantation på Pat. Och ansiktet som han skulle få tillhörde David som hade avlidit i den hemska motorcykelolyckan.


Resultatet på Pat är helt otroligt, operationen tog sammanlagt 26 timmar och kostade 950.000 euro!


kan du inte se videon klicka på länken https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=u04dKKoZMqc&feature=emb_logo

 

 

 

Det måste ju vara fruktansvärt när ens barnbarn är rädd för hur man ser ut. Att har dom känslorna som Pat hade, att han inte ville leva vidare utan få dö. Inte vilja visa sig ute bland folk pga sånt som hade hänt i jobbet när han skulle släcka en brand. 

 

Jag hoppas att han fick  hjälp med att betala för operationen på något sätt. Det skulle inte behöva kosta honom något, det borde ju täckas av en försäkring,, eller ??

 

Tänk vilken känsla för Davids mamma som fick träffa Pat. Undra om hon tyckte att det kändes jobbigt innerst inne ? Men man såg att hon var glad för Pats skull o nu fick ju David leva vidare via Pat.

 

Jag kanske skulle skriva under ett donationskort.. Men jag vet inte om det finns något på mig som är tillräckligt friskt ?? Jag tror banne mig att jag ska fixa det, jag ska ta reda på hur det ligger till i alla fall.

 

Gör du det oxo..

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 18 feb 10:15

  15-åring dog när hon stirrade ner i mobilen – blev påkörd av buss.   För drygt ett år sen dog 15-åriga Sian när hon var påväg hem från skolan. Nu vill hennes familj varna andra för att använda smartphones i trafiken.     Ett hemskt...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 17 feb 20:45

  Var femte svensk över åttio använder sig idag av hemtjänst. Trots att omsorgen är avgörande för deras livskvalité är bristerna allt för många. 2018 inträffade 200 000 incidenter och Kalla fakta har, i en unik kartläggning, undersökt vad det beror...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 17 feb 11:00

  ME-sjuka Lotta tog sitt liv: ”Hon kämpade för att få hjälp” Maken Göran efterlyser mer kunskap inom vården om ME.   Huden brann och det kändes som att det gick elektrisk ström genom huvudet. I slutet av januari stod Lotta Wirstr...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 16 feb 18:13

  Jag kände på "smeten" innan o dom hade "stelnat" till lite =) Njae jag vet inte vad jag ska säga ??     Det var svårt att kunna få bort dom från tallriken så jag fick ta en sked o skeda bort det men det sitter ju som tusan.. Jag kämpade på...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 16 feb 16:59

  "Dennis" håller på o gör sig hörd lite grann men det blir kanske värre senare, ja kanske inte här. Det blåser o regnar lite så jag tror att vi är skonade.   För några dagar sen så gjorde jag ju chokladfudge o dom blev misslyckade,, smaken sit...

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

Bloglovin

Blogkeen

Mitt Nya Liv

COPYRIGHT BY ME !

       

booked.net

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Besöksstatistik

Besöks Statistik

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

IN THE ARMS OF AN ANGEL

Don't Say Goodbye

Fråga mig

34 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Tidigare år

Spåra IP-Adresser

Arkiv

WEBDESIGN

Free counters!

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

COLOURPICTURE

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Besökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se