Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 8 februari 2020

Pat var med om en hemsk olycka – se hur han ser ut idag efter 26 timmars operation. Otroligt!

Av Anneli Gustavsson - Lördag 8 feb 11:00


På vårkanten börjar motorcyklister komma ut på vägarna i full fart och olyckor händer ganska ofta där motorcyklister är inblandade. Det kan sluta illa vilket det tyvärr gjorde för David, som var med om en hemsk dödsolycka med sin motorcykel när han körde på New Yorks gator.


David fick väldigt omfattande skador och tyvärr överlevde han inte krocken. Han vart bara 26 år gammal, för ung för att dö han hade hela livet framför sig.


Några år tidigare hade David skrivit ett donationskort, vilket betyder att man donerar sina kroppsdelar och hud och ögon. I stort sett allt på kroppen som är friskt och går att föra vidare till en annan går att donera till någon annan behövande efter man själv avlidit.


Och på grund av denna donation förändrades livet för en annan människa.


Pat Hardison från Missisippi var med och kämpade mot en brand i en byggnad år 2001, där han tyvärr fick omfattande brännskador i ansiktet och fick hela hans utseende helt förstört. Hans skador i ansiktet var så omfattande, och hans utseende var inte alls som han önskade vilket gjorde att han önskade att han dött i branden då han såg sig i spegeln efteråt.


 


Men tack vare Davids donation kunde Pat få ett helt nytt liv.

 

Pat höll sig undan och ville inte gå ut och träffa folk och umgås med släkt och vänner på grund utav hur han såg ut. Därför fick han aldrig träffa hans egna barnbarn, eftersom dom var rädda för hur han såg ut i ansiktet.


Han var tidigare en väldigt glad och social man hade nu hållit sig isolerad i drygt 15 år.


Men efter alla dessa år kom samtalet han länge väntat på. Läkaren ringde Pat med goda nyheter om att de skulle utföra en ansiktstransplantation på Pat. Och ansiktet som han skulle få tillhörde David som hade avlidit i den hemska motorcykelolyckan.


Resultatet på Pat är helt otroligt, operationen tog sammanlagt 26 timmar och kostade 950.000 euro!


kan du inte se videon klicka på länken https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=u04dKKoZMqc&feature=emb_logo

 

 

 

Det måste ju vara fruktansvärt när ens barnbarn är rädd för hur man ser ut. Att har dom känslorna som Pat hade, att han inte ville leva vidare utan få dö. Inte vilja visa sig ute bland folk pga sånt som hade hänt i jobbet när han skulle släcka en brand. 

 

Jag hoppas att han fick  hjälp med att betala för operationen på något sätt. Det skulle inte behöva kosta honom något, det borde ju täckas av en försäkring,, eller ??

 

Tänk vilken känsla för Davids mamma som fick träffa Pat. Undra om hon tyckte att det kändes jobbigt innerst inne ? Men man såg att hon var glad för Pats skull o nu fick ju David leva vidare via Pat.

 

Jag kanske skulle skriva under ett donationskort.. Men jag vet inte om det finns något på mig som är tillräckligt friskt ?? Jag tror banne mig att jag ska fixa det, jag ska ta reda på hur det ligger till i alla fall.

 

Gör du det oxo..

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 okt 11:30


  Ja har du hållit tal någon gång ?? Skulle du vilja göra det men inte vågar ?? Jag skulle nog bara stå o staka mig o stamma hela tiden,, kanske springa o gömma mig =) Nä det är klart att man inte kan göra.. Men man kanske vill boka föreläsare ...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 okt 21:30

  Förra veckan så låg jag före med 1 dag både onsdagen o torsdagen. Får tänka till lite på vilken dag det är.. Dagarna går i ett hela tiden så jag tänker inte på hur det är..    Det är bara om jag har några tider att passa,, då måste jag hålla ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 24 okt 20:45

  Har köpt på mig lite fisk nu när det har varit billigare så idag blev det lite fisk till middagen.. Det blev torsk i ugn.. Jag gör ju en liten "gegga" som jag sen har på fisken i bakplåtspappret o sen in i ugngen det blir så otroligt gott.   ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 24 okt 10:30

  För nån dag sen var jag o klippte mig o det blev sådär men det funkar. Det blev lite konstigt klippt bak i nacken men jag tror inte att det syns så mycket..   När jag hade klippt mig så blev jag ju mörk igen,, ja eller det hade ju växt ut eft...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 23 okt 17:38

  Julen närmarsig och i många familjer pågår nog julplaneringen för fullt. Men nu slår statsepidemiologen larm inför julfirandet – gigantiska släktkalas är inte lämpliga. – Själv tänker jag fira i en liten familjekrets, säger Anders...

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

44 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se