Mitt Nya Liv

Alla inlägg under januari 2020

Av Anneli Gustavsson - 11 januari 2020 18:34


Jag brukar inte titta på Talang men jag gjorde det igår o det var riktigt bra.. Men en som fick tårarna att trilla på mig var den här lilla söta tjejen Margaux, hon är bara 11 år o sjunger som en ängel.

 

LaGaylia Frazier tryckte på golden buzzer-knappen och skickade henne direkt till finalen o nåt annat skulle det inte vara heller utan hon skulle gå direkt, vilken talang.. Om ni missade det så måste ni lyssna på henne..


Klicka på bilden så kommer du till Aftonbladet.

  

Hon kommer att gå långt i livet, hon kommer att bli något stort..


 


Hon hade även med sig sin kille,, dom har varit tillsammans i 9 år,, helt makalöst,, vilken kärlek mellan dom,,, puppy love... Mitt hjärta smälte.. Hoppas att hon vinner allt, ja jag vet att jag inte har sett allt än men det spelar ingen roll, hon ska VINNA..

 

Heja Margaux, jag håller på dig ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 10 januari 2020 13:13


I många år har jag gått med ständig värk dygnet runt. Jag fick en arbetsskada 90 o sen blev det bara värre o värre tills min fibromyalgi bröt ut. Det finns ju olika stadier av fibron o självkart ska jag ju ha den värre så jag har inte kunnat jobba.

 

Jag hann jobba heltid ca 1 år efter jag slutade gymnasiet men sen fick jag gå hem för jag hade foglossningar, ja jag var gravid o gick på ett stengolv hela dagarna så jag fick ju jätteont i ryggen oxo. Sen var jag hemma med sonen innan det var dags att börja jobba igen. Fick ju även ryggskott när sonen var ganska nyfödd o det var jobbigt, det satt i ca 2 veckor o jag fick krypa på golvet, jag låg på golvet på en madrass. 

 

När jag började på Ryhov o städade så trivdes jag verkligen men en  helg så small det till i nacken o axlarna på mig när jag svabbade golvet så det var bara att gå hem. Det var då det började.

 

Jag fick först vara hemma ca 1 år med kraftiga smärtor, kramper o en yrsel så jag knappt kunde gå själv. Jag fick hålla i sonen många gånger även att han var liten så var han ett bra stöd.. Jag började sakta med säkert att arbetsträna, det gick några dagar men sen kunde jag inte mer o så höll det på ett tag. 

 

Jag blev stationerad först inne vid informationen på Ryhov sen fick jag o 2 andra en egen station vid garderoben där vi hade hand om patienttransport o efter det så fick jag komma ner till Akuten... Oh vad jag trivdes där, det var helt underbart. Det jag hade hand om först o främst var ju transport av patienter till o från tex röntgen o till andra ställen.. Men jag fick även vara med när läkaren undersökte dom, lägga bindor, plåstra om, ropa in dom från väntrummet, prata med om så dom inte var oroliga mm. Det var faktiskt ett underbart jobb MEN,,, det gick inte heller så jag fick gå hem.. Tillslut fick jag sjukpension för dom såg ingen återvändo för min del o jag blev så ledsen, men dom sa att det går att häva OM jag skulle kunna jobba igen så det gjorde mig lite gladare. Men jag är så tacksam för att det finns så man slipper leva på socialen, att jag får mina pengar ändå även att det är skrattretande .. 

 

Jag går här hemma med ständig värk, inte för att jag vill utan för att det ÄR så..  Jag vill inget hellre än att komma tillbaka till jobbet en dag, men ven skulle vilja ha en som man inte kan lita på tack vare värken o sen är jag så pass gammal oxo så jag skulle inte anställa mig själv ens.. 

 

Många gånger får jag höra att jag inte kan vara så sjuk som ser så pigg ut?  Många gånger får jag höra att du som är så glad o skrattar kan väl inte vara sjuk ?  Men många ser inte mig när jag kommer hem o är ensam.. Självklart blir jag ju glad av att träffa trevliga o glada människor då håller man det inom sig o det får komma ut när jag kommer hem. Många tror inte att man är sjuk eftersom det inte syns o det är inte alls roligt att inte bli trodd, nu är det lite bättre för nu har dom mer kunskap om fibro.. 

 

Sen har vi dom där jävla myglarna som förstör för oss andra som ÄR SJUKA på riktigt.

Dom går till läkaren o kan mygla till sig intyg o får pengar från f-kassan. När dom är  bland folk så klarar dom knappt gå men när dom kommer hem så slänger dom av sig alla skydd o kryckor åt skogen o lever livet.. 

 

Den här människan som knappt kunde gå med kryckor var o dansade o hade det trevligt o när dom gör så här o dom blir påkomna så blir vi andra lidande som är sjuka för vi blir ofta inte trodda,, vi får gå igenom så mycket otrevligt innan en läkare lyssnar på oss. 

 

Jag är så glad o jag skulle kunna skratta myglarna rakt i ansiktet som åker fast.. Dom får inga direkta straff.. Den här kvinnan skulle betala tillbaka pengar men var ska hon få dom ifrån ? Hon kommer inte att betala tillbaka nåt.

 

Sverige måste skärpa till straffen inte bara detta fallet nu utan även alla andra som är åt skogen... 

 

Ser du nån som myglar så anmäl dom direkt !!!

 

Ni kan läsa om henne HÄR.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 10 januari 2020 12:30


 

Ja, vem vill inte bo i ett slott ? Jag skulle gärna prova på det..

 

Med 4-stjärnig standard erbjuds 124 komfortabla rum med sköna sängar. Hur låter inte det ? Det låter ju alldeles perfekt..


Det erbjuds även konferensanläggning i historisk miljö med modern teknik.. 

 

Istället för att sitta instängd på det lilla kontoret som man alltid sitter på o även har sina konferenser så kan man lika gärna ha det på Konferens Arlanda som bara är 20 minuter från Arlanda o 30 minuter från Uppsala..

 

Det ligger så vackert, naturskönt. Det är bara att gå där o strosa lite, ta det lugnt efter konferensen o den goda maten. 

 

Rummen är oroligt fina o maten verkar så god. Dom har t.o.m recept på sin sida på drinkar, glass o desserter.. Dom recepten tar jag till mig,, älskar såna knäckebröd ,, har gjort det många gånger men det var länge sen nu. Jag åt det som chips =)

 

Titta in på deras hemsida för att ta reda på lite om när ni kan boka ett konferensrum..

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2020 18:02


Sov ganska länge i morse för jag var uppe flera gånger inatt.. Har fått så förbenat ont i nacken o axlarna... 

 

Idag ringde min darling M o vi pratade i 2 timmar, vi har alltid nåt att prata om.. Hoppas att han kan komma o hälsa på snart, han jobbar hela tiden =)

 

Efter det så plockade jag ner adventsstakarna o dom få tomtarna o ställde ut i förrådet. Dammsög o det var längesen jag gjorde det för jag har inte fått det för mamma för mina händer o sprickor,, men nu gjorde jag det ändå o det vet hon inte om =)

 

Sen tog jag ner julgardinerna o dammade av dom o sen in i garderoben.. Fram med dom som skulle strykas o sen hängas upp. Jag når upp men jag slant o bröt av min ena orkidé så jag blev så förbannad, så nu kommer den att trilla av,, jag får se om den tar sig men det kommer den inte göra.

 

Så nu har jag ordning igen o det känns skönt..

 

       

Men jag har ju knappt några orkidéer kvar, jag hade ju så många innan dom fick ull löss,, jag hade 18 stycken så nu känns det tomt.

 

Nu ska jag ta det lugnt, jag har en sak till att plocka ner men det går fort, sen ska den ut i förrådet oxo sen är allt klart.

 

Ha en fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2020 17:32


Tidigare idag ringde Rohde o frågade om jag ville gå en liten runda så det gjorde vi, sen följde jag med henne hem o kollade upp en räkning som hon hade.. Så jag fixade det som behövde fixas så det var ju bra att det löste sig..

 

Sen är det alltid nåt med hennes mobil som oxo ska "möbleras" om,, ja hon är hopplös på att göra om i mobilen , men det är ju lätt att ta tillbaka det ,,, än så länge. 

 

När jag kom hem så tog jag med mig mina fina rosor o gick in till mamma för jag ville göra ett nytt grattis kort som jag använder på bla fb.. Jag vet inte hur många kort jag tog,, jag blev inte nöjd men tillslut så satt den väl,, kanske.. Ja ja det får bli som det blir,, o så här blev det.

 

Det är alltid roligt att göra nya för varje år ,, men dom påminner om varandra ändå =)

 

   

För ett tag sen när barnen var hos mig så sa jag att jag ville ta ett kort på dom,, precis som det jag tog för några år sen.. Jag måste ta om det för Liam är för lång, han får huka sig lite men annars älskar jag detta kortet,, det är helt underbart. Dom växer så det knakar..

 

Ska hoppa in i dushen nu o se hur det är med fötterna.. Nä jag har inte sett dom på ett par dagar nu för jag har mina plåster på så hela underfötterna är plåstrade.. 

 

Solen sken en liten stund idag men försvann precis när vi var ute o gick, det är ju typiskt.

 

Hoppas att ni har en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra.

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 8 januari 2020 12:45


 

Jag blev kontaktad o fick förfrågan om jag ville skriva om snus o om jag ville prova dom men eftersom jag inte snusar fick min son ta över snusandet o det ville han, så han fick det hem till sig. Snuset kommer ifrån Haypp, en bra sida med flera olika smaker på snuset. 

 

Han fick 9 olika dosor med olika smaker o 2 olika former på dosorna.. Så nu ska jag se vad han har sagt om snuset;

 

 

Dosan var lite svår att öppna, påsarna var något små. Men det var en mycket god o fruktig smak som satt bra under läppen. 

 

 

Den här var samma som förra, något svår att öppna, påsarna var något små kunde gärna fått vara något större ,, god med frisk citrussmak som höll länge.

 

 

Bra dosa, sitter bra under läppen. Mustig smak av björnbär o en lagom touche av mint. Gott snus, provar gärna igen. 


 

Även den här en bra dosa. Sitter bra under läppen. Frisk mintig smak med bra styrka sóm håller länge även den här.

 

 

Väldigt härlig eukalyptus smak. Blev något för "blöt".. Sitter bra under läppen. God smak som håller länge.

 

 

Bra dosa, sitter bra under läppen. Härlig smak av rabarber, mycket god o smaken håller länge. Överraskande god ..

 

 

Stora o bra påsar. Fin smak av fläder som även sitter bra under läppen. Smaken håller länge.

 

 

Frisk smak av spearmint,, tror jag.. Smakar tuggummi, var riktigt god. sitter bra under läppen. Smaken håller även här länge.

 

 

Bra dosa. Fin bärsmak, saftig o god.. sitter även den här bra under läppen o håller länge.

 

Dom 2 översta dosorna var något svåra att öppna men det var ok ändå. Han sa att han kan tänka sig att skicka efter mer snus från Haypp så det var ju tummen upp. 

 

Han sa att smakerna varade länge, en del kunde varit något större men överlag var det bra o det smakade gott.. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 7 januari 2020 18:27


I söndags så bjöd ju Rohde mig på opera på Spria. Har aldrig varit på opera förut, om man inte räknar när jag var o såg på Il Divo,, men jag kallar det Poperett =)

 

Det var en otrolig upplevelse, så roligt o ibland när dom sjöng så taket lyfte sig så kändes det som att tårarna brände i ögonen.. Ja det var magiskt vissa stunder.

 

   

Det var inte mycket folk när vi kom dit, men sen fylldes det på lite mer.

 

 

Läckra o stora lampor som hängde i taket..

 

Jättebra att det fanns en garderob som var bemannad hela tiden. Kvinnan som tog emot våra kläder var så trevlig ..

 

     

Vi skulle gå in på röd höger o satt på 4;e raden framefrån,, jättebra såg vi.

 

Biljetterna som Rohde vann. Tack för att jag fick följa med. 

 

 

Stjärnhimmel, så vackert.. Det var inte fullt ,, det var precis lagom med folk där. Det var ingen som satt framför oss första "halvlek" ,, det kom 2 st efter pausen o satte sig framför mig men det gjorde inget.

 

   

Här sitter dom o spelar upp sig innan dirigenten kommer, det var ett jäklans oväsen =)

 

 

Här var det lite paus.. En del köpte vin o andra kaffe, vi köpte inget. 

 

   

Nu var det dags att börja, jisses så bra det var.

 

 

Detta var i ingången, det var fint där.



Här spelar dom upp sig

 

 

 

 

 

 



Jag har flera filmer men jag visste inte vilka jag skulle lägga ut så det fick bli dessa.. Hoppas att dom funkar..

 

Dom första verkar vara borta, dom hittar jag inte,, så konstigt för det var synd , det var 2 st som sjöng så jag rös.. 

 

Ja det var min söndag, en bra dag..

 

Av Anneli Gustavsson - 7 januari 2020 14:00


Du vet väl att du är värdefull ?


Det är så viktigt att älska sig själv, att respektera den du är.


Säg alltid snälla saker om dig själv. 


Le ofta, skäm bort dig själv. Du är värd allt det härliga som livet har att erbjuda dig.


Var modig. Tillåt dig att fnissa hysteriskt o skratta allt vad du kan o orkar. Älska hellre för mycket än för lite. 


Säg hej till okända på stan. 


Dansa o sjung med i musiken du hör,, ge allt av dig själv,, njut,, låt musiken få dig att bara vara i nuet.


Våga vara den du är, utan filter o utan höga murar omkring dig. Utan en massa destruktiv självkritik som bara dränerar dig på en massa energi, den energin som du skulle kunna använda till att ha roligt istället.


Du är fantastisk charmig med det sättet just Du är på.


Du är vacker, försök att trivas i din kropp för det finns inget härligare o sexigare än en människa som trivs med sig själv..


Många säger att man ska vara "normal" men vad är det egentligen ? Vem säger vad som är "normalt".


Vi är alla fullständigt underbara o fantastiska även med våra brister för det har alla.


Tänk inte på vad andra tycker o tänker om dig, du är bäst på att vara Du, ingen annan kan det.


Glöm Aldrig Att Du Är Värdefull ♥



Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards