Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 29 januari 2020

Annica bjuds in på återförening med klasskamraterna. Det hon skriver till mobbarna hyllas av tusentals !

Av Anneli Gustavsson - 29 januari 2020 11:00



För 20 år sedan gick Annica, 36 i skolan. Klasskamraterna har kanske positiva minnen från den tiden, men Annica har bara dåliga minnen eftersom hon hela tiden blev mobbad.


Så när Annica nu blev inbjuden till ett återförening med den gamla klassen, blev hon förvånad över att hon ens fick en inbjudan. Först efter chocken beslutade hon att skriva ett meddelande till sina tidigare klasskamrater som mobbade henne.


När Annica gick in i åttonde klass för 20 år sedan, blev hon mobbad.

”För mig var skolan en tid som förstörde mig tills det inte fanns något kvar av mig. Ensamheten och hopplösheten jag kände var konstant och tyvärr var det något jag var tvungen att stå ut med varje dag, ”säger Annica.


När hon fick en inbjudan på Facebook för en återförening med sina tidigare klasskamrater i vår, visste hon att hennes tidigare mobbare också var inbjudna. Efter en stund beslutade hon att skriva ett meddelande till dem som mobbade henne i ett inlägg på sin Facebook.

 

”Kära klass 9C. Tack för inbjudan till 20-årsjubiléet.
Tänk att det var så länge sedan vi slutade högstadiet. Ibland känns det fortfarande som igår. Vad kul att ni kan se tillbaka på de åren med så fina minnen. För mig var det den mörkaste perioden i mitt liv. Ni kanske minns att jag bytte klass i åttan? Det var för att slippa den där plötsliga tystnaden som kunde lägga sig när jag gick förbi i korridoren, de hånfulla skratten bakom ryggen och de kyliga blickarna i klassrummen. Det några av er i klassen ägnade er åt kallas nämligen för mobbning. Det lustiga med mobbning är att den aldrig riktigt försvinner. Inte ens efter tjugo år. Jag kan än idag höra den där pikande rösten i huvudet som säger att jag är värdelös, fast jag logiskt sett vet att det inte stämmer. Men, ni är säkert bra människor idag. Kanske har några av er barn. I så fall hoppas jag att de slipper vakna med en stor klump i magen varje morgon som de ska till skolan. För det förtjänar faktiskt ingen.


P.S Istället för att lägga pengar på en resa till Stockholm och återträffen, har jag skänkt 2000 kr till en antimobbnings-organisation.”

 

 

 

 

Vilket bra svar dom fick av henne. Sätt er in i hur hon o många andra har haft det o har det när det gäller mobbing.. 

 

Tänk att få höra att man är värdelös på alla sätt o vis. Det finns dom som slår sina offer, har sönder deras skolväskor, kläder, glasögon, stoppar ner dom i toastolen på skolan mm.. Oftast så är mobbarna inte ensamma utan dom är flera som mobbar en ensam människa.. Många gånger kanske dom står i en ring med offret i mitten o puttar denne hit o dit,, kanske slår till lite oxo o sen skickar vidare till nästa i ringen.

 

Hur många av dessa offer vågar berätta detta för sina föräldrar ? Många mår så dåligt att dom tar sitt egna liv.. Kanske har mobbarna sagt till dom att ta sina liv för dom är ändå inget värda., deras föräldrar älskar dom inte mm.

 

Undra om någon av dom som har mobbat har egna barn som blir mobbade ?? Det måste ju vara nån i alla fall som har råkat ut för detta ?? Vad säger dom då ?? Vad gör dom åt det ?? 

HUR KÄNNER DOM NÄR DERAS BARN BLIR MOBBADE ??

 

Nä sluta mobba, det är bara svaga människor som mobbar.. Bli stark istället o stå emot mobbingen.. Ta hand om den som blir mobbad. Ta hand om varandra.. 

 

Visa kärlek o ge dom trygghet !!

 

 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 14 mars 20:54

  Jag är så glad,, ja jag kanske inte ska ta ut nåt i förskott.. Men,, jag undrar om inte läkaren tryckte till nåt i magen på mig i går för i dag är det bättre. Det var kanske nåt som kom i kläm med tanke på mitt navelbråck. Det är en sån lättnad...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 8 mars 14:13

  Ja, i dag är det våran dag o det känns ju bra. Synd bara att inte mamma är hemma men hon o syrran har det bra i värmen. Dom kommer snart hem så dom får passa på att njuta.   Jag njuter oxo i dag för solen skiner för fullt. Har fått veckla per...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 28 feb 16:17


  Jag fick ju en tid till MR-röntgen pga att jag halkade 2 dagar innan julafton. Jag har fortfarande ont i ryggen o får inte med mig benen ordentligt. Jag har problem. Fredagen den 23e när jag reste mig från soffan så fick jag inte med mig vä benet...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 feb 20:32

  Ja då var det ny vecka igen, nya oskrivna blad. Undra vad som fyller dessa blad den här veckan ? Måndagen fick väldigt fort så det var skönt. Jag o Neo sov länge i dag igen. Han är så trött på morgonen så jag får tjata på honom att vi ska gå ut...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 feb 23:45

När min pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset så jobbade jag där på Akuten, jag arbetstränade. Pappa har alltid kommit till mig ,,, ja lite då o då. Jag kan inte berätta allt men jag hade ingen bra kontakt med honom på många år. Han jobbade hela tide...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards