Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 21 januari 2020

Vad tycker ni om plastikkirurgi ?

Av Anneli Gustavsson - Tisdag 21 jan 12:15


 

Plastikkirurgi är ju väldigt laddat för många. Många tycker till om att det är hemskt att lägga sig under kniven eller hålla på med fillers.. Jag kan hålla med om att det kan bli för mycket om det är någon som är beroende av att hela tiden göra ingrepp. Det ska inte förstöra någon som man ser ibland ,, oftast i USA där dom ska se ut som Barbie eller Ken, eller att dom gör om sig helt så man inte känner igen dom, nej det är inte snyggt.

 

Det finns ju dom som har råkat ut för olyckor som blir helt förstörda o behöver hjälp att kanske rekonstruera sitt utseende.

 

Många går ner i vikt o vill kanske strama åt magen, låren eller nåt annat som har flyttat söderut o som behöver tightas till. Det är inte alls fel att be om  hjälp.. 

 

Den hjälpen kan finnas för dig plastikkirurgi hos Renaissanceclinique . Där kan du på deras hemsida läsa dig till vad som kan tänkas att du vill göra. Du kan även beställa tider på hemsidan.

 

Det finns saker som jag själv skulle vilja göra.. Bla fettsugning Stockholm, förstora mina läppar , det är nåt jag alltid har velat göra. 

 

Vad tycker ni om detta ? Kan ni själva tänka er att fixa till något som ni är missnöjda med ?

 

 

 
ANNONS
 
Amisa

Amisa

Tisdag 21 jan 14:20

Jag skulle inte kunna tänka mig det!

Jag tror att en önskan att förändra sig på ett ytligt sätt kanske egentligen bottnar i en dålig självkänsla och när man har fixat en sak man är missnöjd med hos sig själv, så kommer man hitta något annat man inte trivs med hos sig själv. Titta bara på Michael Jackson till exempel: Han var så hyllad av alla sina fans, men tyckte inte om sig själv utan opererade helt sönder sitt ansikte tills det såg helt vanskapt ut.

Jag tror att man istället bör jobba med sin själ så att man lär sig att acceptera sig själv helt och fullt, både kroppen och knoppen!

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Anneli Gustavsson

Tisdag 21 jan 14:48

Det är sant det du säger o jag håller med dig.. Har man dålig självkänsla så letar man bara efter nästa fel, så visst måste man jobba med sig själv..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 okt 21:30

  Förra veckan så låg jag före med 1 dag både onsdagen o torsdagen. Får tänka till lite på vilken dag det är.. Dagarna går i ett hela tiden så jag tänker inte på hur det är..    Det är bara om jag har några tider att passa,, då måste jag hålla ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 24 okt 20:45

  Har köpt på mig lite fisk nu när det har varit billigare så idag blev det lite fisk till middagen.. Det blev torsk i ugn.. Jag gör ju en liten "gegga" som jag sen har på fisken i bakplåtspappret o sen in i ugngen det blir så otroligt gott.   ...

Av Anneli Gustavsson - Lördag 24 okt 10:30

  För nån dag sen var jag o klippte mig o det blev sådär men det funkar. Det blev lite konstigt klippt bak i nacken men jag tror inte att det syns så mycket..   När jag hade klippt mig så blev jag ju mörk igen,, ja eller det hade ju växt ut eft...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 23 okt 17:38

  Julen närmarsig och i många familjer pågår nog julplaneringen för fullt. Men nu slår statsepidemiologen larm inför julfirandet – gigantiska släktkalas är inte lämpliga. – Själv tänker jag fira i en liten familjekrets, säger Anders...

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 22 okt 15:56

  Att sluta röka kan vara så svårt, nästan omöjligt för många. Det finns olika sätt man kan sluta röka på, vissa slutar värt, andra köper tuggummi, några börjar snusa i stället medans andra väljer e-ciggen . Jag förstår inte varför man börjar snusa...

Translation In Your Language

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

44 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

    

RSS

Besöksstatistik

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Instagram

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Arkiv

WEBDESIGN

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se