Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2019

Av Anneli Gustavsson - 12 december 2019 21:00




 

♥ Önskar Er En Fin Lucia ♥

 



Av Anneli Gustavsson - 12 december 2019 19:15



https://www.youtube.com/watch?v=ARvSDkcm0k8


Tyvärr så slocknade en stor stjärna - Marie
 
Det är så tragiskt att unga människor förlorar slaget mot en sjukdom som Marie gjorde mot cancern. Hon kämpade sen hon fick den 2002 o nu vann cancern. 
 
Änglarna har fått en stor stjärna,, fortsätt sjunga ♥ 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 12 december 2019 13:32


Ja då var det dammsugning i morse igen, vaknade 7;38 o kunde inte somna om. 

 

2 försäljare har ringt, jag kollade med nix innan o jag spärrade mitt nummer 2014 04 11 så det gällde. Ja det är bara att blockera dom som ringer.. 

 

Idag har hudmottagningen ringt flera gånger för att prata om min nya medicin Toctiono, det är väldigt viktigt att jag följer det som sägs genom att ta mina blodprover mm, gravtest slipper jag  men det fick jag göra förra året när jag åt Neotigason, men nu förstår dom att jag inte tänker bli gravid o skaffa barn.

 

Hon ringde upp flera gånger för att hålla mig underrättad med recepten. Jag var sist hos E o hon skrev ut ett recept med flera uttag men det får man inte göra o det visste hon inte så sköterskan som ringde innan ringde tillbaka o sa att min läkare O får ta resten, E tar bara det första.. 

 

Sen sa hon att läkaren hade missat att fylla i att jag skulle ta prov på min sköldkörtel oxo så nu får jag åka ner igen,, får se om jag kan det i morgon eller på måndag ? Måste göra det så fort jag kan o jag ska vara fastande.. Det ska jag alltid vara när jag tar proverna sen så nu vet jag det ,,, men det gäller att inte glömma bort det =)

 

Fick ett sms innan att min medicin var på väg till apoteket nu, så den har jag nästa vecka o då måste jag ringa till dom o säga när jag börjar med den.

 

Det snöar lite ute,, hoppas att det blir mycket snö, kallt o mysigt. Det är så trist med allt regnande.. Nä nu är det vinter så nu ska det vara snö..

 

Får försöka o planera lite hur jag ska kunna åka in till Asecs o handla julklapparna oxo, får passa på när fötterna är lite bättre ,,, men det är inte lätt det heller för det kan ändras över en natt. Dom kan vara ganska fina när jag lägger mig o sen när jag vaknar så har jag fått flera sprickor. 

 

Har ni gjort klart alla måsten ?? Handlat julklapparna ?? Byter ni julklappar ?? 

 

Ha en fin dag .. Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 11 december 2019 14:01


Vaknade tidigt i morse av att någon dammsuger, o när jag har vaknat känner jag att jag har början till migrän men jag kunde inte ta nåt för jag skulle ner o ta prover. 

 

Jag åkte ner ganska tidigt o tog dom så jag kunde åka hem o äta lite sen.

 

När jag kom dit så skulle jag bara sätta mig i väntrummet som är till provtagningen utan att behöva säga till i receptionen,, så sa dom i måndags när dom inte kunde ta proverna. O när jag sitter där så kommer en surpuppa o säger att jag måste anmäla mig men jag förklarade att jag hade varit där i måndags osv,, men hon blev lite otrevlig o gick in till nån,, sen kommer hon ut igen o säger till igen o jag ifrågasätter henne. Så det var bara att gå dit o anmäla mig o sätta mig igen. Sa detta till dom sen där inne o jag hade inte behövt detta för det var klart från i måndags. Ja, hon hade väl en dålig dag eller nåt men nu är det gjort. 

 

Han lyckades på andra försöket. Det var dom som hade så svårt att ta proverna en annan gång när dom lyckades på 9;e försöket o 3 personal .. Han ville behålla nollan men det gick inte då han missade första gången. Resten av dagarna hade han klarat det.. Men jag är svårstucken..

 

Nu har mamma varit inne o hjälpt mig att dammsuga lite. Vi skulle åkt in till stan lite men jag klarade inte det pga fötterna så jag får ta det lugnt i dag oxo.

 

Innan idag så ringde apoteket till mig, dom som har hand om licens preparat o ville informera mig om den medicinen jag ska börja med. Hon sa att dom måste ringa o ta detta första gången o sen är det strikta besök för att ta prover.. 

 

Sen berättade hon att läkaren inte får skriva ut flera uttag på ett recept (toctino ) o det är väldigt noga med det men hon sa att hon skulle ringa o prata med läkaren o säga att dom kan skriva ut flera recept med bara ett uttag... Sen sa hon att eftersom apoteket inte har det hemma så måste jag varenda förbenade månad, två veckor innan mina är slut så måste jag ringa o beställa dom.. Varför ska det vara så krångligt ?? Jaja, bara den funkar o att jag INTE får massa biverkningar såsom att tappa  håret, då måste jag sluta med dom.

 

Undra vad det är man äter egentligen ?? Men vad ska jag göra ?? Jag kan inte ha det så här, jag har inget värdigt liv när jag inte knappt kan ta mig till köket vissa dagar.

 

Ha en fin dag där ute. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 10 december 2019 16:46


Har sovit gott inatt, när jag var uppe så såg jag att det hade snöat lite o det ligger fortfarande kvar, men det är inte mycket. Det är snorhalt ute o jag är så rädd att halka. Jag har sånadäringa halkskydd men dom är försmå till dom skorna jag kan ha ny, jag kan inte ha mina kängor pga sprickorna i fötterna, dom är så svullna. Jag får försöka fixa det sen sen för jag vill banne mig inte ligga med några brutna ben.

 

I morse blev jag så rädd när mobilen ringde. Jag var yr i mössan o harklade fram ett hallå.. Jag tittar på klockan o hon är kvart i nio.. Det är min hudläkare som ringer ,, han skulle inte ringt förrns 10 halv 11 men jag var bara glad att han hörde av sig.

 

Jag tog upp mina frågor o han hörde på mig att jag var orolig för att börja äta den nya medicinen toctiono.. Det är massor med biverkningar men det är ju inte säkert att jag drabbas av dom, men är man "mig" så gör man det absolut o särskilt det med att tappa håret.........

 

Jag frågade om det inte fanns andra mediciner som inte var såna, han sa att det finns andra att ta till men dom var ännu "hårdare" biverkningar på o dom tog på immunförsvaret o han sa att det inte var bra när jag precis har varit så sjuk o haft blodförgiftning o det håller jag med om. Det känns skönt att han bollar tankarna med mig så jag får vara med på ett hörn o höra hur han tänker.

 

Som sagt va så ska jag börja äta dom o sen ska jag till honom om ca 3 månader.. Skulle det hända något så skulle jag höra av mig innan o det känns skönt. 

 

En viktig fråga till som jag hade var om jag inte kunde få behålla honom för det kändes tryggare, han sa att han förstod o sa att jag Är hans patient, tack o lov =)

 

Ja nu så får jag se hur den här funkar.. Håll gärna tummarna att jag inte får några biverkningar, jag vill absolut inte tappa mitt hår igen.

 

I morgon ska jag åka ner o ta mina blodprover som jag inte kunde ta i går för jag inte var fastande, miss av läkaren, men nu vet jag ju det. 

 

Har precis duschat lite, plåstrat om fötterna o väntar på att tiden ska gå så jag får åka in o hämta mamma i stan. 

 

Bailys vill absolut inte gå ut idag, han har bara varit ute en gång o det var i morse. Han har låda inne så det går ingen nöd på honom.

 

Ha en fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 10 december 2019 13:04


 

 

2002 fick Marie diagnosen cancer, hjärntumör som hon besegrade o kämpade med i många år. Men nu gick det inte längre , kroppen orkade inte. Hon blev endast 61 år.

 

Hon var en fantastisk artist. Hon är saknad. Vila i frid ♥



https://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4



#fuckcancer

Av Anneli Gustavsson - 9 december 2019 16:01


Vaknade strax efter kl 8 med migrän, upp o ta lite medicin o sen försöka somna om men det gick inte. 

 

Ringde till mamma o pratade med henne. Hon är ju i Stockholm, hon o Sanna hade precis varit nere o ätit frukost på hotellet. Sen skulle hon gå lite på stan innan hon träffade Arne ...

 

Jag åt lite frukost o tog den andra medicinen o åt lite frukost. Ringde mina samtal o hudmottagningen ringde upp efter en stund.

 

Jag ville prata med min läkare O för jag fick inga svar ang medicinen som jag ska börja med av den andra läkaren E för hon var så flurrig o snurrig. Så han ska ringa upp mig i morgon så jag blev så glad att jag fick en tid så snabbt. Men hon förstod att jag var orolig o visste att jag skulle börja med den här nya medicinen ticontino med alla biverkningar,, men nu behöver jag ju inte få allt men jag vill ändå höra mig för lite..

 

Jag ringde till Rohde o sa att vi skulle åka ner,, först skulle jag ta prover som läkaren hade skrivit ut. Satt o väntade innan jag fick komma in o när jag sitter där inne så frågar han mig om jag var fastande ??? NEJ FÖR JÄKELEN det är ingen som har sagt till mig att jag ska vara.

Jag skällde inte på honom men han bad så hemskt mycket om ursäkt ändå o jag sa att han inte kunde rå för det. Han märkte väl att jag blev så besviken o frågade om jag kunde komma tillbaka snart igen, så jag ska ner dit på onsdag o vara FASTANDE !!!

 

Jag tycker att det är så dåligt av läkaren som sa detta med proverna att jag skulle vara fastande men missade det.. Visst kunde jag kanske frågat det men det tänkte jag inte på. Det är svårt att hålla reda på allt som det är.

 

In till apoteket o hämta ut medicin plus att jag beställde ticontino, dom trodde att det skulle komma den här veckan.. Det tar visst lite tid med tanke på att det är på licens.  

 

Efter det åkte vi till Ica o handlade lite sen hem o plocka upp varorna. Tog det lite lugnt, kollade datorn, läste Aftonbladet o sen åkte jag ner o hämtade syrran för hon ska ha mammas bil i morgon. Men hon lämnar den efter jobbet för jag ska åka in o hämta mamma som kommer hem från Stockholm. Då blir nog Bailys glad när hon kommer hem =)

Det går ingen nöd på honom, han är inne hos mig oxo..

 

Väntar på att min hyresvärd ska höra av sig för jag vill veta lite hur hyrorna har legat till för jag ska kolla upp det med f-kassan. Jag kommer inte ihåg när jag sökte sist ?

 

Regn, blåst o grått,, riktigt skitväder. Som jag längtar till våren o sommaren. 

 

Ha en fin kväll där ute. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 8 december 2019 17:16


I morse körde jag in mamma till stan, hon skulle ta bussen till Stockhom till sitt äldsta barnbarn. Resan hade gått bra men det är ju långtråkigt.. 

 

Efter det åkte jag o handlade rosor o lite annat.. Rosorna var till Marcus för han fyllde år den 3;e december.. Han säger hela tiden att han inte vill ha nåt men som mamma vill jag ju ge nåt det spelar ingen roll hur gammal han är .. 

 

Jag körde Liam till hans kompis som sen hoppade in i bilen o jag körde dom till bussen för dom ville åka in till stan o leta pokémon.. 

 

När jag kom hem så ringde jag honom o frågade om dom hade det bra o om dom var hungriga, så han frågade sin kompis.. Jag swishade 150 kr till Liam så dom kunde äta nåt, dom hade ätit hambugrare.

 

Min svärdotter sms;ade till mig innan o sa att Liam hade blivit jätteglad för pengarna. Det känns i mitt hjärta när jag kan göra nån glad, det är så tacksamt.

 

Älskar mina små vitaminpiller.. Dom är fantastiksa små varelser =)

 

Det gör inget annat än regnar o blåser, det är riktigt skitväder. Det får gärna bli kallt o snö ,, men inget slask... Det blir mycket ljusare när det är snö, men det verkar som att vi inte kommer att få nåt.

 

Blås inte bort nu. Ha den fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra.

 

Puss I Pannan ♥

 

   

 

♥ Älskar er ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards