Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juli 2019

Av Anneli Gustavsson - 14 juli 2019 20:42


Idag ringde klockan vid 9 så det var bara att gå upp o fixa till sig.. Sen bar det av till min moster i Eksjö.. Det var jag, mamma o min andra moster. Vi stannade till först på Dollar Store, har aldrig varit där innan o trodde att det skulle vara nån liten "bod" av nåt slag men det var ju ganska stort... Dom hade mycket man kunde handla men det ska jag göra senare,,, mer om det då =)

 

Men jag gjorde ett sånt kap... Jag köpte 3 schampo flaskor på 900 ml för 40 kr.

 

Här hemma på rusta o ÖoB tar dom nästan 40 kr för hälften så jag passade på att köpa på mig lite.. Sen köpte jag lukta gott med lavendel,, jag köpte 5 påsar 10 kr/st men dom tog betalt för 6 st.. Men jag brydde mig inte om att gå in o säga till. Jag köpte även vita strumpor 5 par för 40 kr,, vitt går ju alltid. Ja sen köpte jag lite smått o gott. Dom hade en skitsnygg väggklocka där men den kostade 500 kr så den blev det inte =)

 

     

När vi kom  hem till min moster så hade hon fixat med maten. Det blev goda laxsnittar, jag trodde inte att jag skulle klara att äta upp "rå" lax så men det var gott..

 

 

Både jag o Hadock väntade på att få ta lite mat =)

 

 

Maten var så jättegod o jag hade velat äta mer men det satte sig lite.. Men vad gott det var.

 

 

En jättegod sallad.

 

 

Smakig ytterfilé..

 

 

Första gången jag äter sparris så här,, det var gott.

 

 

Tyvärr tog maten slut alldeles för fort, hade gärna tagit med en lunchlåda hem =)

 

   

Hadock, vet inte om det stavas så,, men han var så mysig.. Busig han ville bära runt på mina skor.. Ja han var riktigt gosig ♥

 

   

Chutneyn var så såååå god.. Men man måste ju ha rabarber,, så har ni nåt på lager får ni gärna skicka hit det till mig .... Om ni gillar chutney så gör denna..

 

När vi åkte hem såg vi först en  bil som dom hade "slaktat" o sen kom vi till den här så vi stannade till för att se så att det inte var nån där, men det var det inte.

 

Nu har jag packat upp så nu ska jag krypa upp i sängen o titta på tv;n. Ikväll kommer dom andra avsnitten av The Cry på 7;an,, en jättebra serie..

 

Jag har så ont av min fibromyalgi, har haft ett par jobbiga nätter men min dag har varit jättebra o jag är så nöjd. Men nu är jag jättetrött i kroppen o har fått en ny spricka under foten, men jag kände att den var på gång när jag satt hos Camilla o mycket riktigt så hade den gått upp nu när jag kom hem.. En ganska bred spricka men jag får trippa lite försiktigt på den foten.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

  

Av Anneli Gustavsson - 9 juli 2019 19:07


Vaknade i morse med en sprängande migrän så det var bara att ta lite medicin o frukost o försöka vila bort den. Den försvann men sen hade jag bara normal skallevärk.

Men nu känns det mycket bättre.

 

Åkte ner o gosade lite med lilla Selma. Hon är totalt galen den sötnosen. Hon är så kelen o spinner så man tror att det är en skördetröska som dundrar förbi..

 

När hon har kelat en liten stund så biter hon tag i mig den lilla rackaren.

 

   

Här biter hon tag i mitt knä =)

 

Här hade jag mitt vänstra ben under mitt högra så min stortå stack ut o den bet hon tag i oxo..

 


Här fick hon ett stadig tag i handen på mig, men hon biter inte så det går hål ,, det är mer som kärleksbett =)

 

Efter det åkte jag till apoteket för att se om dom hade nån bra salva till mina fötter. Dom är ganska fina men dom spricker nu när jag inte får äta min neotigason. Den får jag inte äta pga att jag tappade så mycket hår när jag blev så sjuk plus att det är en av biverkningen på den medicinen.. 

 

 

Jag har provat den här o det står att man ska märka resultat efter 3 dagar har jag för mig.. Men den har inte gjort nåt, o den känns äcklig när man har smörjat in fötterna. Det känns nästan som jag har en strumpa på mig så den var inte bra eller skön.

 

 

Jag har varit på väg att köpa den här salvan länge men jag har inte gjort det bara för att den är så förbaskat dyr.. Den kostar 299 kr o det är mycket pengar för en sjukpensionär, men OM den skulle hjälpa så får det vara så, då är det den som gäller. Här har jag för mig att det stod att man såg resultat redan efter första gången..  Ja det återstår att se, håll tummarna.

 

 

Efter apoteket gick jag in till Konsum o handlade lite. Köpte bla 3 glasburkar,, köp 3  betala för 2. Det går väl alltid åt. Sen köpte jag dom här goda feferonin, det var många år sen jag köpte den. Det är så gott att bara ta en rakt upp o ner utan att ha den till maten.

 

Väntar på att min bakpotatis ska bli klar, jag ska äta den o min goa gegga till med crabsticks. Det är så gott o jag äter det ofta. 

 

Ni får ha en bra kväll där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 juli 2019 18:41



1. Det balanserar pH-värdet i kroppen
Citron är trots sin syrliga smak ett extremt basiskt – så kallat alkaliskt – livsmedel. Citron hjälper till att neutralisera pH-värdet i din kropp något som i sin tur motverkar sjukdomar, inklusive cancer.


Nobelpriset 1931 delades för övrigt ut just för upptäckten att cancerceller trivs i försurad miljö men inte kan överleva i basisk miljö.

 

2. Stärker immunförsvaret
Citron innehåller mycket C-vitamin, vilket motverkar förkylningar och och stärker immunförsvaret. C-vitaminet i citroner har antiinflammatoriska effekter och förbättrar dessutom upptaget av järn i kroppen, vilket också spelar en viktig roll för immunförsvaret.

 

3. Minskar inflammationer
Att dricka citronvatten bidrar till att balansera upp surheten i kroppen, inklusive urinsyra i lederna, vilket är en av de främsta orsakerna till smärta och inflammation.

 

4. Ger friskare andedräkt
Citron är känt för att dels ge fräschare andedräkt, dels ge fräschare munhälsa och kunna lindra tandköttsinflammation. Men vänta gärna en tag med att borsta tänderna efter att du druckit ditt citronvatten eftersom det annars kan leda till att tandemaljen urholkas.

 

5. Rensar din kropp
Citron hjälper till att driva ut toxiner, alltså gifter, ur din kropp. Detta bland annat på grund av att citroner är vätskedrivande, vilket gör att du gör dig av med gifter snabbare än vanligt. Citronsyra stimulerar även leverns avgiftningsprocess.

 

6. Kan motverka sötsug – och hjälpa viktminskning
Citroner kan på grund av sitt höga pektininnehåll, det vill säga fibrer, vara ett stöd vid viktminskning eftersom detta bland annat motverkar sötsug. Studier har även visat att människor som äter en mer basisk kost går ner i vikt snabbare än andra.

 

7. Förbättrar och rengör din hy
Vissa upplever hur de plötsligt blir av med problem som eksem eller akne. Antioxidanter, som bland annat C-vitamin, bidrar bland annat till att minska rynkor och utslag. C-vitamins alkaliska egenskaper kan eliminera vissa typer av bakterier som är kända orsaker till problemhy. Du får en renare och finare hy, bland annat på grund av citronens utrensande effekt.

 

8. Piggar upp humöret
Doften av citron sägs vara en ”humörförbättrare” och även ha energigivande egenskaper. C-vitamin sägs också vara bra för återhämtning vid olika grader av stress.

 

9. Främjar läkning
Citroner är proppfyllda med C-vitamin vilket bland annat främjar sårläkning. C-vitamin sägs även hjälpa kroppen snabbare återhämta sig från skador.

 

10. Underlättar matsmältning
På grund av dess giftrensande effekt påstås citronsaft även kunna trigga levern att producera galla, en syra som behövs för matsmältningsprocessen. Citroner innehåller dessutom vitaminer och mineraler som enligt ayurvedisk lära sägs minska antalet toxiner i mag-tarmkanalen. Citron lindrar även matsmältningsbesvär som gaser, rapningar och halsbränna. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 juli 2019 11:30


   






   Hipp Hipp  

 


Hurra Hurra Hurra

 

Idag fyller min älskade Jack 7 år. Han är stora killen nu. Tiden bara rusar iväg.

 

Han är världens stolligaste o knasigaste kille men samtidigt så är han världens goaste o mysigaste ♥

 

Han får mig alltid att skratta o det gör mig så gott. Jag älskar att ha honom hos mig, Ja självklart Liam oxo.

 

Jag hoppas att han får en rolig födelsedag. På torsdag ska jag o gammelmormor åka ner o gratta honom.

 

 

 

Min lille goskille ♥

 

 

Han såg när jag fotade så det ville han oxo göra.Idag har han en riktig kamera som han fotar med, min gamla.

 


Min lille pajas 

 



   

Underbara ungen ♥

 

 

Det är så mysigt när vi är ute o äter o hittar på något.

 


Lille skitungen =)

 



Det är inte lätt med en jojo

 

 

Det är kul med kickbiken

 

   

Här har vi kungen själv =)   

 

   

 

Världens coolaste kille, gissa vilken bil han valde =)

  

 

Stort GRATTIS Jack, vi ses på torsdag.

 

♥ Älskar Dig ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 2 juli 2019 15:24


Den 14;e maj satt jag o letade efter en snygg baddräkt, en som skulle förvilla lite över magen.. Jag hittade en som jag gillade på Bealay o den var billig oxo, ett bra pris.. Den skulle vara beräknad att komma till mig den 1 juni o jag beställde lite större än vad jag vet att jag har..

 

Jag har fått skriva o tjata på dom för jag fick ingen baddräkt den 1;a juni, inte den 2;a eller 10;e heller... Dom skrev till mig o sa att dom inte hade mina kontaktuppgifter men dom fyllde jag i,, allt fyllde jag i när jag beställde baddräkten o betalade den,, 249 kr.. Färgen var läcker o draperingen över magen var oxo snygg.

 

Som sagt va efter mycket tjatande så skrev dom till mig att den hade hamnat i Nederländerna så det dröjde ytterligare. Dom bad att få mina uppgifter igen så att dom kunde skicka den rätt..

Nu var jag ganska trött på dom o jag ångrade att jag betalade i förväg men sidan stod på Svenska o jag trodde att det skulle funka bra.

 

Den 28;e juni kommer äntligen min baddräkt. När jag tar upp den så ser jag att det inte är den jag har beställt.. Visst den har dom färgerna men inget annat stämmer sen. Draperingen finns inte över magen ,, den är lite veckad på ena sidan o under ena bröstet o så är det INTE på den jag beställde.

 

 

Det var den här jag beställde med den läckra draperingen..

 

O det var den här jag fick UTAN drapering över magen. Den är inte alls sydd på samma sätt som den jag beställde. Jag är så besviken o nu får jag fortsätta att maila till dom, fortsätta att tjata fram o tillbaka.

 

Dom säger att jag inte kan få pengarna tillbaka eller skicka tillbaka den pga hygienen... Hmmm vad har pengar med hygien att göra ?? Jo dom skrev faktiskt så. Dom har skrivit så mycket dumt som inte har varit till nån hjälp alls.

Jag trodde att det var en seriös sida men det är det inte så passa er för att skicka efter saker därifrån.

 

Jag har pratat med konsumentverket o i morgon ska jag ringa till konsumenteuropa.se för att se om jag kan få nån hjälp där.

 

Bealay kör med falsk marknadsföring o det får inte gå till på det sättet.

 

T.o.m Wish betalar tillbaka när man visar upp om varan är trasig eller om det har blivit fel. Dom knorrar inte utan är bra på det sättet. 

 

Jag är så missnöjd med hur det har skötts o att baddräkten är nåt helt annat !!!

 

#bealay #missnöjd 

 

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards