Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2018

Av Anneli Gustavsson - 18 december 2018 01:05


Den här dagen har vart precis som dom andra. Har inte kunnt gå nåt speciellt utan fått ligga i sängen. Har t.o.m ont när jag sätter ner fötterna i golvet, tur att jag älskar min säng.

 

Var in till mamma o åt några pannkakor, det var gott det var längesen jag åt det. Barnen ville alltid ha det förr, vet inte varför det inte har blivit några nu ? Dom kanske inte tycker om det längre ?

 

Tidigare ikväll skrev jag till Tilda (systerdotter) som bor just nu i Baltimore, hon jobbar där som au pair o hon trivs, dom är jättesnälla mot henne så det känns ju skönt att veta.

 

När hon såg det jag hade skrivit så ringde hon upp mig på messenger o jag blev såååååå glad, att hon ville prata med gamla moster.. Hon var ute o gick med lilla tjejen som är några månader. Hon var så söt, jag fick se henne, hon log lillsnuttan.

 

Älskade Tilda, tänk så mycket jag har hittat på med henne när hon var liten. 

 

Jag kommer ihåg en gång när hon skulle sova över hos mig. Hon var så uppe i varv så jag trodde aldrig att hon skulle somna. Men jag körde avslappning på henne o hon somnade direkt hahahaha, då var hon inte så gammal. Jo hon hade nog börjat 1;an ? Ja det var nåt sånt.

 

Hon ville alltid ha min ljumma sallad, hon åt ta mig tusan lika mycket som mig. Jag förstår inte att all den salladen fick plats i hennes lilla mage. Jag har såna underbara minnen med henne. Det har jag med dom andra barnen oxo.. Barn o barn, dom är ju vuxna nu, jag  hänger inte med. För mig är dom fortfarande små =) Jag älskar mina syskonbarn över allt ♥

 

Idag, tisdag ska läkaren ringa. Blir det andra gången gillt ? Eller blir det inget som sist ?

 

Jag har skrivit upp lite frågor så jag inte ska glömma dom. Jag har ju skickat bilder på fötterna, ja dom jag har lagt in här tidigare så jag hoppas att han har sett dom nu o kan hjälpa mig lite mer.

 

På onsdag ska jag o mamma åka in till stan,,, OM jag kan för mina fötter. Tänk att det är dom som bestämmer mitt liv nu. Hur kunde det bli så här ?

Jag hoppas att jag kan åka in, men det känns som ytterligare en spricka kommer nu på högra hälen... Hoppas att jag har fel.

Jag hatar mitt liv nu. Det är sällan jag använder ordet HATAR,, men det är precis det jag gör. Jag hatar mina sjukdomar, jag känner mig fången. Jag är 52 år o hela mitt vuxna liv har jag haft fibromyalgi, det började med en arbetsskada 90 sen blev det fibro o här sitter jag idag med många fler sjukdomar. Det är inte rättvist på något sätt.

 

Ja jag känner mig lurad på livet !  Jag vet att jag är negativ men jag kan inte vara på något annat sätt nu. Visst finns det stunder som jag tar till mig som ikväll när Tilda ringde, jag blev varm i hela kroppen o i  hjärtat.. 

 

Jag kan inte ringa ner o säga att jag vill ha mina älskade pojkar för vad ska dom säga när jag bara kan ligga i sängen o inte göra något ?? Detta gör mig så ledsen o det gör ont i mitt hjärta. Jag som älskar att ha mina små killar hos mig.. Hoppas att det vänder snart så att dom kan komma till mig en o en eller båda två tillsammans ♥

Jag känner mig så besviken på att behöva ha det så här o det gör mig så fruktansvärt ledsen.

 

Nu ska jag i alla fall försöka sova lite. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

 

 Älskade Teddy, jag saknar Dig ♥

 

  

 

Av Anneli Gustavsson - 17 december 2018 01:10


Vid halv 11 tiden kväll blev jag så trött, det verkade som om någon drog i mina ögonlock så när jag släckte lampan o la mig till rätta så blev jag klarvaken............. Det är så typiskt, varför blir det så ?

 

 


Jag låg o försökte göra avslappning o jag lyckades tillslut men vaknade för en stund sen.

Tidigare ikväll fick jag in ett par lussebullar av mamma så jag tog en kopp te till, det var så gott.. Tänk att jag blev så sugen på te utan att ha tyckt om det i flera år. Har druckit 2 muggar idag.

 

Har inte gjort nåt speciellt, måste ta det lugnt med fötterna. Duschade innan så jag fick fixa till dom o sen smörja in dom. Det verkar som att medicinen börjar hjälpa lite för den fjällar av huden så den håller på att bli tunnare men jag har fortfarande mina hemska sprickor.. Jag hoppas att dom ska försvinna oxo inte komma tillbaka nåt mer.

 

Jag är helt slut, det tar så på krafterna när mina fötter är som dom är. Det går inte att förklara.

 

Hoppas att ni sover gott nu. Ska försöka somna om igen. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 15 december 2018 19:55



Tårarna trillar, jag höjer ljudet på datorn för att lyssna på den är underbara musiken. Vilka röster, dom går rakt igenom mig. Dom har en lugnande inverkan o ett djup som tar luften ur mig. Tänk att få se dom i verkligheten, att få lyssna på dom. Jag var o lyssnade på Il Divo o det var så mäktigt, tårarna trillade många gånger. Jag förstår inte varför låtarna berör mig så ?



Tillbaka till verkligheten.. Idag har jag varit på apoteket ingen för att lösa ut min citodon. Det var för tidigt att lösa ut den när jag var där sist så jag fick snällt pallra mig iväg med mina värkande fötter o kropp.. 

 

      

 

Jag handlade även lite på konsum, jag hittade 2 teér som jag ska prova, hoppas att dom är goda. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag är så sugen på att dricka te när jag inte tycker om det ? Jag får se hur det blir. Jag såg även att Ica hade ett te med persika o mango tror jag det var, men den köpte jag inte får prova dessa 2 först.

 

Jag har så ont i min arm där dom tog influensapsprutan, det är så varmt o hårt,, nästan lika stor som en tennisboll, men det blir ju snart bättre.

 

När jag låg på sängen o tittade på en film så ringde det på dörren. Det var min granne som hade en tv som strulade. Nu hade hon fått igång den med lite hjälp men nu ville hon ha lite hjälp att sätta ihop en nyinköpt gran. Så jag satte ihop den o vek ut grenarna så nu ska hon klä den. Hon var så tacksam för min hjälp så jag fick några nybakta frallor, det ska bli gott.

 

Ska faktiskt äta en räksallad som jag köpte idag,,, igen.. Att det ska vara så vansinnigt gott.. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där  ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

En liten blomma till er ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 14 december 2018 01:32


Natten igår var ganska jobbig o jag sov lite då o då. Jag kände ju att det var nya sprickor på väg o mycket riktigt nu har har jag fått 2 nya på vänsterfoten o väntar oxo på den högra..

 

Jag känner dom innan o vet precis var det kommer att spricka upp o det gör så förbannat ont för att inte tala om hur det tar på krafterna. Inte nog med fötterna så är min fibro inte alltför rolig nu heller, nä det är den väl inte annars  heller men när något blir sämre så blir även min fibro det oxo.

 

När ska det vända ?

 

På eftermiddagen var jag så slut så jag somnade o sov flera timmar, jag hörde inte ens att min lille darling hade ringt till mig trots att jag har mobilen precis jämte mig liggandes på sängbordet.

 

Jag har ju inte handlat klart alla julklappar än så jag måste åka in med mamma så hon får hjälpa mig lite att bära o sånt där löjligt som jag inte klarar av. Jag hade ju tänkt åka in med Rohde oxo o äta lite men det får antagligen bli av efter jul o nyår, jag tror att hon har handlat klart så det är ingen fara för henne..

 

Innan idag så gick jag upp till grannen igen vars tv som inte funkade, jag blir lite sur när det är nåt jag inte klarar av ,, jag brukar inte ge upp.. Men jag satt o försökte o jag fick inte till det.. Den hängde sig hela tiden så ja,, jag gav upp. Jag tycker synd om henne som inte har nån tv nu, hon måste vänta på att sonen eller svärsonen skulle komma o hjälpa henne. Hoppas att hon får hjälp snart.. Jag skulle aldrig klara mig utan min tv, den sätter jag på så fort jag vaknar tills nu när jag släcker ner helt.. Förr ställde jag in den på timern o somnade till den, det är så skönt med lite "sällskap" även att jag inte tittar på den hela tiden.

 

Nu ska jag försöka somna om. Hoppas att ni sover gott nu. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 13 december 2018 07:00


 


God morgon kära vänner.

 


 

Jag önskar er en fin Lucia ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 12 december 2018 20:06



Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Det beror väl mycket på att jag har massor med tid att tänka o känna hur mitt hjärta mår..

 

Det är ingen som behöver mig, knappt ingen som bryr sig o det finns inget värre än att inte känna sig behövd eller älskad. 

 

Allt jävlas o allt strular.. Hudkliniken ringde innan så jag har fått en ny telefontid till läkaren nästa tisdag, han jobbar bara 1 dag/vecka o egentligen skulle jag få vänta tills efter nyår men hon fick öppna upp en tid till mig i alla fall..

 

Jag har fått mailadressen så jag ska skicka bilderna på mina fötter så han får se hur dom ser ut.. Jag frågade hur mitt leverprov var o det såg bra ut så det var ju skönt. Ja nu gäller det att se om han ringer nästa vecka.

 

Idag följde jag med Rohde till läkaren för att se så hon fick med sig allt som hon funderar på.  Hon faller ju så ofta så läkaren trodde att hon hade blodtrycksfall o även att hon sitter en stund innan hon reser sig så faller blodtrycket på henne.. 

Läkaren var nonchalant o tittade knappt på mig men det var Rohde som ville ha mig med in så att jag skulle höra vad dom pratade om. Han var lite flurrig oxo, precis som om han inte visste var nånstans han skulle börja med allt.. Det kändes inte alls bra men det blev lite bättre sen. Efter att hon hade tagit ekg o vi kom in till hans rum igen så var det helt annat, han pratade med mig, tittade även på mig o tog in mig i samtalen så det kändes bättre. Rohde kände oxo av att han var sån o att han bättrade sig i slutet.

 

Jag passade på att fråga om influensasprutan så den fick jag, dom var så gulliga o dom visste tom mitt namn så det betyder ju antingen att jag har gjort ett dåligt intryck på dom ,, eller ett bra intryck eller att jag har klippkort till vc..

 

Sen gick vi till apoteket o plockade ut medicin som vi båda behövde. Men jag måste ändå åka ner på lördag för att få ut mina citodon, den fick jag inte plocka ut idag då det är intervall på den.

 

Jag har varit hos min ena granne,hon sa att hennes tv inte funkade så nu har jag varit hos henne o försökt fixa det men hon har inte samma tv-box som vi andra har, hon har canal digital så det är annorlunda men det spelade ingen roll för det var hennes tv-dosa som verkade vara glapp i o det är första gången som en tv har besegrat mig, men jag ska upp till henne i morgon igen o försöka..

 

Jag följde med Rohde in innan på en macka, det satt fint för jag var så hungrig.. Har även ätit en räksallad,, gott gott. Jag köpte den innan jag åkte ner till vc..

 

Nu ska jag titta på tv;n o se om det är nåt bra.

 

Mina fötter har i alla fall inte gått sönder mer,, inte idag i alla fall men det kanske blir lite mer under natten nu när jag har gått på dom i några timmar.

 

Ha en fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 11 december 2018 20:33


För ca 4 veckor sen började jag ju med en medicin,, neotigason o sen höjde jag 1 tabl/vecka så nu äter jag 3 tabl/dag..

 

Jag måste ju ta prover för att se så att min lever mm inte tar skada, det är jätteviktigt att jag tar dessa prover/graviditetstest o självklart gör jag ju de för jag vill inte att min kropp ska ta mer skada än den gör av all skit.

 

Läkaren som jag var hos var jättebra o han sa att jag skulle få hem ett brev med posten om en telefontid o den tiden var idag, han skulle ringa mellan 13-14.... 

 

Jag väntade o väntade, jag väntade lite mer o ännu mer.. Jag kunde inte vänta mer än jag gjorde... Det är oftast alltid så att när läkaren ska ringa till mig så gör dom det inte.. Ska jag få nya recept så skrivs dom inte ut som utlovat o så är det när man heter Anneli G-sson.

 

VARFÖR in i helsike måste det alltid vara så här ??? Jag blir så ledsen för det känns inte som man räknas, inte hos någon.. Om det nu är så förgjordat viktigt att ta prover 1 gång i månaden så är det ju minst lika viktigt att jag får prata med min läkare om proverna som har tagits !!!!

 

Jag har ju tunna plåster som är 15x15 som jag sätter på mina fötter för att det ska vara skonsammare mot mina sprickor o att det inte ska spricka upp hela tiden.

 

Nu har jag haft dessa plåster på mig i 3 dagar så när jag skulle plocka bort dom lossnade vissa delar av huden o det luktade dött.. Jag har haft plåster på mig i 3 dagar innan o det har inte blivit så här så nu blev jag lite rädd för hur det ska bli,, med tanke på att jag äter medicinen som ska fjälla av huden..

 

             

Jag lägger upp bilderna i miniatyr så kan den som vill klicka upp dom.. VARNING dom är hemska men det är så här mitt liv ser ut..........

 

Jag är så ledsen o så trött på att det alltid ska vara något, jag gråter mig till sömns o jag har ingen ork alls. Jag vill bara dra nåt gammal över mig tills allt har försvunnit , men det går ju inte.

 

Det går inte att förklara hur jag har det. Räcker det inte med min fibromyalgi, astma/allergi, migrän, sömnsvårigheter mm ??

Nä tydligen inte, mycket ska ha mer sägs det ju men måste det vara hemskheter, kunde det inte vara lite roligt istället då tar jag gärna mycket ska ha mer.

 

Men det är väl som dom säger,, att jag får allt för att jag klarar av att hantera det i mitt liv. Om någon annan skulle få det så skulle dom inte klara av det.. 

 

Det känns som att jag straffas på något sätt, men vad har jag gjort ??

 

Vet inte hur jag ska sköta mina fötter idag, men jag smorde in dom med fet salva o tog på mig strumpor, i morgon ska jag ringa till hudmottagningen o fråga varför läkaren inte ringde.

 

Nu väntar jag bara på att jag ska få cancer oxo... Nu tycker ni säkert att jag är löjlig men dom tankarna har jag o det är faktiskt jobbigt. 

 

Jag har inte ens klarat av att ha mina älskade skatter. Jag kan ju inte gå, jag kan inte hitta på något med dom, jag har inte orken o det gör så ont i mig.

Jag vill så gärna ha dom, ringa till dom men då är jag rädd att dom ska fråga om dom får komma hit när jag har det som värst o jag vill inte neka dom. Jag vill inte säga nej för att jag mår dåligt, det är inte lätt att förklara för barnen hur man mår. För dom blir det bara ett NEJ o varför kan fammoo inte ha oss ?? Usch, jag är så ledsen o mitt i allt saknar jag Teddy så otroligt mycket. Hans stöd o hans tröstande kärlek till mig.

 

Det är skit med allt !!!

 

Kommer jag nånsin kunna få en dräglig dag med bra fötter igen ? Fibron tar jag alla dagar i veckan, men fötterna är fruktansvärt jobbigt o fruktansvärt ont.

 

Ni ska veta att jag skäms över mina händer o fötter.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 december 2018 20:44


Tv;n går på, regnet gör sig påmint utanför mitt sovrumsfönster. Det har varit mörka dagar, vet inte ens om det har varit ljust på dan ?

 

Idag har jag försökt sova bort värken igen o jag har som tur är kunnat sova ett par timmar på dan så det har varit skönt...

 

Jag har ju haft på mina plåster på fötterna, jag har plåstrat in hela fötterna på undersidan,, ja lite upp på sidorna oxo för att kunna fästa dom.. Det blir så varmt o fuktigt när man har såna plåster o det kliar som tusan. 

Jag har haft dom på mig i 3 dagar nu för jag ville att fötterna skulle återfuktas så att det skulle vara lättare att få bort överflödig hud, min pansarhud.. När jag tar av plåstret så stinker det död hud o det är så äckligt, jag HATAR mina fötter ( alla vuxnas fötter) men jag måste ju fixa dom. 

Jag får gno med en blöt handduk så att det trillar bort hud, får även klippa bort massor med lös hud... När jag har duschat så blir det ännu mer hud som lossnar så det får jag oxo gno bort.. 

 

Nu tog jag inte på mig nåt plåster för jag ville smörja in dom ikväll, men i morgon ska jag ta på igen, eller om jag ska vänta tills nästa dag ? Jag får se hur jag gör ?

 

Det enda jag vet är att jag måste,, när mina sprickor är bättre att jag måste ta mig till Asecs för att handla julklappar för jag kanske inte får nåt annat tillfälle eftersom fötterna lever sitt egna liv.. 

 

Ev ska jag o mamma in i helgen, ja kanske ?

 

Jag har kliat sönder på ovansidan av min högra fot där plåstret har legat emot så det vätskar sig, men jag står ut för det är inte på undersidan tack o lov. 

 

N nu har jag ätit mina neotigason i drygt 3 veckor o jag hoppas av hela mitt hjärta att dom ska hjälpa mig så att mina fötter blir mycket mycket bättre om dom inte vill bli bra.

 

Nu ska jag se om det är nåt bra på tv;n, men det är det väl inte som vanligt.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra.  Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Ni har väl inte missat min insamling till Barncancerfonden.. Skänk gärna en slant så blir barnen glada. Alla bäckar små ♥

 

Klicka på bilden så kommer ni till min insamling på fb.

 

  

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards