Mitt Nya Liv

Alla inlägg under oktober 2018

Av Anneli Gustavsson - 5 oktober 2018 19:23


Vilken dag det har varit, värken är hemsk, gräslig, fruktansvärd men det är bara att bita ihop.

 

Först åkte vi till apoteket o där fixade vi lite med mina mediciner, åkte sen vidare till Extra-köp o handlade lite godis till barnen ,, dom kommer till mig i morgon o ska vara över dan.

 

Sen åket vi vidare till ÖoB o shoppade ganska mycket, jag köpte bla en powerbank för 79kr.. Vidare till Asecs ,,, gick till Chili Wok o åt lite gottigt..

 

Jag har börjat älska suschi o det är så roligt att kunna äta med pinnar,, känner mig så stolt =)

 

   

Jag blir lite besviken när dom inte har friterade räkor men det går ändå. Vi åt o åt o åt ännu mer.. Det är så bra för man kan sitta en stund, man behöver inte slänga i sig maten.

 

Mums fillibabbs =)

 

Efter maten gick vi till Teknik Magasinet o där  hittade jag en powerbank som jag köpte, den såg lite bättre ut än den billiga på ÖoB.. Den här kostade 180 kr har jag för mig o den ska räcka till ca 2 laddningar så det är ju  bra.

 

Vi gick vidare till Clas Ohlsson där köpte Rohde såna där nya spikar som man inte behöver spika in i väggen, utan det är dubbelhäftande tejp. Dom ska visst vara bra, men jag har fått för mig att när tejpen ger vika så drar den med sig tapenen, men det ska den visst inte göra.

 

Vidare till ÖoB där jag lämnade tillbaka powerbanken o sen körde vi till Ica Maxi. Vi satt kvar i bilen en stund för både jag o Rohde var helt slut. Rätt som det är så knackar det på rutan o jag trodde att den som knackade skulle börja bråka om att jag kanske inte stod innanför parkeringsrutan men han sa att jag hade fått punka på bilen.


 

   

Satan i gatan. Det får bara inte hända !!! Vad ska jag göra nu ??? Jag kan ju inget sånt här när man ska fylla på däcken så jag ringde till Linus, han kom dit o tittade på det men han visste inte riktigt hur man skulle göra o sen hade han bråttom så min svåger Peter kom o hjälpte mig.. TACK O LOV att han visste hur man skulle göra. Medans han lagade däcket gick jag o Rohde in o handlade så det var bara att gå ut till en fullt fungerande bil igen.

 

TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN LINUS O PETER ♥

 

Hem o hjälpa Rohde in med kassarna, in med mina egna kassar o plocka upp det jag hade  handlat. Ja jag har bara plockat in matvarorna resten är kvar i kassarna men jag var tvungen att ta en lite paus o ta lite värktabletter..

 

Det har varit en händelserik dag då mycket har hänt. Det har varit en trevlig dag men den har tagit väldigt hårt på värken så nu ska jag lägga mig i sängen o titta lite på tv;n innan jag fixar till med mina andra kassar.

 

Ni får ha en mysig kväll där ute. Trevlig Helg ♥

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 5 oktober 2018 11:40


Igår var jag så besviken,, eller rättare sagt irrieterad hela dan/kvällen på den läkaren som jag fick igen (inte överläkaren).. Han tittade knappt på fötterna eller ens undersökte dom utan att säga att det inte finns något mer att göra. Detta förstörde hela dan för mig även att överläkaren sa att det finns andra saker att göra innan vi ska ge upp. Tack ♥

 

Det tog på krafterna o jag la mig för att titta på tv;n men jag somnade inte tills förrns vid midnatt o sov en liten stund för att sen vakna o behöva ta min nattmedicin.. Sen tog det en stund innan jag kunde somna om men det gjorde inget för tänkte jag inte mer på läkaren.

 

Har sovit ganska gott hela natten, nej då jag har varit uppe ett par gånger men jag har somnat om ganska direkt när jag har lagt mig igen o sen vaknade jag innan mobilen skulle väcka mig i morse.. Ja jag hade ställt den på kl 11 ifall om att så att jag inte skulle försova mig =)

 

Nu har jag fixat till mig så nu väntar jag bara på att tiden ska gå tills vi ska åka. Rohde är säkert klar men jag vill inte stressa på. Jag ska ta med mig lite skräp o slänga innan vi åker iväg.

 

Jag är redo ! Är du redo ?

 

Ni får ha en bra dag allesammans.

 

Puss I Pannan ♥

 


  Så här såg det ut när jag hämtade Laki hos Rohde igår =)

Visst är han underbar ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 oktober 2018 14:45



 

Idag hade jag en tid till läkaren på hudmottagningen igen för mina fötter är hemska.. Jag har fruktansvärda sprickor i dom o det blir bara mer o mer "lagringar" med hud på dom.

 

Jag hade samma läkare idag som jag hade första gången. Han sa då UTAN att ha känt på mina fötter att det inte går att göra något åt dom o att han inte visste vad det var för fel.

 Men han skulle rådfråga överläkaren.. Överläkaren kom in till mig då o sa att det var eksem o att det går att få behandlingar men att han inte visste hur mina fötter skulle svara på den behandlingen. Skulle det inte bli bättre så fanns det andra saker att göra.

 

Nu har jag gått på behandling hela sommaren o dom blev ganska bra ända tills dom 3 sista gångerna då det började komma tillbaka igen.. Jag får panik för det gör så förbannat ont i mina fötter när jag har sprickor o jag gör allt jag ska göra för att det ska bli bättre.

 

Hur som helst så hade jag tid idag igen o tro fan att jag får samma läkare som första gången.. Han sa inget om att han ville titta på fötterna utan det var jag som tog av mig strumporna .. Han kände inte på dom, utan tittade på dom på ca 2 meters avstånd.. Han såg inte mina sprickor.. Han sa att det inte finns något mer att göra o jag höll på att börja gråta för jag vill inte ha det så här. Han sa igen att han skulle prata med överläkaren, detta var en kvinnlig för den andra har slutat. 


Jag sa till honom innan han lämnade mig att jag ville att han skulle prata med den läkaren så jag fick höra vad som sas.. Han blängde lite surt på mig men det skiter jag i, det är MIG det gäller då vill jag oxo veta vad som sägs !!!

 

Dom kom in o hon var jättebra, hon kände lite på fötterna o tittade noga. Jag frågade vad det är som gör att man får såna här hemsk eksem, o hon sa att dom ser sånt på lite äldre, typ i 50 årsåldern att man får lite problem, när det börjar hända saker med åldern sas.

 

Hon sa att det finns andra saker vi kan prova men det ska jag inte börja med än utan jag ska fortsätta att smörja o ha plåster på fötterna.. Jag skulle ev äta vitamin A, men det är under uppsikt med provtagning mm.. Jag ska tillbaka o visa upp mina fötter den 6 november igen o då ska vi se hur vi ska gå vidare.

 

Jag kan inte gå in på det mer om varför jag inte kan påbörja något nu,,, det får ni veta snart =)

 

Jag tänker ALDRIG mer ha den läkaren för han kan inget. O hur jag än förklara så frågar han om o om igen.. Nää fy tusan att jag ska ha honom.

 

Men jag hoppas att han har skrivit ut lite recept till mig, jag ska kolla det nu för då ska jag plocka ut det i morgon..

 

I morgon ska jag o Rohde till stan o shoppa lite. Måste få hem lite saker,,, ja mer om det sen =)

 

Jag blev besviken på läkaren men fick ändå upp ett hopp om att det kanske kan bli lite bättre.. Jag frågade överläkaren om jag inte kan få fila mina fötter ,,, bara det  yttersta som jag inte kan gnugga bort för det blir ju bara mer o mer. Hon sa att det var ok bara jag inte filade för mycket. Jag har ju alltid filat mina fötter men det ska man inte göra för det bygger  bara på mer o mer o det visste jag ju inte om, det lärde jag mig i somras när jag fick behandlingen..

 

Nu ska jag mysa lite med skrutten,, ja Laki alltså =)

 

Han har varit hos Rohde nu ,, dom hade haft det så bra.

 

Ni får ha en fin kväll. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 3 oktober 2018 22:44


I tisdags hade jag Laki hos mig ,, jag såg att han låg skönt o sov i soffan so jag ville ta ett kort på honom.


 

Här snarkar han gott =)


Här råkade jag väcka honom =)


   

Han håller kollen så att inget ska hända =)



Han älskar att busa =)
 


   

Vi gick hem till Rohde o hon bjöd på äppelkaka med vanliljsås, men Laki fick inget. Han låg med halva kroppen i soffan o flirtade med henne för att försöka få lite gottigt =)


Han försökte även av mig, men matte o husse har sagt nej ..


I morgon är det dags för ett läkarbesök till hudmottagningen för mina fötter. Jag har ju fått tillbaka mina sprickor o det gör ju så ont. Jag förstår inte varför det inte läker ut för jag gör precis allt som jag ska göra..


Hoppas att läkaren säger att det finns ett annat sätt att behandla min eksem för det är tröttande för att inte tala hur ont det gör.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till ?

Hoppas att han kan hjälpa mig i morgon.. Medans jag är hos läkaren ska Rohde hjälpa mig med Laki..  

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 1 oktober 2018 01:28


Alla drömmer ju jättemycket. Vissa kommer ihåg vad man drömmer o andra vet inget. 

Jag är periodare när det gäller att komma ihåg mina drömmar. Jag kommer oftast ihåg alla detaljer o kan berätta/skriva om det som om det hade hänt i verkligheten. Många gånger som man drömmer så har det ju faktiskt hänt i verkligheten. 

 

Många gånger drömmer jag som en följetong, jag drömmer fortsättningen natten efteråt. Eller så drömmer jag samma dröm flera nätter i rad..

 

Det händer att jag har hemska mardrömmar o dom kommer jag oftast ihåg i detalj när jag i själva verket inte alls vill komma ihåg nåt. Dom förföljer mig hela dagen, ja dom kan förfölja mig flera dagar,, att jag tänker på dom för dom var så hemska.

 

Men när vi drömmer så drömmer vi ju i bilder,, tex om jag drömmer om ett hus så VET jag ju hur ett hus ser ut, eller om jag drömmer om en boll, då vet jag oxo hur den ser ut.

 

Men hur "ser" det ut för dom som är blinda sedan födseln ? Dom kan ju inte drömma i bilder för dom vet ju inte hur saker o ting ser ut.. Dom måste ju få till sina "bilder" i huvudet, men kan man skapa sig egna bilder som blind ? Eller hur funkar det för en blind att drömma ??

 

Ja det är något jag undrar över. Är det någon som känner en blind så får ni gärna fråga o berätta det för mig..

 

Är man inte nyfiken så får man heller inget veta.

 

Dröm Vackra Drömmar med eller utan bilder.

 

Puss I Pannan ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards