Mitt Nya Liv

Alla inlägg under september 2018

Av Anneli Gustavsson - 6 september 2018 14:06


Ja då blev det inte fler paket som slank igenom Postnords grepp,, trist det för jag hade beställt så många fina smycken.


 


Jag ska alltså betala 77,3 kr för ett paket som jag inte vet vilket det är.. Nej, jag betalar inget, dom får gå tillbaka så jag får vara nöjd med den jag fick..

 

Har fått så ont i käkbenet där dom drog tanden, känns som när man har ett jättestort blåmärke som ömmar så fort kinden går emot o det gör den ju hela tiden. Annars börjar det läka för det känner jag o det slutade ju blöda nästan direkt. Jag har bra läkkött som tur är .. Det känns även att min fibro är sämre för när dom drog o hade sig fick jag hålla emot med huvudet så jag har sån värk i nacken o ner över axlarna, tänk vad löjlig man känner sig att man inte ens klarar av att dra ut en tand utan att känna sig däckad..

 

Ska snart åka i väg för lite puva-bad igen.. Jag har 4 ggr kvar med den idag o inräknat med den jag missade i tisdags när jag var hos tandläkaren.

 

Ni får ha en  bra dag där ute, solen lyser med sin frånvaro hos mig..

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2018 20:15


Jag var ner till Konsum o fick pengarna tillbaka för salladen som jag köpte där igår som det var träflisor i. Hon bad om ursäkt men det kan ju inte hon rå för. 

 

Sen åkte jag upp till Berget o köpte deras räksallad, den är så god.. Men när jag sa detta till syrran så sa hon att jag inte skulle köpa den där för Laudons kök, dom är fantastiska sallader så det blir att prova deras. Hon sa att jag skulle säga till om salladsosten oxo så det får det bli.

 

 

Jag kände för att bränna lite gummi innan jag parkerade mammas bil =)

 

   

Det var inte många där, nån spelade golf o ett par var på väg ut o sen jag =)

 

 

Jag gick inte ända ner, det var ju salladen som jag var ute efter.

 

   

Jag vågade mig ut på balkongen för att ta ett kort men jisses vad benen skakade på mig o det kittlades i magen. Jag avskyr höjder.

 

 

Det blev inga bra bilder för det var så grått o trist,, mörkt..

 

Det var mörka moln runt om.

 

   

Jag förstår inte vitsen med att den här stackarn får hänga på väggen, den passar inte in.

 

Fotade syrrans blommor =)

 

   

Jag blev lite besviken när jag såg att det inte var så mycket räkor som det brukar vara. Men det var så gott, jag älskar räksallader, skulle kunna leva på det så länge det är färska handskalade räkor.

 

Nu har jag duschat, Bailys är inne för det regnar så han ville komma in lite tidigare. Nu ska jag se om det är något bra på tv;n.. Det handlar visst om choklad på 7;an,, lite intressant att se..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2018 15:25


Det har varit en lite jobbig natt o morgon ,, har haft lite ont i "tanden" som han drog ut.. Ja självklart i hålet som blev.. Men det går bra ändå. Jag har ju mina värktabletter som jag tar.

 

Idag fick jag ett paket från Vova o när jag öppnade det så fanns det den här i ;

 

 

Jag tyckte att den här ringen var så läcker o den satt bra på mig oxo. Men det bästa var att jag INTE behövde betala den extra avgiften på 80 kr... Hoppas att mina andra paket oxo "glider" igenom... 

 

Nu ska jag snart iväg o åka ner till Konsum o lämna tillbaka salladen som jag köpte i deras salladsbar igår. Den hade träflisor i o det var absolut inget som jag valde att ha i... Nej, det får dom ta tillbaka. Jag är ju så sugen på sallad så jag ger dom väl en chans till, hittar jag något annat så är det absolut inget för mig. Då får det bli en sallad från berget, den är supergod. Kanske ska åka upp o köpa den ändå ?

 

Ni får ha en fin kväll. Solen har tittat fram ett par gånger men man har inte hunnit att sola mellan molnen.

 

Puss I Pannan ♥

  

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2018 01:35


I morse kl 05 kom Chikita till mig o då gick vi ut o kissade lite för att sen gå in o lägga oss o sova några timmar. Båda var ganska trötta så det var skönt att få sova lite till. 

 

Vaknade till vid 9-tiden för att gå ut igen o när vi kom in så åt hon sin mat .. 

 

 

 

Vi fortsatte att mysa lite o slappa tills det var dags att gå ut för 3;de gången innan jag skulle åka till tandläkaren.

 

 

 

Chikita fick vara hemma själv när jag åkte iväg. Jag hade en tid till 13;30 o tänkte att det inte skulle ta så lång tid, men när jag sitter i väntrummet så kommer sköterskan ut o säger att det tar minst 30 min till.. Så jag fick sms;a till matte  o fråga om det var ok att  hämta Chikita lite senare o det var lugnt. 

 

När jag sitter i väntrummet så hör jag en kvinna som börjar prata  o jag känner igen rösten så väl o när hon kommer närmare innan hon tittar upp så vet jag att det var Annette som bodde här på gården för några år sen. Hon hade fått en tid till den tandläkaren som jag skulle ha så jag trodde inte att jag skulle få komma in men dom hade bytt så hon fick gå till en annan. Jag kom in efter ca 50 min o då frågar tandläkaren om jag ville rotfylla eller dra ut den. Jag har hela tiden varit inställd på att dra ut den så jag valde det. 

 

Jag fick bedövning ovanför tanden på utsidan, bara det gör ju ont men när jag skulle få bedövning i gommen så hade jag sån lust att bara springa därifrån. Men jag stod ut o vi väntade in så att bedövningen skulle ta sen var det bara att dra, dra sidledes o jag kände hur det knakade.. Nä jag hörde hur det knakade o krasmade så jag trodde att den hade gått sönder, men den kom ut hel o med 3 rötter.

 

 

 

Nu känns det köttigt o slamsigt när jag tar med tungan där tanden har varit, men jag försöker att låta bli så att jag inte ska "reta" upp det utan får läka ordentligt.

 

Det känns så skönt att bli av med tanden, ja ni ser den vita lagningen oxo o den var så sträv o konstig men den skulle vara så..

 

Jag fick ju inget klistermärke ,, jag tyckte själv att jag var duktig =) Jaja, skoja måste man få göra.

 

Nu ska jag lägga mig o försöka somna om igen. Blev ganska slut i kroppen efter detta med tanden för jag var så spänd o orolig så när jag slappnade av blev jag så trött o fick så ont i kroppen..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 3 september 2018 21:19


Idag ringde jag till tandläkaren igen o fick en tid till i morgon. Dom frågade om jag ville göra en rotfyllning men jag sa nej, dom får dra bort tanden för jag vill inte hålla på o drattla med den som den har gjort dom sista månaderna nu, det är jättejobbigt. Detta är första gången som jag har riktig tandvärk så jag har väl varit lite grinig kanske men det gör förbenat ont.

 

Ett tag hade jag ont i kindmuskeln ner mot halsen så jag fick ta muskelavslappnande men det hjälpte ju inte så mycket. När han hade borrat upp hålet o "rensat" ut det så försvann den "muskelvärken", det var alltså tanden som ställde till det. Nu hoppades jag ju på att den skulle vara bra men den är ännu värre. Nu ilar det i den så fort jag kommer åt med tungan o jag kan inte borsta den tanden ordentligt så nej jag vill inte rotfylla. Den ska bort !!!

 

I morgon 13;30 ska jag vara där så ni får gärna hålla tummarna, jag börjar bli nervös o få ont i magen, men det ska väl gå bra det oxo. Jag menar, jag har ju en massa skit som ställer till det för mig så en sak till gör väl inget =(

 

Har ni provat Sms Park nångång ? När jag parkerar så har jag den appen, den är så smidig.. Man fyller i regnr o den pareringszonen man är p, det står på automaten tex ; 100100 då letar ni reda på den o sen fyller ni i hur länge ni ska stå där. Det går att förlänga tiden o det går att stänga av den om du är tillbaka tidigare. Plättlätt.

 

 

Sen får man ett mail att dom har gått in o dragit som här 80 kr för 8 gånger, ja det funkar jättebra.

 

Har ni inte den appen så skaffa den..

 

Nä nu ska jag lägga mig o titta lite på tv;n. Ska se om jag får in Bailys snart oxo, han vill visst vara ute ikväll den rackaren.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 3 september 2018 00:40


Jag har laddat ner den appen sleep talk o den spelar in när jag snarkar på nätterna o när jag pratar i sömnen. Jag har köpt hela versionen, det kostade bara 40 kr i en en gångs summa. Vet inte om jag måste betala igen när jag köper min nya mobil om en månad ? Men då får det nog vara, så intressant är det inte =)

 

Jag fick ju åka ner akut till tandläkaren i fredags för att fixa min tand som dom lagade för ett par månader sen för jag hade ont i den. Han borrade ju jättemycket för att komma åt pulpan som var inflammerad så jag har ätit lite ipren nu ett par dagar.. Men min tand är inte bra, den är nästan sämre nu än efter första lagningen..

 

Jag får nog ringa ner till dom i morgon för att höra vad dom kan göra. Jag vill inte att dom ska hålla på att borra upp den o fylla igen den igen då får dom dra den o jag vill absolut Inte rotfylla, nej nej..

 

Snart kommer Chikita till mig, jag ska ha henne måndag o tisdag så det ska bli roligt..

 

Nä nu får jag nog försöka somna om igen. Hoppas att ni sover gott nu. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 1 september 2018 20:34


Idag har mamma kommit ner till Spanien rättare sagt Fuengirola. Hon ringde innan o hon visade mig runt i lgh.. Den var så fin, där kommer hon att få det jättebra. Hon hade redan en dejt med sina väninnor så dom är på Restauranggatan nu o äter gott,, det är hon värd så som hon jobbar o sliter. 

 

Jag har tagit det lugnt idag,, som vanligt. Har tittat lite på tv;n, o nu har jag varit borta hos Rohde ett par timmar. Hon hade fått ett sms från Postnord att hon skulle betala 79 kr för ett paket som hon har beställt så nu är det antagligen så att man måste betala den dyra avgiften hos Postnord, samma som Wish hade.. Jag ska kolla upp detta på måndag men jag läste på deras hemsida o det stod något om att det man köper utanför EU ska betalas extra för o jag vet inte vad Vova har för avtal ?? Jag blir jätteledsen om det är så för jag har beställt jättemycket fint nu o det är redan betalt för man kan inte betala när man har fått varan. Jaja, vi får se hur det blir ??

 

Jag har fixat lite med min blogg,, jag har lagt in lite musik om det är någon som vill lyssna =)

Jag ska se om jag inte kan lägga in nåt mer,, lite mer softare med lite panflöjt kanske =)

 

Hoppas att det funkar, ni får säga till om det inte gör det.

 

 

Så här ser det ut. Allra längst upp är en grön list. Där ni ser 1;an sätter ni på musiken eller stänger av den. 2;an klickar ni på om ni vill välja någon annan låt,,,,

 

 

,, o då ser det ut så här. Det är bara att klicka på den låten ni vill lyssna på..

Eller så låter ni bli om ni inte vill höra musiken =)

 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Hoppas att ni har haft en underbar dag. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards