Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juni 2018

Av Anneli Gustavsson - 15 juni 2018 15:15


Att ha gula tänder kan sätta stor spår i självförtroendet. Att alltid skämmas över att visa sina tänder eller att le, är inte alls bra. För om man kan öppna munnen utan att behövas tänka på hur man ser ut är mycket enklare och skönare.

 

Anledningarna till varför tänder blir gula behöver inte bara vara att man är slarvig med tandborstningen. Det kan ofta också bero på kaffe, rödvin och om du röker. Och eftersom detta sällan är saker vi vill sluta konsumera, så kan vi fortsätta bara vi bleker tänderna. Men att hela tiden bleka tänderna hos en salong kan bli dyrt i längden och dessutom används ofta kemikalier som inte är bra för dig.

 

Men det finns ett enkelt sätt som du kan bleka tänderna hemma själv på. Allt du behöver är två billiga ingredienser, vilket kommer göra att du får vitare tänder på 2 minuter!

Med denna metod undviker du dyra kemikalier. Och dom två billiga ingredienserna har du förmodligen redan hemma, eftersom det är väldigt vanliga saker. Och allting kommer bara ta dig två minuter, och på den tiden får du en helt vit tandrad som kommer se riktigt snyggt ut!

 

Det här behöver du:


Kokosolja
Bikarbonat

 

Gör detta:


Blanda lika mycket kokosolja och bikarbonat, tills du får en smet. Denna kan ligga i kylskåpet i någon timme och sedan förvaras där.
Använd smeten som en vanlig tandkräm och borsta i ca 2 minuter.

Du kommer direkt se stor skillnad på dina tänder.

 




Ja om detta stämmer så är det ju ett bra tips.



Av Anneli Gustavsson - 14 juni 2018 21:30


Idag har det varit en jättejobbig dag med mycket värk. Främst i nacke, axlar o ut i armar.. Jo då jag har ont i mina fötter oxo men det är nog mitt egna fel den här gången. När dom blev fina så glömde jag bort att sköta om dom så dom sprack upp igen så nu får jag börja om igen.


 

Har haft lilla bebisen idag oxo, men nu har dom semester. Ja dom kanske hör av sig om dom behöver hjälp, det får dom gärna göra, det kommer att bli så tomt utan honom. Men jag har ju lilla Moshi varannan vecka, men hon ska oxo ha lite semester men inte lika länge.


 

Laki tycker att det är så roligt att bära saker. Han vill gärna ha kopplet i munnen o när han hittar pinnar så bär han på dom ganska länge. 


 

Sötnos ♥


Undra om mamma kan lista ut vilken som är hennes bil =) Det finns en till i området som har en likadan, men inredningen är inte lika fin som mammas =) 


     

Mammas blommor slår ut för fullt o det är så fint. 


 

Vad är det jag har slagit in ? Hmm, det vet jag knappt själv. Jo det är lite godis, chips, pengar, vattenpistoler, o nåt från gammelmormor Neta =)  Hoppas att barnen blir nöjda.


 


Jag köpte även rosor till dom. Jag ska binda så dom får 2 blåa o en gul var för det fanns inte många mer i den buketten, jo det blev en över o det var lika bra att jag tog den så att det blir lika mellan killarna.

 

Nu har jag duschat så nu ska jag ställa klockan till halv 8. Måste vara hos barnen senast kl 9 o sen åker vi ner till Liams skola o sen hem till dom. Jag stannar där en liten stund sen måste jag åka hem o då blir det dags att åka in till stan med mamma för vi ska se när Tilda springer ut..

Efter det måste vi stanna till o hämta mina nya terminalglasögon som har kommit, det tog sin lilla tid.

 

Hem o förhoppningsvis kunna andas ut för att sen åka upp o fira Tildas examen. Det ska bli en rolig dag men den kommer att ta på krafterna,, väldigt mycket.

Jag har laddat med medicin så den får jag inte glömma.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra.

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 13 juni 2018 20:11


Måndag o tisdag hade jag lilla Moshi hos mig,, ja ok Chikita då.. Hon kommer ju redan kl fem på morgonen o då går vi ut en liten runda sen går vi in o sover lite till.


 

Hon är så mysig o vill sova nära. Hon somnar så fort hon lägger ner huvudet =) Här låg hon på min fot ganska länge så den hade somnat.


   

När mamma kommer in så blir hon till sig av glädje, hon sprang in i vardagsrummet o sen hoppade hon upp i sängen o den rundan sprang hon några gånger innan hon lägger sig på rygg o får massage av mamma.


 

Man kan tro att jag har haft mina barnbarn hos mig men det är lilla Chikita som rumlar runt i soffan =)


 

Hon bäddar till åt sig själv =)


     

Ja vi var väldigt trötta både hon o jag så vi gäspade i kapp =)


 

En liten pussnos ♥


Lite fluff fluff


 

Men Rohde, titta så fint jag sitter kan jag inte få smaka lite på din glass då =)


   

Nej säger Rohde, det är choklad i glassen så du får inte smaka.

 


  Lite bus blev det idag oxo =)


 

Man får passa på att ta lite kort nu för det blommar över väldigt fort när det inte har regnat, dom torkar ut.

 


  Lyssnar på fågelsången 


 

Jag ringde till Rohde igår kväll o sa att vi skulle ta en liten runda så det gjorde vi o det var så skönt.


   

Solnedgången var fin o det var precis lagom väder.. Efter promenaden följde jag med Rohde hem o åt lite äppelmaräng paj, det är så gott,, riktigt gott. Måste göra den nån gång..

 

Idag har vi haft lite regn, ja det mullrade lite oxo

 


  Min solsäng sköljdes av så nu hoppas jag att det blir sol framöver. Jovisst behöver vi regn men det får gärna regna på nätterna o vara fint o soligt på dagarna..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 13 juni 2018 17:09


 

Bild lånad av G-Persson på Insta.


Jag tycker att det är roligt att sitta o titta på alla som lägger ut fina o roliga bilder på istagram, jag brukar titta in där ett par gånger / dag, ja ibland kanske jag missar en dag men det är ju ingen fara =)

 

Jag följer ganska många o jag tycker ju självklart att det är roligt när jag får följare. Nåt som jag tycker är löjligt är när en börja följa mig, då tittar man ju på den som har börjat följa o tycker man då att det är ett bra kont så följer jag tillbaka. Men när dom ser att man har börjat följa så tar dom bort sig från mitt konto, ja det händer med många inte bara mig men det är löjligt. Sen det här med att det är många som "köper" sina följare det förstår jag inte ? Jag vill ju inte att någon ska följa mig som inte uppskattar mina bilder, då kan det kvitta.

Sen finns det dom som har fått fler följare på detta sättet som tycker att vi "småfolket" inte förtjänar en like eller två.. Nä då är det skillnad på folk o folk =)

 

Men om vi tar Gunilla Persson så såg jag detta på hennes konto o jag började skratta men sen blev jag allvarlig.. Tänk OM det skulle bli så att hon  blir statsminister... Herregud, det skulle ju gå åt pipsvängen.. Fast o andra sidan så kanske hon skulle klara det med alla sina personligheter =)

Nä, hon är skrämmande, jag skulle inte vilja möta henne i en mörk gränd.

 

Vad skulle ni tycka om hon blev Statsminister ??

Bra eller Dåligt ??

 

Varför inte sätta ihop henne med Donald Trump =)

 

Btw,,, @photoengstrom är en jäkel på att fota.

 

Av Anneli Gustavsson - 12 juni 2018 16:15



  Efter förra veckans stora polisinsats i Taberg har flera personer anhållits misstänkta för grovt vapenbrott och förberedelse till grovt rån. Detta sedan automatvapen, polisuniform och peruker hittats i en container.

 


Det var i mitten av förra veckan som polisen inledde en omfattande insats vid ett industriområde i Taberg. Under torsdagen befann sig tungt beväpnad polis på platsen.

Polisen har varit förtegen om händelsen. Enligt Aftonbladet inleddes insatsen efter att två personer brutit sig in i en container på industriområdet. Dessa två ska då ha kontaktat polisen och berättat vad de hittade i containern.


– Förutom automatvapen hittade man polisuniform, peruker och löshår. Det är föremål som tyder på att ett grovt brott har planerats, säger en källa med insyn till Aftonbladet.

De två personerna som larmade polisen ska sedan ha anhållits misstänkta för stöld. Enligt Aftonbladet ledde polisinsatsen i Taberg sedan till att tre personer kunde anhållas misstänkta för grovt vapenbrott. De har sedan släppts på fri fot.


Senare ska även en fjärde person, en man i 40-årsåldern, ha anhållits. Han häktades på måndagen och är på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och förberedelse till grovt rån.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Ja man blir ju lite nyfiken på vad det var som skulle hända om dom inte upptäckte detta o VEM det är som är häktad ?

Alla är vi nyfikna men huvudsaken är att ingen kom till skada.

 

Det var visst en familj som hade råkat ut för att polisen drog vapen när deras barn var i närheten o det är ju inte så roligt. Jag vet inte så mycket så jag vill inte säga nåt mer, detta är bara vad jag läste lite på fb..

 

Av Anneli Gustavsson - 11 juni 2018 15:40


Det är så mycket prat nu om valet o vem man ska rösta på o det man läser på nätet är skrämmande.. Alla hänger ut alla, alla har mycket skit att sprida inom politiken men även bland Svenska folket. Jag tycker att det är skrämmande när det gäller hur politikerna beter sig. Jag är absolut inte insatt i vad dom står för ,, för jag tycker att allt är på dagisnivå o jag kan inte bestämma hur jag ska rösta ? 

 

Hur,, vad ska man gå på när;

 

Jag har sjukpenison.

Jag är mån om mina medmänniskor.

Jag vill ha bra vård/tandlvård.

Jag vill att våra gamla ska få ha det bra, dom har trots allt kämpat med sina liv, ja dom flesta av dom.

Jag vill att det ska vara slut nu med invandringen. Nej, jag är inte rasist. Jag vill att vi ska kunna ta hand om oss själva innan vi gör allt för alla andra som kommer hit o inte gör ett skit.

Jag vill att barnen ska ha det bra i skolan.

 

Ja va fasen jag vill så mycket men det är ändå ingen som lyssnar. Partierna ska sluta smutskasta varandra o börja samarbeta !!!

 

 

 

Jag hittade detta på fb o jag blir inte förvånad längre.. Ni ser hur dom har klickar,, dom flesta har klickat på den arga gubben o sen har det kommit många hatiska kommentarer. Detta är helt fel, det som är kärleksseger för dom är inte det för våra EGNA.. Skärpning !!!

 

Här är några som jag klipte ut o det är inte dom värsta.

 

Även att jag inte håller med henne så tycker jag nog inte att man ska sjunka så lågt som vissa av dom som har gjort inläggen gör.. Ja hon har klantat sig o det är många politiker som har gjort.. 

 

Så hur ska vi kunna lita på dom när dom beter sig som dom gör ?

 

Varför ska det vara så svårt att SAMARBETA ???

Många av dom har bra saker dom tar fram, varför inte jobba sida vid sida o uppfylla alla dessa bra saker ??

 

Jag vet inte hur jag ska rösta ? Eller, jo jag tror att jag vet..

Jag vill ha lite från dom var,, som en godispåse,, lite gottoblandat, det skulle vara perfekt =)

 

Vilka ska ni rösta på ?

 

#politik #politiker #idioti

Av Anneli Gustavsson - 10 juni 2018 20:15


Idag var första dagen sen i torsdags tror jag det var som jag kunde sitta ute i solen, dels för att jag har haft ont i skallen o sen för att det inte har varit så mycket sol =)

Men det har varit skönt väder ändå, varmt o gott.

 

Jag har inte gjort nåt speciellt idag mer än att njuta ute..


Små lätta moln ser jag på min himmel.. Ja dom sötnosarna gjorde ju inget, det svalkade lite gott..


   

Det var inte så varmt i dag på min solstol som det har varit innan, det har legat på +50 men idag var det "bara" +37 =)


 

Men snart så kom det massor med moln, dom försökade sig på ett par sekunder kändes det som, jag som hade velat sitta ett par timmar till men. Jo jag satt kvar en stund o bara njöt sen gick jag in o fixade lite.. Jag tog ett par äpplen som jag hackade i bitar, som jag ska ge djuren som är i vårat "kärr".. Ja förr var det ett kärr där men det är det inte idag.


Dom har sågat ner massor med träd o buskar så nu är det öppet.. O det går en mamma med sitt lilla kid så min mamma hämtade min balja o fyllde den med vatten o ställde ner det i kärret så dom ska ha nåt att dricka.


   

Jag gick ner med mina äppelbitar så jag hoppas att rådjuret hittar dit så dom får svalka sig med lite vatten, o äta lite frukt.


Jag såg dom innan man dom var för långt bort för att kunna få till en bild. Men jag kanske se dom igen då ska jag förska fota dom. Kidet var så litet o pluttigt, så söt ♥

 

Nu har jag haft fötterna i fotbad, filat o duschat. Smort in dom i min lösning som läkaren skrev ut,, plus att jag har dränkt dom i barnolja, nu är dom goa =)

 

Ska titta på Barnmorskan i East End, sen kl 22  blir det Downton Abbey, jag älskar dessa serier.

 

Hoppas att ni har haft en bra helg.. Vi får se om vi får nåt regn nu dom här dagarna, ja det behövs men det kan ju komma på nätterna.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 9 juni 2018 22:12



Det har varit några jobbiga dagar med skallevärk o mycket fibrovärk..

Igår hade jag Laki men idag har jag varit ensam.. Han ska bara vara hos mig 2 dagar till sen har han semester så det kommer att bli jättetomt utan honom..

 

Igår var vi oxo o hälsade på Rohde, vi fick vattenmelon som vi mumsade på sen gick vi hem igen. Då hade redan matte o lillmatte kommit, dom hade visst ringt några gånger på dörren men vi hann in till den sista ringningen, så det var precis =)

 

Laki är en njutare, han lägger sig var som helst bara nån klappar honom o helst på magen.. O självklart blir han bortskämd både hos mig, mamma o Rohde ♥
 

Men vi älskar ju att busa oxo o det gör han med oss alla 3.. Nu när vi var hos Rohde så sa jag till henne att blåsa på honom, han brukar alltid hoppa på mig då men det gjorde han inte den här gången utan han började nysa istället ,, jag kunde inte sluta skratta. Ja roligt är det i alla fall.

 

Idag har jag tagit det lugnt, det har varit jobbigt med värken o skallen o det har inte varit nåt direkt solväder så jag har inte haft dåligt samvete för att jag har varit inne. Nä jag får inte dåligt samvete, men jag vill ju gärna sola när den är framme.

 

Hoppas att det blir sol i morgon o att jag mår bättre så jag kan ligga ute o njuta.

 

Jag har precis tittat klart på veckans Hem till gården, jag gillar den serien .. Jag tittar inte på veckorna utan sparar det till helgen för då är det bara skit på tv;n ändå. Ska se om det är nåt bra nu men det tror jag inte. Jo det är ju Erin Brockovich, har visserligen sett den x-antal gånger men den är bra, den går att se igen.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra.

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥


 
 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards