Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 5 juni 2018

Jag Fick Mitt Cancerbesked.

Av Anneli Gustavsson - 5 juni 2018 20:45


Jag var hos en kompis när jag fick mitt besked. Ett besked som skulle ändra mitt liv helt o hållet. Jag förstod väl inte vad dom sa när dom ringde utan jag "borstade" väl av mig det ganska direkt, men jag fick en tid till läkaren kl 19..

 

Jag fick sitta o vänta där ett tag, jag såg andra som kom o gick. Många var så dåliga pga sina behandlingar, många hade inget hår o det gjorde mig så ledsen men jag tänkte ju inte på att jag hade blivit en av dom.

 

När jag kom in till ett rum fanns det än annan ung tjej där,, dom höll på att raka av  henne håret för hon skulle ändå tappa det nu av alla behandlingar som hon skulle få. Jag började gråta för jag insåg väl att jag oxo hade fått cancer, jag skrek rätt ut av rädsla o jag var otröstlig.

 

Dom gjorde en mask som jag skulle ha på mig när jag skulle strålas, dom hade ritat ut ett kryss vid tinningen på masken men det konstiga var ju att min cancer satt någonstans i magen o inte i huvudet. Jag förstod inte varför dom gjorde så då ? Men jag frågade inte, jag var bara så rädd för allt o tårarna rann hela tiden. Personalen var underbara som försökte trösta mig.

 

Efter behandlingen så ringde jag en kompis, jag gick ut o väntade o det här sjukhuset låg mitt i en brädgård, det var så sunkigt o äckligt...  Här kommer jag inte ihåg mer o det är jag glad för, för det var en sån otäck dröm, en mardröm.

 

Jag vaknade vid 5 tiden av uppstötningar så jag kunde varken svälja eller andas så jag fick panik. Jag försökte andas ytligt men det tog en bra stund innan jag ens kunde svälja o sen kunde jag andas igen.. Ja det kanske inte tog så lång tid men när man är mitt i det så känns det som en evighet. Jag vågade knappt somna om igen, men det gjorde jag.. Detta va ingen dröm, detta hände..

 

Men när jag vaknade senare på morgonen så drömde jag om en sak som hände för många år sen. Syrran o min svåger "busade" lite med mig en kväll.. Har ni hört talas om hartsfiol ? I alla fall så hade dom spänt en fiskelina till mitt fönster o där hade dom fått upp ett jädrans gnisslande så jag visste inte vad det kom ifrån förrns dom lite senare gav sig till känna.. Just detta ljudet drömde jag om,, trodde jag. Men jag måste ha hört det långt bort när jag sov i morse för det var mamma som var ute o putsade mina fönster så det "gnisslade" +  att hon städade av min altan,, tack mamma ♥ .. Men tänk att man kan få till det så,, att jag kom tillbaka till den tiden för många år sen bara genom att höra detta ljudet som jag trodde var en dröm.

 

Ja när jag hade vaknat så var det dags för lite frukost o medicin. Jag tar ca 12 tabletter på morgonen o jag lägger alla i handen o sen slänger jag in allt i munnen o sköljer ner dom. Men jag satte i halsen, dom ville inte åka ner o det är inte första gången dom fastnar så jag inte får nån luft.. Likadant här som tidigt i morse fick jag ingen luft o jag kunde inte svälja för alla,, precis alla mediciner satt fast i halsen o kom varken ner eller upp. Jag fick panik, jag försökte svälja försiktigt o försökte få lite luft.. Nästan alla tabletter kunde jag svälja sen men det var den största som satt kvar som gjorde att jag började klökas men jag kunde inte kräkas eller få mycket luft.. Jag kom på att jag skulle dricka varmt vatten så jag spolade så det blev ganska varmt o sen försökte jag ta en klunk o det gick bra, jag tog ett par till men det det gick inte så jag sprang till altandörren o skulle springa in till mamma men då gick det att svälja ner den. Satfläsk så otäckt det var o det kändes länge som det satt kvar i halsen på mig. Jag kommer aldrig mer att ta alla på en gång, jädrans dumheter.. Undra hur den här dagen kommer att sluta tänkte jag ?!...

 

Jag somnade en liten stund till o försökte få bort skallevärken. Efter det gick jag ut o satte mig i solen, det var så skönt inte alls lika varmt som det har varit dom andra dagarna.. 

 

Nu har jag duschat o fixat till mig, det är bara skit på tv;n ikväll. Bailys ska in oxo innan jag kan somna..

 

Idag har jag inte varit kär som jag var igår i kändiskillen som ringde till mig, ja du kan läsa om det HÄR. Ja, jag var kär hela dan sen, det var fantastiskt ,, tänk så det kan bli med mina galna drömmar =)

 

Nu får ni ha en fin kväll. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 
 
wiper

wiper

6 juni 2018 16:57

Jag tycker jag har konstiga drömmar men du slår rekordet ;) Allt blir ju så verkligt i drömmar också. Cancerdrömmen måste ha varit hemskt jobbig. Sånt brukar stanna kvar i sinnet långt efter att man vaknat.

Det var väldigt spännande läsning detta med kändisen ;) jag höll andan ;)

Ha en jättefin kväll
Kram från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

6 juni 2018 19:01

Hahaha ja du om jag skrev om alla så skulle ni få nåt att skratta åt =)

Men jag tycker att det är roligt när man kommer ihåg drömmarna om det inte är mardrömmar.

Lite kul att drömma om kändisar o jag kunde känna hur han kysste, det är inte klokt. Jag gick o var kär hela nästa dag =)

Kramar ♥

 
Ingen bild

Ms. W

6 juni 2018 22:05

Du fick det verkligen att se ut som om det hänt dig på riktigt. Jag har inte kommit ihåg något sedan i söndags, men bara lite. Ibland blir det en mindre novell... Minns lite från 2-3 ibland så hoppas jag kommer igång lite snart...

Kram på dig och God Natt! Hoppas att du drömmer något kul och minns sedan...

Anneli Gustavsson

7 juni 2018 15:59

Det är läskigt med såna här drömmar det sitter fast i flera dagar. Tänk dig då dom som verkligen har cancer, fy mitt hjärta gråter för dom ♥

Det är långt ifrån allt som jag kommer ihåg, det är periodvis,, så konstigt..

Inatt drömde jag om en som hade ont i sina fötter o jag gav honom diagnosen hälsporre hahaha ,, ta alvedon o lägg dig sa jag till honom hahaha

Kramar ♥

 
Madde

Madde

7 juni 2018 11:23

ååååå var et bara en dröm ?? jag trodde du fått cancer på riktigt :O vist är det knasigt vad hjärnan kan spela oss ett spratt..... men allt verkar hur logiskt som helst o allt är "äkta" när man drömmer...... ha en bra dag :)
Madde

http://maddes-memoarer.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

7 juni 2018 15:51

Ja tack o lov var det bara en mardröm. Jag avskyr när jag drömmer sånt här.. Det är så verkligt o det förföljer mig i flera dagar sen ..

Ha en fin kväll kramar ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 14 mars 20:54

  Jag är så glad,, ja jag kanske inte ska ta ut nåt i förskott.. Men,, jag undrar om inte läkaren tryckte till nåt i magen på mig i går för i dag är det bättre. Det var kanske nåt som kom i kläm med tanke på mitt navelbråck. Det är en sån lättnad...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 8 mars 14:13

  Ja, i dag är det våran dag o det känns ju bra. Synd bara att inte mamma är hemma men hon o syrran har det bra i värmen. Dom kommer snart hem så dom får passa på att njuta.   Jag njuter oxo i dag för solen skiner för fullt. Har fått veckla per...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 28 feb 16:17


  Jag fick ju en tid till MR-röntgen pga att jag halkade 2 dagar innan julafton. Jag har fortfarande ont i ryggen o får inte med mig benen ordentligt. Jag har problem. Fredagen den 23e när jag reste mig från soffan så fick jag inte med mig vä benet...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 feb 20:32

  Ja då var det ny vecka igen, nya oskrivna blad. Undra vad som fyller dessa blad den här veckan ? Måndagen fick väldigt fort så det var skönt. Jag o Neo sov länge i dag igen. Han är så trött på morgonen så jag får tjata på honom att vi ska gå ut...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 feb 23:45

När min pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset så jobbade jag där på Akuten, jag arbetstränade. Pappa har alltid kommit till mig ,,, ja lite då o då. Jag kan inte berätta allt men jag hade ingen bra kontakt med honom på många år. Han jobbade hela tide...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards